کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سایت چند وقته کلاً بهم ریخته Sad
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
(2014-09-17 ساعت 10:41)فری خانم نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 02:47)Reflection نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 13:53)فری خانم نوشته:  خانم های عزیز ازدواجی
یک خبر بسیار مهم و جدید
خیلی از دوستان سوالات یکسانی در خصوص لزوم ازدواج آمریکائی ( علاوه بر ازدواج ایرانی) جهت پایمال نشدن حق و حقوقمون داشتیم و داریم .
پاسخهائی رو برخی از دوستان دادند.
من حسابی پیگیر این موضوع هستم. دیروز با یه وکیل ایرانی تو آمریکا تلفنی سوال کردم.
ایشون میگه اصلا و به هیچ وجه نیازی به ازدواج آمریکائی نیست و همین ازدواج ایرانی کافیه. میگه شمای خانم داری میائی آمریکا و همسرت سیتیزن اینجاست و شما با هم رسما و قانونا در ایران ازدواج کردید. بنابراین تمام حقوق شما مثل تقسیم اموال در اثر طلاق، ارث و ... در آمریکا مطابق قوانین آمریکاست.
میگه اگر قبول ندارید از هر وکیل دیگه ای که میخواهید سوال کنید.

دوست جان، اولا که تمام قوانین خانواد‌گی، جنایی.. از استیت تا استیت فرق داره. من عرض کردم که حتا اگه شما در ایران یا هر جا دنیا ازدواج نکرده باشید اما بتونید ثابت کنید که ۵ سال زیر یک سقف بودید از نظر قانون، اون ازدواج محسوب میشه. اما حالا که شما اینقدر حساسیت دارید و هنوز ویزا نگرفته !! فکر طلاق و تقسیم اموال و حتا ارث! و میراث هستید، من به جا وکیل شما باشم حتما میگم که خوب چرا نیم ساعت نمیرید سیتی حال و ازدواجتون رو رسما تو آمریکا ثبت نمیکنید؟
دوست عزیز ممنون از قضاوت غیر منطقی و عجولانه ات.
متاسفم که اینطوری برخورد کردی. عزیزم همه را به کیش خود پنداری. همون بهتر که وکیل نشدی .
یه کم به این موضوع خوب فکر کن. اولا اینکه هرایوایچه جوری چه مطالعات و مشاوره هائی رو داشته باشه و بعد بر اساس اونها تو زندگیش تصمیم بگیره فقط به خودش ربط داره و کسی حق نداره که اون رو متهم کنه به اینکه هنوز نرفته به فکر طلاق و ارث و میراث و ... هست و اگر این طوری قضاوت کنه فقط وزن خودش رو نشون داده .
در ثانی شاید بنده اموالی رو در ایران به نامم داشته باشم که باید تکلیف شون رو در اثر ازدواج آمریکائی بدونم کما اینکه برخیشون فقط سندا به نام من هست و اخلاقا من نمیتونم در اونها دخل و تصرف کنم.
از طرفی یه وکیل میگه ازدواج آمریکائی لازم نیست و ازدواج ایرانی تمام حقوق ازدواج آمریکائی رو به دنبال داره و یه وکیل دیگه میگه باید ازدواج آمریکائی هم بکنید و اسناد کلیه اموال ایرانی رو اینجا ارائه بدین.

(2014-12-10 ساعت 00:40)sib 24 نوشته:  خیلی اعصابم خورده.ماه دیگه یکسال میشه که منتظرنوبت مصاحبه هستیم.بااین اوضاع 6 ماه دیگست نوبت مصاحبه همسرمSadSadSad
Sib جان صبور باش خواهر!منم حال خوشی ندارم ولی طمینان دارم که لطف و رحمت الهی شامل بنده های صبورش میشهSmile
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فری خانم
حالا این روزا دست به دامن خدا شدم که خودش کمک کنه تا بتونم یه تصمیم درست بگیرم
سلام . سپیده خانم یه سوالی داشتم. شما از چه طریقی رفتید اسکاندیناوی? در ضمن این نظری که دباره اروپاییا داشتید در مورد همه اروپاییا صدق میکنه آخه شما فقط اسکاندیناوی هستید نه کشورای دیگه?
سلام دوست عزيز،من زمينى خودمو رسوندم،آلمان ١٠٠ پله خرابتره،دوست منو به جرم پاسپورت جعلى دو ماه نگه داشتن زندان چند روز اول غذا بهش نداده بودن،وقتى رو به غش ميره واسش دكتر ميبرن و بهش ميگن بايد به آلمانى بگى غذا ميخوام نه انگليسى،سوئيس هم كِه رأى گيرى كردن رسما مردمش رأى مثبت دادن به اخراج پناهنده،اتريش هم داداش آلمانه،ايتاليا گشنه تر از ايرانه،رفاه اجتماعيش كجا بوده كِه بخواد پناهنده بگيره،بزار خلاصه كنم اروپا پشت شيشه تلوزيون قشنگه وقتى واردش ميشى دنيات واژگون و سياه ميشه?،خدارو شكر كن امريكا كِه فعلا كشور ميزبانتونه مهمان پذيره،كسى بهت تَنِه نميزنه پرتت كنه روى زمين بعد هم جميعا بهت بخندن به جرم كله مشكى بودن.
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، فری خانم
خدایا دیگه طاقت من وپسر 5 سالم داره تموم میشه و طاقت پدر ش هم از اون ور.خودت کمکمون کن !یکسال و هشت ماه دوری مداوم دیگه داره داغونم میکنه.پسرم میگه همش مامان چرا بابا از پیش من رفت و دوباره نمیاد ایران .حالا هر چی بخوای به یک بچه کوچولو حالی کنی که به خاطر آیندته ،کارشو نمیتونه رها کنه،دیگه همین روزا باید جواب بدن...اون نمیتونه اینو درست درک کنه.به خدا احساس میکنم یک تنه و با یک بچه زندگی داره لهم میکنه.ناشکری نمیکنم ولی دوری ار همسر واقعا طاقت فرساست.بعد از دو بار چک لیست خوردن نمیدونم چرا هیچی نمیگن،بابا جونمونو گرفتین بسه دیگه.دوستای خوبم براتون بهترینو آرزو میکنم برای منم دعا کنین که دیگه تحملم کم شده و حالم خیلی بده.همش میترسم چیزیم بشه و نتونم همسرمو ببینم،خدایا کمک:'((
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: shahab2000 ، taherifar ، sepideh IR ، sib 24 ، shadoow ، شاپرک ، فری خانم ، HPATIMAR ، behjat
با سلام به همگی من نیز بعد از 8 ماه اپرو شدم . سرویس سنتر تگزاس / CR1
نوع کیس :cr1
اقدام اولیه : اپریل 2014
اپرو : دسامبر 2014
دریافت کیس نامبر : feb 2015 ابوظبی
ارسال مدارک به March 2015: Nvc
تکمیل مدارک و نامه مصاحبه هر دو باهم = اپریل 2015
مصاحبه : نیمه دوم may 2015
كلير : 2015 sep 28
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sib 24 ، shadoow ، Haghighat ، sepideh jan ، شاپرک ، فری خانم ، inanna ، romance33
دوستان کسی در مورد ارسال پول از امریکا به ایران اطلاعات داره؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، romance33
شایا جان
چطوری دختر؟
خوشحال میشیم از خودت بگی.
با بهترین آرزوها برایت
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
سلام فری خانم عزیز،خوبین؟ اوضاع چطوره؟فری خانم راست میگه شایا جان از حال خودت با خبرمون کن.راستی شیرین عزیز شما در چه حالی؟کارهات تموم شد، از وقت مصاحبه چه خبر؟دوستان خوبم اینجارو خالی نذارین دل آدم میگیره.برای همتون از صمیم قلب شیرینترین آرزوها رو دارم شما هم برای ما دعا کنین[emoji173] [emoji7] [emoji258] [emoji259] [emoji254]

سلام فری خانم عزیز،خوبین؟ اوضاع چطوره؟فری خانم راست میگه شایا جان از حال خودت با خبرمون کن.راستی شیرین عزیز شما در چه حالی؟کارهات تموم شد، از وقت مصاحبه چه خبر؟دوستان خوبم اینجارو خالی نذارین دل آدم میگیره.برای همتون از صمیم قلب شیرینترین آرزوها رو دارم شما هم برای ما دعا کنین[emoji173] [emoji7] [emoji258] [emoji259] [emoji254]
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow

کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR
سلام فری خانم عزیز،خوبین؟ اوضاع چطوره؟فری خان راست میگه شایا جام از حال خودت با خبرمون کن.راستی شیرین عزیز شما در چه حالی؟کارهات تموم شد، از وقت مصاحبه چه خبر؟دوستان خوبم اینجارو خالی نذارین دل آدم میگیره.برای همتون از صمیم قلب شیرینترین آززوها رو دارم شما هم برای ما دعا کنین
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
(2015-01-04 ساعت 23:16)sepideh jan نوشته:  سلام فری خانم عزیز،خوبین؟ اوضاع چطوره؟فری خان راست میگه شایا جام از حال خودت با خبرمون کن.راستی شیرین عزیز شما در چه حالی؟کارهات تموم شد، از وقت مصاحبه چه خبر؟دوستان خوبم اینجارو خالی نذارین دل آدم میگیره.برای همتون از صمیم قلب شیرینترین آززوها رو دارم شما هم برای ما دعا کنین

فعلا 88$ پرداخت شده ... ممنون که به یادم هستی عزیزم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، sepideh IR ، romance33
(2015-01-04 ساعت 23:16)sepideh jan نوشته:  سلام فری خانم عزیز،خوبین؟ اوضاع چطوره؟فری خان راست میگه شایا جام از حال خودت با خبرمون کن.راستی شیرین عزیز شما در چه حالی؟کارهات تموم شد، از وقت مصاحبه چه خبر؟دوستان خوبم اینجارو خالی نذارین دل آدم میگیره.برای همتون از صمیم قلب شیرینترین آززوها رو دارم شما هم برای ما دعا کنین

پناه بر خدا ،من یکبار این پیامو فرستادم ولی چرا ده دفعه اومده!
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow
بچه هائی که از برزخ رد شدید!!!
لطفا اگر در خصوص متن زیر تجربه ای دارید بنویسید.
Section 203(g) of the Immigration and Nationality Act requires that your registration be canceled and any petition approved on your behalf canceled, if you do not apply for your immigrant visa within one year of being advised to do so.

You were advised of this requirement over 1 year ago, but we have not received a response from you since then. As a result, your application for a visa has been canceled and any petition approved on your behalf has also been canceled.

Your application may be reinstated and any petition revalidated if, within one year, you can establish that your failure to pursue your immigrant visa application was due to circumstances beyond your control. Please provide a written statement to the Embassy or Consulate outlining the circumstances beyond your control and noting that you still wish to pursue this visa petition.

For more information, please visit U.S. Embassy Ankara.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
(2015-01-05 ساعت 17:45)sepideh jan نوشته:  

پناه بر خدا ،من یکبار این پیامو فرستادم ولی چرا ده دفعه اومده!

سلام سپیده جان
خوبم یعنی خوب بودم ولی از 8 ژانویه اوضاع بد جوری به هم ریخته و رو فرم نیستم.
یک سال گذشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sepideh jan
سلام ب
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان