موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-29 ساعت 21:35)piboo نوشته: دوستان عزیز
کسری مدارکم روز 4 شنبه به دست uscisرسیده چک کردم به نظرتون چقدر طول میکشه که بررسی کنن و جواب بدن؟
برام دعا کنید که زود اپروو بشم
عزیزم
تا حدود 2 هفته انشالله اپروو می شی. نگران نباش
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
یه سؤال:
کدوم فرم بایستی هم من و هم نامزدم پر کنیم؟
فرم ds 156؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که آنکارا رفتن مصاحبه برای ویزای ازدواج, ترجمه شناسنامه و سند ازدواج اصل بردین یا کپی ؟ ما اصلشو قبلا" فرستادیم الان کپی داریم.ممنون می شم جواب بدین زیاد وقت ندارم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-30 ساعت 13:54)diba_ze نوشته: دوستانی که آنکارا رفتن مصاحبه برای ویزای ازدواج, ترجمه شناسنامه و سند ازدواج اصل بردین یا کپی ؟ ما اصلشو قبلا" فرستادیم الان کپی داریم.ممنون می شم جواب بدین زیاد وقت ندارم.
دوست عزیز سلام
اگر اصل شناسنامه و سند ازدواج را قبلاً فرستاده اید که یعنی الان پیش خودشونه و نیازی به اصلش نیست. اگر پرسیدند بهشون بگید که اصل را قبلاً فرستادید. ولی کپی آنها را همراه با ترجمه همراه داشته باشید. چون هر نوع مدرکی که به جز انگلیسی و یا ترکیه (اگر مثلاً مصاحبه تون ترکیه است ) باشه باید ترجمه شده باشه.
برای اطمینان بیشتر حتماً با سفارت تماس بگیرید و موضوع را به آنها بگید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
شناسنامه و سند ازدواج پیش خودمه,منظورم ترجمه هست که اوریجینال باشه یا کپی هم قبوله.
[/quote]
عزیزم،
تو سایت سفارت نوشته که تمامی مدارک باید ترجمه شده باشه ولی ننوشته که کپی هم قبول می کنند. شما برای اطمینان تمامی مدارک را با ترجمه رسمی ببرید که بهانه دستشون ندید.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم من اومدم..از اونجا نتونستم مهاجرسرا بیام و عجیبه...با گوشیم دایم در فیس بودم ولی هرگز نتونستم بیام اینجا...ولی میخوندم همه چیزو.جای همه خالی تا 1 سال انرژی گرفتم و بسیااااااار عالی بود.یلدا جونم مونا جونم و همه دوستای گلم حالتون چطوره؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 01:05 توسط سانازی.)
سلام مامان کاملا .خوب هستین خیلی خوشحالم که خوش گذشته ترکیه بودین دیگه؟من هنوزم اپروو نشدم.امروز نوشته یلدا جان رو خوندم خیلی ناراحت شدم به ما هم گفتن سرمون خیلی شلوغه.ایشالا این لاتاریا تموم شن نوبت ما میشه.امییییییییییییییین خدا.
شیننا جان خوبی؟
مرسی از اقا نیما از نوشته قشنگشون.
و ارین عزیز عب نداره ما اینجا یه جور میزنیم شما اونور یه جور!!
من 8ماه و 10 روز گذشت اپروو نشدم!
من رفتم بخوابم البته اگه بتونم!!شب خیر
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا ؟؟؟پيغام سايت عوض شده تا حدودي متوجه شدم ولي شما هم كنيد لطفا
On August 30, 2013, we received your response to our request for evidence. This case is being processed at our CALIFORNIA SERVICE CENTER location. If you move while this case is pending, please use our Change of Address online tool to update your case with your new address or call our customer service center at1-800-375-5283. We will notify you by mail when we make a decision or if we need something from you. You should expect to receive a written decision or written update within 60 days of the date we received your response unless fingerprint processing or an interview are standard parts of case processing and have not yet been completed, in which case you can use the processing time information on our website to estimate when this case will be done. If you move while this case is pending, please use our Change of Address online tool to update your case with your new address or call our customer service center at 1-800-375-5283.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-31 ساعت 11:26)houmanmir نوشته: (2013-08-31 ساعت 11:20)piboo نوشته: بچه ها لطفا ؟؟؟پيغام سايت عوض شده تا حدودي متوجه شدم ولي شما هم كنيد لطفا
On August 30, 2013, we received your response to our request for evidence. This case is being processed at our CALIFORNIA SERVICE CENTER location. If you move while this case is pending, please use our Change of Address online tool to update your case with your new address or call our customer service center at1-800-375-5283. We will notify you by mail when we make a decision or if we need something from you. You should expect to receive a written decision or written update within 60 days of the date we received your response unless fingerprint processing or an interview are standard parts of case processing and have not yet been completed, in which case you can use the processing time information on our website to estimate when this case will be done. If you move while this case is pending, please use our Change of Address online tool to update your case with your new address or call our customer service center at 1-800-375-5283.
فکر نمیکنید اپروو شده باشید؟؟ 
مطمئن هستید؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز چراغ سایت روی همون درخواست مدارک هست؟؟؟؟؟؟
وای خدا یعنی درسته بچه ها لطفااااااا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 11:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 11:49 توسط piboo.)
(2013-08-31 ساعت 11:43)houmanmir نوشته: (2013-08-31 ساعت 11:33)piboo نوشته: دوست عزیز چراغ سایت روی همون درخواست مدارک هست؟؟؟؟؟؟
وای خدا یعنی درسته بچه ها لطفااااااا
از دومی پریده؟؟؟؟؟؟
متن کامل این هست متوجه منظور شما نشدم چراغ سومی هنوز روشن هست