موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-09 ساعت 00:56)yalda91 نوشته: سلام ودوستای خوبم.مرسی بابت اینکه به فکرم بودید.خیلی خوشحالم از اینکه همسرم اومده ولی نمی دونم چطوری می خوام ازش جدا بشم .با این نوتی هم که سفارت نوشته می ترسم که یوقت اوضاع ترکیه بهم بریزه شانسه من.خلاصه که جفتی اعصابمون خورده هر جا می ریم می گن پس چی شد؟این از همه چی بدتره.خدایا لطفا خودت صبر بهم بده دیگه طاقت ندارم.
فرش رو به هیچ عنوان نگید که کادو می برید. چون می گیرن ازتون. فرش فقط اگر جزو لوازم شخصی واسباب زندگی شما باشه مجاز محسوب میشه.اگر پرسیدن بگید مثلا هدیه پدر ومادر تون بوده به شما و ارزش معنوی داره.البته ما ها که تازه مهاجریم فکر نکنم گیر بدن چون بالاخره لوازم زندگیمونه که داریم میبریم. این هم منبعش: http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/CFR-2010-ti...art560.pdf
§ 560.524 Household goods and personal effects.
(a) The exportation from the United
States to Iran of household and personal effects, including baggage and articles for family use, of persons departing the United States to relocate in
Iran is authorized provided the articles
included in such effects have been actually used by such persons or by family members accompanying them, are
not intended for any other person or
for sale, and are not otherwise prohibited from exportation. See also,
§560.518©(2).
(b) The importation of Iranian-origin
household and personal effects, including baggage and articles for family use,
of persons arriving in the United
States is authorized; to qualify, articles included in such effects must have
been actually used abroad by such persons or by other family members arriving from the same foreign household,
must not be intended for any other person or for sale, and must not be otherwise prohibited from importation. For
purposes of this paragraph, household
and personal effects include all articles
meeting the criteria stated in this
paragraph regardless of the time
elapsed since the importer’s arrival in
the United States from Iran.
[60 FR 47063, Sept. 11, 1995, as amended at 65
FR 25643, May 3, 2000]
نقل قول از :
http://mohajersara.com/thread-5861-page-60.html
عزبزم اینقدر بی تابی نکن دیگه چیزی نمونده به زودی خبرت میکنن از لحظاتی که شوهرت کنارت لذت ببر که زود می گذره.
می رسی که بابت فرش خیالمونو راحت کردی
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من فردا 8 صبح می رم دبی برام دعا کنید.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
موفق باشی ... دعای خیر ما همراهت
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
من اواخر june آنکارا مصاحبه دارم، بلیط و هتل هم گرفتم. حالا یعنی با این وضعیت شلوغی آنکارا بهتره همش رو کنسل کنم برم سفارت شهر دیگه؟! آیا؟!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
والله نه، اون اژانسى كه وقت رو براش گرفته بهش گفته بودن انكارا شلوغه. ايتكس جان شما كه ديگه برنامه ريزى كردى بهم نزن. تو اين مرحله كه شما هستى، انقدر نزديك به مصاحبه،هيچ كس نميتونه ضمانت كنه كه شما به همون زودى تو ايروان وقت گيرتون بياد
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
ارکیده جون ایشالا که سفر خوبی داشته باشی و یکضرب ویزا رو بگیری. ما همه منتظر خبر خوش تو هستیم
یلدا جان امیدوارم زودتر کلیر بشی و با همسرت باهم برگردین
دیگه چیزی نمونده عزیزم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
poram عزیزم خوبه که پیگیرین به امید خدا همه چی درست میشه خودتو مشغول پایان نامت کن غصه نخور دوستم به زودی خبرای خوبی می شنوی
ارکیده جان سفر خوبی داشته باشی به امید خدا ویزای یه ضرب می گیری و تاپیکو میترکونی!!! آخه هممون یه جورایی دلمون گرفته بیایی خوشحالمون کنی
یلدا جان برات خیلی خوشحالم که همسرت کنارت هست دوستم نسبت به حرف دیگران بی تفاوت باش و از بودن با همسرت لذت ببر
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ارکیده جان موفق باشی منتظر خبر خوبت هستیم
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ارکیده جون به سلامتی .... خوش خبر میایییییی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-10 ساعت 00:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-10 ساعت 00:08 توسط MONA FB.)
ارکیده عزیز
منتظر خبر خوب هستیم . سفرت به سلامت
دوست عزیزی که بلیط و هتل گرفتی برو که ایشالا با خبر خوب برگردی .
انکارا از عصر شلوغ میشد خیابوناش و صبح ها خبری نبود . هم واسه دکتر هم سفارت فقط لازمه صبح بیرون بری و خبری نیست . خیالت راحت . سفر بخیر .
زندگی شاید همین باشد....
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-10 ساعت 01:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-10 ساعت 01:20 توسط kamela.)
سلام دوستای عزیزم..وااای که چقدر دلم براتون تنگ شده بود...تا اونجایی که فهمیدم این بود که مونا برگه صورتی گرفته و یلدا هم هنوز کلیر نشده...خیلی متاسفم واقعا....مونا جون خیلی ناراحتت شدم....ولی غصه نخور که به زودی ویزات رو میگیری....یلدا جونم همه باهم باید انرژی مثبت بدیم تا همین روزا کلیر بشی و با همسرت برگردی عزیزم....مطمین باش به زودی درست میشه..
ارکیده جون انشاالاه که موفق بر میگردی عزیزم...امیدت به خدا باشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-10 ساعت 04:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-10 ساعت 04:42 توسط lotusss.)
دوستان من 6 ماه پیش 2 تا فرش دستی با خودم اوردم که اصلا مشکلی هم پیش نیومد. تو فرودگاه ایران سلیفون روشون کشیدن و شماره و اسمم رو روش نوشتن. توی فرودگاه اینجا هم کسی ازم هیچی نپرسید البته من از sfo وارد شدم و در مورد بقیه فرودگاهها چیزی نمی دونم. تنها چیزی که ازم گرفتن موز پسرم بود که توی کولش بود و وقتی از زیر دستگاه رد شد ازمون گرفتن و انداختنش دور. من توی چمدانهام زرشک آجیل زعفران خرما خشک بود که به هیچ کدوم کار نداشتن.
چیزی که می خوام اضافه کنم اینه که به هیچ عنوان شاهدونه نیارید . یه خانومی همسفرم بود گفت پدرش تو سفر قبلی شاهدونه باهاش بوده ازش گرفتن و پدرش رو بازداشت کردن چون شاهدونه تخم حشیشه که بو می دن ( من تا اون موقع نمی دونستم). اون خانومه هم گفت که اونها هم نمی دونستن و مجبور شدن 11 هزار دلار پول وکیل بدن تا پدرش رو تبرئه کنن.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شاهدونه تخم ماريجواناست. اتفاقا منم نميدونستم و ميخواستم بگم از ايران واسم بفرستن. مساله اينه كه تو ازمايش خون هم نشون ميده. حتما حواستون باشه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-09 ساعت 15:33)ارکیده نوشته: بچه ها من فردا 8 صبح می رم دبی برام دعا کنید.....
امیدوارم که موفق باشی و همه چیز همونطور باشه که می خوای. حتماً ویزاتو یک ضرب می گیری. انشاالله
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴