کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
امیدوارم همه اعضا که انتظارشون طولانی شده خیلی سریع با خبرای خوب وضعیتشون معلوم شه Smile
ما که اول راهیم ، توصیه ای نداریم و فقط دلداری میدیم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shandiz ، sib 24 ، فری خانم ، sepideh jan ، inanna
(2014-11-23 ساعت 20:48)sepideh IR نوشته:  سلام دوستان
من حالم خيلى بده اگر كسى اطلاعاتى داره منو راهنمايى كنه،ما زمانى ازدواج كرديم كِه همسرم گرين كارتى بود الان سيتيزن شده،كاراى من گره بدى خورده چون من بنا به دلايلى از ايران زدم بيرون و شناسنامه و كلى چيز ديگه گرو موند،خانوادم خيلى دوندگى كردن نتونستن شناسناممو پس بگيرن،من اينجا نامه سوء پيشينه از پليس و دلايل اينكه هرگز نميتونم برگردم به ايران و اون شناسنامه رو در بيارم رو توضيح دادم و كارت اقامت و پاس سفيد اينجارو ارائه دادم اما هنوز جواب ندادن پذيرفتن يا نه،سوال من اينه آيا حالا كِه همسرم سيتيزن شده در رسيدگى به روند پرونده من تاثيرى ميگذاره؟ اگر كسى ميدونه كمك كنه من از اين حال بد رها شم

سلام دوست عزیز.همسرتون باید nvc تماس بگیره و بگه سیتیزن شده بو هم به اوباما هم سناتور ایالتی که زندگی میکنه ایمیل بزنه و کوتاه ولی مفید شرح شمارو بگه.شاید روزنه ای باز شد.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، فری خانم
(2014-11-24 ساعت 01:18)sib 24 نوشته:  
(2014-11-23 ساعت 20:48)sepideh IR نوشته:  سلام دوستان
من حالم خيلى بده اگر كسى اطلاعاتى داره منو راهنمايى كنه،ما زمانى ازدواج كرديم كِه همسرم گرين كارتى بود الان سيتيزن شده،كاراى من گره بدى خورده چون من بنا به دلايلى از ايران زدم بيرون و شناسنامه و كلى چيز ديگه گرو موند،خانوادم خيلى دوندگى كردن نتونستن شناسناممو پس بگيرن،من اينجا نامه سوء پيشينه از پليس و دلايل اينكه هرگز نميتونم برگردم به ايران و اون شناسنامه رو در بيارم رو توضيح دادم و كارت اقامت و پاس سفيد اينجارو ارائه دادم اما هنوز جواب ندادن پذيرفتن يا نه،سوال من اينه آيا حالا كِه همسرم سيتيزن شده در رسيدگى به روند پرونده من تاثيرى ميگذاره؟ اگر كسى ميدونه كمك كنه من از اين حال بد رها شم

سلام دوست عزیز.همسرتون باید nvc تماس بگیره و بگه سیتیزن شده بو هم به اوباما هم سناتور ایالتی که زندگی میکنه ایمیل بزنه و کوتاه ولی مفید شرح شمارو بگه.شاید روزنه ای باز شد.
يعنى اميدى هست؟همسرم ميگه بياد كشورى كِه من هستم و بريم سفارت امريكا و شرايط رو توضيح بديم اونا به سيتيزنشون اهميت ميدن توى كشور ثالث بيتفاوت نيستن،ولى من اميدى ندارم?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
برای تست بد نیست بری کنسولگری ایران تو کشور محل اقامتت بگی شناسنامه گم شده المثنی بگیر...البته اگر...
ازطرفی هم فایل گین کارتیا مگه الان سریعتر نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-24 ساعت 03:13)rahbar نوشته:  برای تست بد نیست بری کنسولگری ایران تو کشور محل اقامتت بگی شناسنامه گم شده المثنی بگیر...البته اگر...

مشكل اينجاست كِه شناسنامه من يه جايى گير كرده كِه به خانوادم گفتن همينكه سند خونه رو آزاد كرديم در حقتون لطف كرديم،آخرين بار با پدرم برخورد فيزيكى كردن،من ديگه بريدم ،نميخوامم خانوادم بيشتر از اين درگير كاراى من بشن،نميشه همه چى رو گفت ولى كار من شبيه يه گره كوره،برگردم ايران خبرى كِه از شناسنامه نيست تازه دودمانمم ميره هوا،نه اجازه زندگى دائم به همسرم ميدن در اين كشورى كِه هستم،نه شناسنامه دارم كِه بدم و پروندم تكميل بشه،نميدونم چى منتظر منه
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
خیلی متاسفم....گفتم شاید همینجوری از دستشون در بره المثنی بدن...
من زیاد با پروسه نوع ویزای شما آشنا نیستم... ولی حتما کپی شناسنامه را داری..ترجمه غیررسمی کن خودت روی کاغذ تایپ کن و بفرست..اگر ایراد گرفتن بعدا کاری کن... آفیسرها اینطورام که فکر میکنید سختگیر نیستند...بالاخره انسان هستند و درک میکنند... روی ترجمه ات کاورلتر بذار و توضیح بده جریانو... گواهی تجرد نمیدونم چه چیزی..سرچ کن فکر کنم این برات جایگزین خویه
(2014-11-24 ساعت 03:19)sepideh IR نوشته:  
(2014-11-24 ساعت 03:13)rahbar نوشته:  برای تست بد نیست بری کنسولگری ایران تو کشور محل اقامتت بگی شناسنامه گم شده المثنی بگیر...البته اگر...

مشكل اينجاست كِه شناسنامه من يه جايى گير كرده كِه به خانوادم گفتن همينكه سند خونه رو آزاد كرديم در حقتون لطف كرديم،آخرين بار با پدرم برخورد فيزيكى كردن،من ديگه بريدم ،نميخوامم خانوادم بيشتر از اين درگير كاراى من بشن،نميشه همه چى رو گفت ولى كار من شبيه يه گره كوره،برگردم ايران خبرى كِه از شناسنامه نيست تازه دودمانمم ميره هوا،نه اجازه زندگى دائم به همسرم ميدن در اين كشورى كِه هستم،نه شناسنامه دارم كِه بدم و پروندم تكميل بشه،نميدونم چى منتظر منه
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، فری خانم ، shadoow
انجام دادم كپى رو با ترجمه با مهر شهردارى منطقه ايى كِه زندگى ميكنم ميگن برو اصلشو بيار،ثابت كن ايرانى هستى،در حاليكه وكيل اين توضيح رو داده كِه اين خانم دوتا اسپانسر به جز همسرش داره اگر تخلفى در امريكا صورت داد اونا هستن در ضمن اگر تخلف كرد ديپورتش كنيد به كشورى كِه توش اقامت گرفته،باز هم جوابى ندادن،هنوز جواب خير يا بله ندادن،فقط ميدونم مصاحبم سوئده. ولى از امضام ميتونيد ببينيد پروندم كهنه شده شايدم از دور خارج شده،چون بعد از يكسال از دور خارج ميشه
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، shadoow
(2014-11-23 ساعت 23:41)Nima90 نوشته:  امیدوارم همه اعضا که انتظارشون طولانی شده خیلی سریع با خبرای خوب وضعیتشون معلوم شه Smile
ما که اول راهیم ، توصیه ای نداریم و فقط دلداری میدیم Big Grin

از اینکه برای ما مثبت اندیشی میکنید سپاسگزارم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shandiz ، sib 24 ، shadoow ، sepideh jan ، inanna
به همه اونهائی که رفتند اون ور، به همه اونهائی که موندند این ور و به همه اون هائی که موندند بین این ور و اون ور ، فرا رسیدن روز Thanksgiving مبارک باشه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، khmp ، shadoow ، sib 24
سلام دوستان،كسى ميتونه يه وكيل خوب بهم معرفى كنه،كِه يك كارشو بلد باشه دو پولكى نباشه سوم از كارش مطمئن باشيد،من ميخوام وكيلمو عوض كنم،ممنون ميشم راهنماييم كنيد
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh jan
سلام دوستان كسى ميتونه كمك كنه،سايت ان وى سى رو ميتونيد بنويسيد،وشماره تلفن و ساعتهاى كارى ان وى سى رو بنويسيد،ممنون
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان
پاسپورت من تا 6 ماه آینده اعتبار داره.
بهتره الان اقدام کنم بابت تمدیدش یا وقتی کلیر شدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
سلام دوستان من با ان وى سى تماس گرفتم،دهنم خشك شد وقتى گفتند پرونده در جريانه و شما خيلى وقته پرداخت اينترنتيتونو انجام داديد و ما منتظر بقيه مداركتون هستيم،يعنى الان ٩ ماه مدارك من توى دفتر وكيل خرفت،دشمن با آدم اينكارو نميكنه كِه اين وكيل آشغال با ما كرده،بناست روز سشنبه همسرم بره پيشش و جواب بگيره كِه جريان چيه و چرا اينكارو كرده،خيلى غمگينم???وقتمونو اين وكيل آشغال سوزوند
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
(2014-11-30 ساعت 10:48)فری خانم نوشته:  دوستان
پاسپورت من تا 6 ماه آینده اعتبار داره.
بهتره الان اقدام کنم بابت تمدیدش یا وقتی کلیر شدم؟

بهتره الان اقدام کنید و وقتی کلیر شدید با پاس جدید برید و ویزاتون رو بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، shandiz ، sepideh IR ، sib 24
(2014-11-30 ساعت 13:40)sepideh IR نوشته:  سلام دوستان من با ان وى سى تماس گرفتم،دهنم خشك شد وقتى گفتند پرونده در جريانه و شما خيلى وقته پرداخت اينترنتيتونو انجام داديد و ما منتظر بقيه مداركتون هستيم،يعنى الان ٩ ماه مدارك من توى دفتر وكيل خرفت،دشمن با آدم اينكارو نميكنه كِه اين وكيل آشغال با ما كرده،بناست روز سشنبه همسرم بره پيشش و جواب بگيره كِه جريان چيه و چرا اينكارو كرده،خيلى غمگينم???وقتمونو اين وكيل آشغال سوزوند

خیلی خیلی از وضعیتی که براتون پیش اومده متاسفم و براتون دعا میکنم.
البته این مسائل پیش میاد. حتی ما که وکیل نداشتیم و مدارک رو به ان وی سی فرستادیم ( دسامبر 2012) بعد از 6 ماه که هیچ خبری نشد و همسرم بهشون تلفن زد، گفتند فلان مدارک رو ( علیرغم اینکه فرستاده بودیم ) کم دارید و دوباره بفرستید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sepideh IR ، lighter ، sib 24 ، shadoow ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان