موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 00:34)arian307 نوشته: اتفاقا چون خیلی حواسم جمع بود و مراعات کردم ردم کرد... مثلا چراغ سبز بود برای من بعد من این ور رو هم چک کردم که کسی مثلا چراغ قرمز رو رد نکرده باشه.. بعد ازم پرسید تو کشور شما چراغ سبز ینی چی؟ منم گفتن ینی باید بریم دیگه.. گفت پس واسه چی اونر رو چک کردی ؟ گفتم خوب من تو ایران همیشه چک میکردم چون خیلی ها رد میکردن مثلا موتوری ها.. گفت اینجا نمیخواد نگاه کنی گفتم اومدیم و یارو خل بود یا مست بود گفت بیمه پولش و میده
!
................
سارا جون خدا عمرت بده که گفتی من داشتم میزاییدم زیر فکر این گرین کارت و گواهینامه ...اجازه کارت اومده الان؟ چند وقته انگشت نگاری شدی؟
من آخر جون انگشت نگاری داشتم و هنوز اجازهی کارم نیامده ولی نامهی مصاحبه برای اواسط آگوست اومده (البته اونم به دستم نرسیده هنوز، به USCIS زنگ زدم بهم گفتن). عجیب نیست؟! خیلی زود اومده..حتا قبل اجازه کار!!!
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 00:34)arian307 نوشته: اتفاقا چون خیلی حواسم جمع بود و مراعات کردم ردم کرد... مثلا چراغ سبز بود برای من بعد من این ور رو هم چک کردم که کسی مثلا چراغ قرمز رو رد نکرده باشه.. بعد ازم پرسید تو کشور شما چراغ سبز ینی چی؟ منم گفتن ینی باید بریم دیگه.. گفت پس واسه چی اونر رو چک کردی ؟ گفتم خوب من تو ایران همیشه چک میکردم چون خیلی ها رد میکردن مثلا موتوری ها.. گفت اینجا نمیخواد نگاه کنی گفتم اومدیم و یارو خل بود یا مست بود گفت بیمه پولش و میده
!
................
سارا جون خدا عمرت بده که گفتی من داشتم میزاییدم زیر فکر این گرین کارت و گواهینامه ...اجازه کارت اومده الان؟ چند وقته انگشت نگاری شدی؟
آبروی ما رو بردی با این رانندگیت تو بلاد ِ کفر 
حالا کی به تو گفته بود شیرین کاری کنی؟
خواستی پاچه خواری کنی که نشد
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی در مورد ویزای k3 اطلاعی داره و اینکه از کجا باید اپلای کنیم و پروسه اش چیه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
من هنوز تو رسید مدارک موندم خدا به دادم برسه تو بقیه مراحل ......
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
يلدا جونم خوبي؟
من مشغول مهموني بازي با دختر عموهام هستم و خريد و جمع كردن وسايل
چقدر دلم شكست وقتي دختر داييم گفت كه خانواده اش واسه بدرقه من نميان ، يروزي بود اين دايي من جونش واسه من درميومد دلم ميخواد زار بزنم :-((((((
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل 
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-17 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 20:35 توسط سانازی.)
سلام دوستای گلم.خوبین؟من که دارم میمیرم از ضعف!
سلام مخصوصم به دوستای اونور ابی ممنون از نوشته های قشنگو با نمک(ارین جان)راستی دینا و شیما نیستن اصلا +مرسده فردا الهه فکر میکنین رفته اگه خبری دارین به منم پیام بدین جودی مم که کم میاد
یلدا همش دعا میکنم اپروو بشین با مونا و بقیه منتظران.
منم که تویه 7 ماهم!هنوز اپروو نشدم.
سیمی جونم فدات شم دور فرودگاه شاید واسه این ناراحت نباش.اونا الان حسرت تو رو باید بخورن.ارکیدم حسابی خوش میگذره اصفهان بهش.ریتا جان خوبین؟بقیه چی.ارین جان من زبان نمیخونم دعوام کن!کسی نیست واسم معلمی کنه تکلیف تعیین کنه منو به زور کتک باید بخوندونیین!!یا با هم بخونیم!
بچه ها چیرو باید بزنم چت هام تو یاهوو ذخیره بشه؟
من از کی شروع به زدن واکسن ها کنم؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
اساتید کمک...
من برای مصاحبه دبی باید آماده شم. به نظرتون کدوم روش برای رفتن به دبی مناسب تره؟
بلیت و ویزا رو من اینجا بگیرم و هتل رو نامزدم با کارت اعتباریش ازین سایتهایی مثل hotels.com برام رزرو کنه یا اینکه کلا همه چیز رو به تور بسپرم؟ . (من خودم ترجیح میدم بدون تور برم چون تو انتخاب هتل آزادترم و مهمتر از اون اینکه کلا از تورها خاطره خوشی ندارم. ولی خب نمیخوام باعث بشه بیش از حد هزینه کنم.)
برای شهریور باید برم. سعی کردم هزینه ها رو از آژانس ها بپرسم ولی میگن فعلا نمیتونن قیمت بدن.
اما اگه خودم بخوام بلیت بگیرم 520,000 تومان هزینه ویزا (برای دو نفر) میشه
و هزینه بلیت هواپیمای ایران ایر دوطرفه اکونومی 1,897,600 (برای دو نفر)
و هتل سه ستاره york international میشه 310$ و یا چهار ستاره golden sands میشه 417$
یعنی حدودا نفری 1,800,000 با هتل 4 ستاره و 1,675,000 با هتل سه ستاره به مدت شش شب. (دلار 3000 حساب کردم)
کسی از قیمت تورها اطلاع داره؟
کسی هست تجربه داشته باشه و بتونه به من کمک کنه؟
من اگه بخوام خودم هتل رزرو کنم بهتره که زودتر اقدام کنم چون هرچه زودتر اقدام کنم گزینه های بهتری موجود هست.
هلپ پلیز...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه اتفاق بد واسم افتاد میلمو هک کرده بودت دیروز یکدفعه .تا امروز نمی تونستم باز کنم .با بدبختی و کلی میل به یاهو زدن باز کردم همه اطلاعات رو عوض کردم .اما دیدم از سیس و nvcبرام میل زدن که درخواست شما رسیده و ما برسی می کنیم .داشم دیونه می شدم .سریع میل زدم حتی به سفارت و گفتم میلم هک شده و من هیج در خواستی براتون نفرستادم .اما الان یه موضوعی که شده اینه که اون میلو برای یکسری از conactamفرستاده بود .از آرین کمک خواستم که هنوز حواب داده کسی اطلاع داره ؟به نظرتون برای سفارت میل بزنم میل جدیدمو بدم ؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جان جواب دادم .. ببخشید خواب بودم.. داشتم تایپ میکردم جواب رو که پست گذاشتی...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جان لینکی که من دیدم هیچ چیز خطرناکی نیست تا زمانی که چیزی نخری ازش فقط یه اسپم تبلیغاتیه که به صورت رندوم واسه خیلی ها میره.... همونطور که اونجا هم گفتم ایمیلت هک نشده به خاطر همون دلیلی که گفتم لاک شده بوده..... از هر برازری استفاده میکنی بورو کوکی هات رو پاک کن و همه ی این ایمیل های بی نام و نشون رو هم unsubscribe کن .. هیچ جای نگرانی هم نداره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت