کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آخه آرين من خيلييي اين دايي ام رو دوست داشتم و منتظربودم مثل يه پدرواسه بدرقه ام بياد اما نمياد :-(((( هي از عصر بغض ميكنم و چشمام پر اشك ميشه .خوش بحالت كه وابسته فاميل نبودي ما با فاميلاي پدريمون ماهي١بار حتما حتما حتما دور هم جمع ميشيم بعد من ميخوام از ايناجدا بشم :-(((((سختههههههه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، arian307 ، yalda91 ، سانازی ، سی سی ، paris a ، shabnam.84 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz
(2013-07-17 ساعت 23:15)arian307 نوشته:  یلدا جان لینکی که من دیدم هیچ چیز خطرناکی نیست تا زمانی که چیزی نخری ازش فقط یه اسپم تبلیغاتیه که به صورت رندوم واسه خیلی ها میره.... همونطور که اونجا هم گفتم ایمیلت هک نشده به خاطر همون دلیلی که گفتم لاک شده بوده..... از هر برازری استفاده میکنی بورو کوکی هات رو پاک کن و همه ی این ایمیل های بی نام و نشون رو هم unsubscribe کن .. هیچ جای نگرانی هم نداره
بس لازم نيست به سفارت ميله جديد بدم؟دستت درد نكنه أرين جان.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، rrrraaaazzzz
romance33 عزیز
پست اکسپرس بفرستی هر جا که باشی 1 روزه میرسونه و گارانتی میکنه.. ما همیشه با fedex express فرستادیم هیچ مشکلی هم نبوده ... البته قطعا از امریکا به امریکا دیگه .. تهران به امریکا که نداریم کلا!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، paris a ، romance33 ، rrrraaaazzzz
(2013-07-18 ساعت 00:49)yalda91 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 23:15)arian307 نوشته:  یلدا جان لینکی که من دیدم هیچ چیز خطرناکی نیست تا زمانی که چیزی نخری ازش فقط یه اسپم تبلیغاتیه که به صورت رندوم واسه خیلی ها میره.... همونطور که اونجا هم گفتم ایمیلت هک نشده به خاطر همون دلیلی که گفتم لاک شده بوده..... از هر برازری استفاده میکنی بورو کوکی هات رو پاک کن و همه ی این ایمیل های بی نام و نشون رو هم unsubscribe کن .. هیچ جای نگرانی هم نداره
بس لازم نيست به سفارت ميله جديد بدم؟دستت درد نكنه أرين جان.

همون اولی رو هم که دادی لازم نبود یلدا جان... ایمیل هایی که برات اومده بوده همونجور که بت گفتم یا قبلا درخواست فرستاده بودی یا اتو ریپلای بوده که همینجوری به ایملت جواب دادن که درخواستتون رسیده تا سر فرصت رسیدیگی کنن بش Wink
دست از سر کچل این مادر مرده ها بردار و تا وقتی کلیر میشی ایمیل نده بشون... من ویزام و گرفته بودم اومده بودم ایران شبش هم رفته بودم بیرون با بچه ها اومدم خونه دیدم از سفارت ایمیل اومده که به محض این که ویزاتوت اماده شد خبر میدیم !!!
زیاد جدی نگیرشون Wink
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، paris a ، romance33 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz
بچه ها ببخشیدا من 2 تا سوال پرسیدم صفحه قبلCool
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، rrrraaaazzzz
جدايي إز كسايي كه دوستشون داريم خيلي سخته يه واقعيته كه اقايون كمتر به فأميل يا دوست وابستن بس دل كندن براشون راحتره
مونا جون،كامليا جان،جودي جون علي جان سانازي جاييد بابا إز من ياد بكيريد كه ١٤١روز شده و هر روز ميام اينجا
بجه ها كي مي خوايم بريم بيرون خداحافظي اركيده وسيمي ؟ايندفعه علي جان شما هم بيا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، arian307 ، simi ، سی سی ، paris a ، romance33 ، shabnam.84 ، MONA FB ، ارکیده ، rrrraaaazzzz
ساناز جان f3 رو بزن تو صفحه ی چت خودت و همسرت همه ی نوشته های قبلیت هم میاد.. همه رو کپی کن تو یه فابل word ..
در مورد واکسن ها هم بورو بزن به نظر من .. هیچ مانعی واسه نزدنش نداری.. بورو بزن که اگر واکسن دیگه ای رو هم باید 1 ماه بعد بزنی مشکلی نباشه..

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، paris a ، romance33 ، shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
(2013-07-18 ساعت 00:57)yalda91 نوشته:  جدايي إز كسايي كه دوستشون داريم خيلي سخته يه واقعيته كه اقايون كمتر به فأميل يا دوست وابستن بس دل كندن براشون راحتره
مونا جون،كامليا جان،جودي جون علي جان سانازي جاييد بابا إز من ياد بكيريد كه ١٤١روز شده و هر روز ميام اينجا
بجه ها كي مي خوايم بريم بيرون خداحافظي اركيده وسيمي ؟ايندفعه علي جان شما هم بيا
بعد 3 مرداد فکر کنم ببینیمشون.منم برسم میام اون موقع.بهترین روزا در انتظارته یلدا جون شما خیلی خوبی خدا هم میدونه
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، yalda91 ، MONA FB ، ارکیده ، rrrraaaazzzz
(2013-07-18 ساعت 00:51)arian307 نوشته:  romance33 عزیز
پست اکسپرس بفرستی هر جا که باشی 1 روزه میرسونه و گارانتی میکنه.. ما همیشه با fedex express فرستادیم هیچ مشکلی هم نبوده ... البته قطعا از آمریکا به آمریکا دیگه .. تهران به آمریکا که نداریم کلا!

من إز تهران به أمريكا هم فرستادم باtnt

البته آراميكس هم هست
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، paris a ، romance33 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz
(2013-07-18 ساعت 01:02)yalda91 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 00:51)arian307 نوشته:  romance33 عزیز
پست اکسپرس بفرستی هر جا که باشی 1 روزه میرسونه و گارانتی میکنه.. ما همیشه با fedex express فرستادیم هیچ مشکلی هم نبوده ... البته قطعا از آمریکا به آمریکا دیگه .. تهران به آمریکا که نداریم کلا!

من إز تهران به أمريكا هم فرستادم باtnt

البته آراميكس هم هست

میدونم منظورم fedex بود !

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
يلدا جون من اين روزا دچار خود درگيري شدم ، قضيه دل كندن از دورو بريا واقعا برام سخته ، تو دورو برام آدمايي بودن كه ازشون بيزار بودم اما الان كه فك ميكنم قرار نيست ببينمشون غصه ميخورم ، بعد اين خريداو جمع كردن چمدونا مگه تموم ميشه؟؟؟ خريداي خودم يه طرف خورده فرمايشاي خواهرم يه طرف ، شب ميخوابه صبح زنگ ميزنه به مامانم كشمش همدان ميخوام ، روغن حيواني ميخوام ، پسمك تبريز بگيريد كز آردي اصفهان بگيريد، فك كنم امريكا قحطي اومده به ما نميگن :-))))
٢/٣ روزم هست ميرم دنبال فرش خريدن من به مامانم ميگم فرش نميزارن ببريم ميگه تو ببر بگو جهازمه !!!! همه چيزم قاطي شده بهم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
(2013-07-18 ساعت 00:11)romance33 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 16:27)paris a نوشته:  من هنوز تو رسید مدارک موندم خدا به دادم برسه تو بقیه مراحل ......

سلام عزیزم شما مدارکتون رو با چه پستی و از کجا فرستادین که یک روزه رسیده؟Shy

سلام عزیزم
ما از سیاتل به تگزاس با USPS EXpress Mail

اما اگه می خوای از ایران به امریکا بفرستی من با TNT پنجشنبه فرستادم و هفته بعد 4 شنبه رسید سیاتل( 6 روزه)
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
به مبارکه پریسا جان رسید نامبرم که اومد
حالا دیگه کارت میشه این که هر روز بری تو سایت uscis ببینی اپروو شدی یا نه
ایشاالله زود اپروو میشی
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-07-18 ساعت 11:23)tondar نوشته:  به مبارکه پریسا جان رسید نامبرم که اومد
حالا دیگه کارت میشه این که هر روز بری تو سایت uscis ببینی اپروو شدی یا نه
ایشاالله زود اپروو میشی

مرسی Tondar جان
واقعا برای راهنمایی هات ازت ممنونم
امیدوارم موفق باشی و به زودی بری سر زندگیت Smile
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
ای کاش یکی اینجا بود که منو راهنمایی کنه
از دیروز که فهمیدم باید مدارک رو میفرستادیم شیکاگو ولی همسرم فرستاده واشنگتن ، همش دعوا داریم اون میگه من درست فرستادم همون جایی فرستادم که اراده ایمیگریشن گفته بود منم میگم نه اشتباه فرستادی
واقعا نمیدونم چیکار کنم الان 10 ماهه که ازدواج کریدم هنوز یه قدمم انجام نشده
حرفهای مردم رو تحمل کنم یا اینهارو
اینجا توی این وب سایت کسی هست که با یه امریکایی ازدواج کرده باشه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان