کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-03-27 ساعت 16:34)الهه سابق نوشته:  مرسی محمد
ببینم میتونی زود وقت مصاحبه بگیری و رکورد ازدواجیا رو بزنی؟ ببینم میشه بالاخره ما پیش نامزدیا سرمونو بالا بگیریمو بگیم بله ما ازدواجیا هم یه نفرو داشتیم که 7 ماهه ویزاشو گرفت Big Grin

حتی اگه من رکورد هم نزنم. ما ازدواجی ها یه چیز واسه افتخار داریم و اونم صبر و حوصله تو بود الهه جان.

تو گل سرسبد ازدواجی هایی. وجودت واقعا واسه بچه ها مفید بود تو این مدت.

سفر خوبی داشته باشی خانوم.

(2013-03-27 ساعت 17:58)NedaE نوشته:  محمد جان منم واسه همین وقتی 6.6 ماه رو دیدم حالم گرفته شد.الان تقریبا 3 ماه شده که مدارکمون تو USCIS هستش،هی میگم نریم سفر یکم دندون رو جگر بذاریم چیزی نمونده تا اپروو شم چون پول مسافرت رفتن در حال حاضر تو زندگیمون تاثیر داره ولی مثل اینکه این USCIS نمیخواد ما رو زودتر بهم برسونه. من دلم تنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ شده.

درست میشه قوی باش

(2013-03-27 ساعت 22:06)mercedeh2011 نوشته:  محمد آقا وقتی تا ایرانی این فکرا رو می کنی
و وقتی می رسی اینجا روز هزار مرتبه بر پدر و مادر و هفت جد اون کسی که اینترنت رو خلق کرد فاتحه و صلوات می فرستی
بچه ها این گوشه دنیا داشتن اینترنت یعنی یه دنیا یعنی همه چیز یعنی زندگی
وقتی بیای اینجا متوجه میشی که با وجود اینترنت اینقدرها هم از بچه ها دور نیستی

انقدر مشغول شیم که فراموش میکنیم و فراموش میشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، NedaE
قربونت شیما جون.... خدا کنه... حالا من نمیدونم امریکا چه جوریاست... شاید رفتم بزارنم پیتزا بپزم Big Grin میگن مهاجره ....
.......
ماشالا چه چشمای تیز بینی.. همه جزئیات خونه ما رو تو عکس دیدین...الاههه که شکلات مرسی ها رو شکار کرد علی جون هم که بک گراند سفره رو.....
--------
ندا جون یادم نیست کجا بود اما یه فایل pdf بود بزار بگردم ببینم میتونم پیدا کنم یا نه..... ندا ببخشید یه سوال.... شما بودی واسه جهیزیت مونده بودی چی کار کنی واسه تبدیل برفش؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، battosai ، Tomas ، NedaE
آرین بالاخره نفهمیدیم دعوتمون کردی یا بیرونمون کردی؟!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، tondar ، shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی
دعوت کردم بابا Big GrinBig Grin
بیاین خودم باربیکیو راه میندازم.. خوبه.... غذا هم درست نکنین..... یه کباب هایی درست میکنم که حض کنین....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی ، Tomas
ندا جان dos وزارت امور خارجه آمریکاست
رابین خوب به نظر من کسی که به کار شبکه و آی تی خیلی وارد باشه خوب میتونه کارهای ج ا س و س ی هم بکنه دیگه. شاید واسه همین حساس بشن بهش
محمد عزیز خیلی به من لطف داری شما. مرسی Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas
سلام

من امروز عضو مهاجر سرا شدم اما از ابتدای سال از مطالب این فروم استفاده کردم .
راستی عید نوروز مبارک باشه و ضمنا من کیس ازدواج با سیتیزن هستم و منتظرم که برم مصاحبه .
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، الهه سابق ، shadzad ، battosai ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 12:27)MONA FB نوشته:  سلام

من امروز عضو مهاجر سرا شدم اما از ابتدای سال از مطالب این فروم استفاده کردم .
راستی عید نوروز مبارک باشه و ضمنا من کیس ازدواج با سیتیزن هستم و منتظرم که برم مصاحبه .

خوش امدی مونا جان
ایشالا زود وقت مصاحبه بگیری.اولین اقدامتون کی بود؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، MONA FB ، shadzad ، battosai ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، Tomas
مرسی ساناز عزیز . هم اسم خواهر منی .
در مورد پرونده ام خلاصه عرض میکنم june 2011 ازدواج کردیم ، همسرم 10 ساله آمریکا زندگی میکنه با تمام خوانوادش و از همون بعد عروسی که برگشت آمریکا اقدام رو شروع کرد . البته ما وکیل نگرفتیم چون همسرم تقریبا به کارها اشنا هست . در ابتدا به خاطر مشکل کوچیکی که ترجمه مدارکمون داشت ( سال رو به میلادی ننوشته بود !!! ) کیس متوقف شد حدود 2-3 ماه ولی بقیه اش نرمال پیش رفت تا زمانی که برگه های مالیاتی 3 سال گذشته رو میخواستند که یک مقدار معطلی داشت . uscis حدود 5ماه و نیم طول کشید و nvc تا ژانویه امسال .
البته اول فوریه نامه دادند که مدارک کامله و ما الان منتظر وقت مصاحبه هستیم . گذروندن این مراحل ادم رو کارشناس میکنه واقعا. همسرم و من امیدواریم تا نیمه اول اپریل یا همون اخر فروردین خودمون زمان مصاحبه رو اعلام کنند . سفارت من انکاراست .
راستی بچه ها من و همسرم 11 سال پیش که هنوز نرفته بود با هم دوست بودیم و 3 سال پیش تو fb همدیگرو پیدا کردیم و اومد و ازدواج کردیم . به قول دوستام بیشتر از اندازه کافی از هم دور بودیم ولی خدا روشکر که اولا سلامتیم و بعد اینکه همدیگرو داریم .
پاسخ
مونا جون خوش اومدي انشالا ويزاتو يه ضرب بگيري چقدر قضيه ازدواجت برام شيرين بود
پروندت چند ماه موند تو nvc؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، MONA FB ، shabnam.84 ، dinadino228 ، سانازی ، girl ، Tomas
(2013-03-28 ساعت 14:49)simi نوشته:  مونا جون خوش اومدي انشالا ويزاتو يه ضرب بگيري چقدر قضيه ازدواجت برام شيرين بود
پروندت چند ماه موند تو nvc؟

مرسی عزیزمShy
پروندم 8 ماه تو nvc موند چون خیلی مدارک مختلف و حتی خنده دار میخواستند . الان نزدیک به 2 ماهه که مدارکمون کامل شده . Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، shadzad ، سانازی ، girl ، Tomas
سلام. خوش اومدی مونا جان. امیدوارم زودتر وقت مصاحبه ت مشخص بشه و به عشقت برسی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، الهه سابق ، dinadino228 ، shadzad ، سانازی ، saba.m ، girl ، Tomas
مرسی شبنم جان .
خدا واسه هممون بخوا که هر چه زودتر تکلیفمون معلوم بشه و بریم سر خونه زندگیو کارو بارمون .
اینجا بچه ها همه لطف دارند و خیلی خوبه که این صمیمیت ها هست حداقل تو این دنیای مجازی .
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، سانازی ، girl ، dinadino228 ، Tomas
مونا خانوم آرزوی موفقیت دارم برات.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، MONA FB ، ارکیده
سلام بچه ها خونه این؟!hellooooo
مونا جون چه خوب حتما خواهر خوبی داری!اخه سانازا گل میشنBig Grin
راستی بچه ها به این موضوع فکر کردین مثلا کسایی که مثلا اسمشون مهین هست زرنگ و با سیاست میشن یا اصلا اگه سانازی میشناسین چطور هست اخلاقش نمیدونم من تازگی به این روانشناسی اسم ها یکم اعتقاد پیدا کردم.شما چی تا حالا فکر کردین؟البته نمیشه گفت عین هم هستن ولی یکم شبیهن!
سیمی جون کجایی دخمل؟
مرسی جودی جون میدونی فکر میکنم کم کم دلتنگ خانواده شدی.منم وقتی یه سفر میرن چه خارج چه ایران همش به فکر خواهرم یا خانوادم حتی دوستامم میگم کاش اینجا بودن قبل همه واسه اونا کادو میخرم هیچی خوشحالم نمیکنه زود می خوام برگردم یا اونارم بگم بیان.خدا به کمکمون برسه اونجا با دوری...
خدایا صبر بده هم اینجا هم اونجا
جودی جون اونجایی به روزایی که تو انتظار بودی فکر کن و خوش باش
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، ارکیده
من دارم عاشق میشم Sad(( و این برای من f2b خیلی بده ..چرا اینجوری شدم من ...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان