کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام دوستان
من 2تا سوال داشتم ممنون میشم اگر میدونید جواب بدید
اول اینکه الان که نامه اپرو اومده چه مدارکی باید بفرستیم NVC
و دوم اینکه فرم I-824 چی هست که نامزدم باید پر کنه؟
پیشاپیش ممنون
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-16 ساعت 14:40)ysf نوشته:  سلام دوستان
پیشاپیش ممنون

تا اونجا که من میدونم شما نیازی نیست برای NVC مدرکی بفرستید . در این مرحله باید منتظر باشید تا NVC کیس نامبر شما رو بهتون اعلام کنه که معمولا یه بازه زمانی حداکثر یکماه داره اگر نامزدی هستید . در مورد پرکردن اون فرم در این مرحله من چیزی نشنیدم اگر دوستان میدونن راهنمایی کنند . موفق باشی دوست عزیز
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، romance33 ، ysf
دوستان من کیس نامبرم رو از NVC گرفتم و حدود 13 روز میشه که منتظر ایمیل سفارت انکارا هستم که هنوز خبری نشده . تصمیم گرفتم براشون یه ایمیل بزنم و ببینم چرا تا الان به ما ایمیل نزدن که بریم تعیین وقت مصاحبه کنیم . سوالم اینه که آیا مهمه که این ایمیل رو من بزنم یا نامزدم ؟ ممکنه که من بزنم و بمن جواب ندهند ؟ و اینکه ایمیل سفارت برای گرفتن وقت مصاحبه بمن زده میشود یا نامزدم در امریکا ؟ لطفا کمکککککککککککککککککک......
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-16 ساعت 15:05)azadandish نوشته:  دوستان من کیس نامبرم رو از NVC گرفتم و حدود 13 روز میشه که منتظر ایمیل سفارت انکارا هستم که هنوز خبری نشده . تصمیم گرفتم براشون یه ایمیل بزنم و ببینم چرا تا الان به ما ایمیل نزدن که بریم تعیین وقت مصاحبه کنیم . سوالم اینه که آیا مهمه که این ایمیل رو من بزنم یا نامزدم ؟ ممکنه که من بزنم و بمن جواب ندهند ؟ و اینکه ایمیل سفارت برای گرفتن وقت مصاحبه بمن زده میشود یا نامزدم در آمریکا ؟ لطفا کمکککککککککککککککککک......

سلام دوست عزیز میتونی بری تو سایتشون و ای میل بزنی مهم نیست که شما ای میل بزنی یا نامزدت ولی باید کیس نامبرتو و تاریخ اپروو شدنتو ن را بنویسی براشون . البته دیر نشده که هنوز .وقتی رسید دستشون منظورم مدارکتون هست بهتون اعلام میکنند . البته مال من بهد از 3 هفته اومد . ابوظبی هم مصاحبه دارم . موفق باشی انقدر حرص و جوش نخور اوضاع روبراهه در ضمن ای میل وقت مصاحبه من به نامزدم اعلام شد و خودشونم وقت دادن که قابل تغییر هم نبود ..از سفارت آنکارا خبر ندارم که بعد از اینکه اعلام کردن مدارکتون رسیده خودشون وقت میدن یا خودتون باید وقت بگیرید .
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish
(2013-11-16 ساعت 16:12)laleforoshan نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 15:05)azadandish نوشته:  دوستان من کیس نامبرم رو از NVC گرفتم و حدود 13 روز میشه که منتظر ایمیل سفارت انکارا هستم که هنوز خبری نشده . تصمیم گرفتم براشون یه ایمیل بزنم و ببینم چرا تا الان به ما ایمیل نزدن که بریم تعیین وقت مصاحبه کنیم . سوالم اینه که آیا مهمه که این ایمیل رو من بزنم یا نامزدم ؟ ممکنه که من بزنم و بمن جواب ندهند ؟ و اینکه ایمیل سفارت برای گرفتن وقت مصاحبه بمن زده میشود یا نامزدم در آمریکا ؟ لطفا کمکککککککککککککککککک......

سلام دوست عزیز میتونی بری تو سایتشون و ای میل بزنی مهم نیست که شما ای میل بزنی یا نامزدت ولی باید کیس نامبرتو و تاریخ اپروو شدنتو ن را بنویسی براشون . البته دیر نشده که هنوز .وقتی رسید دستشون منظورم مدارکتون هست بهتون اعلام میکنند . البته مال من بهد از 3 هفته اومد . ابوظبی هم مصاحبه دارم . موفق باشی انقدر حرص و جوش نخور اوضاع روبراهه در ضمن ای میل وقت مصاحبه من به نامزدم اعلام شد و خودشونم وقت دادن که قابل تغییر هم نبود ..از سفارت آنکارا خبر ندارم که بعد از اینکه اعلام کردن مدارکتون رسیده خودشون وقت میدن یا خودتون باید وقت بگیرید .

اخه من تو سایت سیس که چک کردم دقیقا فردایی که NVC بما کیس نامبر رو داد وضعیت ON Transit رو نشون میداد فردای روز بعد وضعیتمون شد Ready خوب این کلمه نشون میده که مدارک ما بدست سفارت رسیده دیگه ، نه ؟ نگرانیم از این که اخه وقتها همینجوری داره پر میشه تا دیروز که من چک میکردم تا اخر ژانویه پر شده Sad
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-14 ساعت 10:51)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام ، دوستای عزیزم امروز صبح مصاحبه داشتم ویزای یک ضرب گرفتم. به امید موفقیت همه
مبارررررکه دوستم. چند روز اینترنت نداشتم الان تا اومدم خبرهای
خوب خوب دیدم کلی حال کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، azadandish ، rrrraaaazzzz
(2013-11-16 ساعت 14:54)azadandish نوشته:  
پیشاپیش ممنون

تا اونجا که من میدونم شما نیازی نیست برای NVC مدرکی بفرستید . در این مرحله باید منتظر باشید تا NVC کیس نامبر شما رو بهتون اعلام کنه که معمولا یه بازه زمانی حداکثر یکماه داره اگر نامزدی هستید . در مورد پرکردن اون فرم در این مرحله من چیزی نشنیدم اگر دوستان میدونن راهنمایی کنند . موفق باشی دوست عزیز

ممنون دوست عزیز
الان باید پول رو وواریز کنیم؟
این فرم هرچی میخونمش سر در نمیارم . از دوستان که تجربشو دارن ممنون میشم توضیح بدن واسم
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-16 ساعت 21:31)ysf نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 14:54)azadandish نوشته:  
پیشاپیش ممنون

ممنون دوست عزیز
الان باید پول رو وواریز کنیم؟
این فرم هرچی میخونمش سر در نمیارم . از دوستان که تجربشو دارن ممنون میشم توضیح بدن واسم

اگر سفارت ابوظبی هستی پول رو موقع مصاحبه باید پرداخت کنی و اگر انکارا هستی بعد از اینکه کیس نامبرت رو گرفتی و NVC مدارکت رو به سفارت فرستاد اونها به شما ایمیل میزنند که پول ویزا رو انلاین پرداخت کنی و بعد تعیین وقت مصاحبه رو انجام بدی
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
پریسا جون کجاااااااااااااااااااااایی؟ چرا چند روزه خبری ازت نیست ؟ خوبی عزیزم ؟ وقتی اینجا نمی بینمت دلم برات تنگ میشه .Sad
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
پیشاپیش ممنون

سلام دوست عزیز
1- شما در حال حاضر هیچ مدرکی نباید براشون بفرستید تا زمانی که از NVC براتون نامه یا ایمیل بیاد که خودشون می گن چه مدارک یا فرمهایی را براشون پر کنید و بفرستید.
2- فرم I-864 فرم ساپورت مالی از طرف اسپانسر شما است که برای شما نامزدتون است و در آن مشخصات شما و نامزدتون و درآمد ایشون و ... است که مشخص می کنه ایشون می توند اسپانسر شما باشند . که همراه با آنها برگه های مالیاتی سه سال گذشته را هم براشون می فرستید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamseda
سلام دوستای عزیزم برای یکی از دوستان اتفاق بدی افتاده چند روز پیش در انکارا برای مصاحبه وقت داشت که بهش گفتند ارتباط نامزدی شما برای ما ثابت شده نیست و مدارک رو میفرستند اداره مهاجرت و بعد یا مدارک دوباره میاد پیششون و یا باید دوباره اپلای کنه.کسی اطلاعاتی داره که بتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم دوستم هنوز انکاراست و ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه که در جریانش بزارم ممنونSadSadSadSadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز چه مدارکی برده که نتونسته اثبات کنه؟ مدت رابطه شون چه قدره؟ مدارک ارتباطشون تو این مدت رو برده؟ ببین آفیسر اومد از همسر من ایراد بگیره یک عالم عکس گذاشت جلوش (نمیخواست عکسا رو ببره، به زور دادم دستش). بگو خواست دوباره بره با دست پر بره. اگر نشد هم ازدواج کنن با ویزای ازدواج بره. فکر کنم به ازدواجیها کمتر گیر میدن
پاسخ
تشکر کنندگان: dybbuk_80 ، romance33
سلام،
مدت آشنائیشون 1 سال بوده .مدارک هم عکسو پرینت تلفن و چت های فیس بوک رو برده بود.خودش ایرانییه و نامزدش آمریکایی ممکن بخاطر این باشه؟

اخه ازدواج که خیلی طول می کشه ویزای نامزدی زودتر میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 10:42)azadandish نوشته:  پریسا جون کجاااااااااااااااااااااایی؟ چرا چند روزه خبری ازت نیست ؟ خوبی عزیزم ؟ وقتی اینجا نمی بینمت دلم برات تنگ میشه .Sad

سلام عزیزم
دل منم برات تنگ شده اخه خبری ندارم که بیام خواستم دست پر بیام البته تا فردا هم NVC تعطیله به امید خدا این هفته خبری بشه
مرسی عزیز دلم که به یادم بودی منم هم به یادت هستتتم همیشهههههه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، azadandish
(2013-11-17 ساعت 12:42)paris a نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 10:42)azadandish نوشته:  پریسا جون کجاااااااااااااااااااااایی؟ چرا چند روزه خبری ازت نیست ؟ خوبی عزیزم ؟ وقتی اینجا نمی بینمت دلم برات تنگ میشه .Sad

سلام عزیزم
دل منم برات تنگ شده اخه خبری ندارم که بیام خواستم دست پر بیام البته تا فردا هم NVC تعطیله به امید خدا این هفته خبری بشه
مرسی عزیز دلم که به یادم بودی منم هم به یادت هستتتم همیشهههههه

منتظر جیغ شادیت هستم عزیزم به زودی زود ....
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان