2013-05-28 ساعت 10:19
ارين داداش خيلي خوشحالم واسه تو و خانومه گلت واست ارزوي بهترينها رو دارم تنها مون نزاريا داداش
هميشه خوش و خرم باشي
هميشه خوش و خرم باشي
k1
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-05-28 ساعت 10:19
ارين داداش خيلي خوشحالم واسه تو و خانومه گلت واست ارزوي بهترينها رو دارم تنها مون نزاريا داداش
هميشه خوش و خرم باشي
k1
2013-05-28 ساعت 10:45
(2013-05-27 ساعت 16:03)kamela نوشته: عزیزم....راستی یلدا جون یا بقیه بچه ها چیزی از این تیتری که بالای سایت اومده و درباره کمک به کسانی هست که تازه وارد آمریکا میشن میدونید؟؟من دیروز هم رفتم دیدم و اونجوری که نوشته خوب کمک هاشون عااالی...مگه ادم در بدو ورود چی میخاد؟یک هتل که براش رزرو کنن و بعدشم با کمک کسی خونه بگیره...منم که ssn دارم و نمیخاد بگیرم..فقط موندم واقعا میشه بهشون اعتماد کرد؟شوهرم دیروز دیده میگه من اصلااا به اینا اعتماد ندارم..من بیشتر از شوهرم اعتماد دارم چون با این سایت اشنا هستم...حالا دوست دارم اعتمادم بیشتر بشه...کسی چیزی ازشون میدونه؟عباس سیبیل اونجاااان ها کاملا جان توی این سایت اگه سازمان و ارگانی مورد تائید مدیرها نباشه تحت هیچ شرایطی نمیتونه تبلیغ بذاره..برای ما حفظ آبروی مهاجرسرا مهمترین مسئله است که تا امروز هم تمام سعی مون رو کردیم تا مهاجرسرا جزو سایتهای سالم و بدون حاشیه باشه ..این سایت کمک به مهاجرین توسط مدیران مهاجرسراکه من هم جزوشون هستم اداره میشه و کاملا مورد تائید ماست .اگه اطلاعات بیشتری خواستی با کمال میل خوشحال میشم در اختیارت بذارم .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
2013-05-28 ساعت 12:02
دوستای گلم یه سوال فکر کنم جایی شنیده بودم یا تو همین سایت بودم که دیدم، ویزای شنگن تاثیر داره تو روند گرفتن ویزا؟
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل سرویس سنتر: National Benefit Center اپرو: تاریخ نمیدونم مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
laili عزیزم ممنونم از پاسخت...والا من چندین بار بهم ثابت شده که باید به مهاجر سرا اعتماد کنم..چون چند جا کمکای زیادی بهم شد....من الان باید برم امریکا و هرچه زودتر برم برامون بهتره..تنها دغدقه من اینه که یک هتل با قیمت مناسب برای 3-4 روز برام رزرو بشه و یکی بیاد فرودگاه دنبالم و بعدشم یک خونه اجاره کنم...این 3 کار من اگه انجام بشه هیچ غصه ای ندارم..چون همه کارای دیگم انجام شده هست...من از خداااامه این کارو بدم دست افراد مورد اطمینان شما...چی به شوهرم بگم قبول کنه؟میگه اونطرف دنیا که دستم بهتون نمیرسه چطور کاری کنم که بهش اعتماد ندارم!!!خلاصه دارم میگردم یک چیزی نشونش بدم بهش ثابت بشه تا همین روزا من رو بفرسته ولی نمیدونم چی بگم....لیلی جون شما در مریلند(پوتومک)هم کسی رو دارین برای کمک؟ممنونم از وقتی که برام گذاشتین.مررررسی
شاینا جون بله ویزای شنگن در گرفتن ویزای امریکا بسیاااار تاثیر داره...یکی از پسر خاله های من برای اینکه ویزای امریکا بگیره چند ساله شنگن میگیره و میره اروپا تا بتونه برای ویزای امریکا اقدام کنه....چند اشنای دیگه هم میشناسم که به خاطر داشتن شنگن بهشون ویزای امریکا دادن ارین جان امیدوارم همیشه این احساس خوب رو داشته باشی...چشم انا جون روشن و خیلی خوش بگذرونین و برای ما هم دعا کنید... تشکر کنندگان: yalda91 ، shinna ، ارکیده ، girl ، آناهيتا ، tondar ، rrrraaaazzzz ، mercedeh2011 ، Tomas ، سانازی
2013-05-28 ساعت 16:23
کاملیا جان خیلی خوشحال شدم .به امید خدا بهت کمک می کنن که بری و زودتر کارهاتو انجام بدی.راستی دوستم همسرم بلاخره دلش طاقت نیاورد با KLMبلیط گرفت می یاد استامبل از اونجا هم براش بلیط ماهان گرفتم هفته دیگه می یاد خیلی خیلی خوشحال شدم انگار کلیر شدم.خیلی خوب میشه اگه این هفته کلیر بشم باهم بریم.
آرین جان به سلامتی .خسته نباشی وخوش به حالت که چمدونهاتو باز نکردن.راستی یه سوال مهم درباره قالیچه من قبلا هم پرسیدم .میدونی میشه الان برد یا نه .اذیت می کنن تو فرودگاه .چیزی دیدی؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]()
2013-05-28 ساعت 16:23
کاملا جون ممنونم ازت عزیزم.
راستش منم دارم اما ازش استفاده نکردم و نرفتم، اینم تاثیر داره؟ خب بالاخره بهم ویزا دادن دیگه!! تو این مرحله که هنوز اپرو نشدم چطور؟
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل سرویس سنتر: National Benefit Center اپرو: تاریخ نمیدونم مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326 تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، tondar ، girl ، rrrraaaazzzz ، mercedeh2011 ، Tomas ، سانازی
2013-05-28 ساعت 16:57
یلدا جوونم خدااارو شکر..خیلی خوشحالم که همسرت میاد پیشت..واقعا حق داری حس کنی کلیر شدی.چون توهم میخای پیش همسرت باشی و داری به این ارزوت میرسی و فرقی با کلیر شدن نداره...ولی ارزو میکنم همین هفته کلیر بشی که بتونین باهم برین امریکا..راستی دوست گلم من شب مبایلم رو برات میزارم که هروقت اپدیت شد زحمت بکشی بهم خبر بدی.چون ما فردا میریم شمال تا 10 روز....خدااااا کنه بتونم بدون دردسر و بدون سختی برم امریکا..برام دعا کن دوستم..
شاینا جون درسته..همین که ویزاش رو داری خوبه و مهم همون ویزاس..ولی من میدونم کسی که از یک راهی اقدام به مهاجرت میکنه دیگه نمیتونه یک راه دیگه رو هم انتخاب کنه..حتی توریستی...بنابر این تو الان که اقدام کردی نمیتونی با شنگنت هم اقدام به ویزا کنی و باید صبر کنی تا تکلیف اقدام برای ویزای امریکات مشخص بشه..حالا عزیزم صبر کن تا ببینی کی بهت وقت مصاحبه میدن.
2013-05-28 ساعت 17:06
منظورم همین وقت مصاحبه و ویزای مهاحرتی کاملا جون نه اینکه بخوام توریستی بگیرم نه!!
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل سرویس سنتر: National Benefit Center اپرو: تاریخ نمیدونم مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326 تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، سانازی
2013-05-28 ساعت 18:35
آرين خارجي چشمت روشن كه آنا ي گل رو ديدي ايشالا هميشه خبراي خوب ازت بشنويم :-))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
به به بب ب به به
![]() آقا آرین آمریکایی خوش و خرم باشی و امیدوارم همه چیز حتی بهتر از اونی باشه که فکرشو میکردی . آنا جون چشمت روشن و دلت خوش . حسابی برین بگردین و خوش بگذرونید که این بهترین روی زندگیه ![]() ![]() ![]()
CR1
2013-05-28 ساعت 23:04
امروز ترجمه هامو گرفتم فردا شب هم دارم میرم انکارا
فامیلی مو اشتباه نوشته . در تمام مدارک . نمیدونم چیکار کنم . هنوز نرفته و بد شانسی . خدا لعنتشون کنه . یه ترجمه درست و حسابی هم انجام نمیشه تو این مملکت .
CR1
2013-05-28 ساعت 23:34
(2013-05-28 ساعت 23:04)MONA FB نوشته: امروز ترجمه هامو گرفتم فردا شب هم دارم میرم انکارا برو منا جان ايشاله يضرب ميگيري هيچ مشكليم پيش نمياد ويزا تو دستته شك نكن
k1
تشکر کنندگان: MONA FB ، rrrraaaazzzz ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، yalda91 ، سانازی
2013-05-29 ساعت 00:02
(2013-05-28 ساعت 16:05)kamela نوشته: من از خداااامه این کارو بدم دست افراد مورد اطمینان شما...چی به شوهرم بگم قبول کنه؟میگه اونطرف دنیا که دستم بهتون نمیرسه چطور کاری کنم که بهش اعتماد ندارم!!!خلاصه دارم میگردم یک چیزی نشونش بدم بهش ثابت بشه تا همین روزا من رو بفرسته ولی نمیدونم چی بگم. دیگه در مورد مسائل خانوادگی کاری از دست ما برنمیاد ![]()
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
2013-05-29 ساعت 00:20
مونا جوننننننننم ايشالا با ويزاي يضرب مياي ، توروخدا واسه مونا دعا كنيد ( از ته دلتون)
![]()
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
نمیدونم تندر جان چی بگم اصن
هنگم فردا برم دارالترجمه بگم املای فامیلیمو درست کنه پرینت بگیره مهر خودشونو بزنه . بدون تایید ببرم بهتره تا غلط باشه . این دفه اول نیست که اینطوری میشه . من نمیدونم یعنی یه ذره به خودشون زحمت نمیدن مثل پاسپورت بنویسن . مرسی سیمی همینجوری اشکم میاد اخه همش به خودم میگفتم همه چیز به خوبی پیش میره این اول کاری اینطوری شد . من هنوز وسایلامو جمع نکردم .
CR1
|