کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-08-02 ساعت 05:19)kamalir36 نوشته:  سلام دوستان عزیزم،
ما بالاخره بعد از کلی سختی و دردسر دیروز پا به خاک آمریکا گذاشتیم.برای همه دوستان خوبم در اینجا آرزوی ویزای یک ضرب موفقیت و سلامتی و زندگی پربار در آمریکا را دارم.
از همه عزیزانی که در این مدت در کنار من بودند و به سوالاتم با جان و دل پاسخ دادند کمال تشکر را دارم.
همینطور از مدیران جدید و قدیم نیز صمیمانه متشکرم و آرزوی توفیق روزافزون را برای همگی از خداوند بزرگ خواهانم.
ریتای عزیزم ورودتان را به وطن دوم ات تبریک می گم و امیدوارم در کنار همسر گلت خوشبخت باشی ... مشتاقانه منتظر شنیدن تجربیاتت هستم. مراقب خودت باش
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، yalda91 ، shmo ، sepideh jan ، romance33
(2014-07-24 ساعت 10:51)shadoow نوشته:  دیشب یه خواب عجیب دیدم Coolخواب دیدم دارم واکسیناسیونم رو تکمیل میکنم برم سفارت Big Grinفکر کنم بازم دیشب پر خوری کرده بودمTongue
من دلم روشنه که این هفته خبرای خوشی در راهه ...
[/quote]

عجب خواب چپ اندر قیچی دیده بودم !!همیچین زد کل دیتا بیس سفارت رو پکوند !!Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، amjad ، sepideh jan ، romance33
منم برات بهترینها رو در کنار همسرت برات آرزو میکنم انشالله اینقدر بهت خوش بگذره که سخی هایی که تو روزهای انتظار کشیدی فراموش کنی و بهش بخندی Big Grinدست راستت نمیدونم باید زیر سرم باشه یا روی سرم Tongue
[/quote]

مرسی عزیزم
امیدوارم همه شما دوستان منتظرم از یهترین و سریعترین و عالیترین راه با سلامتی و خوشحالی به آمریکا بیایید.برای همگیتون بهترینها را از صمیم قلبم آرزو می کنم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shandiz ، shadoow ، yalda91 ، sepideh jan ، romance33
مبارک باشه ریتا جان به سلامتی .راستی کدوم شهر واستیت هستی .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، shadoow ، shandiz ، romance33
بچه ها کجایین؟چرا خبری نیست ازتون؟شیرین جون در چه حالی؟؟؟Smile
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، romance33
(2014-08-06 ساعت 01:55)sepideh jan نوشته:  بچه ها کجایین؟چرا خبری نیست ازتون؟شیرین جون در چه حالی؟؟؟Smile

سپیده جونم فعلا در مر حله ی بعد از اپروال هستیم ببینیم کی استارت می خوره Big Grin شما چه خبرا ...
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، sepideh jan
(2014-08-06 ساعت 08:49)shadoow نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 01:55)sepideh jan نوشته:  بچه ها کجایین؟چرا خبری نیست ازتون؟شیرین جون در چه حالی؟؟؟Smile

سپیده جونم فعلا در مر حله ی بعد از اپروال هستیم ببینیم کی استارت می خوره Big Grin شما چه خبرا ...

بازم دیشب یه خواب خوب دیدم ولی نمیگم تامثل اون دفعه چپه نشه !!Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shmo ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan
(2014-08-06 ساعت 08:49)shadoow نوشته:  [quote='sepideh jan' pid='530850' dateline='1407273941']

[/q

ما هم فعلا منتظریم دوستم،نامه اپروو شدنت اومد و دستور داده که چکار کنین؟از روی نامه دارین انجام میدین کاراتونو؟کلا بعد از اپروو شن باید چکار کنیم عزیزم؟خودشون میگن یا ما باید تماس بگیریم؟
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، romance33
(2014-08-07 ساعت 01:59)sepideh jan نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 08:49)shadoow نوشته:  [quote='sepideh jan' pid='530850' dateline='1407273941']

[/q

ما هم فعلا منتظریم دوستم،نامه اپروو شدنت اومد و دستور داده که چکار کنین؟از روی نامه دارین انجام میدین کاراتونو؟کلا بعد از اپروو شن باید چکار کنیم عزیزم؟خودشون میگن یا ما باید تماس بگیریم؟
یکی از دوستان مهاجرسرا گفت باید به NVC زنگ بزنیم و کیس نامبر بگیریم ولی هنوز همسرم موفق نشده
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، mani_badb0y ، sepideh jan
ما بالاخره بعد از کلی سختی و دردسر دیروز پا به خاک آمریکا گذاشتیم.برای همه دوستان خوبم در اینجا آرزوی ویزای یک ضرب موفقیت و سلامتی و زندگی پربار در آمریکا را دارم.
از همه عزیزانی که در این مدت در کنار من بودند و به سوالاتم با جان و دل پاسخ دادند کمال تشکر را دارم.
همینطور از مدیران جدید و قدیم نیز صمیمانه متشکرم و آرزوی توفیق روزافزون را برای همگی از خداوند بزرگ خواهانم.

ریتای عزیزم برات بهترین ها رو آرزو دارم.امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره و منتظرت باشه. توی این مدت رفتن تو خوشحال کننده ترین خبر و دور شدنت از من و ندیدنت برام سخت ترین چیزه.... بهترین دوستم از ته دل دوستت دارم.شاد باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، sepideh jan ، shadoow ، amjad ، kamalir36
(2014-08-07 ساعت 17:48)romance33 نوشته:  

ریتای عزیزم برات بهترین ها رو آرزو دارم.امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره و منتظرت باشه. توی این مدت رفتن تو خوشحال کننده ترین خبر و دور شدنت از من و ندیدنت برام سخت ترین چیزه.... بهترین دوستم از ته دل دوستت دارم.شاد باشی.

صبر کن ای دل که صبر سیرت اهل صفاست
چاره عشق احتمال شرط محبت وفاست
مالک رد و قبول هر چه کند پادشاست
گر بزند حاکمست ور بنوازد رواست
گر چه بخواند هنوز دست جزع بر دعاست
ور چه براند هنوز روی امید از قفاست
برق یمانی بجست باد بهاری بخاست
طاقت مجنون برفت خیمه لیلی کجاست
غفلت از ایام عشق پیش محقق خطاست
اول صبحست خیز کآخر دنیا فناست
صحبت یار عزیز حاصل دور بقاست
یک دمه دیدار دوست هر دو جهانش بهاست
درد دل دوستان گر تو پسندی رواست
هر چه مراد شماست غایت مقصود ماست
بنده چه دعوی کند حکم خداوند راست
گر تو قدم مینهی تا بنهم چشم راست
از در خویشم مران کاین نه طریق وفاست
در همه شهری غریب در همه ملکی گداست
با همه جرمم امید با همه خوفم رجاست
گر درم ما مسست لطف شما کیمیاست
سعدی اگر عاشقی میل وصالت چراست
هر که دل دوست جست مصلحت خود نخواست

~ سعدی

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sepideh jan
(2014-08-07 ساعت 10:38)shadoow نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 01:59)sepideh jan نوشته:  

[/q

یکی از دوستان مهاجرسرا گفت باید به NVC زنگ بزنیم و کیس نامبر بگیریم ولی هنوز همسرم موفق نشده
شیرین جون کیس نامبر در نامه اپروو شدن که به آدرستون میاد هست.فکر کنم باید منتظر نامه باشی.چون همسر من میگه در اون نامه کیس نامبر میاد.شما اطمینان داری که حتما باید زنگ بزنی؟
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
[/quote]
شیرین جون کیس نامبر در نامه اپروو شدن که به آدرستون میاد هست.فکر کنم باید منتظر نامه باشی.چون همسر من میگه در اون نامه کیس نامبر میاد.شما اطمینان داری که حتما باید زنگ بزنی؟
[/quote]
دوست عزیز نامه اپروو شدنو uscis میفرسته و کیس نامبرو nvc میده و nvc اصلا نامه ای برای ما نفرستاد و همه کاراشو با ایمیل انجام میده و کیس نامبر هم از طریق ایمیل به من رسید و دلیله اینکه میگم تماس بگیرید اینه که (چون تجربه هر روز تماس داریم) قبل اینکه ایمیل بزنند میونید خبر دار بشید و زودتر خوشحال بشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، sepideh jan
(2014-08-08 ساعت 06:40)shandiz نوشته:  یکی از دوستان مهاجرسرا گفت باید به NVC زنگ بزنیم و کیس نامبر بگیریم ولی هنوز همسرم موفق نشده
[/quote]
دوست عزیز نامه اپروو شدنو uscis میفرسته و کیس نامبرو nvc میده و nvc اصلا نامه ای برای ما نفرستاد و همه کاراشو با ایمیل انجام میده و کیس نامبر هم از طریق ایمیل به من رسید و دلیله اینکه میگم تماس بگیرید اینه که (چون تجربه هر روز تماس داریم) قبل اینکه ایمیل بزنند میونید خبر دار بشید و زودتر خوشحال بشید
[/quote]
شاندیز عزیز بله همین طوره ، فقط خدا کنه همسرم این هفته تماس بگیره باهاشون و یه خیر کوچولو بهم بده و کلی منو خوشحال کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sepideh jan
(2014-08-09 ساعت 08:26)shadoow نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 06:40)shandiz نوشته:  یکی از دوستان مهاجرسرا گفت باید به NVC زنگ بزنیم و کیس نامبر بگیریم ولی هنوز همسرم موفق نشده
[/quote]
شاندیز عزیز بله همین طوره ، فقط خدا کنه همسرم این هفته تماس بگیره باهاشون و یه خیر کوچولو بهم بده و کلی منو خوشحال کنه
[/quote]

امیدوارم خبرای خوب به زودی برای شما بیاد دوست عزیز
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mani_badb0y

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان