موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-29 ساعت 15:04 توسط NedaE.)
آره خودم بودم آرین برای جهیزیه
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
به به بحث خوب عشق و عاشقی .
علی اقا و بقیه بچه ها من یه دختر دبیرستانی بودم 10-12 سال پیش که با همسرم دوست شده بودیم و اون هم داشت با تمام خوانوادش میرفت امریکا و سنمون هم کمتر بود و عشقمون اساطیری !!!
ولی رفت چون زندگی و اینده و همه چیزش به رفتن بستگی داشت. و اون زمان من حتی ایمیل نداشتم و چت و fb و هیچی نبود . ولی چون واقعا برای هم اولین و تنها عشق بودیم چند سال پیش که تو فیضبوک همدیگرو پیدا کردیم پاشد اومد ایران و شاید سرنوشت اینو میخواست و ما با هم ازدواج کردیم . اون موقع من جوری بودم که حتی سال اول که دانشگاه شهرستان قبول شدم نرفتم چون نمیتونستم دوری خانوادمو تحمل کنم اما الان به خاطر عشقم دارم میرم امریکا واسه یه عمر زندگی .
اینارو گفتم که اول هدفتون رو معلوم کنید و همونطور که بچه ها میگن دوست داشتن منطقی و تصمیم گیری منطقی و یه نصیحت خواهرانه موقع رفتن کسی رو به برگشتن امیدوار نکنید و قول ندین چون نمیدونی چی قراره برات پیش بیاد .
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 16:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-29 ساعت 16:19 توسط سانازی.)
دیدییییییییییییییین ابجی مونا جون هم ساناز و روانشناسی می خونه البته من نخوندم ولی علاقه دارم ویکم ربط میدم به شخصیت ماه ها و اسم ها.
ارین جان خوندی چی نوشتم ؟ ساناز کسی دیگه نداره؟چطورن سانازا؟
وای اهنگ شهلا منم خیلی دوسش داشتم گوش میدادم غمی میگرفت منو چون شهلا دوست مامان و بابام بود و بیچاره شب خوابید و صبح...
شبنم جان من شما رو خیلی منطقی میبینم و دوست دارم جواب هاتونو.یه جورایی احساس میکنم پخته تر از من هستی.
وای علی جان تو همون سنی هست که خیلیامون تو اون سن فکر کنم وابستگی داشتیم.وای مونا جان عین فیلماست عشقتون خوش به حالت همیشه عاشق بمونین.بچه ها من نمیدونم عاشق شدم یا نه!دوست داشتن که همیشه بهتر از عشق.حرف شریعتی روکه میدونین.ارین جان الان مثل اون احساس به شهلا به انا داری؟ببخشیدا منظورم می خوام بدونم ادم چند بار میتونه کسی رو دوست داشته باشه میدونم که اون احساس بچگی بود والان واقعیش انا جااان هست
(2013-03-29 ساعت 15:00)NedaE نوشته: آره خودم بودم آرین برای جهیزیه
ندا جون چی گفتی؟یعنی داری خرید جهیزیه میکنی سو تغزیه شدی؟!مگه چی میخری؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 18:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-29 ساعت 18:54 توسط shadzad.)
آرین منظورت خواستگاری حالت مجلس و ایناس؟ نه ما که نداشتیم، مال ما همون سورپرایزی دونفرمون بود، زانو زدن و دادن حلقه فقط
سانازی من چندتا ساناز دیدم فقط که همه مهربون و خوش سیما بودن، یعنی لوند و دوس داشتنی. نمی دونم راستش چقدر این روانشناسی اسما درسته، با چند نفر که نمیشه نتیجه گرفت. ولی تو که خیلی دوس داشتنی و شیرینی، عاشق پستاتم
شهلاااااا عالی بود آرین )))))))))
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-29 ساعت 20:04 توسط simi.)
ساناز جونم من اينجاااااام
چند روزي بود افسرده شده بودم و حرفاي يه دوست خوب مهاجرسراييمون كه خودش ميدونه كيه و منم ميگم اسمش شيماست خيلي روحيه ام رو عوض كرد و منو به مهاجرسرا برگردوند
ساناز اسم من ياد چي انداختت؟؟
خواستگاري من باشكوه ترين خواستگاري تاريخ بشريت بود از اونجايي كه با همسرم تا حدودي فاميليم و خونواده اش تهران نيستن با مامان باباش ٣روز خونه ما بودن ،با شوهرم رفتيم گل و شيريني خريديم شوهرم با شلوار گرمكن من با شلوار معموليه كه تو خونه ميپوشم پدر شوهرم با زير شلوار راه راه بابام با شلوارك مامانارو نميگم قضيه ناموسي نشه ؛-) خواهرم با لباس تو خونگي داداشم حوله حموم به تنش و مراسم برگذار شد يهو داداشم به شوهرم گفت گندت بزنه با اين انتخابت ؛-) تو مراسم فقط يه دوربين كم بود كه از اين مراسم زيبا فيلم بگيره :-) اينجوري ما رسما نامزد شديم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
وای سیمی خدا نکشتت با این خاطره با مزتو خیلی خندیدم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سیمی جونم، قربونت برم ،خوشحالم حالت بهتره عزیزم :-****
واییییی عالییی بود این خواستگاری حرف نداشتتتتتت )))))
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
وای بچه ها چقدر قشنگ شد این صفحه.
سیمی جون خوش امدی گل خانوم .خیلییی با حال بودین بابا عزیزم از اسم شما اشنا نداشتم ولی اولیش که شمایی ماهییییییییییی.
شیما جون بابا زانوووو .ایول جنتن من.فدات شم لطف داری.
اره بابا همینو صبح می خواستم بگم بابا کم حرف از طول کشیدن کارا بنویسین والا من که 1سال 2سال میشنوم دق میکنم تورو خدا کم بنویسین .اینجا بیاییم یکم حوصلمون باز شه.فدای همهههه
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سانازا همشون ماهن (ما هم چند تا ساناز داریم تو فامیل) ... درباره صحبت های الاهه خانوم چشم الاهه جون اصلن هرچی شما بگید ... آرین جان من هم سوم ابتدایی .. بیخیال .. سیمی جون خدا بود قضیه خواستگاری رو تعریف کردی ...