کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
piboo جون فکر می کنم این دوستمون آقا بوده و با یه خانم امریکایی نامزد که که دو بار ازدواج کرده و بچه داره
ممکن هست این خانم قبلا کسی دیگه رو از ایران برده باشه من شنیدم وقتی برای بار دوم می خوای اقدام کنی برای کسی سفارت شک می کنه بههر حال ربطی به نامزدی و ازدواج نباید داشته باشه باید به اونا ثابت بشه رابطه واقعی هست امیدوارم مشکل این دوستمون زود حل بشه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، shadoow
سلام به همگی
خواهر rraazz هستم، خواستم بگم خواهرم ویزا گرفت و امشب پرواز داره.
این چندروز اینترنت نداشت، به امید خدا به سلامت که برسه خودش پست میذاره و همه چیو تعریف میکنه.
روز خوش
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، shadoow ، romance33 ، سی سی ، shandiz ، ysf ، piboo ، ghazal72 ، yalda91
(2013-11-18 ساعت 16:02)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام به همگی
این چندروز اینترنت نداشت، به امید خدا به سلامت که برسه خودش پست میذاره و همه چیو تعریف میکنه.
روز خوش

مباررررررررررررررررررک باشه . تبرررررررررررررررررررررک میگم به راز عزیز و خواهر گلش که زحمت کشید و ما رو خوشحال کرده .Big Grin
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، kamela ، rrrraaaazzzz
(2013-11-17 ساعت 16:00)dybbuk_80 نوشته:  یعنی میگید ویزای نامزدی دیگه رد شده؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر میکنم مجموع اینها میتونه برای آفیسر شک برانگیز باشه. اینکه خانم دو بار ازدواج کرده، بچه داره، به قول دوستان ممکنه برای کسی قبلا این درخواست رو داده باشه، و انتخاب مصاحبه فارسی از جانب دوستتون. این خیلی مهمه که وقتی نامزدشون انگلیسی زبان هست برای ایجاد اعتماد هم که شده انگلیسی رو انتخاب کنند. اما میتونستن در انتهای مصاحبه بپرسن که چه مدارک بیشتری نیاز هست تا بتونه اطمینانشون رو جلب کنه. حالا من فکر میکنم که تا اینجای کار که پیش اومدن، اگر پروسه مشخصی داره این پرونده رو ادامه بدن و اگر نشد از طریق ازدواج اقدام کنن. در هر حال چه نامزدیشون صوری باشه چه واقعی نهایتا به ازدواج ختم میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela
(2013-11-18 ساعت 00:17)kamela نوشته:  تنها راه دوست شما اینه که ازدواج کنند و ویزای ازدواج بگیرن....سفارت بهشون مشکوک شده و به نظر من این شک رو نمیشه برطرف کرد....ولی باور کنین خیلی هم طول نمیکشه از راه ازدواج ویزا بگیرن..فوق فوقش بگین 2 سال دیگه..ولی اقلا شکها برطرف میشه..اتفاق مهمی نیفتاده که...اخرش اینه که ازدواج کنن خوب..اینا که باااااید در آمریکا ازدواج میکردن بالاخره
دویستان یه سوال دارم
اگه پروسه کلیرنس طول بکشه و وقتی اعلام کردند بخواید میکالتون رو تمدید کنید پروسش چیه ؟
من از دکتر ایروان پرسیدم میگه باید سفارت بما بگه در صورتیکه بچه ها میگن باید اول بری دکتر و جوابشو با مدارک بدی سفارت! کسی تجربه اینکارو داره چون دکترکریستین واقعا جواب نمیده و انگار خودشم نمیدونه و اینجا هم بچه های جدید اطلاعی ندارند!ممنون میشم اگه بگید دقیقا باید چیکار کرد ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela
روز خوش

تبریک دوست عزیز.منتتظریم که واسمون خوشمزه همه چی رو تعریف کنیBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، azadandish ، rrrraaaazzzz
(2013-11-16 ساعت 16:19)azadandish نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 16:12)laleforoshan نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 15:05)azadandish نوشته:  دوستان من کیس نامبرم رو از NVC گرفتم و حدود 13 روز میشه که منتظر ایمیل سفارت انکارا هستم که هنوز خبری نشده . تصمیم گرفتم براشون یه ایمیل بزنم و ببینم چرا تا الان به ما ایمیل نزدن که بریم تعیین وقت مصاحبه کنیم . سوالم اینه که آیا مهمه که این ایمیل رو من بزنم یا نامزدم ؟ ممکنه که من بزنم و بمن جواب ندهند ؟ و اینکه ایمیل سفارت برای گرفتن وقت مصاحبه بمن زده میشود یا نامزدم در آمریکا ؟ لطفا کمکککککککککککککککککک......

سلام دوست عزیز میتونی بری تو سایتشون و ای میل بزنی مهم نیست که شما ای میل بزنی یا نامزدت ولی باید کیس نامبرتو و تاریخ اپروو شدنتو ن را بنویسی براشون . البته دیر نشده که هنوز .وقتی رسید دستشون منظورم مدارکتون هست بهتون اعلام میکنند . البته مال من بهد از 3 هفته اومد . ابوظبی هم مصاحبه دارم . موفق باشی انقدر حرص و جوش نخور اوضاع روبراهه در ضمن ای میل وقت مصاحبه من به نامزدم اعلام شد و خودشونم وقت دادن که قابل تغییر هم نبود ..از سفارت آنکارا خبر ندارم که بعد از اینکه اعلام کردن مدارکتون رسیده خودشون وقت میدن یا خودتون باید وقت بگیرید .

اخه من تو سایت سیس که چک کردم دقیقا فردایی که NVC بما کیس نامبر رو داد وضعیت ON Transit رو نشون میداد فردای روز بعد وضعیتمون شد Ready خوب این کلمه نشون میده که مدارک ما بدست سفارت رسیده دیگه ، نه ؟ نگرانیم از این که اخه وقتها همینجوری داره پر میشه تا دیروز که من چک میکردم تا اخر ژانویه پر شده Sad
سلام عزیز نگران نباش درسته که رسیدنش طول نمیکشه احتمالا هم که اینترنتیه یعنی رسیدن نداره ولی اونا باید به نوبت به مدارک رسیده شده دقت کنند و به شما ای میل بدن به زودی خبرهای خوب به همه میدی بعدش دیگه باید لوازم سفرتو ببندی ایشالا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، azadandish
سلام به همه منتظران به زودی و یکی یکی خبرهای خوب میرسه به یاری خدا و صبر ما ولی برای دوستمون که کیس نامزدیش رد شده ناراحت شدم ..راههای دیگه هم حتما هست به نظرتون ویزای توریستی جواب میده ؟؟؟؟ یعنی میتونه بره بعد اونجا ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟؟یکی از دوستان که پسر درسخونی هم بود با ویزای تحصیلی رفت و سریع هم با یه دختر آمریکایی ازدواج کرد بعد هم با هم اومدن ایران جشن گرفتند
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، rrrraaaazzzz
روز خوش

هووووووووووووووررررررراااا مبارک باشه ارزوی بهترینها برای شما دوست عزیز
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، azadandish ، yalda91 ، laleforoshan ، rrrraaaazzzz
(2013-11-18 ساعت 19:02)laleforoshan نوشته:  سلام به همه منتظران به زودی و یکی یکی خبرهای خوب میرسه به یاری خدا و صبر ما ولی برای دوستمون که کیس نامزدیش رد شده ناراحت شدم ..راههای دیگه هم حتما هست به نظرتون ویزای توریستی جواب میده ؟؟؟؟ یعنی میتونه بره بعد اونجا ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟؟یکی از دوستان که پسر درسخونی هم بود با ویزای تحصیلی رفت و سریع هم با یه دختر آمریکایی ازدواج کرد بعد هم با هم اومدن ایران جشن گرفتند

راحت ترش اینه که نامزدشون بیان ایران یا هر دو به کشور سومی برن و ازدواج کنن و بعد اقدام بکنند برای ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamela ، laleforoshan
(2013-11-18 ساعت 11:50)azadandish نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 10:53)kamalir36 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 14:40)ysf نوشته:  سلام دوستان
من 2تا سوال داشتم ممنون میشم اگر میدونید جواب بدید
اول اینکه الان که نامه اپرو اومده چه مدارکی باید بفرستیم NVC
و دوم اینکه فرم I-824 چی هست که نامزدم باید پر کنه؟
پیشاپیش ممنون

سلام دوست عزیز
1- شما در حال حاضر هیچ مدرکی نباید براشون بفرستید تا زمانی که از NVC براتون نامه یا ایمیل بیاد که خودشون می گن چه مدارک یا فرمهایی را براشون پر کنید و بفرستید.
2- فرم I-864 فرم ساپورت مالی از طرف اسپانسر شما است که برای شما نامزدتون است و در آن مشخصات شما و نامزدتون و درآمد ایشون و ... است که مشخص می کنه ایشون می توند اسپانسر شما باشند . که همراه با آنها برگه های مالیاتی سه سال گذشته را هم براشون می فرستید.
سلام دوست عزیزم ، در خصوص فرم I-824 من رفتم نامه USCIS رو خوندم . اونجا اشاره کرده که :

The petitioner can also file Form I-824 , Application for action on an approved application or petition , to request that we notify another consulate of the petition approval for visa processing purposes
درسته ؟ اون چیزی که من استنباط کردم این بود که اونها دارن میگن بعد از اینکه کیس شما اپروو شد و اگر خواستید بدلایلی سفارت رو در این مرحله عوض کنید با پر کردن این فرم ما رو در جریان بگذارید .
دوستان متخصص زبان انگلیسی لطفا تایید یا تصحیح کنند .

سلام دوست عزیز واقعا ممنون از پیگیریتون خیلی خیلی لطف کردید
بله حق با شماست دقیقا همین میشه. دیشب با نامزدم صحبت میکردم همینو گفت
ممنون Shy
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، kamela ، romance33 ، azadandish ، laleforoshan ، shandiz
دوستان کسی تا حالا پروندش نبراسکا رفته؟ این که بعد از 8 ماه پرونده بره نبراسکا علتش چی میتونه باشه؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 18:44)shandiz نوشته:  دوستان کسی تا حالا پروندش نبراسکا رفته؟ این که بعد از 8 ماه پرونده بره نبراسکا علتش چی میتونه باشه؟

سلام ...من نشنیده بودم شاید دوستان دیگه بدونن .شاید سرشون شلوغه فرستادن یه جای خلوت تر البته اینو شنیده بودم وقتی پروند ه ها زیاد باشه میفرستند جای دیگه ولی نبراسکارو تازه شنیدم ...به نظر منکه حتما همینطوره
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، rrrraaaazzzz
(2013-11-19 ساعت 19:09)laleforoshan نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 18:44)shandiz نوشته:  دوستان کسی تا حالا پروندش نبراسکا رفته؟ این که بعد از 8 ماه پرونده بره نبراسکا علتش چی میتونه باشه؟

سلام ...من نشنیده بودم شاید دوستان دیگه بدونن .شاید سرشون شلوغه فرستادن یه جای خلوت تر البته اینو شنیده بودم وقتی پروند ه ها زیاد باشه میفرستند جای دیگه ولی نبراسکارو تازه شنیدم ...به نظر منکه حتما همینطوره

پروندمون اول ورمونت بودش نامه دادن به همسرم گفتن سرمون شلوغه تعجب منم از همین موضوع هست چون دوستان مهاجرسرا کسی رو ندیدم که نبراسکا باشه پروندش
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 19:23)shandiz نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 19:09)laleforoshan نوشته:  

پروندمون اول ورمونت بودش نامه دادن به همسرم گفتن سرمون شلوغه تعجب منم از همین موضوع هست چون دوستان مهاجرسرا کسی رو ندیدم که نبراسکا باشه پروندش

جای نگرانی نیست همین که گفتن سرمون شلوغه درسته بلکه هم کارت زودتر انجام بشه به امید خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان