کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دیشب یه خواب عجیب دیدم Coolخواب دیدم دارم واکسیناسیونم رو تکمیل میکنم برم سفارت Big Grinفکر کنم بازم دیشب پر خوری کرده بودمTongue
[/quote]
من دلم روشنه که این هفته خبرای خوشی در راهه ...
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، rbrb-2015 ، battosai ، romance33 ، kamalir36 ، sepideh jan ، lighter ، babak12
(2014-07-24 ساعت 10:51)shadoow نوشته:  دیشب یه خواب عجیب دیدم Coolخواب دیدم دارم واکسیناسیونم رو تکمیل میکنم برم سفارت Big Grinفکر کنم بازم دیشب پر خوری کرده بودمTongue
من دلم روشنه که این هفته خبرای خوشی در راهه ...
[/quote]خیره دوست عزیزم ،حتما اینطوره،کیس نامبر و تاریخ مصاحبت به زودی معلوم میشه،برای من هم دعا کن که زودتر خودمو پسرم اپروو بشیم !
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، shadoow ، romance33 ، shaya ، فری خانم
(2014-07-23 ساعت 07:43)romance33 نوشته:  
(2014-07-22 ساعت 01:49)sepideh jan نوشته:  سلام ودل من هم برات تنگ شده بود شقایق جون.جات خالی بود.برای مصاحبه رفتی؟

نه عزیزم واسه تفریح.سالگرد ازدواجمون بود رفتیم ماه عسل مجدد Big Grin
شقایق جون سالگرد ازدواجت مبارک،ببخشید این پست را دیر دیدم،خوب کردی رفتی سفر،خوش باش همیشه عزیزمSmile
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، lighter ، shadoow ، romance33
(2014-07-12 ساعت 09:17)shandiz نوشته:  
(2014-07-12 ساعت 08:55)shadoow نوشته:  نوبتی هم که باشه نوبت منه که بگم :
اپروووووووووووووو شدم!!!
شاید هدیه ماه رمضون بوده شاید هدیه تولد همسرم ...
خدا جونم مرسی
دعا میکنم برای همه ی اونهایی که چشم انتظار هستند

دوست عزیز تبریک میگم اگه یادتون باشه گفتم بهتون تا 2 هفته دیگه اپروو میشید از امروز برید دنبال واکسناتون اگه هپاتیتو نزدید
http://www.mohajersara.com/thread-1051-page-247.html

شاندیز جان ،شما که اینقدر گل میگی و به شیرین جان حرفای خوب زدی ،به من بگو که :این هفته همسرم که آمریکاست مدارکی که ازمون دوباره خواسته بودن(ترجمه عقدنامه و طلاقنمه همسر سابق شوهرم)را میفرسته،میتونی حدس بزنی منو پسرم کی اپروو میشیم؟Smile
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، lighter ، shadoow ، romance33
(2014-07-27 ساعت 03:51)sepideh jan نوشته:  
اپروووووووووووووو شدم!!!
خدا جونم مرسی

دوست عزیز تبریک میگم اگه یادتون باشه گفتم بهتون تا 2 هفته دیگه اپروو میشید از امروز برید دنبال واکسناتون اگه هپاتیتو نزدید

شاندیز جان ،شما که اینقدر گل میگی و به شیرین جان حرفای خوب زدی ،به من بگو که :این هفته همسرم که آمریکاست مدارکی که ازمون دوباره خواسته بودن(ترجمه عقدنامه و طلاقنمه همسر سابق شوهرم)را میفرسته،میتونی حدس بزنی منو پسرم کی اپروو میشیم؟Smile

امیدوارم هر چه زودتر اپروو بشید معمولا بین 60 تا 90 روز طول میکشه امیدوارم برای شما اون 60 روزه باشه البته بستگی به افیسی که مدارکتونو فرستادن هم داره بازم امیدوارم این درد دوری به زودی زود برای هممون تموم بشه (اممین)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan ، فری خانم
(2014-07-27 ساعت 06:46)shandiz نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 03:51)sepideh jan نوشته:  
اپروووووووووووووو شدم!!!
خدا جونم مرسی

امیدوارم هر چه زودتر اپروو بشید معمولا بین 60 تا 90 روز طول میکشه امیدوارم برای شما اون 60 روزه باشه البته بستگی به افیسی که مدارکتونو فرستادن هم داره بازم امیدوارم این درد دوری به زودی زود برای هممون تموم بشه (اممین)
مرسی عزیزم از انرژی مثبت وآمین قشنگت.منم برای تو و بقیه دوستای حوبم بهترینننننو آرزو میکنمSmileآمین ن ن...Shy
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، lighter ، romance33 ، shadoow ، فری خانم
دوستای خوبم واقعا اگر انرژیها و راهنماییهای شما نبود ،چقدر زمان سخت تر میگذشت،خدارو شکر که هستین و جای بعضی از دوستان خوبمون هم که قبلا اینجا بودن و حالا رفتن خالی،بهترینها رو براشون آرزو میکنم.دوستتون دارمممم
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، lighter ، romance33 ، shadoow ، shaya ، فری خانم
(2014-07-28 ساعت 04:03)sepideh jan نوشته:  دوستای خوبم واقعا اگر انرژیها و راهنماییهای شما نبود ،چقدر زمان سخت تر میگذشت،خدارو شکر که هستین و جای بعضی از دوستان خوبمون هم که قبلا اینجا بودن و حالا رفتن خالی،بهترینها رو براشون آرزو میکنم.دوستتون دارمممم

گاهی وقتا بعضی چیزا انتظارش از خودش شیرین تره Big Grinولی کلا من این انتظار رو هم دوست دارم (الکی گفتم Tongue)
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan ، lighter ، فری خانم
(2014-07-28 ساعت 09:05)shaya نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 04:03)sepideh jan نوشته:  دوستای خوبم واقعا اگر انرژیها و راهنماییهای شما نبود ،چقدر زمان سخت تر میگذشت،خدارو شکر که هستین و جای بعضی از دوستان خوبمون هم که قبلا اینجا بودن و حالا رفتن خالی،بهترینها رو براشون آرزو میکنم.دوستتون دارمممم

گاهی وقتا بعضی چیزا انتظارش از خودش شیرین تره Big Grinولی کلا من این انتظار رو هم دوست دارم (الکی گفتم Tongue)

عید فطره عید همگی مبارک Smileروزی که رفتم مصاحبه ته جدول انتظار اینجا اسمم رو نوشتم نگاه میکردم به بالای جدول میگفتم اوووه تا نوبت من برسه خیلی موندهSmileحالا میبینم رسیدم وسطای جدول و خیلی از بالا سری هام کلیر شدن و رفتن ولی بازم نگاهم به بالای جدول می افته میترسم !!!دست خودم نیسه خو !! Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sepideh jan ، lighter ، shadoow ، romance33 ، فری خانم
(2014-07-24 ساعت 10:44)shaya نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 08:27)Reflection نوشته:  بله، بله..Big Grin در مورد توافقنامه قبل از ازدواج عرض شود که طرفین می‌تونن قبل از ازدواج یه تعهد نامه امضا کنن به نام ''Financial Clearance'' که با امضا این تعهد نامه، همه اموال قبل از ازدواج به خود طرفین تعلق داره. یعنی‌ مثلا یه آقایی که تو آمریکا هس و خانومش از ایران میاد، یا فرقی‌ نمیکنه، اگه خانوم اینجا هس و آقا از ایران میاد، میتونه بگه (که معمولاً هم میگن) که بیا این فا یننشال کلیرنس رو قبل ازدواج امضا کن که پس فردا اگه خدا نکرده به مشکل برخوردیم، طرف دیگه لااقل دار و ندارش رو از دست نده. Cool

میشه لینک فرمت عقدنامه اونجا رو بذارین که ببینیم چه بندهایی داره Tongueممنون از لطفتونBig Grin

درست متوجه نشدم عزیزم، منظورت از بند‌های ازدواج، ازدواج آمریکایی هست؟ اگه اینطوره که اینجا هیچ بند مندی در کار نیست. میری دادگاه شهر، مشخصاتت رو میدی و فرم پر میکنی‌، بعد بهت وقت میدن که کیه بیائی‌ برای ازدواج رسمی‌. در زمان عقد هم فقط می‌پرسن که آیا کسی‌ در این جمع دلیلی‌ رو میدونه که این دو نفر نتونن با هم ازدواج کنن؟ و بعد هم میپرسه که قول میدی که تو مریضی و سلامت، تو فقر و ثروت.. در کنار همسر بمونی‌؟ و تنها چیزی که شما میگید هست '' I do''
بعد میگه حالا می‌تونید حلقه‌هاتون رو رد بدل کنید. و بعد از اون میگه الان من شما رو به عنوان زن و شوهر معرفی‌ می‌کنم. که بعد همه دست میزنند و اگه خواستید می‌تونید تندی یه ما چ کنید. (خیلی‌ البته آرتیستی نه، همینجوری معمولی‌) Big Grin

حالا اگه ازدواجتون تو سیتی حال نباشه، باید برید سیتی حال و فرم‌ها رو پر کنید بعد بگید که ما می‌خواهیم مراسم ازدواج مثلا تو کلیسا باشه. که در اون صورت یه نسخه از فرم رو به خودتون میده که بدید به کشیشتون که بعد مراسم ازدواج و جاری کردن همین صیغه عقد به شکل مفصل تراجرا کنه ، بعد فرم رو امضا کنه, باید اون فرم رو برگردونید به سیتی حال.

اگر هم منظورت از بند‌های ازدواج، ازدواج ایرانی‌ هس، می‌تونید از یک محضر ازدواج یه نسخه عقد نامه بگیرید و بند هاش رو قبل از امضا کردن مطالعه کنید.
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amjad ، shandiz ، فری خانم
(2014-07-23 ساعت 17:35)shaya نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 04:27)Reflection نوشته:  بچه‌ها جونی

چند نفر از من تواین پیغام خصوصی در زمینه تقسیم اموال در آمریکا پرسیده بودن، گفتم اینجا جواب بدم که جواب همه رو یه بارکی داده باشم. قبلش عذر خواهی‌ می‌کنم که دیر شد، چون من ایران بودم و خیلی‌ بیزی. شرمنده در هر صورت.

ببینید، اموال ایران، مربوط به قانون کشور ایران هست و اموال آمریکا تحت قانون آمریکا.

یعنی‌ شما از آمریکا نمیتونید هیچ ادعأی روی مهریه و سایر اموال ایران داشته باشید، مگر اینکه وکیل بگیرید، از طریق حفاظت اتباع ایرانیان ، و مهریتون رو اجرا بذرید ، بعد تا زمانی‌ که اون آقا تواین آمریکا هس هیچ کس نمیتونه مجبورش کنه به پرداخت مهریه، اما به محض اینکه پا ش برسه به ایران با وثیقه میتونه آزاد باشه تا زمانی‌ که بدهی (مهریه) رو بده و بعد میتونه از کشور خارج بشه وگرنه وکیلتون میتونه قانونی ممنوع الخروجش کنه.

سوال کرده بودید که آقایون هم در آمریکا میتونند برای مال اموال خانوم‌ها در ایران ادعا کنند یا نه. عرض کنم که اگر در زمان عقد (دقت کنید همینجوری امضا نکنید) یه بند هس که میگه در زمان طلاق اموال دو طرف تقسیم میشه، اگر اون رو امضا کرده باشید، بله جناب آقای داماد هم می‌تونن بیان ایران و برای اموال خانوم ادعا کنند.

سوال کرده بودید که اگه ازدواج آمریکایی نکنید، و فقط در ایران ازدواج کرده باشید، باز هم اموال در زمان طلاق نصف می‌شه، عرض کنم که اگر شما بتونید ثابت کنید که به مدت ۵ سال متوالی با اون آقا در یه خونه زندگی‌ کردید، این از لحاظ قانون آمریکا ازدواج محسوب میشه و بله اموال در این صورت نصف میشه، اما چرا نمیخواهید تو آمریکا ازدواج قانونی کنید؟ این برای پروتکشن خودتون خوب است. به همسرتون بگید که مایلید در آمریکا هم ازدواج قانونی کنید.

امیدوارم جواب‌ها رو کامل داده باشم.

ممنون از لطفتون Smileمیشه در مورد توافقنامه قبل از ازدواج که تقسیم اموال قبل از ازدواج رو مستثنی میکنه هم تو ضیح بدین ؟ممنون

این جمله ات منو به اشتباه انداخته بود :سوال کرده بودید که آقایون هم در آمریکا میتونند برای مال اموال خانوم‌ها در ایران ادعا کنند یا نه. عرض کنم که اگر در زمان عقد (دقت کنید همینجوری امضا نکنید) یه بند هس که میگه در زمان طلاق اموال دو طرف تقسیم میشه، اگر اون رو امضا کرده باشید، بله جناب آقای داماد هم می‌تونن بیان ایران و برای اموال خانوم ادعا کنند.

منظورت عقد نامه ایرانی بود ازین بند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shandiz
(2014-07-29 ساعت 09:24)shaya نوشته:  

عید فطره عید همگی مبارک Smileروزی که رفتم مصاحبه ته جدول انتظار اینجا اسمم رو نوشتم نگاه میکردم به بالای جدول میگفتم اوووه تا نوبت من برسه خیلی موندهSmileحالا میبینم رسیدم وسطای جدول و خیلی از بالا سری هام کلیر شدن و رفتن ولی بازم نگاهم به بالای جدول می افته میترسم !!!دست خودم نیسه خو !! Big Grin
عید شما هم مبارکSmileراستی این جدول که میگی کجاست؟
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-07-31 ساعت 03:06)sepideh jan نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 09:24)shaya نوشته:  

عید شما هم مبارکSmileراستی این جدول که میگی کجاست؟

اینو میگم سپیده جانSmile
https://docs.google.com/spreadsheet/pub?...utput=html
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، shandiz
سلام دوستان عزیزم،
ما بالاخره بعد از کلی سختی و دردسر دیروز پا به خاک آمریکا گذاشتیم.برای همه دوستان خوبم در اینجا آرزوی ویزای یک ضرب موفقیت و سلامتی و زندگی پربار در امریکا را دارم.
از همه عزیزانی که در این مدت در کنار من بودند و به سوالاتم با جان و دل پاسخ دادند کمال تشکر را دارم.
همینطور از مدیران جدید و قدیم نیز صمیمانه متشکرم و آرزوی توفیق روزافزون را برای همگی از خداوند بزرگ خواهانم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، shadoow ، azri ، shmo ، amjad ، sepideh jan ، romance33 ، فری خانم
(2014-08-02 ساعت 05:19)kamalir36 نوشته:  سلام دوستان عزیزم،
ما بالاخره بعد از کلی سختی و دردسر دیروز پا به خاک آمریکا گذاشتیم.برای همه دوستان خوبم در اینجا آرزوی ویزای یک ضرب موفقیت و سلامتی و زندگی پربار در آمریکا را دارم.
از همه عزیزانی که در این مدت در کنار من بودند و به سوالاتم با جان و دل پاسخ دادند کمال تشکر را دارم.
همینطور از مدیران جدید و قدیم نیز صمیمانه متشکرم و آرزوی توفیق روزافزون را برای همگی از خداوند بزرگ خواهانم.

منم برات بهترینها رو در کنار همسرت برات آرزو میکنم انشالله اینقدر بهت خوش بگذره که سخی هایی که تو روزهای انتظار کشیدی فراموش کنی و بهش بخندی Big Grinدست راستت نمیدونم باید زیر سرم باشه یا روی سرم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، sepideh jan ، romance33 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان