کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-09-07 ساعت 22:24)shabnam.84 نوشته:  جمعیت بانوان این تاپیک خیلی بیشتره Smile) آقایون انگشت شمار هستن .اجازه میگیرن میان اینجا :d شما با خیال راحت بیا

تاپیک تعطیله همه بیروننننننننننننن Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، ikamaly ، yalda91 ، MONA FB ، Saeedv13 ، mohamadtj ، romance33
چطوری تو؟ همه چیز رو به راهه؟ حالا این کار که گفتی چی هست ؟ امیدوارم خیلی زود اون کاری که دوست داری پیدا کنی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، arian307 ، yalda91 ، romance33
والا یارو 2 ساعت پیش اومد دم در گفت هفته ای هزار دلار در میاری... میشه ماهی 4 هزارتا !!!!! Big Grin .... ولی فکر کنم چرت گفت.. اخرش میشه ماهی 100 دلار Big Grin
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، romance33
کاربران در حال بازدید این موضوع: alisarvareharchiabi، ikamaly*
عجب مهمونای پررویی هستیم والابغرعان!!!
صابخونه نیست ، ما تو خونش نشستیم!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، yalda91 ، romance33
(2013-09-07 ساعت 22:31)alisarvareharchiabi نوشته:  حالا اینجا هم خوبه خانوم کمالی . اگر قلمرو من بیایین که اصلن هیچی . قلمرو من در مهاجرسرا :

پرسش و پاسخ در مورد ویزاهای مهاجرت خانوادگی
ویزا بولتن و کارنت شدن پــــرونده‌ها (خانوادگی)
پرسش و پاسخ درباره فرزندان مجرد يا متاهل بالای 21 سال
قوانین جدید در مهاجرت(اینو خودم فتح کردم )

دیسیپلین فوق العاده بالا افراد نمیتوانند در این تایپیک ها حتی لبخندی بزنند .

من غلط کنم اونورا بیام!!!
من اصلا جایی که خنده نباشه،پامو نمیزارم!!!Big Grin
تو برو کوچولو دنبال دیسیپلینت! از ما گذشته این حرفا!!!خخخخخخخ

#) آهای صابخونه خیلی صبوری والا!!!!
بیا گوش ما رو بگیر بنداز بیرون دیگه!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، romance33
(2013-09-07 ساعت 22:44)arian307 نوشته:  والا یارو 2 ساعت پیش اومد دم در گفت هفته ای هزار دلار در میاری... میشه ماهی 4 هزارتا !!!!! Big Grin .... ولی فکر کنم چرت گفت.. اخرش میشه ماهی 100 دلار Big Grin

بابا سق سیاه نباش. اونا دروغ نمیگناااااا. Big Grin امیدوارم همونطور که گفته باشه
بچسب به کار عوض اینکه از بیل بوردا با صور قبیحه عکس بگیری Smile)) بیف و این حرفا

عوض اینکه تو بوق بوق برات پیام بزارم نمیدونم چرا حس اینجا یه دفعه کشید Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ikamaly ، arian307 ، romance33
(2013-09-07 ساعت 22:31)alisarvareharchiabi نوشته:  حالا اینجا هم خوبه خانوم کمالی . اگر قلمرو من بیایین که اصلن هیچی . قلمرو من در مهاجرسرا :

پرسش و پاسخ در مورد ویزاهای مهاجرت خانوادگی
ویزا بولتن و کارنت شدن پــــرونده‌ها (خانوادگی)
پرسش و پاسخ درباره فرزندان مجرد يا متاهل بالای 21 سال
قوانین جدید در مهاجرت(اینو خودم فتح کردم )

دیسیپلین فوق العاده بالا افراد نمیتوانند در این تایپیک ها حتی لبخندی بزنند .

دیسیپلین؟ علی؟؟؟
میبینم که محدوده قلمروت از غرب به شرق کشیده شده Smile)

از فردا میام سرکشی قلمروهات ببینم اونجا چجوری با مردم حرف میزنی

از اونجور خانواده هاشیییییییی؟ Tongue

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ikamaly ، yalda91 ، MONA FB ، romance33
شبنم واست یه عکس از یه بیلبورد دیگه گذاشتم Smile))

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ikamaly ، battosai ، romance33
دستت درد نکنه باعث شادی ملت میشی Smile)) چک میکنم. نظرات اعلام خواهد شد :d

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: ikamaly ، arian307 ، battosai ، romance33
خانم كمالي من دورادور شما رو تو كليرنس لاتاري ها ديدم و اشنا شدم .خوش اومديد به تابيك ما اينجا هم ما مي خنديم اما ناراحتي هامون از بجه هاي ديكه بيشتره جون زندكي تازه اي شروع كرديم اما دست روزكار هنوز صلاح نديده بريمسر خونه زندكيمون و از همسرامون دوريم .علي جان هم از بجه هاي بامرامه اينجاست كه ان شاءالله زودي كارش درست بشه بره بيش مامانش اينا .
براي ما دعا كنيد
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، battosai ، ikamaly ، shabnam.84 ، kamela ، romance33 ، NedaE
سلام به همه دوست جونای خودم...
من الان از دبی با شما هستم Smile

بچه ها اگه بدونید امروز چی شد... هیچی دیگه اومدم اینجا دیدم کیسه حاوی بلوزهامو تهران جا گذاشتم Smile)
هیچی دیگه جای مدیکال رفتم خرید!
البته وقت دارم حالا فردا صبح بریم مدیکال ببینیم چی میگه این شوکلا...

بچه ها همش یادتونم اینجا...
کاش تا قبل برگشتن من با خبرای خوب از طرف بچه ها بترکه این صفحه... خدا میدونه که اینو از ته ته قلبم میخوام واسه همتون.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ikamaly ، poram ، MONA FB ، paris a ، shabnam.84 ، kamela ، kamalir36 ، piboo ، yalda91 ، romance33
(2013-09-08 ساعت 00:19)سی سی نوشته:  سلام به همه دوست جونای خودم...
من الان از دبی با شما هستم Smile

بچه ها اگه بدونید امروز چی شد... هیچی دیگه اومدم اینجا دیدم کیسه حاوی بلوزهامو تهران جا گذاشتم Smile)
هیچی دیگه جای مدیکال رفتم خرید!
البته وقت دارم حالا فردا صبح بریم مدیکال ببینیم چی میگه این شوکلا...

بچه ها همش یادتونم اینجا...
کاش تا قبل برگشتن من با خبرای خوب از طرف بچه ها بترکه این صفحه... خدا میدونه که اینو از ته ته قلبم میخوام واسه همتون.

آمین سی سی جون
انشالله شما هم ویزاتو یک ضرب بگیری و خبر خوش برامون بیاری.Smile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: ikamaly ، poram ، سی سی ، MONA FB ، paris a ، shabnam.84 ، piboo ، yalda91 ، romance33
سلام
اول اینکه نمیدونم من چرا نمیتونم جواب پیام خصوصی هامو بدم . ( ریتا و سارا بانو حمل بر بی ادبی نباشه .)
دوم اینکه همه چی آرومه
.
.
.
آرین 4000 تا واقعا خوبه ها . از دستش نده .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamalir36 ، battosai ، shabnam.84 ، yalda91 ، kamela ، romance33
سلام بچه ها من امروز رفتم مدیکال. دکتر شوکلا نبود. خانم دکتر سونیتا بود. خیلی منطقی و عالی. واکسن هام کامل بود که چیزی نگفت و قبول کرد و یه معاینه معمولی. فقط آنفلوآنزا نزده بودم که واکسن سال جدید گویا هوز تو دبی هم نیومده و بنابر این نزدم. (راستی piboo جون اگه میخونی اینجا رو ممنون ازت بابت گوش دادنت به درددل های من و اینکه دعا کردی برام.) واکسن به خیر گذشت. توضیح اینکه من یه بار بدنم بد به واکسن واکنش داده بود و میترسیدم تو دبی واکسن بخورم و تو شهر غریب بیافتم بیمارستان که شکر خدا به خیر گذشت Smile گفت جوابش سه شنبه تا ساعت ۱۲ آماده ست. امیدوارم مشکلی \یش نیاد و به موقع بدن جوابو... دوستون دارم بچه ها و ممنونم واقعا از آرزوهای خوبتون برام که کلی بهم انرژی داده... فعلا...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shabnam.84 ، kamela ، kamalir36 ، piboo ، SaraBanoo ، houmanmir ، yalda91 ، shinna ، romance33
(2013-09-08 ساعت 16:13)سی سی نوشته:  سلام بچه ها من امروز رفتم مدیکال. دکتر شوکلا نبود. خانم دکتر سونیتا بود. خیلی منطقی و عالی. واکسن هام کامل بود که چیزی نگفت و قبول کرد و یه معاینه معمولی. فقط آنفلوآنزا نزده بودم که واکسن سال جدید گویا هوز تو دبی هم نیومده و بنابر این نزدم. (راستی piboo جون اگه میخونی اینجا رو ممنون ازت بابت گوش دادنت به درددل های من و اینکه دعا کردی برام.) واکسن به خیر گذشت. توضیح اینکه من یه بار بدنم بد به واکسن واکنش داده بود و میترسیدم تو دبی واکسن بخورم و تو شهر غریب بیافتم بیمارستان که شکر خدا به خیر گذشت Smile گفت جوابش سه شنبه تا ساعت ۱۲ آماده ست. امیدوارم مشکلی \یش نیاد و به موقع بدن جوابو... دوستون دارم بچه ها و ممنونم واقعا از آرزوهای خوبتون برام که کلی بهم انرژی داده... فعلا...
توکلت به خدا باشه دوست خوبم همه چیزو به خدا واگذار کن و به امید خدا ویزای یک ضرب
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shabnam.84 ، kamela ، kamalir36 ، سی سی ، piboo ، yalda91 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان