کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
[quote='MONA FB' pid='348079' dateline='1369770813']
نمیدونم تندر جان چی بگم اصن
هنگم
فردا برم دارالترجمه بگم املای فامیلیمو درست کنه پرینت بگیره مهر خودشونو بزنه . بدون تایید ببرم بهتره تا غلط باشه .
این دفه اول نیست که اینطوری میشه . من نمیدونم یعنی یه ذره به خودشون زحمت نمیدن مثل پاسپورت بنویسن .
[/quote
امیدوارم موفق باشی نگران نباش اونا میدونن ایران چه وضعی Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، ارکیده ، Tomas ، yalda91 ، سانازی
بچه ها کسی اینجا هست که نقص مدارک شده باشه تا حالا؟ نامتون چند روزه به دستتون رسید؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، kamela ، tondar ، ارکیده ، Tomas ، yalda91 ، سانازی
poram عزیز هنوز نامتون نرسیده؟!
تلفن بزن بگو که نرسیده
ایشالا به همین زودی می رسه دستتون
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، kamela ، ارکیده ، Tomas ، yalda91 ، سانازی
(2013-05-29 ساعت 01:56)rrrraaaazzzz نوشته:  poram عزیز هنوز نامتون نرسیده؟!
تلفن بزن بگو که نرسیده
ایشالا به همین زودی می رسه دستتون

نه دوستم نرسیده ، دارم دق می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، Tomas ، سانازی
مونا جون.نگران نباش و انشاالاه که یکضرب میگیری..این ترجمه هارو فردا برو بزن توی سرشون..یعنی دقیقا دعوا کن باهاشون....حالم از این کار کردنشون بهم میخوره..خوب بلدن پول بگیرن ولی کار مردم رو درست انجام نمیدن....با انرژژژژژی باش دوستم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، tondar ، ارکیده ، Tomas ، منیره ، yalda91 ، MONA FB ، سانازی
(2013-05-29 ساعت 00:23)MONA FB نوشته:  نمیدونم تندر جان چی بگم اصن
هنگم
فردا برم دارالترجمه بگم املای فامیلیمو درست کنه پرینت بگیره مهر خودشونو بزنه . بدون تایید ببرم بهتره تا غلط باشه .
این دفه اول نیست که اینطوری میشه . من نمیدونم یعنی یه ذره به خودشون زحمت نمیدن مثل پاسپورت بنویسن .

مرسی سیمی
همینجوری اشکم میاد اخه همش به خودم میگفتم همه چیز به خوبی پیش میره این اول کاری اینطوری شد .
من هنوز وسایلامو جمع نکردم .
مونا جون حتما ببر بده درستش کنن مهر تایید هم لازم نیست همون مهر مترجم کافیه من همه ترجمه هام فقط مهر مترجم داره....2نسخه ترجمه رو با خودت ببر آنکارا....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، yalda91 ، girl ، kamela ، MONA FB ، سانازی
پورام جان نگران نباش اين چند روزه تعطيل بوده واسه همين دير شده اما اگه امروز نيومد باهاشون تماس بگير
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، girl ، kamela ، سانازی
(2013-05-29 ساعت 01:22)poram نوشته:  بچه ها کسی اینجا هست که نقص مدارک شده باشه تا حالا؟ نامتون چند روزه به دستتون رسید؟ Sad

من نقص مدرک بودم بلافاصله براشون فرستادم 1 ماه و 17 روز بعدش اپروو شدم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، Tomas ، yalda91 ، girl ، kamela ، سانازی
بچه ها همتون دارید میرید Smile)
هم خوشحالم هم ناراحت
مونا، سیمی و ارکیده عزیزم مطمئن باشید که یک ضرب میگیرید.
امیدوارم من و سانازی هم زودتر اپرو شیم، ان وی سی و میشه یه جوری گذروند اما این اپرو هیچیش معلوم نیست مثل کلیر شدنه.
امروز بخاطر اینکه ببینم یلدا کلیر شده اومدم ، هیچ خبری ازش نیست Sad(
یلدا جون بیا زودتر بگو که کلیر شدی :*
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، girl ، kamela ، NedaE ، سانازی
شینا جان ؛ عزیزم تو این مدت اونقدر همه چیز سریع پیش میره که مبهوت میمونی

فعلا لذت ببر از بودن در کنار خانواده ات Smile و تا میتونی برو مسافرت Sad ؛ کلا خوش بگذرون
همه این مراحل هم درست میشه و به زودی و راحتی میای Wink
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، girl ، tondar ، kamela ، NedaE ، سانازی
(2013-05-29 ساعت 10:33)shinna نوشته:  بچه ها همتون دارید میرید Smile)
هم خوشحالم هم ناراحت
مونا، سیمی و ارکیده عزیزم مطمئن باشید که یک ضرب میگیرید.
امیدوارم من و سانازی هم زودتر اپرو شیم، ان وی سی و میشه یه جوری گذروند اما این اپرو هیچیش معلوم نیست مثل کلیر شدنه.
امروز بخاطر اینکه ببینم یلدا کلیر شده اومدم ، هیچ خبری ازش نیست Sad(
یلدا جون بیا زودتر بگو که کلیر شدی :*

سلام عزیزم.من از صبح تا حالا چند بار چک کردم .اما خبری نیست.فعلا آنکارا کسی رو آپدیت نکرده .ببینیم چی میشه .امروز دقیقا 90 روز شد.خیلی دوست دارم تو این یکی دو هفته کلیر بشم.SadSad
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، kamela ، saba.m ، منیره ، MONA FB ، سانازی
(2013-05-29 ساعت 00:23)MONA FB نوشته:  نمیدونم تندر جان چی بگم اصن
هنگم

مرسی سیمی
همینجوری اشکم میاد اخه همش به خودم میگفتم همه چیز به خوبی پیش میره این اول کاری اینطوری شد .
من هنوز وسایلامو جمع نکردم .

سلام مونا جون اصلا نگران نباش عزیزم یک ضرب می گیری شک نکن.اینجا رو برو ببین همه مدارکی که سفارت آنکارا می خوادو نوشته .چک نهایی بکن .ولی عکسها ،تلفن ،میل،مدارک مالیاتی واسپانسر،مدارکی نشون بده همسرت در امریکاست الان.مدرک تحصیلی ،سند اردواج اصل و کپی،شناسنامه کارت ملی اصل وترجمه،کپی پاس همسرت.مدارک کارت همه رو با خودت ببر.

www.ImmigrantVisas.state.gov, click the
"Prepare for your visa interview abroad" link, and read the US Embassy/Consulate information on page (4)
entitled "Embassy/Consulate General-Specific Interview Guidelines." If the Embassy/Consulate does not have
any specific interview guidelines listed, you should contact the Embassy/Consulate directly to reschedule the

Reminders
* For additional interview information and document preparation guidelines please visit the
U.S. Embassies, Consulates, and Diplomatic Missions website, www.usembassy.gov and
select TURKEY:ANKARA from the list of U.S. Embassies, Consulates and Diplomatic
Missions.
* Any original documents that were requested by the NVC but were not submitted to the
NVC must be brought to the visa interview.
* Applicants should bring this letter to their medical examination because the panel
physician may need to review it before performing the examination.
* The applicant must bring his/her medical examination results to the visa interview in an
envelope sealed by the medical office.
* The applicant must bring the correct size and number of photographs to the visa
interview. They must measure 2 inches by 2 inches (5 cm by 5 cm) on a white
background.
* IF a sponsor filed an I-864 (Affidavit of Support) AND provided the NVC with proof of
an IRS Federal Income Tax Extension in lieu of a Federal Income Tax Return, the
applicant must bring the sponsor's most recent Federal Income Tax Return to the visa
interview.
* Failure to present all necessary documents to the Consular Officer will result in the
applicant's immigrant visa being refused at the initial interview.[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، kamela ، MONA FB ، سانازی
شینا جون شما و ساناز جون هم به زودی اپروو می شید خیلی زود می گذره....

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، yalda91 ، simi ، NedaE ، سانازی
تندر جان ممنون بابت رتبه.

ارکیده جان خوبی.خوشحالم که حالت بهتر شده .دیگه به سلامتی میری ویزای یک ضرب بگیری دیگه.

مونا جون حتما ترجمه ای که با اشتباه زده ولی مهر دادگستری اینارو داره هم با خودت ببر عزیزم واونجا توضیح بده .ترجمه جدیدرو هم نشون بده.قبول می کنن نگران نباش.
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، MONA FB ، girl ، سانازی
مرسی یلدا جونم چشمت روشن شوهرت داره میاد امیدوارم که زودتر کلیر بشی با هم برگردید....

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، MONA FB ، girl ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان