کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اركيده جونم ايشالاااااااا ويزاتو يه ضرب ميگيري و با هبراي خوب تاپيكو ميتركوني قربونت برم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، سانازی ، MONA FB ، shinna ، poram ، dinadino228 ، girl ، kamela ، yalda91 ، NedaE ، rrrraaaazzzz
SmileSmileواااااااااااااااااااای بچه ها من خیییییییلی خوشحالم 2روز دیگه شوهرم میاد
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، simi ، dinadino228 ، NedaE ، kamalir36 ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، saba.m
اا بچه ها یعنی چی همتون شوهراتون پیشتونه دهههههههWink
منیره جان چشت روشن ایشالا با هم بر میگردین.انکارا میری دیگه اره؟
مونا جان خوبی؟
سیمی جان چه خبر؟دیروز با ارکیده حرف زدم الان رسیده دیگه دبی؟ایشالا یک ضرب میگیره من دلم روشن.بلیت گرفتی؟
راستی بچه ها ما فقط 3 کشور میتونیم بریم ویزا بگیریم؟مثلا اذربایجان نمیشه بریم؟من هنوز اپروو نشدم چیکار میتونم بکنم من بی خیالیش کشت منوSad
بچه هایی که رفتین سفرنامه چی شد؟
و مرسی از اطلاعات شاهدانه!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، shinna ، dinadino228 ، NedaE ، girl ، kamela ، rrrraaaazzzz
مرسی کاملیا جان . نبودی ؟
من هم به جمع منتظران پیوستم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، منیره ، dinadino228 ، girl ، kamela ، yalda91 ، NedaE ، rrrraaaazzzz
علی جان تولدت مبارک..همیشه شاد و پیروز باشی....
من هم به امریکا که رفتم کلی اجیل و زعفران خوراکی باهام بود..میتونم بگم یکی از چمدونام فقط اجیل بود که اصلاااا بهم چیزی نگفتن و به راحتی رفتم...ولی بعدا فهمیدم چه اشتباهی کردم...ایندفعه حتی یکدونه اجیل هم نمیبرم.امریکا پر از اجیل هست و براشون هیچ جذابیتی نداره که ادم به عنوان کادو به کسی بده.ولی زعفران زیاد میبرم که در امریکا واقعا گرونه
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، منیره ، battosai ، simi ، dinadino228 ، NedaE ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، shabnam.84
(2013-06-10 ساعت 12:54)سانازی نوشته:  اا بچه ها یعنی چی همتون شوهراتون پیشتونه دهههههههWink
منیره جان چشت روشن ایشالا با هم بر میگردین.انکارا میری دیگه اره؟
مونا جان خوبی؟
سیمی جان چه خبر؟دیروز با ارکیده حرف زدم الان رسیده دیگه دبی؟ایشالا یک ضرب میگیره من دلم روشن.بلیت گرفتی؟
راستی بچه ها ما فقط 3 کشور میتونیم بریم ویزا بگیریم؟مثلا اذربایجان نمیشه بریم؟من هنوز اپروو نشدم چیکار میتونم بکنم من بی خیالیش کشت منوSad
بچه هایی که رفتین سفرنامه چی شد؟
و مرسی از اطلاعات شاهدانه!

مرسی عزیزم اره میریم انکارا ...
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، MONA FB ، dinadino228 ، girl ، yalda91 ، NedaE ، rrrraaaazzzz
خدا نکنه منیره جان.ایشالا با خوشی میرین و با ویزا برمیگردین.
سلام کاملا جان و شینا جان خوبین.خوش گذشت دیگه شمال بی ما کاملا جان.؟خوب کاری میکنین.
تولد علی مهاجرت خانوادگیه خودمونه؟کی گفته؟
اگه اره پس مبارکه اقای خردادی.Smile
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، منیره ، dinadino228 ، girl ، NedaE ، rrrraaaazzzz
منيره جان چشمت روشن
ساناز جونم من و اركيده و مونا و راز و پوران هم مثل خودت چند وقتيه همسرامونو نديديم غصه نخور گلم
منم مشغول دندونپزشكي و كارام هستم ، هنوز پاسپورتم نيومده ويزا و بليت بگيرم
فقط همين ٣كشورو ميتونيم انتخاب كنيم ساناز جون
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، منیره ، dinadino228 ، girl ، yalda91 ، NedaE ، rrrraaaazzzz
(2013-06-10 ساعت 13:53)simi نوشته:  منيره جان چشمت روشن
ساناز جونم من و اركيده و مونا و راز و پوران هم مثل خودت چند وقتيه همسرامونو نديديم غصه نخور گلم
منم مشغول دندونپزشكي و كارام هستم ، هنوز پاسپورتم نيومده ويزا و بليت بگيرم
فقط همين ٣كشورو ميتونيم انتخاب كنيم ساناز جون

مرسی سیمی جون.پاسپورت رو چرا فرستاده بودی؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، dinadino228 ، girl ، NedaE ، rrrraaaazzzz
تولدت مبارک علی اقا
سانازی مرسی خوبم شما چطوری ؟
فقط انکارا ابوظبی ایروان میتونیم ویزا بگیریم . انکارا از همش شلوغ تره .
اگه هنوز اپرو نشدی که خیلی راحته یه ایمیل بزنید بگید میخواین سفارت تون ایروان باشه . اگه اشتباه نکنم تبریز هستی ؟
با ماشین چند ساعته میبرن از استارا
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، battosai ، منیره ، dinadino228 ، girl ، yalda91 ، NedaE ، rrrraaaazzzz
(2013-06-10 ساعت 14:06)MONA FB نوشته:  تولدت مبارک علی اقا
سانازی مرسی خوبم شما چطوری ؟
فقط انکارا ابوظبی ایروان میتونیم ویزا بگیریم . انکارا از همش شلوغ تره .
اگه هنوز اپرو نشدی که خیلی راحته یه ایمیل بزنید بگید میخواین سفارت تون ایروان باشه . اگه اشتباه نکنم تبریز هستی ؟
با ماشین چند ساعته میبرن از استارا
اره انگار بابام میگه از جلفا هم نزدیکه نمیدونم که من کمه کم فکر کنم 3.4 ماه کار دارم.نمیدونم موندم چیکار کنم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، dinadino228 ، girl ، NedaE ، rrrraaaazzzz
صبور باشین بچه ها .
من هم یکساله همسرم رو ندیدم 3روز دیگه هم سالگرد ازدواجمونه .
به همسرم گفتم اگه تا اخر تابستوون ویزا مو ندادن پاشه بیاد ایران .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، منیره ، dinadino228 ، NedaE ، girl ، سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
سلام به همگی امیدوارم خوب باشید ،،،،
میدونم برای بعضی ها روزها داره سخت میگذره، و چاره ای جزء تحمل نیست عزیزان.
آنا و آرین عزیز خیلی خیلی بهتون شادباش میگم و آرزو میکنم یک عمر در کنار هم با عشق زندگی کنید.
ارکیده جان برای تو هم دعا میکنم با دست پر برگردی .
یلدا جان ایشاالله که جوابتو میگیری بزودی و با همسرت برمیگردی.
ببخشید اگه من نمیتونم همهء نوشته ها رو بخونم.
ولی برای همتون بهترین لحضه ها رو آرزومندم.
شاید الان این جمله رو نتونید حسش کنید تا وقتی بیاید اینجا، ( از هر لحظه کنار پدر مادرتون لذت ببرید ، بغلشون کنید، بوسشون کنید،،،،،) دلم خیلی تنگ شده .....
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، battosai ، kamalir36 ، girl ، poram ، سانازی ، simi ، yalda91 ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، shabnam.84 ، saba.m
علي جان تولدت مبارك
دينا جونم انشالا بزودي واسه ديدنشون مياي ايران فدات بشم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، saba.m ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، girl ، سانازی ، منیره ، Tomas
سلام مونا جونم..نه نبودم دوهفته ای شد که شمال بودم..با مبایلم به سختی چند بار مهاجرسرا رو چک کردم و فهمیدم که برگه ضورتی بهت دادن..اون شب خیلی ناراحت شدم ولی مطمین باش به زودی بلدا و تو اسمتون در میاد.غصه نخور اصلا.ما هم تقریبا 3 ماه شد که شوهرم چک خورده..
سانازی جون جای همه شما خیلی خالی بود عزیزم.
ارکیده و سیمی جوونم امیدوارم به زودی خبر ویزای خوشگلتون رو به همه بدین..امیدوار باشین
منیره جون چشمت روشن...تا میتونی خوش بگذرونین
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، MONA FB ، yalda91 ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، girl ، سانازی ، منیره ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان