کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-05-26 ساعت 14:16)alisarvareharchiabi نوشته:  مهندسی صنایع - صنایع . امتحانمم تهران جنوب . Smile

علی جان به سلامنی .برو امتحان بده ان شاءالله قبول هم می شی.Big Grin
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، girl ، NedaE ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها من هم که رفته بودم امریکا یک دختری بغل دست من بود که با ویزای ازدواجی میومد امریکا.توی فرودگاه قرار گذاشتیم هرکی زودتر رفت بیرون برای اونیکی صبر کنه...به من که گیری ندادن و پاسم رو دیدن و رفتم بیرون...نزدیک 1 ساعت وایسادم تا دوستم بیاد که دیدم نیومد و من هم چون با دوست شوهرم بودم و اون گفت بیا بریم رفتم ...فرداش زنگ زد بهم و گفت 5 ساعت توی فرودگاه نگهش داشته بودن....ما از فرودگاه هیوستون وارد امریکا شدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، tondar ، girl ، NedaE ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 13:38)poram نوشته:  عاقا بعد شما می گین من چرا هی غر می زنم ! خو الان 6 روزه ما نقص مدارک شدیم هنو نامش نرسیده ببینیم چی می خوان . غر نداره تروخدا؟؟ دو روزم که تعطیلیه دیگه الان می رم تو دیوارررررررررTongue

حالا خونسرد باش ٢ روز ديگه مياد تعطيل خووووووووووووووووو بزا برم تو ديوااااارررررز
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، poram ، girl ، NedaE ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 14:16)alisarvareharchiabi نوشته:  مهندسی صنایع - صنایع . امتحانمم تهران جنوب . Smile

عههههههههه! خوب میگفتی بهت کتاب برنامه نویسی معرفی کنم بری کنکورو بترکونی! نمیدونم بگم اینشالا قبول بشی یا بگم اینشالا زودتر بری از اینجا !! اما خو موفق باشی

tondar : عاقا خوب مسخره نکن ، راستی بچه ها یکشنبه دوشنبه این هفته پست امریکا تعطیله؟ نامه ما نمیرسه یعنی؟ امیدی نیست؟ برم؟ تو دیوار ؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، battosai ، girl ، NedaE ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
ایشالا موفق باشی علی آقا . خواهر من هم پنج شنبه کنکور داره . امیدوارم موفق باشن همه .
طفلکی خیلی خونده .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، tondar ، NedaE ، girl ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 18:28)poram نوشته:  

عههههههههه! خوب میگفتی بهت کتاب برنامه نویسی معرفی کنم بری کنکورو بترکونی! نمیدونم بگم اینشالا قبول بشی یا بگم اینشالا زودتر بری از اینجا !! اما خو موفق باشی

tondar : عاقا خوب مسخره نکن ، راستی بچه ها یکشنبه دوشنبه این هفته پست آمریکا تعطیله؟ نامه ما نمیرسه یعنی؟ امیدی نیست؟ برم؟ تو دیوار ؟!

تعطيل بابا تعطيله با خياله راحت برو تو ديوارررررررررر
سه شنبه مياد نامت
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، NedaE ، girl ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
داره ميشه سه ماه اپروو نشدم مي خوام اسممو بزارم كندر
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، battosai ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، MONA FB ، منیره ، kamela ، Tomas
چرا دوشنبه تعطیله!!!؟
علی‌ موفق باشی‌. رشتتو خیلی‌ دوست دارم
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 21:02)NedaE نوشته:  چرا دوشنبه تعطیله!!!؟
علی‌ موفق باشی‌. رشتتو خیلی‌ دوست دارم

دوشتنبه memorial day e عزيزم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، shabnam.84 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 20:45)tondar نوشته:  داره ميشه سه ماه اپروو نشدم مي خوام اسممو بزارم كندر

وای مردم از خنده! کندر خیلی‌ باحال بود Smile)) انشالا زودی اپروو میشی‌.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، tondar ، girl ، battosai ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
(2013-05-26 ساعت 04:06)آناهيتا نوشته:  بچه هايي كه اومدين آمريكا .... خانمهاي محترم ميشه بگين چقدر تو فرودگاه طول ميكشه تا بيان بيرون ؟؟؟؟؟
من چقدر بايد تو فرودگاه انتظار ( بازم انتظاررررر اه ه ه ) بكشم ؟؟؟؟؟

من یه چیزی حدود 2 تا 3 ساعت ؛ اولش صف برای چک کردن مدارک و بعد هم چمدانها که البته چمدان من رو باز نکردن فقط تو 2 تا صف جداگانه رفتم و ازم سوال پرسیدن
ولی خیلی خیلی خسته کننده بود.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، yalda91 ، آناهيتا ، kamela ، girl ، Tomas
سلام منم سابقه دار شدم Big GrinBig Grin
مرسی تندر جان واسه رتبه ات . من امیدوارم زودتر کارات درست بشه هم مقصدی ، Smileبه امید خدا کم کم هممون میریم یو اس اییییییی میشیم . اینو با لهجه دیک تاتور بخونید . Wink
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، kamela ، girl ، Tomas
(2013-05-25 ساعت 22:26)yalda91 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 22:15)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام به همگی
متاسفانه نتونستم همه پیجارو بخونم، متوجه شدم همسر یلدا جون
می خوان بیان پیشش... به سلامتی عزیزم.. چشمت روشن! Smile

مرسی عزیزم .هنوز که معلوم نیست .می خواد بیاد اما خیلی گرونه 1800$ به بالا .اما تو سایتهای که گفتم قیمت خوبه که می خوام مطمئن بشم که قابله اعتماد هستن یا نه .چون بعضی ها تو گوگل شکایت داشتن وناراضی بودن .آنا جون گفت گرفته وراشی هست .ببینم کسه دیگری هم راضی هست اگه بشه از اونجا بگیره وگرنه که هیچ Sad
به امید خدا قبل همه اینا (بلیط همسرت )، برا خودت بلیط می گیری و
به سلامتی و خوشی می ری سر خونه و زندگیت عزیزم!!!!!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، yalda91 ، kamela ، girl ، NedaE ، Tomas
سلام بابا ایول به فعال بودن یلدا جان و مونا جان که بعد ما عضو شدن و4 ستاره باریکککلللااااا بزن دستو مبارکه.واقعا خوبین بچه ها.ایشالا با هم برین زود کارتون درست بشه.
بچه ها میگم من که کلاس زبان میرم حالا نمیدونم چقدر مفیده میدونم که اول زبان مهمترین چیز که باید بدونیم.میگم بعدش چی بهتر مثلا چه کلاسی بریم و مدرک بگیریم .منم میخوام ادامه تحصیل بدم ولی اونجا از شاخه های پزشکی اگه با این حوصله کمی که برامون مونده بتونیم بخونیم که فکر میکنم از انتظار پیر شدم وی حالا مثلا برای احتیاط یهو دیدین نیاز به کار کردنمون شد مثلا ارایشگری خوبه بریم مدرک بگیریم یامن صنایع دستی مثل سرامیک دوست دارم یا منبت کاری.شما چی می خوایین چی کار کنین اونجا به غیر درس مثلا چی خوبه اینجا مدرک بگیریم؟
مرسده جون خوش امدی.شما هم میرین کالج؟خوبه؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، منیره ، kamela ، poram ، girl ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، shabnam.84 ، Tomas
وای انا و ارین چه حال خوبی دارین خوش بحالتوون .
من هر وقت به اون لحظه فکر میکنم که برسم فرودگاه و همسرموببینم ناخوداگاه خوشحال میشمو . یعنی حتی فکرشم خوبه چه برسه راستکی باشه .

من که خیلی وقته زبان نخوندم
من اونجا درس میخونمم فک نکنم هیچ استعداد هنری داشته باشم . منبت و منجق دوزی و ارایشگریو اینا .
فقط دستپختم خووبه که اونم به هیچ دردی نمیخوره جز اینکه شوهرم چاق تر از قبل بشه !!!
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، آناهيتا ، منیره ، kamela ، poram ، girl ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان