موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی جون ممنونم گلم ازت...انشاالاه به زودی اپرو میشی...چقدر همه چیز طولانی شده.اپرو شدن مگه 8 ماه طول میکشه؟ای باااااااباااااا
علی جان ما برای مصاحبه نرفته بودیم..برای گردش رفتیم.هنوز کلیر نشده که همسرم..تازه اسپانسر هم پیدا نکردیم
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
piboo جان تولدت مبارک عزیزم. ایشالا که به همه آرزوهات برسی عزیزم.ایشالا زود هم اپروو میشی .
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 16:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 16:21 توسط kamela.)
بچه ها ی چیزی شنیدم که خیلی خوشحالم..تنها دلیل رفتن من به امریکا فقط و فقط تحصیل دخترم بود که بتونه خوب انگلیسی یاد بگیره..وگرنه شوهر من اصلا راضی به امریکا امدن نیست و در ایران موقعیت بسیار خوبی داره که میگه هرگز نمیام امریکا زندگی کنم..همیشه من به خاطر دخترم اصرار میکنم به امریکا رفتن.چند وقت پیش شنیدم بچه هایی که مادر یا پدرشون سیتیزن هستن میتونن در مدارس بین المللی که 2-3 تا بیشتر نیست و به زبان انگلیسی درس میدن به مدرسه برن..دختر من خودش هم که سیتیزن هست و در اون مدارس اسمشو مینویسن.در واقع مدرسه ای هست که بچه های سفیرا و....خارجی ها میرن...سعادت اباد و شهرک غرب و یک جای دیگه این مدرسه ها هست.من از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم..ایران هم بمونم خیلی دیگه برام مهم نیست..چون بچم وقتی اونجا درس بخونه انگار که در مدرسه امریکایی به مدرسه میره..منم تنها دردم همین بود.بعدشم که بزگ شد انگلیسیش که خوبه اگه بخاد میره امریکا ادامه تحصیل میده به امید خدا...همیشه میگم کار خدا بود که ازمون ایراد بگیرن که ویزا ندن به شوهرم.خدا حتما میخاسته ما بمونیم و صلاح مارو در این میبینه...واقعا خودم رو سپردم دست خدا و از هیچی ناراحت نمیشم و میگم خدا اگه بخاد بمونیم حتما برامون اون بهتره...حالا فردا زنگ میزنم ببینم این مدرسه ها چطوری هست.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 16:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 16:32 توسط kamela.)
شاینا جون و سانازی جون امیدوارم زودتر به مراحل بعدی برسین و خوشحال بشین..به قول شبنم جون به سرعت میگذره و همه چیز سر جای خودش قرار میگیره و همه ویزاهاشونو میگیرن به امید خدا
کیان جان خیلی خوش امدی و امیدوارم به زودی کلیر بشی
شقایق جان خیلی بهت تبریک میگم عزیزم...به امید اینکه تند تند خبرای خوب بشنوی..کاش قسمت میشد میدیدمت عزیزم
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
Piboo جان تولدت مبارك عزيزم اميدوارم هرجه زودتر approveبشي و ويزاي يك ضرب
كامليا جون خدا رو شكر كه اروم شدي و اوني كه مي خواستي رو بيدا كردي دوستم اميدوارم هرجي خيره براتون بيش بياد بجه هاي لاتاري جند نفري هستن كه مي خوان مريلند برن يه برس و جو از اونا هم بكن .مي بينمت
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-31 ساعت 17:24)yalda91 نوشته: Piboo جان تولدت مبارك عزيزم اميدوارم هرجه زودتر approveبشي و ويزاي يك ضرب
كامليا جون خدا رو شكر كه اروم شدي و اوني كه مي خواستي رو بيدا كردي دوستم اميدوارم هرجي خيره براتون بيش بياد بجه هاي لاتاري جند نفري هستن كه مي خوان مريلند برن يه برس و جو از اونا هم بكن .مي بينمت
ممنئن یلدا جون من هم امیدوارم که همین روزها خبرهای خوشی در مورد کار شما بشنویم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 22:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 22:31 توسط shabnam.84.)
piboo جان زادروزت شاد باش. امیدوارم به هر چی که خوبه برسی و زودتر اپروو بشی
کاملا جونم خوشحال شدم کامنتت رو خوندم. حتما شرایط اون مدرسه ها رو بپرس و اگر همینطور هست که میگی با خیال راحت دخترت رو اونجا ثبت نام کن
راستش فکر میکنم بشه چون من اون موقع که مدرسه ایتالیایی ها درس میخوندم ایرانی هایی رو می دیدم که مثل دخترت اونجا درس میخوندن.
امیدوارم هرچی که خیره همون برای تو و همه پیش بیاد
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
pibo عزیز تولدت مبارکـــــــــ
به امید خدا همین روزا اپرو میشی عزیزم.
این اپرو شدن بعد از نقص مدارک برا پورام جون دو هفته و برا من یکماه طول کشید(نامه نقص مدارک ما آبی رنگ بود)
چون می گذرد غمی نیـست
آخر هفته به مدت 10 روز میرم دبی. به ابوظبی هم سر می زنم. اگه کسی اونجا کاری داره بگه. بتونم براش انجام بدم خوشحال میشم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
راض جان خوش به حالت ، دلم لک زده واسه مسافرت رفتن ، از سفرت لذت ببر عزیز
پیبو جان تولدت مبارک ، تو همین روزا اپروو میشین نگران نباش . یه دو هفته ای بهشون زمان بده چیزایی که فرستادیو باز کنن ببینن
رمانس جان عزیزم من شمارمو برات مسیج میکنم ، از کمکت ممنون .
دلمون تنگ شده برا جودی ، شیما ، آرین ، ارکیده وسیمی ، ....... بیاین تعریف کننیــــــــــــــــــــــــــــــــن دلمون پکید ماها
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-01 ساعت 13:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-01 ساعت 13:48 توسط piboo.)
(2013-09-01 ساعت 01:01)rrrraaaazzzz نوشته: pibo عزیز تولدت مبارکـــــــــ
این اپرو شدن بعد از نقص مدارک برا پورام جون دو هفته و برا من یکماه طول کشید(نامه نقص مدارک ما آبی رنگ بود)
چون می گذرد غمی نیـست
آخر هفته به مدت 10 روز میرم دبی. به ابوظبی هم سر می زنم. اگه کسی اونجا کاری داره بگه. بتونم براش انجام بدم خوشحال میشم.
ممنون راز عزیز
شما چه مدارکی کسر داشتید؟من فقط فرم مربوط به اطلاعات شخصی خودم رو میخواستند فرمg325 انشااله با خبرهای خوش برگردی 
[quote='poram' pid='405922' dateline='1377988726']
راض جان خوش به حالت ، دلم لک زده واسه مسافرت رفتن ، از سفرت لذت ببر عزیز
پیبو جان تولدت مبارک ، تو همین روزا اپروو میشین نگران نباش . یه دو هفته ای بهشون زمان بده چیزایی که فرستادیو باز کنن ببینن
رمانس جان عزیزم من شمارمو برات مسیج میکنم ، از کمکت ممنون .
دلمون تنگ شده برا جودی ، شیما ، آرین ، ارکیده وسیمی ، ....... بیاین تعریف کننیــــــــــــــــــــــــــــــــن دلمون پکید ماها
ممنون پورام جان انشااله
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 14:59)سی سی نوشته: دوست جونا منم دارم میرم هفته دیگه...
هرچی نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه...
من حتی اگه یکضرب بگیرم هم مجبورم سه ماهی صبر کنم تا پایان نامه م دفاع بشه, اما دوست دارم یکضرب بگیرم که به همتون انرژی مثبت بدم و خوشحال بشین. خودم وقتی یکی یکضرب میگرفت همچین ذوق میکردم انگار عروسیم بود!
دارم سعی میکنم استرسمو کم کنم... جوش زدم از استرس و پر خور هم شده م... همتون تو یادمین...
قدیمها وقتی یکی باردار میشد میگفتن وقت زایمان هرچی از خدا بخوای بهت میده... به خدا این بند و بساط مصاحبه کم از درد زایمان نیست
... قول میدم وقت مصاحبه که بشه برای همتون دعا کنم... برای سلامتیتون اول از همه و بعد برای خوشحالیتون با خبرای خوش و زود از سفارت.
دوستتون دارم.
برام دعا کنین بچه ها...
سی سی جون برات ویزای یک ضرب ارزو می کنم
تو رو خدا ویزاتو گرفتی نری برای همیشه
همیشه شاد باشی دوست خوبم
از کمکایی که کردی ممنون
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 01:01)rrrraaaazzzz نوشته: pibo عزیز تولدت مبارکـــــــــ
چون می گذرد غمی نیـست
خوش بگذره عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه: