کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
افك كنم دوستان داشتنبرنامه تلويزيوني ميديدن ، پرونده كسي هم تكوني نخورده اينا همش حدس و گماناي منه البته ؛-)
اسم ني ني محمد چيه؟؟؟؟؟ من عاشق بچه ام البته بچه مردم كه گريه اش گرفت بدم بغل مامان باباش
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، mhy_1985 ، dinadino228
شبنم جونم بدک نیستم
منم نی نی دوست دارم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، mhy_1985 ، dinadino228
ولی من نی نی مردمو بیشتر دوست دارم. واسه خودم اصلاااا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
نی نی مردم هم تا وقتی آرومه خوبه وقتی جیغش میره هوا دیگه باید دست مامانش :d
اما جدا از شوخی تا کسی خودش مادر نشه اون حس و حال و عشق به بچه رو نداره. این و من زیاد بین دوست های خودم دیدم.
امیدوارم خدا این حس زیبای پدر و مادر شدن مخصوصا مادر شدن رو به همه خانم ها بده Smile

جودی خوش گذشت مراسم عقد؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
اره عزیزم... همه یه جوری نگاه میکردن انگار میخوام برم فضا. اونقدری که به من نگاه میکردن تو نخ عروس و داماد نبودن Tongue
منم احساس مهم بودن داشت خفم میکرد Smile))))))))))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-31 ساعت 01:37)girl نوشته:  اره عزیزم... همه یه جوری نگاه میکردن انگار میخوام برم فضا. اونقدری که به من نگاه میکردن تو نخ عروس و داماد نبودن Tongue
منم احساس مهم بودن داشت خفم میکرد Smile))))))))))))))

Smile)))) Big Grin من کلا متوجه حرفت هستم و میتونم تصور کنم اونجا و نگاه بقیه رو به تو

آخه بابا تو هم عروس خانومییییییی Rolleyes

ایشالا خوشبخت بشی :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، mhy_1985
مرسی عزیز دلممم.. ایشالا هممون خوشبخت بشیم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
نی نی که بیارین بهتون میگم....منم از این حرفا زیاد میزدم...هیچ عشقی بالاتر از عشق به نی نی خود ادم نیست..اصلا فقط باید تجربش کرد....گریه هاش هم شیرینه...کلا جون و عمر و نفس و زندگی ادمه...باورتون نمیشه اینقددددد هوس نی نی کردددددددددم دوباااااااره.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، negi ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985 ، shabnam.84
وااای کاملااااا خوش به حالت که اینقدر حوصله داری Smile
من اصلا حوصله بچه ندارم و کلا اعتقادم اینه که زن و شوهر باید حد اقل 2-3 سال زیر یه سقف زندگی کنن اگه مشکلی نبود و دیدن میتونن ادامه بدن بعد نی نی بیارن Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985 ، kamela ، shabnam.84
جودي راست ميگي كه يه جوري نيگا ميكنن انگار داري ميري فضا ... و من ازين نگاه اصلا خوشم نمياد
درمورد ني ني هم حرف جودي درسته خب بايد كمي بگذره تا زن و شوهر همديگه رو بشناسن
هرچي كه منم عاشق ني ني هستم، ني ني خودم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، Tomas ، mhy_1985 ، dinadino228 ، girl ، kamela ، shabnam.84
(2013-01-30 ساعت 23:57)mercedeh2011 نوشته:  سلام بچه ها خوبید همگی ؟
چه ساکته ؟
محمدجان دخملت بزرگ شد؟

نه هنوز فسقلیه !Big Grin

(2013-01-31 ساعت 00:06)shabnam.84 نوشته:  سلام عزیزم. من که خوبم
تو خودت خوبی؟ رو به راهه همه چیز؟
محمد بابا شده سرش گرمه. الان همه ش از پشت وب کم قربون صدقه ی دخترش میره Big Grin چه روزای شیرینی

چطوری شبنم؟ میگم دخترم اصلا گریه نمیکنه چرا؟!!!؟Big Grin

(2013-01-31 ساعت 00:12)simi نوشته:  افك كنم دوستان داشتنبرنامه تلويزيوني ميديدن ، پرونده كسي هم تكوني نخورده اينا همش حدس و گماناي منه البته ؛-)
اسم ني ني محمد چيه؟؟؟؟؟ من عاشق بچه ام البته بچه مردم كه گريه اش گرفت بدم بغل مامان باباش

اسم نی نی هنوز تعیین نشده.

بزودی اینجا اعلام خواهد شدBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، dinadino228 ، girl ، kamela ، leila.e ، Tomas ، shabnam.84

اسم نی نی هنوز تعیین نشده.

بزودی اینجا اعلام خواهد شدBig Grin
[/quote]
محمد بعدا که نی نی بزرگ شد بهش بگو یه عده آدم بودن هیچ وقت تورو ندیدین اما یه عالمه دوست داشتنBig GrinWink عزیز ماست نی نی شما
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، kamela ، leila.e ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق
اره مرسده جونم ادم معذب میشه ولی میگذره دیگه.. ولی یه خوبی داره اونم اینکه بعد از این همه حرفی که پشت سرم زدن الان همشون ضایع شدن Wink
تمام اون ادمایی که پشت سرم حرف میزدن نمیدونید دیشب چطور تبریک میگفتن و مثلا از ته دل ارزوی خوشبختی میکردن واسم! ادما واقعا دورو شدن, واقعا واسشون متاسف شدم که اینقدر کوچیکن!

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، leila.e ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، shabnam.84
اره جودی جون..حتما باید مدتی بگذره تا همدیگرو خوب بشناسین..منم نگفتم که الان نی نی بیارین خوبه..کلا گفتم نی نی خیلی خوبه..مخصوصا اگه مال خود ادم باشه...ما هم الان 5 سال از زندگیمون میگذره و خداروشکر خیلی خوب بوده تاحالا...

جودی جونم حالا نوبت تو هست که برای اون ادما کلاس بزاری..اصلا بزار پیش خودشون بگن قیافه میگیری و پز میدی..ولی حالشونو بگیر و تحویلشون نگیر...ادم حالش بد میشه این رفتار هارو میبینه

محمد جان واقعا نی نی دخملی گریه نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟وای چه شانسی!!!!چقدر خوب...ادم شانس بیاره بچش اروم باشه...بیشتر نی نی هایی که دوررررر از ایران به دنیا میان اروم و خنده رو هستن..نی نی ماهم تا وقتی ایران نبود خیلی اروم بود..ولی لامصب هوای ایران نمیدونم چی توشه که وارد که شد تموم اون ارامش از بین رفت Sad((((((
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، shabnam.84
باشه کاملا جونم.. من معمولیم باهاشون اونا در حالت عادی هم اینو میگن نیازی نیست تلاشی کنم Big Grin
وای نی نی خواهرم که به دنیا اومد فقط گریه میکرد.. مگه میذاشت 1 دقیقه استراحت کنیم؟!!! ولی اولین نوه بود و عزیییز Smile
تا 2 ماه همه کاراشو من میکردم و هیچ اعتراضی هم نمیکردم الانم عاشقشم و نمیدونم چطور دوریشو تحمل کنم.. مطمینم خیییلییی دلم واسش تنگ میشه شاید بیشتر از مامانش Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان