موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
آرین بالاخره نفهمیدیم دعوتمون کردی یا بیرونمون کردی؟!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ندا جان dos وزارت امور خارجه آمریکاست
رابین خوب به نظر من کسی که به کار شبکه و آی تی خیلی وارد باشه خوب میتونه کارهای ج ا س و س ی هم بکنه دیگه. شاید واسه همین حساس بشن بهش
محمد عزیز خیلی به من لطف داری شما. مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امروز عضو مهاجر سرا شدم اما از ابتدای سال از مطالب این فروم استفاده کردم .
راستی عید نوروز مبارک باشه و ضمنا من کیس ازدواج با سیتیزن هستم و منتظرم که برم مصاحبه .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-28 ساعت 12:27)MONA FB نوشته: سلام
من امروز عضو مهاجر سرا شدم اما از ابتدای سال از مطالب این فروم استفاده کردم .
راستی عید نوروز مبارک باشه و ضمنا من کیس ازدواج با سیتیزن هستم و منتظرم که برم مصاحبه .
خوش امدی مونا جان
ایشالا زود وقت مصاحبه بگیری.اولین اقدامتون کی بود؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی ساناز عزیز . هم اسم خواهر منی .
در مورد پرونده ام خلاصه عرض میکنم june 2011 ازدواج کردیم ، همسرم 10 ساله آمریکا زندگی میکنه با تمام خوانوادش و از همون بعد عروسی که برگشت آمریکا اقدام رو شروع کرد . البته ما وکیل نگرفتیم چون همسرم تقریبا به کارها اشنا هست . در ابتدا به خاطر مشکل کوچیکی که ترجمه مدارکمون داشت ( سال رو به میلادی ننوشته بود !!! ) کیس متوقف شد حدود 2-3 ماه ولی بقیه اش نرمال پیش رفت تا زمانی که برگه های مالیاتی 3 سال گذشته رو میخواستند که یک مقدار معطلی داشت . uscis حدود 5ماه و نیم طول کشید و nvc تا ژانویه امسال .
البته اول فوریه نامه دادند که مدارک کامله و ما الان منتظر وقت مصاحبه هستیم . گذروندن این مراحل ادم رو کارشناس میکنه واقعا. همسرم و من امیدواریم تا نیمه اول اپریل یا همون اخر فروردین خودمون زمان مصاحبه رو اعلام کنند . سفارت من انکاراست .
راستی بچه ها من و همسرم 11 سال پیش که هنوز نرفته بود با هم دوست بودیم و 3 سال پیش تو fb همدیگرو پیدا کردیم و اومد و ازدواج کردیم . به قول دوستام بیشتر از اندازه کافی از هم دور بودیم ولی خدا روشکر که اولا سلامتیم و بعد اینکه همدیگرو داریم .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جون خوش اومدي انشالا ويزاتو يه ضرب بگيري چقدر قضيه ازدواجت برام شيرين بود
پروندت چند ماه موند تو nvc؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل 
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-28 ساعت 22:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-28 ساعت 23:10 توسط shabnam.84.)
سلام. خوش اومدی مونا جان. امیدوارم زودتر وقت مصاحبه ت مشخص بشه و به عشقت برسی
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی شبنم جان .
خدا واسه هممون بخوا که هر چه زودتر تکلیفمون معلوم بشه و بریم سر خونه زندگیو کارو بارمون .
اینجا بچه ها همه لطف دارند و خیلی خوبه که این صمیمیت ها هست حداقل تو این دنیای مجازی .
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
مونا خانوم آرزوی موفقیت دارم برات.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها خونه این؟!hellooooo
مونا جون چه خوب حتما خواهر خوبی داری!اخه سانازا گل میشن
راستی بچه ها به این موضوع فکر کردین مثلا کسایی که مثلا اسمشون مهین هست زرنگ و با سیاست میشن یا اصلا اگه سانازی میشناسین چطور هست اخلاقش نمیدونم من تازگی به این روانشناسی اسم ها یکم اعتقاد پیدا کردم.شما چی تا حالا فکر کردین؟البته نمیشه گفت عین هم هستن ولی یکم شبیهن!
سیمی جون کجایی دخمل؟
مرسی جودی جون میدونی فکر میکنم کم کم دلتنگ خانواده شدی.منم وقتی یه سفر میرن چه خارج چه ایران همش به فکر خواهرم یا خانوادم حتی دوستامم میگم کاش اینجا بودن قبل همه واسه اونا کادو میخرم هیچی خوشحالم نمیکنه زود می خوام برگردم یا اونارم بگم بیان.خدا به کمکمون برسه اونجا با دوری...
خدایا صبر بده هم اینجا هم اونجا
جودی جون اونجایی به روزایی که تو انتظار بودی فکر کن و خوش باش
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec