کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچها وقتی‌ آدم میاد اینجا ناه خود آگاه دیگه حرف مشترکی نمیمونه که بیاد اینجا بگه.. این تاپیک جای دردودل کسأیه که منتظران بیان اینجا هر چقدر هم بخوان درباره آینده صحبت کنن شرایط سختی که دارن و دلتنگیشون اجازه نمید به چیزی جز ویزا فکر کنن حالا کسی‌ که اومده نمی‌شه هی‌ بیاد بگه من اینجا رفتم اونجا رفتم این کارو کردم یعنی‌ واقعیتش اینه که دلش نمیاد.. شاید درک نکنید الان چی‌ میگم ولی‌ من تو موقعیت شما بودم وقتی‌ کسی‌ میومد تعریف میکرد بیشتر دلم می‌خواست زود کارم درست شه و کلا میرفتم تو خودم این یه دلیلشه دلیل دوم اینه که وقتی‌ میاید اینجا دلتنگی‌ و زندگی‌ جدید باهم میان سراغتون.. درگیره یه سری مشکلات جدید میشید ممکن با همسرتون حرفتون بشه ممکن از محیط خوشتون نیاد و ۱۰۰۰ تا مشکلات حاشیه ایه دیگه که واستون دلو دماغ نمیذاره.. من خیلی‌ وقتا با چشمای پر از اشک میم این تاپیکو میخونم میگم خدایا ای‌کاش برمی‌گشتم به عقب اون روزا که آمدم اینجا به قول کاملا تا صبح حرف میزدیم فکر کنید یه وقتایی چقد فشار میاد بهم که آرزوی اون روزا می‌کنم ولی‌ بعضی‌ وقتا هم میگم خدارو شکر که زندگی‌ به این خوبی‌ دارم و این احساسا ادامه داره تا موقعی که اینجا جا بیفتم که الان زوده من تازه ۳ ماه اومدم این همه حرف زدم که بگم بچها بی‌ معرفت نمیشن فقط همه این شرایطو تجربه می‌کنن اوائل مهاجرتشون.. اگه می‌بینید من مراتب میم بخاطر اینه که واقعا اگه بتونم کمکی‌ کنم به بچهای جدیدتر که احتیاج به راهنمایی دارن البته اطلاعات من در حد الاهه نیست ولی‌ در حد تجربه خودم همیشه راهنمایی کردم به هر حل مرسی‌ که ازم تعریف کردید
Big Grin
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، battosai ، tondar ، mercedeh2011 ، kamela ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، Saeedv13 ، MONA FB ، Tomas
(2013-05-27 ساعت 01:23)kamela نوشته:  علی جان همیشه موفق باشی....تنها مرد این تاپیکی نه؟؟؟
من موندم چرا همه فك ميكنن من چغندرم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، mercedeh2011 ، kamela ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، girl ، MONA FB ، Tomas
(2013-05-27 ساعت 01:03)آناهيتا نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 01:01)منیره نوشته:  Smileسلام دوستان
من یک ماه دیگه مصصصاحبه دارم من و شوهرم 7سال دوست بودیم الانم3سال ازدواج کردیم دیگه طاقت دوری ندارم واسم دعا کنین چک بهم نخورهRolleyes

نگران نباش عزيزم به خانما خيلي كم پيش مي آد چك بدن

مرسی عزیزم اخه شاید مثل شما 3 ماه چک بخورم
خدایا کمکم کنRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas
(2013-05-27 ساعت 11:59)tondar نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 01:23)kamela نوشته:  علی جان همیشه موفق باشی....تنها مرد این تاپیکی نه؟؟؟

مرسی کاملا خانوم نه من تنها نیستم . تندر هم هست .کاملا خانوم شما فکر کردین من از اون خونوادهاشم hahahahahahahahaha Smile)))))))))) راستی چرا دیگه این جمله رو نمیگید . 10 رووووووووزززززززز شمال چه خبره مگه ؟ حوصلتون سر نمیره ؟.
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، kamela ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، girl ، MONA FB ، Tomas

خیلی باحال بود ... دوراز جون شما ... شما آقایی Wink
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، girl ، MONA FB ، Tomas
ميبيني مرصده خانوم ما رو به مردي قبول ندارن
من اسمم پوريا س تندر گذاشتم كه تندي كارم درست شه مثلا
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamela ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، mercedeh2011 ، girl ، MONA FB ، Tomas
تندر جان من شرمندددددم به خدا...من فکر میکردم شما خانوم باشی...به به چقدر خوب این تاپیک 2 تا مرد داره(اگه کس دیگه بود بهش بر نخوره من از بقیه خبر ندارم).....
علی جان اولش که میخام برم و فکر میکنم 10 روز هست کمی کسل میشم و فکر میکنم حوصله ندارم ولی وقتی میرسم سر و حال میشم و از موندنم خوشحالم...واااای وقتی توی هوای خوب شمال که داره ازون بارون پودریا میاد میشینم توی تراس و قهوه میخورم انگار توی فضا رفتم.جای تک تکتون خالی.قبل و بعد 14 خرداد هم به دلیل تعطیلی "شمال خیلی شلوغه "و امیدوارم همهههه فامیلا بیان پیشمون.. انشاالاه بشه به یک طریقی به نت وصل بشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی ، mercedeh2011 ، girl ، MONA FB ، Tomas
خواهش ميكنم كاملا خانوم دشمنتوت شرمنده خوش بگزره مسافرت
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas
ااا منم فکر می‌کردم شما خانومی کندر جان!

بچه‌ها دینو ویزاشو گرفت؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، tondar ، kamela ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas

tondar تعبیرای با حالی می کنییییی!!!
اون از کندر اینم که چغندرSmileSmileSmile

آنا و آرین عزیز بهتون خیلی خیلی تبریک می گم
چشم دوتاتون روشن!!!
براتون بهترینارو آرزو میکنننننمممممم
خوش و موفق باشییینSmileSmileSmile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، NedaE ، mercedeh2011 ، آناهيتا ، girl ، MONA FB ، Tomas
دوستای خوبم کمتر میام، چون دل و دماغی برام نمونده
مدارکی که خواسته بودن آماده کردیم سه شنبه پست می شن
ای خدا جون کی رسید تکمیل مدارک بگیریم؟ کی اپروو میشیم؟ کی وقت مصاحبه می دن؟؟
به امید خدا این روزا و بهتره بگم ماهها بگذره که هممون راحت شیم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، NedaE ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas
خب به سلامتي هويت ما واسه همه دوستان روشن شد خدار شكر راز جان تا ٢ هفته ديگه اپروو ميشي نگران نباش
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، mercedeh2011 ، girl ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، Tomas
کاملیا جان به سلامتی بری عزیزم ولی حتما سایتو چک کن خدارو چه دیدی شاید کلیر شدیم این هفته .خوش بگذره بهت دوستم الات بهترین فصل مسافرته .منم دلم خیلی مسافرت می خواد ولی مامان اینا هم می گن بزار همسرت بیاد باهم بریم .الانم که کلا نمی یاد تا جوابمو به دن .شاید باورتون نشه ولی خیلی سخت خوابم می بره تا 3-4 صبح بیدارم .هر چقدر با خودم کلنجار می رم نمی تونم درست زبان ودرس بخونم کتابم دورمه اما نمی تونم تمرکز کنم.از یه طرف نگرانی رفتن دور بودن از پدرو مادرم داره دیونم می کنه .بیشتر از پیش بهشون وایسته شدم .دیگه بدون اونا نه جایی می رم نه کاری میکنم.:-((((((((((((((((

آرین که بی معرفته حتی عکسهامونم نداد لااقل تو بیا بگو چطور بود وسایلشو باز کردن؟به چه چیزهایی گیر دادن؟درباره فرش چیزی دیدی؟کسی بیاره یا از کسی بگیرن؟این موضوع فرش هم مزلی برای من شده 3 تا قالیچه 1.5*1.5 گرفتم که کلی گشتم تا رنگ دلخواهمو پیدا کنم اشتباه کردم ندادم به همسرم ببره .ترسیدم نگهداری نکنه خراب بشه.حالا نمی دونم چی کار کنم تو تاپیکه چه چیزهایی با خود می توان برد می گن نشنیدیم قالیچه رو بگیرن مخصوصا برای ما که می خوام زندگی کنیم.می پرسن برای خودته .یا می تونی بگی برای تعمیر آورده بودن .نمیدونم چیکار کنم .اگه اینجا کسی تجربه جدید 1-2 ماه پیش داره لطفا بگه چون همسرم خودش پارسال درحد تابلو چند تا برد ومشکلی پیش نیومد.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی ، NedaE ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اینجا کالیفرنیاست.... صدای من رو از اینترنت آزاد میشنوید ( گریه حضار )
آقایون خانوم ها 4 روزه نیم ساعت هم نخوابیدم.. چند ساعته رسیدم.... میام مفصل حرف میزنیم... پرچم رو بالا نگه دارین فعلا

خاک پا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
(2013-05-27 ساعت 15:19)arian307 نوشته:  اینجا کالیفرنیاست.... صدای من رو از اینترنت آزاد میشنوید ( گریه حضار )
آقایون خانوم ها 4 روزه نیم ساعت هم نخوابیدم.. چند ساعته رسیدم.... میام مفصل حرف میزنیم... پرچم رو بالا نگه دارین فعلا

خاک پا

به به آقا آرین بابا چه حلال زاده ای .همین الان داشتم سراغتو می گرفتم .رسیدن به خیر خسته نباشی.زودی بیا یا به آنا جان بگئ بیاد برامون تعریف کنه .Smile
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، kamela ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی ، NedaE ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان