کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خود منشیش ( لوسینه ) بت میگه که وقت میشه یا نه اگر بت وقت داده حتما میشه ... جوابش رو هم به تو نمیده خودش میفرسته سفارت.. به تو عکس رادیولوژیت رو میدن و ترجمه ی کارت واکسنت رو... اون عکس و ترجمه ی واکسنت هم باید بیاری امریکا .. البته از من که هیج جا نخواستن و هنوز پلپمه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، yalda91 ، romance33
آرین پس این پاکت مدیکال چیه که ندا تو سفر نامش نوشته پاکت مدیکالو تو سفارت باز کردمو ...
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
پاکت مدیکال رو خودشون جلو خودت باز میکنن نه این که تو ببری اونا باز کنن.... شاید هم ترکیه فرق بکنه ...
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
آها نه ندا ارمنستان بود .

راستی داداش یه جورایی داریم همسایه میشما میام سن دیگو
k1

پاسخ
راستی آرین واسه کار چی کار کردی من که هنوز نیومده غم بیکاری دارم
k1

پاسخ
خوبه سن دیگو با اینجا 2 ساعت فاصله داره... کار هم فعلا از همون پولی که اوردم دارم خرج میکنم Smile

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
خو بگو خزانه بانک مرکزی و بردی یه دفه Smile
k1

پاسخ
سلام به اقایون و خانمای گل
اولا ارزو میکنم سی سی جان با خبر ویزای یک ضرب اینجا رو بترکونن.دختر یادت نره ها گرفتی زود وصل شو بگو مارم خوشحال کن.وای که اونروز ویزای سیمی و ارکیده یادم نمیره چقدر دعا کردم و خوشحال بودم.ایشالا قسمت بقیه که مثل من منتظرن بشه .
یلدا جان عزیزم وای که داره بوهای خوبی میاد به مشامون ایشالا دیگه نوبت ماست.عزیزم صبح نشستم رو تخت مثلا زبان می خونم باور نمیکنی یه لحظه به خودم اومدم داشتم فکر میکردم که اگه سفارتت اینجا بود جمع میشدیم میرفتیم اعتراض به خدا انقدر دلم میگیره برات حالا خودم به کنار .ولی دیگه اپروو میشیم ایشالا به زودی ماه سپتامبر.
بچه ها شیننا میگفت یه جایی انگار الهه نوشته بود کشایی که خیلی طول میکشه اپروو شدنشون مثل من(8 ماه و 17 روز) بعد اپروو زود وقت سفارت میگیرن ؟اینو یادتون هست؟
شبنم جان موافقت کردن با تغییر کارتون؟
سی سی کی مصاحبه داره ؟انرژی مثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثبببببببببببببببببت واسش تا راهیش کنیم+++++++++++++++++++++++++
موفق باشی
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، kamalir36 ، shabnam.84 ، kamela ، yalda91 ، سی سی ، romantic ، romance33
دیگه داره ته میکشه پول و پله ... امروز فکر کنم یه کار پیدا کردم هنوز مطمئن نیستم فردا پس فردا معلوم میشه Big Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shinna ، kamalir36 ، battosai ، shabnam.84 ، azadandish ، romantic ، romance33
منا اف بی در مورد اون باغ یه پیغام خصوصی برات فرستادم . لطفا بخونش متشکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، kamela ، romance33
(2013-09-06 ساعت 13:16)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 21:32)ikamaly نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 18:48)MONA FB نوشته:  دوستام محض اطلاع دلار 2500 تومنیCool رو باید از بانک ملت بگیرین و فقط 300 تاWink اونم از صبح خیلی زود باید برین تو صف Big GrinBig Grinو در اخر یه برگ رسید حواله میدن که از باجه بانک ملت فرودگاه بعد از گیت پشت کافی شاپ طبقه پایین با روئیت پاسپورت و در نهایت احترام Big GrinBig GrinBig Grin تقدیمتون میکنن . Tongue

تاریخ ترجمه در مورد اسناد مالی که البت مربوط به لاتاری ها هست باید تا 6 ماه باشه . Wink
چیزایی مثل شناسنامه و عقدنامه مهم نیست حتی مهر دادگستری و امور خارجه اش هم زیاد مهم نیست . Wink
باشد که رستگار شوید و با دست پر برگردید . TongueTongueTongue
مونای عزیز
اگه فضولی نباشه
باز این علی قرمزه نیاد به ما گیر بده بگه برو خونه خودتون!Sad
باید به عرضتون برسونم که اون ارز مورد نظر رو میتونید از شعب ارزی بانک سامان هم تهیه کنید!
چقدر ارز و عرض کردم!!خخخخخخخخخ

برو در خانتان بازی کن جمله ای که همسایه ها تو کوچه به من میگفتن بنده خدا ها لهجه هم داشتن غلیظ . راستی مادر هم رسیدن به سلامتی . فقط تو فرودگاه آمستردام گیر داده بودن که چه قدر پول دارین و تو چمدونتون چیه ! ارز هم به نظر من نذارین دقیقه 90 از فرودگاه بگیرین .

ببین علییییییی
همین پستم هم توی این قحطی لایکی که توی این تاپیک هست تا حالا هفتا لایک شده!!!!Tongue
ببین علییییییی
پست خودت که به من گفتی برم در خونمون بازی کنم تا این لحظه فقط سه تا لایک شده!!!TongueTongue
ببین علییییییی
این نشون میده من توی خونه تو از تو بیشتر طرفدار دارم!!!TongueTongueTongue خخخخخخخخخخ
تازه یکی از لایک هات از طرف خودمه به تلافی لایک خودت!!! ما که لطف شما رو بی جواب نمیزاریم. بعله ما از خونواده هاش نیستیم که!!!Wink

# )بقیه بچه ها مدیونین اگه برین این پست علی رو لایک کنین ها.... خخخخخخخخخ
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، yalda91 ، MONA FB ، romance33
ساناز جان نه هنوز. شاید کلا دیگه بیام بیرون از این کار. باید فکر کنم و تصمیم بگیرم/ این روزا خیلی ذهنم درگیره

تو خوبی عزیزم؟ ایشالا زودتر اپروو بشی و خوشحالمون کنی Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، romance33
خانم کمالی جان
علی کوچیک ترین عضو این تاپیک هستش و از نوع مجردش :d ما همه هواش و داریم. پسر خوب و با معرفتیه

شما هم قدمتون رو چشم. خوشحال میشیم اینجا ببینیمتون Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، ikamaly ، yalda91 ، MONA FB ، kamela ، romance33
(2013-09-07 ساعت 18:56)shabnam.84 نوشته:  خانم کمالی جان
علی کوچیک ترین عضو این تاپیک هستش و از نوع مجردش :d ما همه هواش و داریم. پسر خوب و با معرفتیه

شما هم قدمتون رو چشم. خوشحال میشیم اینجا ببینیمتون Smile
خوب پس بزرگترین (خودم) و کوچکترین عضوتون(علی) مهمون هستن!!
ببخشید بچه ها جون !
من نمیدونستم علی اینجا مهمونه!!
راستش علی به من گفت غیر از تاپیکی که همیشه میری، توی مهاجرسرا جاهای دیگه هم داره، منم همیجوری در خونه شما رو زدم!
حالا میبینم اوضاع خطری هست که!!!!!!!!
همه کیسهای ازدواجی اینجا هستن!!!!!!!
آقای کمالی منو اینورا ببینه که پوستم کنده میشه!! والابغرعان Big GrinBig GrinBig Grin
ببخشید که عوضی ،اشتباهی شد!!!خخخخخخخخخخ
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، battosai ، kamela ، romance33
جمعیت بانوان این تاپیک خیلی بیشتره Smile) آقایون انگشت شمار هستن .اجازه میگیرن میان اینجا :d شما با خیال راحت بیا

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، kamela ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان