کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-07 ساعت 04:04)kamela نوشته:  الاهه جون من دیشب برای اینکه مطمین بشم این سایت درست کار میکنه یا نه اومدمیک بار شماره کیس خودم رو یک رقم کم کردم و یک بار هم یک رقم اخرش رو بیشتر کردم...هردورو به جز مال خودم گفت که منتظر وقت مصاحبه بمونن..ولی مال من رو میگه در ان وی سی هست...یک بار هم چند شماره بیتر زدم اون رو هم گفت در ان وی سی هست

دقیقا واسه منم همینطور کاملا جان ... یه رقم کم و زیاد میکنم میزنه کیس شما ready هست Sad
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mhy_1985 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84
سارا جان...من بدون اینکه برم واشنگتن برای دخترم شناسنامه ایرانی گرفتم و بدون اینکه برم توسط پست شناسنامه امریکایی خودم رو که گم کرده بودم رو هم طی یک هفته گرفتم..حالا وکالت رو نمیدونم..زنگ بزن واشنگتن ازشون بپرس..خیلی خوب راهنمایی میکنن و فارسی هم حرف میزنن..من رو واقعا کمک کردن...خیلی وقتا از تنهایی باهاشون دردو دل هم میکردم و کلی حرف میزدیم..باورررر کن...

بله ارین جان..فکر میکنم سایتش درست باشه.
الاهه جون به خاطر واکسن هست..ممکن هست کمی هم احساس سرما خوردگی کنی.
مرسده جون امیدوارم ویزاتو بگیری و ما هم امیدوار بشیم به خودمون...راستی هتلت خوبه؟راحت و بی سر و صدا و تمیزه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mhy_1985 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84
من یه ۲۴ ساعتی اینجا سر نزدم باز همه چی از دستم در رفت. فقط یه چیزی یهو جلو چشم برق زد اینکه پرونده الهه توی ان وی سی تکمیل شده، درسته؟؟؟؟ خیلی تبریک می گم و خوشحالم برات.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، mercedeh2011 ، omnia ، Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، shabnam.84 ، mhy_1985
(2013-01-07 ساعت 01:01)arian307 نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 00:42)payamkj نوشته:  دل همه گرفته دل منم همینطور
مثل اینکه تو هر مرحله ای از زندگی باشی بازم دلیلی واسه دلتنگی هست
از الان به این فکر میکنم تا 2 روز دیگه نامزدم برمیگرده آمریکا و من اگه یه ضرب ویزا بازم باید دوری رو تحمل کنم
دلم میخواد از الان گریه کنم ، اصلا تحمل رفتنش رو ندارم ، کاش همینجا میموند زندگی میکردیم
وای یعنی فردا چی پیش میاد ؟

بابا این چه وضعیه آخه؟ من تا حالا فکر میکردم شما پسری... 10 بار هم تاحالا پیام صدات کردم...چرا اسمای پچه ها اینجوریه اینجا....
نه واقعا چرا من تو پیام خصوصی میگفتم ((پیام جان)) نمیگفتی من پیام نیستم؟؟؟؟
بگذریم Big Grin
شنیدم فردا مصاحبه داریییی...... پیروز و سربلند باشی و با دستتتتت پر برگردیییی
سلام ، مثلا من 2 ساعت دیگه مصاحبه دارم نشستم پای مهاجرسرا
این آی دی رو پیام نامزدم درست کرد که از توش بتونه اطلاعات کسب کنه و کمکم کنه که تا حالا یه بار هم نکرده ، من دیدم بهترین راه اینه خودم دست به کار شم دیگه آی دی درست نکردم ، ببخشید اگه گمراه شدید
برم آماده شم ، امیدوارم همه دوستان موفق باشند
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، omnia ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
بچه ها من فكر ميكردم بايد ظهر برم سفارت ولي الان يكي گفت ساعتها عوض شده و بايد ١٠ و نيم تا ١٢ اونجا باشيم.
الان اومدم تو لابي كه برم.
هوا هم فقط سرده، از برف خبري نيست
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
من برگشتم برگه آبی آبی آبی آبی
سرم درد میکنه
حالم خوش نیست
آفیسر مدارکم رو پس داد
ولی مدارک پزشکیمو نداد، کارت زردم هم اونجاست
این درسته یا باید برم بگیرم ازشون ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
مرسی نگی عزیزم بخاطر رتبه هم ممنونم Smile
کاملا جونم و آرین عزیز به این سایته فکر نکنید دیگه. دیوونست اصلا
خانومی برگه آبی گرفتن انقدرها هم بدنیست. باعث میشه یه کم دیگه کنار خانوادت بمونی و مطمئن باش بعدا که بری خیلی دلت واسه دیدنشون پر میکشه
مرسده جونی ویزاتو گرفتی؟
من سرم درد میکنه بچه ها. به صفحه مانیتور نگاه میکنم بیشتر درد میگیره.
فعلا میرم تا بعد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، simi ، mercedeh2011 ، arian307 ، payamkj ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
الهه عزیزم سردردت شاید عصبیه ... استراحت کن
بچه ها من اومدم؛ سفارت شلوغ بود ... یه برگه پستی خانمه داد دستم گفت این رو پر کن
اسم و فامیل
آدرس هتل (یادم رفت شماره اتاقم رو بنویسم ولی هم خانمه و هم یه آقای دیگه ای که اونجا بود نگفتن چرا ننوشتی)
کدپستی هتل
ایمیل
و امضاء
خانمه گفت 3 تا 5 روز دیگه براتون میاد (بچه ها امیدوارم تا 5 شنبه بهم بدن)

(2013-01-07 ساعت 12:52)payamkj نوشته:  من برگشتم برگه آبی آبی آبی آبی
سرم درد میکنه
حالم خوش نیست
آفیسر مدارکم رو پس داد
خیلیها برگه آبی می گیرن ؛ ناراحت نباش ... عادیه
منم البته دروغ چرا حالم بد شد
همینه دیگه ؛ غصه نخور
آفیسر یه سری از مدارک رو پس میده
کارت زرد و مدارک پزشکیت هم دست اونا میمونه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، payamkj ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، negi ، mhy_1985
(2013-01-07 ساعت 12:52)payamkj نوشته:  من برگشتم برگه آبی آبی آبی آبی
سرم درد میکنه
حالم خوش نیست
آفیسر مدارکم رو پس داد

مبارکه پیام جان !
5 6 هفته دیگه میری ویزات رو میگیری بابا فکرش رو نکن.. همین که رفتی و مصاحبت انجام شد عالیه... منتظر سفرنامت و سوالاتی که افیسر ازت پرسید هم هستیم... فعلا که ترکیه ای از هواش لذت ببر که تهران سر صبح 1 ساعت هواش خوب بود..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، payamkj ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
من فکر می کردم اینجا (آنکارا) خیلی هوا سردتر باشه ؛ رو weather زده ؛ برفی؛ -2 درجه ولی ازین خبرا نیست
یه جورایی مثل تهران ؛ و سوز داره
واو شدم 12 تا رتبه
مرسی نگی جون تو لطف داری ... آخه لبخند به صورتت بیشتر میاد Wink
از توماس هم ممنون
بچه هــــــــــــــــــــا روزی رو می بینم که در زمانی غیرمنتظره و خیلی زودتر از اونچه فکر می کنین همه تون دونه دونه میاید و می نویسید که ویزاهاتون رو گرفتید .... تروخدا غصه نخورین
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، girl ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، negi ، mhy_1985
بچه ها دوباره آنکارا جلوگرد کرده!! دوباره داره توی ماه می وقت میده. تا دیروز نوشته بود 5 مارچ. اه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
الهه جونم من نمیدونم کجا میشه دید عقبگرد یا جلوگرد کرده! میشه ادرسشو بدی به من؟
سر دردت و کلا این حالت کسل بودنت تا شب خوب میشه Smile
مرسده میارن هتل اسم و فامیلیتو میگن فکر کنم تو سفر نامه ها اینجوری خوندم.. نگران نباش.
پیام جان خدارو شکر این مرحله رو هم با موفقیت گذروندی نگران هیچی نباش و این روزا از بودن با خانوادت نهایت استفاده رو بکن. ویزاهای نامزدی اکثرا چک میخورن.. ندیدم کسی یکضرب ویزا گرفته باشه البته استثنا هم داره ولی خیلی کم و فکر میکنم دلیلش این باشه که مرحله nvc ندارن, به هر حال اینا باید همرو یه جوری اذیت کنن Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، arian307 ، shabnam.84 ، payamkj ، kamela ، mhy_1985
جودی جونم این صفحه:
http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome
تا دو سه روز پیش آنکارا توی می وقت میداد، یهو عقبگرد کرد شد مارچ که من کلی خوشحال شدم. الان دوباره توی می وقت میده. دیوونست اینم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، kamela ، girl ، mhy_1985
پیام جان تبریک میگم. این تقریبا 2 ماه هم به زودی میگذره. تا می تونی در کنار خانواده باش و لذت ببر. تا کارات و انجام بدی و بار ببندی وقت رفتن رسیده Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، Tomas ، الهه سابق ، kamela ، girl ، mhy_1985
(2013-01-07 ساعت 18:40)shabnam.84 نوشته:  پیام جان تبریک میگم. این تقریبا 2 ماه هم به زودی میگذره. تا میونی در کنار خانواده باش و لذت ببر. تا کارات و انجام بدی و بار ببندی وقت رفتن رسیده Smile

مرسی از دوستای عزیزم
اولش حالم خیلی بد بود الان بهترم
خودم هم فکر میکنم میبینم دلم واسه خانوادم خیلی تنگ میشه شاید بهتر باشه خودمو تو این مدت واسه جدا شدن ازشون آماده کنم

(2013-01-07 ساعت 16:38)girl نوشته:  الهه جونم من نمیدونم کجا میشه دید عقبگرد یا جلوگرد کرده! میشه ادرسشو بدی به من؟
سر دردت و کلا این حالت کسل بودنت تا شب خوب میشه Smile
مرسده میارن هتل اسم و فامیلیتو میگن فکر کنم تو سفر نامه ها اینجوری خوندم.. نگران نباش.
پیام جان خدارو شکر این مرحله رو هم با موفقیت گذروندی نگران هیچی نباش و این روزا از بودن با خانوادت نهایت استفاده رو بکن. ویزاهای نامزدی اکثرا چک میخورن.. ندیدم کسی یکضرب ویزا گرفته باشه البته استثنا هم داره ولی خیلی کم و فکر میکنم دلیلش این باشه که مرحله nvc ندارن, به هر حال اینا باید همرو یه جوری اذیت کنن Smile
واقعا اذیته ، وقتی میگن مدارکت کامله ،واجد گرفتن ویزا هستی .............. ولی برو 1 یا 2 ماه دیگه بیا خیلی ضد حال بود،ولی عیب نداره ما ایرانی ها صبوری رو خوب بلدیم روشون رو کم میکنیم Smile
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، girl ، omnia ، Tomas ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان