کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-05-28 ساعت 23:04)MONA FB نوشته:  امروز ترجمه هامو گرفتم فردا شب هم دارم میرم انکارا
فامیلی مو اشتباه نوشته . در تمام مدارک . نمیدونم چیکار کنم . هنوز نرفته و بد شانسی .
خدا لعنتشون کنه . یه ترجمه درست و حسابی هم انجام نمیشه تو این مملکت .

به امید خدا یک ضرب میگیری میای Wink

(2013-05-27 ساعت 20:53)shabnam.84 نوشته:  خوبم عزیزم. منم مشغول کار و زندگی روزمره.

تو الان حسابی خوشحالیییییییی مگه نه؟ ایشالا به زودی تو هم بری Smile

اولش خیلی سورپرایز بود من یه جورایی 90% مطمئن بودم بهمون نامه درخواست مدارک بیشتر میدن چون عکس هامون افتضااااااااح ضایع بود. یعنی حتی تو یک عکس هم ما شبیه خودمون نبودیم همش در حال شکلک در آوردن و مسخره بازی بود! ولی خدا دوستمون داشت و اپروو شدیم.
هم خوشحالم هم سردرگم. دلشوره دارم واسه کار های نا تمامِ ایران ! دیوونه شدم Smile)

کاملا جان شما به کجا رسیدی مشخصه کی میری آمریکا؟

(2013-05-29 ساعت 18:31)منیره نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 17:38)yalda91 نوشته:  عزیزم من مطمئن هستم .به خیرو خوشی می ری وبا ویزا بر می گردی.نگران نباش. برام تو هم دعا کن دوستم .بچه هایی که گفتید 90 روز کلیر می شم .امروز 90 روز شد ولی حتی از آپدیت هم خبری نیست.

نگران نباش یلدا خانم ایشالا به زودی کلیر میشی من که هنوز 1 ماه دیگه مصاحبه دارم شما نصف راهو رفتی خدارو شکرSmileبرات دعا میکنیم

منیره جام شما کی اپروو شدی؟ مصاحبه ات کجاست؟ یه امضا بذار برامون Smile
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، tondar ، yalda91 ، girl ، سانازی
ندا خانوم واسه گرفتن وقت از ارمنستان چي كار كردي؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی
(2013-05-29 ساعت 19:10)tondar نوشته:  ندا خانوم واسه گرفتن وقت از ارمنستان چي كار كردي؟

والا بعد از اپروو،منتظر نامه ی uscis بودیم ولی توش کیس نامبر نبود،فقط گفته بود که پروندتون رفت NVC و به زودی اونا بهتون کیس نامبر میدن که بتونین وقت مصاحبه بگیرین. ولی این چند روز که خورد به تعطیلیِ اونا.انشالا تو این هفته کیس نامبر میگیریم.
ولی پوریا ظاهرا ارمنستان خیلی شلوغه الان Sad
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، girl ، سانازی
آرین جان خوبی .خوش میگذره.بیا جواب سوالمو درباره قالیچه بده.کسی رو دیدی تو فرودگاه بیاره یا از کسی گرفته بودن؟تو یه تاپیک 2 نفر بودن که تازه رفتن گفتن تابلو فرش برده بودن واضلا نگشتن و مشکلی براشون پیش نیومده بوده.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، girl ، سانازی
بچه ها ما چجوری می تونیم پی گیری کنیم که چرا نامه RFE نمی رسه؟ اصلا نمیدونیم درخواست مدارک بیشترشون برای چیه؟؟ دیروز زنگ زده نامزدم اما گفتن 15 روز منتظر باش؟؟؟!!!! آخه این طبیعیه؟ یعنی بد بخت تر از من هم وجود داره آیا؟ برام دعا کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
(2013-05-29 ساعت 22:12)poram نوشته:  بچه ها ما چجوری می تونیم پی گیری کنیم که چرا نامه RFE نمی رسه؟ اصلا نمیدونیم درخواست مدارک بیشترشون برای چیه؟؟ دیروز زنگ زده نامزدم اما گفتن 15 روز منتظر باش؟؟؟!!!! آخه این طبیعیه؟ یعنی بد بخت تر از من هم وجود داره آیا؟ برام دعا کنین

عزیزم خدا نکنه .این نقص مدارک یا درخواست مدارک بیشتر گاهی زمان زیاد می بره نگران نباش.برای من که همسرم مرتب از شماره افیس سنتری که داشت تماس می گرفت و پیگیری می کرد وبه زودی میاد .نگران نباش .عزیزم ناشکری نکن .این پروسه هر مرحلش سخته هر چی جلوتر می ری فکر می کنی خداروشکر سپری شد اما مرحله انتظار بعدی برات سخت تر میشه.
اگه جای من باشی چی؟من پذیرش گرفته بودم داشتم می رفتم که موضوع ازدواج پیش اومد وهمسرم گفت یدفعه می یای امریکا ادامه می دی.الان نزدیک 2 سال داره می گذره برادرم که رفت داره درسش تمام میشه اما من هنوز اینجام و اگه بخوام نگاه کنم از لحاظ عملی پس رفت کردم فقط.امروزم که 90 روز تمام شد و خبری نشد.وقتی می بینم چقدر ابوظبی و ایروان فعالن و زود کلیر می کنن .دلم می خواد این آنکارا رو ...واقعا کم کار هستند وبرای وقت ماها ارزش قائل نیستن .نمی دونم واقعا من که تدریس می کردم و سربازی هم رفتم چرا باید اینقدر کلیر شدنم طول بکشه.؟؟؟؟SadSadSad

راستی علیرضا جان کنکورتو دادی ؟خوب بود؟دیگه نیومدی برامون تعریف کنی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، girl ، battosai ، poram ، سانازی
(2013-05-29 ساعت 19:57)NedaE نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 19:10)tondar نوشته:  ندا خانوم واسه گرفتن وقت از ارمنستان چي كار كردي؟

والا بعد از اپروو،منتظر نامه ی uscis بودیم ولی توش کیس نامبر نبود،فقط گفته بود که پروندتون رفت NVC و به زودی اونا بهتون کیس نامبر میدن که بتونین وقت مصاحبه بگیرین. ولی این چند روز که خورد به تعطیلیِ اونا.انشالا تو این هفته کیس نامبر میگیریم.
ولی پوریا ظاهرا ارمنستان خیلی شلوغه الان Sad
خوب پس دیگه چیزی نمونده از الان دنبال مدارکت باش آماده کن همه چیزو
منم ارمنستان و انتخاب کردم فکر می کردم خلوت باشه اما ظاهراً بر عکس شد ولی بازم بنظر من عوض نکن سفارتتو

یلدا جان مگه خانومام سربازی میرن؟Smile))

خانوما همه دارن حریم سلطان میبینن دیگه؟

پورام جان مطمعن باش زود تر از این حرفا میاد
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، poram ، سانازی
نه نمیرن Big GrinBig Grinولی خیلی دوست دارم بدونم چرا کیسم با مشخصاتی که گفتم باید اینقدر کارش طول بکشه .همسرم میگه من اگه حای تو بودم شاید تاحالا منو کلیر کرده بودن چی می خوان آخه؟جالبه که اصلا روش کاری نمی کنن چون آخرین آپدیت بدون ایمیل 19 آپریل بوده وبس..................
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، girl ، poram ، سانازی
ایشاله زودی میاد دوران سختی باید باشه این کلیر درک می کنم اما واسه شما دیگه تموم شده بزودی یه هورااااااااااااااا واست می کشیم

آریییییییییییییییییییییییییییییییییین کجایی داداش بیا بابا یه سریم اینجا بزن خوووووو
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، منیره ، سانازی
بچه ها این جدولو که عمو سعید نوشته ببینید.جالبه مقایسه سفارتها:

http://mohajersara.com/thread-6491-post-...#pid344416

http://mohajersara.com/thread-6491-post-...#pid344416

May-23-2013، 09:04 PM (آخرین تغییر در این ارسال: May-23-2013 09:27 PM توسط Saeedv13.)
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، tondar ، سانازی
با حال بود کلی زحمت کشیدن این بچه ها انصافا ً دمشون گرم مرصی یلدا جان
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، girl ، سانازی
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :25JUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی
بچها فقط لاتاریا باید مدرک تحصیلی‌ ببرن ازدواجیا و نامزدیا اصلا لازم نیست مدرک تحصیلی‌ نشون بدن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، mercedeh2011 ، saba.m ، tondar ، سانازی
(2013-05-29 ساعت 20:04)yalda91 نوشته:  آرین جان خوبی .خوش میگذره.بیا جواب سوالمو درباره قالیچه بده.کسی رو دیدی تو فرودگاه بیاره یا از کسی گرفته بودن؟تو یه تاپیک 2 نفر بودن که تازه رفتن گفتن تابلو فرش برده بودن واضلا نگشتن و مشکلی براشون پیش نیومده بوده.

yalda جون شوهر من یک فرش بزرگ برد شما باید ببینین پروازتون چندتا چمدون می تونین ببرین و چند کیلو.فرشتونم جا بدین داخل یکی از چمدوناتون اگر جا نمی شه می تونین جای یکی از چمدونا ببرین. منم یکی خریدم شوهرم 2هفته دیگه میاد با هم بریم مصاحبه خواست بره می بره همراش چون فکر کنم کلیر بهم بخورهBig Grin
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، poram ، yalda91 ، omnia ، سانازی
(2013-05-30 ساعت 00:42)girl نوشته:  بچها فقط لاتاریا باید مدرک تحصیلی‌ ببرن ازدواجیا و نامزدیا اصلا لازم نیست مدرک تحصیلی‌ نشون بدن
عزیزم منم ازدواجی هستم ولی گفتن مدرکمم ببرم فکر کننم برای همه لازم باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، poram ، yalda91 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان