موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
چطوری تو؟ همه چیز رو به راهه؟ حالا این کار که گفتی چی هست ؟ امیدوارم خیلی زود اون کاری که دوست داری پیدا کنی
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 22:31)alisarvareharchiabi نوشته: حالا اینجا هم خوبه خانوم کمالی . اگر قلمرو من بیایین که اصلن هیچی . قلمرو من در مهاجرسرا :
پرسش و پاسخ در مورد ویزاهای مهاجرت خانوادگی
ویزا بولتن و کارنت شدن پــــروندهها (خانوادگی)
پرسش و پاسخ درباره فرزندان مجرد يا متاهل بالای 21 سال
قوانین جدید در مهاجرت(اینو خودم فتح کردم )
دیسیپلین فوق العاده بالا افراد نمیتوانند در این تایپیک ها حتی لبخندی بزنند .
دیسیپلین؟ علی؟؟؟
میبینم که محدوده قلمروت از غرب به شرق کشیده شده
)
از فردا میام سرکشی قلمروهات ببینم اونجا چجوری با مردم حرف میزنی
از اونجور خانواده هاشیییییییی؟
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دستت درد نکنه باعث شادی ملت میشی
)) چک میکنم. نظرات اعلام خواهد شد :d
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
خانم كمالي من دورادور شما رو تو كليرنس لاتاري ها ديدم و اشنا شدم .خوش اومديد به تابيك ما اينجا هم ما مي خنديم اما ناراحتي هامون از بجه هاي ديكه بيشتره جون زندكي تازه اي شروع كرديم اما دست روزكار هنوز صلاح نديده بريمسر خونه زندكيمون و از همسرامون دوريم .علي جان هم از بجه هاي بامرامه اينجاست كه ان شاءالله زودي كارش درست بشه بره بيش مامانش اينا .
براي ما دعا كنيد
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-08 ساعت 00:19)سی سی نوشته: سلام به همه دوست جونای خودم...
من الان از دبی با شما هستم 
بچه ها اگه بدونید امروز چی شد... هیچی دیگه اومدم اینجا دیدم کیسه حاوی بلوزهامو تهران جا گذاشتم
)
هیچی دیگه جای مدیکال رفتم خرید!
البته وقت دارم حالا فردا صبح بریم مدیکال ببینیم چی میگه این شوکلا...
بچه ها همش یادتونم اینجا...
کاش تا قبل برگشتن من با خبرای خوب از طرف بچه ها بترکه این صفحه... خدا میدونه که اینو از ته ته قلبم میخوام واسه همتون.
آمین سی سی جون
انشالله شما هم ویزاتو یک ضرب بگیری و خبر خوش برامون بیاری.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول اینکه نمیدونم من چرا نمیتونم جواب پیام خصوصی هامو بدم . ( ریتا و سارا بانو حمل بر بی ادبی نباشه .)
دوم اینکه همه چی آرومه
.
.
.
آرین 4000 تا واقعا خوبه ها . از دستش نده .
CR1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-08 ساعت 16:13)سی سی نوشته: سلام بچه ها من امروز رفتم مدیکال. دکتر شوکلا نبود. خانم دکتر سونیتا بود. خیلی منطقی و عالی. واکسن هام کامل بود که چیزی نگفت و قبول کرد و یه معاینه معمولی. فقط آنفلوآنزا نزده بودم که واکسن سال جدید گویا هوز تو دبی هم نیومده و بنابر این نزدم. (راستی piboo جون اگه میخونی اینجا رو ممنون ازت بابت گوش دادنت به درددل های من و اینکه دعا کردی برام.) واکسن به خیر گذشت. توضیح اینکه من یه بار بدنم بد به واکسن واکنش داده بود و میترسیدم تو دبی واکسن بخورم و تو شهر غریب بیافتم بیمارستان که شکر خدا به خیر گذشت
گفت جوابش سه شنبه تا ساعت ۱۲ آماده ست. امیدوارم مشکلی \یش نیاد و به موقع بدن جوابو... دوستون دارم بچه ها و ممنونم واقعا از آرزوهای خوبتون برام که کلی بهم انرژی داده... فعلا...
توکلت به خدا باشه دوست خوبم همه چیزو به خدا واگذار کن و به امید خدا ویزای یک ضرب
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016