کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
جودی جون نی نی خاهر من هم به دنیا که اومد 3 روز تمام گریه کرد و دقیقا من شبا بیدار میموندم و نگهش میداشتم..خیلی گریه میکرد..سالها نگذاشت مادر پدرش خوب بخابن.الانم 9 سالشه و خیلی خانوم شده..دقیقا من که رفتم امریکا دلم برای هیچ کس به اندازه اون تنگ نشد...باور کن دلم به اون شدت که پر میزد برای اون برای شوهرم به اون شدت نبودم... 1 چمدون فقط یرای بچه خاهرم سوغاتی اوردم..... میدووونم که بری خیلی براش گریه میکنی..
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
ارهههه.. مخصوصا الان که تو اوج شیرین زبونیشه و هر روز با نمک تر میشه..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
جودی جون اخرین باری که به ان وی سی ایمیل دادی چند روزه جواب دادن بهت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، Tomas
دوستان سلام...
قکر میکنم آخرین کامنت من اینجا واسه 17 یا 20 روز پیش باشه...خیلی مطالب زیاد شده و من وقت نکردم همه رو بخونم... اما میدونم الاهه یه سری حرفا زده که من بعید میدونم حالش خوب بوده باشه... چون الاهه از همه ی ما چم و خم این راه و بهتر میشناسه و همسر محترمشون هم این سری دوم خودش رو هم برای خودش هم برای الاهه ثابت میکنه.. فرقی نداره ایران یا امریکا.. الاهه و همسرش بالاخره ویزا رو میگیرن.. دیر و زود داره فقط...
محمد هم که بابا شده... مبارکه پسر... خوب شد که دختره اگر نه واسه کادو یه کمربند بت میدادم .:دی
من 2 هفته ازمنستان بودم.. مصاحبم هم انجام شد... قرار بر این بود که فبریه باشه اما زود تر شد...
کیا سفرنامه میخوان؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق
بگوووووو ارین جان بگووووو.خوش اومدی.چشممون به در خشک شد...چراا به فکر ما نیستی؟؟؟؟گرفتی ویزا رو؟؟؟من همین الان منتظرم بخونم..اینجا بنوسیاااا

عزیزم شانس نداریم که..خدا میدونه باید چکار کنیم با این وضع دلار....فقط 10 ملیون بلیط منو همسر و بچم میشه..تازه فکر کن به 5تا هم برسه....میترسم ما بریم اونجا گدایی....خدا رحم کنه بهمون
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
(2013-01-31 ساعت 12:24)mhy_1985 نوشته:  [quote='mercedeh2011' pid='269901' dateline='1359574070']
سلام بچه ها خوبید همگی ؟
چه ساکته ؟
محمدجان دخملت بزرگ شد؟

نه هنوز فسقلیه !Big Grin

(2013-01-31 ساعت 00:06)shabnam.84 نوشته:  سلام عزیزم. من که خوبم
تو خودت خوبی؟ رو به راهه همه چیز؟
محمد بابا شده سرش گرمه. الان همه ش از پشت وب کم قربون صدقه ی دخترش میره Big Grin چه روزای شیرینی

چطوری شبنم؟ میگم دخترم اصلا گریه نمیکنه چرا؟!!!؟Big Grin

خوبم بابا محمد. تو چطوری؟ خوبه که گریه نمیکنه. آرومه خدا رو شکر. طفلی
مامانش اونوقت همه ش باید تلاش کنه تا آروم بشه :Big Grin چشم نزن بچه رو

وای آرین. مبارکه. زود باش بیا تعریف کن برامون. معلومه حسابی بهت خوش گذشته
ما رو بگو همه فکر میکریم داری برای مصاحبه خودت و اماده میکنی. زودباششششش بیا بنویس Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، arian307 ، Tomas ، dinadino228
حتما ویزارو گرفته که 2 هفته مونده دیگههههههههه.. مبارکههههههههه Smile
کاملا جونم 3 هفته بعد جواب دادن.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، dinadino228
(2013-01-31 ساعت 20:14)arian307 نوشته:  دوستان سلام...
قکر میکنم آخرین کامنت من اینجا واسه 17 یا 20 روز پیش باشه...خیلی مطالب زیاد شده و من وقت نکردم همه رو بخونم... اما میدونم الاهه یه سری حرفا زده که من بعید میدونم حالش خوب بوده باشه... چون الاهه از همه ی ما چم و خم این راه و بهتر میشناسه و همسر محترمشون هم این سری دوم خودش رو هم برای خودش هم برای الاهه ثابت میکنه.. فرقی نداره ایران یا آمریکا.. الاهه و همسرش بالاخره ویزا رو میگیرن.. دیر و زود داره فقط...
محمد هم که بابا شده... مبارکه پسر... خوب شد که دختره اگر نه واسه کادو یه کمربند بت میدادم .:دی
من 2 هفته ازمنستان بودم.. مصاحبم هم انجام شد... قرار بر این بود که فبریه باشه اما زود تر شد...
کیا سفرنامه میخوان؟
سلام آقا آرین ،بگو دیگه مردیم به خدا ، حتما گرفتین ویزا رو ، آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، dinadino228
اووووه 3 هفتتته..پس جودی جون با این حساب من که به اشتباه هفته پیش ایمیل دادم به ان وی سی 2هفته دیگه جواب میدن و تا اون 2هفته دیگه هم مدارک ما رسیده دست ان وی سی...چون وکیل هم 2شنبه ای که گذشت نه دوشنبه قبلش پست کرده بود...ممکنه به نظرت جوابشون هماهنگ بشه با رسیدن مدارک دستشون؟؟دیگه ایمیل ندم هفته دیگه؟؟

ارین تا جون به لبمون نکنه نمیگه کههههه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، arian307 ، Tomas
مطمئنین؟شبنم جون کسی که از ما سراغی نگرفته... حالا نتیجه ی سفر رو بگم؟ بگگگگمم؟ :دی
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، dinadino228
نه دیگه عزیزم. ایمیل نده ببینیم چه جوابی میدن. اگه ایمیل دادن و گفتن مدارک تکمیله که ایشالا همینطور باشه هیچی ولی اگه هنوز بررسی نشده بود و جواب سر بالا دادن در جا یه ایمیل جدید بده و دوباره بنویس ما همه مدارکی که خواستید رو فرستادیم میخواستم بدونم پروندم تکمیل شد آیا؟ در جواب اون دیگه مطمینم یه جواب درست و حسابی میدن. ولی به این جواب هم امید دارم Smile

آریننننن!!! من که حدس زدم بی خبر رفتی ولی چیزی نگفتم!! من که میگم گرفتی ویزارووو Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela
(2013-01-31 ساعت 20:49)girl نوشته:  نه دیگه عزیزم. ایمیل نده ببینیم چه جوابی میدن. اگه ایمیل دادن و گفتن مدارک تکمیله که ایشالا همینطور باشه هیچی ولی اگه هنوز بررسی نشده بود و جواب سر بالا دادن در جا یه ایمیل جدید بده و دوباره بنویس ما همه مدارکی که خواستید رو فرستادیم میخواستم بدونم پروندم تکمیل شد آیا؟ در جواب اون دیگه مطمینم یه جواب درست و حسابی میدن. ولی به این جواب هم امید دارم Smile

آریننننن!!! من که حدس زدم بی خبر رفتی ولی چیزی نگفتم!! من که میگم گرفتی ویزارووو Big Grin

منم میگم گرفته که انقدر شاد و شنگول سر به سر ما میزاره ،دل ما رو آب میکنه
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela
بچه ها الهه جان کجاست پس ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، kamela
الهه تا شنبه رفته سفر. امیدوارم همه چیز خوب براش پیش بره. به یه سفر احتیاج داشت

آرین معلومه ویزا رو گرفتی :d که اینجوری ناز میکنی تا بگی. زیرلفظی میخوای نکنه؟ Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228
همه ی سفرنامه ی من اینجاست
http://mohajersara.com/thread-5066-post-...#pid270219

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان