کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام به همه دوستان قدیمی که میشناسمشون و دوستان جدید که افتخار آشنایی باهاشون رو نداشتم.برمن همون چیزایی که قبلا گذشته میگذ ه و چیزی هم عوض نشده. امیدوارم که تمام منتظرهابه زودی انتظارشون به سر بیاد. دلم واسه همتون تنگ شدهBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، شاپرک ، فری خانم ، shadoow ، sepideh jan ، vania77 ، markopolos ، barfi1 ، free pigeon ، kamalir36
سلام به همه دوستای قدیمی و جدید . دلم واسه همتون تنگ شده. امیدوارم که ایام به کامتون باشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، شاپرک ، sib 24 ، sepideh IR ، فری خانم ، shadoow ، sepideh jan ، vania77 ، markopolos
(2014-09-03 ساعت 17:22)نيما ٩٢ نوشته:  دوستان عزيز سلام
اميدوارم خوب و خوش باشيد و كار همگي در حال انجام شدن باشه...

همانطور كه ميدونيد ويزاي نامزدي تفاوت هاي زيادي با ديگر ويزاهاي مهاجرت داره و نيمي از پروسه ويزاي مهاجرت شما، پس از ورود به امريكا شروع و كامل ميشه و زمان زيادي هم به طول مي انجامه تا فرد متقاضي گرين كارت دائم و ده ساله رو تحويل بگيره ( در واقع ابتدا گرين كارت موقت دو ساله گرفته و پس از آن بايد براي دريافت گرين كارت ده ساله مجددا فرم پر كرده و پول پرداخت بكند و ...)

و به هرحال با ويزاي ازدواجي تفاوت هاي بسياري دارد...
بنابراين

كمك و همفكري پيشكسوتان بسيار مفيد و حائز اهميت خواهد بود خصوصا در رابطه با كاهش اتلاف وقت و سرگردان نشدن در كشور غريب؛
بايد گفت مهاجرت پديده اي است در نوع خودش و مهاجر پس از ورود به كشور مقصد دچار ماجراهاي عجيبي ميشه، گاها براي كوچكترين كارها محتاج ديگران ميشويد و امان از راهنمايي هاي نادرست كه فقط و فقط زمان گير و گاها دردسرساز ميشوند؛ خلاصه امان از دوستي خاله خرسه!

من سعي ميكنم در متن زير پاره اي از آگاهي هاي خودم در اين رابطه را براي شما شرح دهم تا شايد بتونم باري از روي دوش شما كم كنم ؛ لطفا به نكات زير دقت بكنيد:

ايالت هاي مختلف معمولا قوانين متفاوتي براي امور اجتماعي از قبيل گواهينامه، قوانين رانندگي و قوانين ازدواج ... دارند

اين قوانين در زمان هاي متفاوت ممكن است دچار تغيير و تحول بشود

و اما

> شما پس از دريافت ويزاي نامزدي در كنسولگري مربوطه( كه معمولت تاريخ شش ماهه بر روي ويزا درج شده و اين تاريخ مدت زمان معتبر براي ورود به خاك امريكا ميباشد)؛ پنج ماه و اندي فرصت داريد به امريكا وارد شويد(بستگي به مدت زمان درج شده برروي ويزاي شما دارد صدالبته!)

سعي كنيد بليت خود را طوري بگيريد كه در امريكا قبل از ايالت مورد نظر خودتون جايي توقف نداشته باشه؛ يعني اگر مقصد شما كاليفرنيا است قبل از آن نيويورك توقف نداشته باشيد؛ ترجيحا)

مانعي براي اينكه از بليط يكطرفه براي ورود به امريكا استفاده بكنيد وجود ندارد.

آدرس مقصد خودتون رو دقيقا يا حفظ باشيد يا همراه خودتون آماده داشته باشين، چراكه معمولا در توقف هاي متفاوت در كشورهاي مختلف قبل از سوار شدن به هواپيما، خصوصا اگر ايراني باشيد، آدرس را از شما ميخواهند تا بوردينگ كارت براتون صادر كنند.

>> پس از ورود به خاك امريكا به محض ورود در فرودگاه از شما سوالاتي ميشود(كه اين پروسه حدود ٢-٤ ساعت به درازا ميكشه؛ يعني در اصل سوال و جواب شما طول نميكشه بلكه پروسه اداري آن بطول مي انجامد) و در آنجا براي شما فرم i-94 را در پاسپورت شما ضميمه ميكنند كه با توجه به اين فرم شما سه ماه اجازه اقامت در خاك امريكا را داريد و دراصل سه ماه فرصت داريد تا با نامزد خودتون ازدواج بكنيد...

>>> شما پس از ازدواج بايد فرم هاي مربوط به گرين كارت - اجازه كار - اجازه خروج ، را پر كرده و بهمراه مبلغي حدود ١٠٧٠ دلار براي اداره مهاجرت ارسال كنيد...
با مراجعه به سايت مهاجرت و همچنين تاپيك ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به امريكا، ميتوانيد از جزئيات اين فرم ها و مبلغ و نكات ديگر آنها اطلاع پيدا كنيد..

>>>> تا قبل از كامل شدن پروسه مهاجرت و اپرو شدن اجازه كار يا گرين كارت، معمولا شما فقط قادر به دريافت سوشال سكيوريتي هستيد( كه آنهم پس از دريافت اجازه كار بايستي استتوسش عوض بشود)؛ گواهينامه، كاركردن(پول درآوردن)، بيمه درماني، آي دي(كارت شناسايي) و... خيلي چيزهاي ديگه به بعد از كامل شدن پروسه مهاجرت شما موكول ميشه..
اگر بتونيد به هرطريقي گواهينامه يا آي دي خودتون رو بگيريد خيلي كارتون راه ميوفته؛ در امريكا كارت شناسايي معتبر عكس يعني گواهينامه...

يعني عملا شما حدودا تا ٥ الي ٦ ماه پس از ورود به امريكا قادر به انجام هيچ كاري نخوايد بود!! پس خودتون رو آماده بكنيد، نهايتا ميتونيد به كلاس زبان و يا مطالعات شخصي و امور خصوصي بپردازيد..

>>>>> حتما گواهينامه خود را بين المللي كرده و به همراه اصل آن با خودتون بياريد كه حتما به كارتون مياد حتي اگر تمايلي به رانندگي نداشته باشيد، اينجا قطعا به يك كارت شناسايي عكس دار احتياج پيدا ميكنيد، خصوصا براي باز كردن حساب در بانك...

سوشال سكيوريتي(ssn) + كارت شناسايي عكس دار معتبر(گواهينامه بين المللي و اصل ايراني آن) + پاسپورت و فرم i-94 ضميمه آن (ترجيحا قبل از تمام شدن اعتبار سه ماه آن) ؛ براي باز كردن حساب در بانك لازم ميباشد

توصيه ميكنم حتما حساب رو باز بكنيد و از كرديت همسرتون درخواست جوينت شدن بكنيد و همه خرج هاي خودتون را با كرديت مشتركي كه داريد، انجام بديد تا براتون سابقه بشه و بتونين در يكسال آينده آن، كرديت مستقل خودتون رو بگيريد چراكه اينجا انجام هر كاري با كرديت ميسر ميشه؛ از خريد و ليس خودرو تا ...

در ايالت هاي مختلف قوانين متفاوتي براي استفاده از گواهينامه بين المللي وجود داره، كه شما ميتونيد به محض ورود، به DMV شهر خودتون مراجعه كرده( نه به اشخاص متفاوت!) و در مورد آن سوال بكنيد؛ معمولا از ٣ ماه تا يكسال ميتونيد با اين گواهينامه البته به همراه اصل آن( كه بايد هميشه همراهتون باشه) و همچنين داشتن بيمه، رانندگي بكنيد..

اين شرح اجمالي اي بر راهي است كه پيش رو داريد، باشد كه خودتون رو با آگاهي از شرايط پيش رويتان، تربيت و آماده بكنيد...
تمايلي ندارم كه در اين مجال وارد اين بحث بشوم كه مهاجرت خوب است يا بد؛ چراكه بعقيده من اساسا پديده اي است شخصي؛ ليكن به شما گوشزد ميكنم راه آسان و راحتي پيش رو نداريد...
اگر در حال حاضر از نامزد خودتون دور افتاده ايد و سختي ميكشيد، سعي كنيد روحيه خودتون رو ضعيف نكنيد چراكه در كشور مقصد شديدا به اون احتياج داريد،
بايد بگم پس از مهاجرت درسته كه به نامزد خودتون مي پيونديد ولي از همه دوستان و ديگر عزيزان خود دور ميوفتيد كه آنها هم قطعا نقشي در زندگي شما دارند هرچند كم رنگ..
مثلا ذغال اخته! يا پسته تازه و چاقاله بادوم!!

پاينده، موفق و خوشحال باشيد

به ياري خداوند

درادامه بگم فرم I485رو پر کنید یه پکیج براتون دانلود میشه که تو اون پکیج دقیقا توضیح داده چه فرمهایی بهمراه چه مدارکی باید پست کنید G 325A
I 864
I 765
I 131
G 1145
خلاصه که یه کفش آهنی قبل از گرفتن ویزا خراب کردین یکی دیگه بخرین و بیاین با یه اعصاب پولادین !!!
من که تازه بعد از 2ماه و نیم دیروز ازدواج کردیم .و داشتم از موندن منصرف میشدم !!!
مغزم هنگ کرده به هیچ کار فکری ام نمیرسم مثل آدم آهنی صبح رو شب میکنم و شب رو صبح !!!Sad
اینهمه استرس یه جا برای مغز کوچیک من زیاد بود هم استرس تز پی اچ دی هم استرس ازدواج هم استرس مهاجرت که هرسه جزو بزرگترین استرسهای زندگی آدمند !!!
حالا که موندم تصمیم گرفتم خودم رو جمع و جور کنم و به زندگی عادی ام برگردم و زودتر تزم رو بنویسم و برگردم برای دفاع تزم !! بعد ازون برای پست داک تو دانشگاه اینجا اقدام کنم !!فقط امیدوارم خدا بهم کمک کنه که میدونم تنها حامی ما اونه بقیه وسیله اند !!!اآمین Winkبه امید عاقبت بخیری همه مون Big Grin
شما ها که هنوز نیومدین تروخدا زبان بخونین سی دی های ROsetta stone خوبه همین الان استفاده کنین با خودتون هم بیارین Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، romance33 ، anastazy ، sepideh IR ، فری خانم ، هستی 1985 ، barfi1
شایا جان، به نگاه من تقریبا تمام کسانی که اومدن اینجا اولش شوکه شدن و اون هم بخاطر تفاوت نوع زندگی در اینجاست مخصوصا اگر شما در شهرهای بزرگ زندگی کرده باشید.
اما جدا از تطبیق خودت با شرایط مهاجرت و زندگی جدید باید بتونی با مردم ارتباط برقرار کنی و تنها راهش همان دانستن زبانه. درسته که اینجا کلاسهای رایگان آموزش انگلیسی برای مهاجرین هست اما اگر فقط بخواهید به امید این کلاسها باشید فقط زمان رو از دست میدهید. چون شما برای کارکردن ، تحصیل کردن و خلاصه هرکاری که فکر کنید نیاز دارید که زبان بلد باشید و بچه ها فکر نکنید که حدتون متوسطه کافیه برای اینجا چون وقتی رسیدید اینجا می فهمید که ای داد وبیداد هر چقدر هم بدویید باز عقبید و علتش هم اسلنگ ها و طرز صحبت کردن اینهاست که خیلی متفاوت تر از اون چیزی است که ما تو کلاسها یاد گرفتیم .
نیتجه گیری اینکه اگر اومدید صبور و بردبار باشید و یادتون باشه که مهاجرید و مهاجرت یعنی پذیرفتن خیلی از شرایطی که قبلا نداشتیدو با اون مواجه نشده بودید و دوم اینکه تا زمانی که هنوز نیومدید زمان بگذازید برای تقویت زبانتون. اینجا کسی برای شما که زبان بلد نیستید تره هم خرد نمیکنه .
به امید روزهای خوش .....
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romance33 ، Haghighat ، sib 24 ، sepideh IR ، فری خانم ، masoud768 ، هستی 1985 ، barfi1
(2015-01-12 ساعت 06:16)shaya نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 17:22)نيما ٩٢ نوشته:  دوستان عزيز سلام
اميدوارم خوب و خوش باشيد و كار همگي در حال انجام شدن باشه...

همانطور كه ميدونيد ويزاي نامزدي تفاوت هاي زيادي با ديگر ويزاهاي مهاجرت داره و نيمي از پروسه ويزاي مهاجرت شما، پس از ورود به امريكا شروع و كامل ميشه و زمان زيادي هم به طول مي انجامه تا فرد متقاضي گرين كارت دائم و ده ساله رو تحويل بگيره ( در واقع ابتدا گرين كارت موقت دو ساله گرفته و پس از آن بايد براي دريافت گرين كارت ده ساله مجددا فرم پر كرده و پول پرداخت بكند و ...)

و به هرحال با ويزاي ازدواجي تفاوت هاي بسياري دارد...
بنابراين

كمك و همفكري پيشكسوتان بسيار مفيد و حائز اهميت خواهد بود خصوصا در رابطه با كاهش اتلاف وقت و سرگردان نشدن در كشور غريب؛
بايد گفت مهاجرت پديده اي است در نوع خودش و مهاجر پس از ورود به كشور مقصد دچار ماجراهاي عجيبي ميشه، گاها براي كوچكترين كارها محتاج ديگران ميشويد و امان از راهنمايي هاي نادرست كه فقط و فقط زمان گير و گاها دردسرساز ميشوند؛ خلاصه امان از دوستي خاله خرسه!

من سعي ميكنم در متن زير پاره اي از آگاهي هاي خودم در اين رابطه را براي شما شرح دهم تا شايد بتونم باري از روي دوش شما كم كنم ؛ لطفا به نكات زير دقت بكنيد:

ايالت هاي مختلف معمولا قوانين متفاوتي براي امور اجتماعي از قبيل گواهينامه، قوانين رانندگي و قوانين ازدواج ... دارند

اين قوانين در زمان هاي متفاوت ممكن است دچار تغيير و تحول بشود

و اما

> شما پس از دريافت ويزاي نامزدي در كنسولگري مربوطه( كه معمولت تاريخ شش ماهه بر روي ويزا درج شده و اين تاريخ مدت زمان معتبر براي ورود به خاك امريكا ميباشد)؛ پنج ماه و اندي فرصت داريد به امريكا وارد شويد(بستگي به مدت زمان درج شده برروي ويزاي شما دارد صدالبته!)

سعي كنيد بليت خود را طوري بگيريد كه در امريكا قبل از ايالت مورد نظر خودتون جايي توقف نداشته باشه؛ يعني اگر مقصد شما كاليفرنيا است قبل از آن نيويورك توقف نداشته باشيد؛ ترجيحا)

مانعي براي اينكه از بليط يكطرفه براي ورود به امريكا استفاده بكنيد وجود ندارد.

آدرس مقصد خودتون رو دقيقا يا حفظ باشيد يا همراه خودتون آماده داشته باشين، چراكه معمولا در توقف هاي متفاوت در كشورهاي مختلف قبل از سوار شدن به هواپيما، خصوصا اگر ايراني باشيد، آدرس را از شما ميخواهند تا بوردينگ كارت براتون صادر كنند.

>> پس از ورود به خاك امريكا به محض ورود در فرودگاه از شما سوالاتي ميشود(كه اين پروسه حدود ٢-٤ ساعت به درازا ميكشه؛ يعني در اصل سوال و جواب شما طول نميكشه بلكه پروسه اداري آن بطول مي انجامد) و در آنجا براي شما فرم i-94 را در پاسپورت شما ضميمه ميكنند كه با توجه به اين فرم شما سه ماه اجازه اقامت در خاك امريكا را داريد و دراصل سه ماه فرصت داريد تا با نامزد خودتون ازدواج بكنيد...

>>> شما پس از ازدواج بايد فرم هاي مربوط به گرين كارت - اجازه كار - اجازه خروج ، را پر كرده و بهمراه مبلغي حدود ١٠٧٠ دلار براي اداره مهاجرت ارسال كنيد...
با مراجعه به سايت مهاجرت و همچنين تاپيك ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به امريكا، ميتوانيد از جزئيات اين فرم ها و مبلغ و نكات ديگر آنها اطلاع پيدا كنيد..

>>>> تا قبل از كامل شدن پروسه مهاجرت و اپرو شدن اجازه كار يا گرين كارت، معمولا شما فقط قادر به دريافت سوشال سكيوريتي هستيد( كه آنهم پس از دريافت اجازه كار بايستي استتوسش عوض بشود)؛ گواهينامه، كاركردن(پول درآوردن)، بيمه درماني، آي دي(كارت شناسايي) و... خيلي چيزهاي ديگه به بعد از كامل شدن پروسه مهاجرت شما موكول ميشه..
اگر بتونيد به هرطريقي گواهينامه يا آي دي خودتون رو بگيريد خيلي كارتون راه ميوفته؛ در امريكا كارت شناسايي معتبر عكس يعني گواهينامه...

يعني عملا شما حدودا تا ٥ الي ٦ ماه پس از ورود به امريكا قادر به انجام هيچ كاري نخوايد بود!! پس خودتون رو آماده بكنيد، نهايتا ميتونيد به كلاس زبان و يا مطالعات شخصي و امور خصوصي بپردازيد..

>>>>> حتما گواهينامه خود را بين المللي كرده و به همراه اصل آن با خودتون بياريد كه حتما به كارتون مياد حتي اگر تمايلي به رانندگي نداشته باشيد، اينجا قطعا به يك كارت شناسايي عكس دار احتياج پيدا ميكنيد، خصوصا براي باز كردن حساب در بانك...

سوشال سكيوريتي(ssn) + كارت شناسايي عكس دار معتبر(گواهينامه بين المللي و اصل ايراني آن) + پاسپورت و فرم i-94 ضميمه آن (ترجيحا قبل از تمام شدن اعتبار سه ماه آن) ؛ براي باز كردن حساب در بانك لازم ميباشد

توصيه ميكنم حتما حساب رو باز بكنيد و از كرديت همسرتون درخواست جوينت شدن بكنيد و همه خرج هاي خودتون را با كرديت مشتركي كه داريد، انجام بديد تا براتون سابقه بشه و بتونين در يكسال آينده آن، كرديت مستقل خودتون رو بگيريد چراكه اينجا انجام هر كاري با كرديت ميسر ميشه؛ از خريد و ليس خودرو تا ...

در ايالت هاي مختلف قوانين متفاوتي براي استفاده از گواهينامه بين المللي وجود داره، كه شما ميتونيد به محض ورود، به DMV شهر خودتون مراجعه كرده( نه به اشخاص متفاوت!) و در مورد آن سوال بكنيد؛ معمولا از ٣ ماه تا يكسال ميتونيد با اين گواهينامه البته به همراه اصل آن( كه بايد هميشه همراهتون باشه) و همچنين داشتن بيمه، رانندگي بكنيد..

اين شرح اجمالي اي بر راهي است كه پيش رو داريد، باشد كه خودتون رو با آگاهي از شرايط پيش رويتان، تربيت و آماده بكنيد...
تمايلي ندارم كه در اين مجال وارد اين بحث بشوم كه مهاجرت خوب است يا بد؛ چراكه بعقيده من اساسا پديده اي است شخصي؛ ليكن به شما گوشزد ميكنم راه آسان و راحتي پيش رو نداريد...
اگر در حال حاضر از نامزد خودتون دور افتاده ايد و سختي ميكشيد، سعي كنيد روحيه خودتون رو ضعيف نكنيد چراكه در كشور مقصد شديدا به اون احتياج داريد،
بايد بگم پس از مهاجرت درسته كه به نامزد خودتون مي پيونديد ولي از همه دوستان و ديگر عزيزان خود دور ميوفتيد كه آنها هم قطعا نقشي در زندگي شما دارند هرچند كم رنگ..
مثلا ذغال اخته! يا پسته تازه و چاقاله بادوم!!

پاينده، موفق و خوشحال باشيد

به ياري خداوند

درادامه بگم فرم I485رو پر کنید یه پکیج براتون دانلود میشه که تو اون پکیج دقیقا توضیح داده چه فرمهایی بهمراه چه مدارکی باید پست کنید G 325A
I 864
I 765
I 131
G 1145
خلاصه که یه کفش آهنی قبل از گرفتن ویزا خراب کردین یکی دیگه بخرین و بیاین با یه اعصاب پولادین !!!
من که تازه بعد از 2ماه و نیم دیروز ازدواج کردیم .و داشتم از موندن منصرف میشدم !!!
مغزم هنگ کرده به هیچ کار فکری ام نمیرسم مثل آدم آهنی صبح رو شب میکنم و شب رو صبح !!!Sad
اینهمه استرس یه جا برای مغز کوچیک من زیاد بود هم استرس تز پی اچ دی هم استرس ازدواج هم استرس مهاجرت که هرسه جزو بزرگترین استرسهای زندگی آدمند !!!
حالا که موندم تصمیم گرفتم خودم رو جمع و جور کنم و به زندگی عادی ام برگردم و زودتر تزم رو بنویسم و برگردم برای دفاع تزم !! بعد ازون برای پست داک تو دانشگاه اینجا اقدام کنم !!فقط امیدوارم خدا بهم کمک کنه که میدونم تنها حامی ما اونه بقیه وسیله اند !!!اآمین Winkبه امید عاقبت بخیری همه مون Big Grin
شما ها که هنوز نیومدین تروخدا زبان بخونین سی دی های ROsetta stone خوبه همین الان استفاده کنین با خودتون هم بیارین Smile

به به عروس خانم مبارکه.
آغاز زندگی مشترک و شیرین تون بر تو و همسر عزیزت گرامی باد.
با بهترین آرزوها برای کلیه مراحل در پیش رو
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، sepideh IR ، sib 24 ، shaya ، sepideh jan ، barfi1
(2015-01-10 ساعت 22:32)romance33 نوشته:  سلام به همه دوستای قدیمی و جدید . دلم واسه همتون تنگ شده. امیدوارم که ایام به کامتون باشه.

سللااااام به به دوست قدیمی.دلمون تنگ شده بود.کمکهات و راهنمآییهات رو هیچوقت فراموش نمیکنم.همیشه فعال و پاسخگو به سوالات دوستان.از بچه های قدیمی کسی زیاد نیست اینجا.یا ویزا گرفتن رفتن یا منتظر ویزا بولتن نشستن. بعضی ها هم که منتظرن کلیر بشن.خیلی ها هم جدید هستند.بعضی ها مثل من همچنان مهاجرسرا میان بعضی ها دل و دماغ ندارن منتظرن زودتر ویزا بگیرند سر خونه و زندگیشون برند.خوش اومدی دوباره به مهاجرسرا.جات خالی بود
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shaya ، فری خانم ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan ، sepideh IR ، vania77 ، barfi1 ، free pigeon
(2015-01-10 ساعت 12:17)فری خانم نوشته:  
(2015-01-05 ساعت 17:45)sepideh jan نوشته:  
(2015-01-04 ساعت 23:16)sepideh jan نوشته:  سلام فری خانم عزیز،خوبین؟ اوضاع چطوره؟فری خان راست میگه شایا جام از حال خودت با خبرمون کن.راستی شیرین عزیز شما در چه حالی؟کارهات تموم شد، از وقت مصاحبه چه خبر؟دوستان خوبم اینجارو خالی نذارین دل آدم میگیره.برای همتون از صمیم قلب شیرینترین آززوها رو دارم شما هم برای ما دعا کنین

پناه بر خدا ،من یکبار این پیامو فرستادم ولی چرا ده دفعه اومده!

سلام سپیده جان
خوبم یعنی خوب بودم ولی از 8 ژانویه اوضاع بد جوری به هم ریخته و رو فرم نیستم.
یک سال گذشت.

چرا اوضاع به هم ریخته فری خانم؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، romance33 ، sepideh IR
فکر کنم رکورد دار مهاجرسرا شدم.تا حالا دیدین کسی پروندش تکمیل باشه یکسال منتظر مصاحبه بمونه هنوزم نوبت ندادن.ما گرین کارتی ها آخه چه فرقی داریم با سیتیزنها.فقط حق رای نداریم.آخه چرا ما بیچاره ها رو انقدر اذیت میکنند دنبال نخود سیاه ویزا بولتن میفرستند.بعنی کسی که سیتیزن نیست دوری از همسرش مهم نیست؟!!!فقط سیتیزنها باید زودی به نامزدشون برسند.ما گرین کارتیها احساس نداریم؟خانواده نداریم!؟
واااای ببخشید دوستان حالم اصلا خوب نیست ولی چرا آخه انقدر اذیتمون میکنند
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، sepideh jan ، sepideh IR ، itex ، فری خانم ، barfi1
(2015-01-17 ساعت 03:11)sib 24 نوشته:  فکر کنم رکورد دار مهاجرسرا شدم.تا حالا دیدین کسی پروندش تکمیل باشه یکسال منتظر مصاحبه بمونه هنوزم نوبت ندادن.ما گرین کارتی ها آخه چه فرقی داریم با سیتیزنها.فقط حق رای نداریم.آخه چرا ما بیچاره ها رو انقدر اذیت میکنند دنبال نخود سیاه ویزا بولتن میفرستند.بعنی کسی که سیتیزن نیست دوری از همسرش مهم نیست؟!!!فقط سیتیزنها باید زودی به نامزدشون برسند.ما گرین کارتیها احساس نداریم؟خانواده نداریم!؟

Sib عزیز براتون آرزوی صبر میکنم ! همسر من سیتیزن هست ولی ما هم همچنان منتظر و بلا تکلیف هستیم که با ما تماس بگیرند , ماه ها انتظار کشیدن واقعا کلافه کننده هست , و خدا میدونه چه قدر برای شما ها سخت تر میگذره که پروسه تون طولانی تر هم بوده ! ایشالا از این به بعد به سرعت براتون بگذره و کارهاتون به خوبی و خوشی انجام شه , دل ما که همیشه با همتون هست , با تمام کسانی که چشم انتظاره بودن در کنار عزیزتون هستین . Rolleyes هروقت میخوام آرزو کنم کارمون زودتر انجام بشه حس میکنم خودخواهیه که فقط برای خودمون آرزو کنم و تمام کسانی که در همین شرایط هستند و همه به اندازه ما حق دارند که در کنار عزیزشون باشند میان جلوی چشمم ! و دلم میخواد همیشه جمعی و برای همگیمون آرزو کنم ! شاید اگر واقعا همه همین کار رو انجام بدیم و مدام برای هم دیگه آرزو و طلب خیر کنیم ,کارمون زودتر راه بیوفته ! البته همیشه دیدم که این کار رو دوستان انجام میدن و مدام در حال روحیه دادن به هم هستیم ولی حس کردم شاید گفتنش ضرر نداشته باشه ! به هر حال دعای جمعی زودتر اثر میکنه ! Shy ایشالا همه کارهامون به خیر و خوشی انجام شه و خدا به همگیمون صبر بده که بیش از هر چیز دیگه بهش نیاز داریم ! Smile ! we are all in this together
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، sib 24 ، shadoow ، romance33 ، sepideh IR ، vania77 ، فری خانم ، barfi1
(2015-01-17 ساعت 09:59)inanna نوشته:  
(2015-01-17 ساعت 03:11)sib 24 نوشته:  فکر کنم رکورد دار مهاجرسرا شدم.تا حالا دیدین کسی پروندش تکمیل باشه یکسال منتظر مصاحبه بمونه هنوزم نوبت ندادن.ما گرین کارتی ها آخه چه فرقی داریم با سیتیزنها.فقط حق رای نداریم.آخه چرا ما بیچاره ها رو انقدر اذیت میکنند دنبال نخود سیاه ویزا بولتن میفرستند.بعنی کسی که سیتیزن نیست دوری از همسرش مهم نیست؟!!!فقط سیتیزنها باید زودی به نامزدشون برسند.ما گرین کارتیها احساس نداریم؟خانواده نداریم!؟

Sib عزیز براتون آرزوی صبر میکنم ! همسر من سیتیزن هست ولی ما هم همچنان منتظر و بلا تکلیف هستیم که با ما تماس بگیرند , ماه ها انتظار کشیدن واقعا کلافه کننده هست , و خدا میدونه چه قدر برای شما ها سخت تر میگذره که پروسه تون طولانی تر هم بوده ! ایشالا از این به بعد به سرعت براتون بگذره و کارهاتون به خوبی و خوشی انجام شه , دل ما که همیشه با همتون هست , با تمام کسانی که چشم انتظاره بودن در کنار عزیزتون هستین . Rolleyes هروقت میخوام آرزو کنم کارمون زودتر انجام بشه حس میکنم خودخواهیه که فقط برای خودمون آرزو کنم و تمام کسانی که در همین شرایط هستند و همه به اندازه ما حق دارند که در کنار عزیزشون باشند میان جلوی چشمم ! و دلم میخواد همیشه جمعی و برای همگیمون آرزو کنم ! شاید اگر واقعا همه همین کار رو انجام بدیم و مدام برای هم دیگه آرزو و طلب خیر کنیم ,کارمون زودتر راه بیوفته ! البته همیشه دیدم که این کار رو دوستان انجام میدن و مدام در حال روحیه دادن به هم هستیم ولی حس کردم شاید گفتنش ضرر نداشته باشه ! به هر حال دعای جمعی زودتر اثر میکنه ! Shy ایشالا همه کارهامون به خیر و خوشی انجام شه و خدا به همگیمون صبر بده که بیش از هر چیز دیگه بهش نیاز داریم ! Smile ! we are all in this together
ممنونم دوست عزیز.ایشالا همه بچه ها انتظارشون تموم بشه زود سر خونه زندگیشون برند.واقعا هیچکس درکمون نمیکنه جز کسانی که مثل ما در حال انتظار هستند.بقیه مردم میگن ای بابا چشم رو هم بگذارید تمومه ولی تموم نشده تا حالا،یا میگن دور هستید قدر همدیگه رو میدونید دیگه کارمون از اینها گذشته در مرحله مریضی رسیده.Sad خدا کمکموم کنه فقط خیلیییییی سخته..
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shadoow ، romance33 ، sepideh IR ، فری خانم ، barfi1 ، fahi ، inanna
والله سیب جان من هم که سیتیزنی هستم همچین حال و روز درستری از شما ندارم.با بچه دوری از همسر خیلی سخته .الان نزدیک 7 ماهه که پرونده ما رفته nvc و هیچ خبری نیست.وتا حالا 14 ماه طول کشیده!قبلش هم مدت زیادی برای سیتیزن شدن همسرم معطل شدم.اینو بذار به پای مدتیکه شما باید به عنوان دارنده گرین کارت صبر کنی،حالا تازه معلوم نیست چه مدت باز کارمون طول بکشه و چند بار دیگه چک لیست بخوریم.مگه به تازگی همین دوستمون نبود که همسرش سیتیزن بود و برگه آبی توی مصاحبه بهش دادن،به هر حال خدا بزرگه ،اینطوری چیزیو از خدا نخواه ،همیشه بگو خدایا اگر نعمتیو به بنده های دیگت دادی به من هم بده ،تازه از کجا میدونی اونیکه ظاهرا از تو بالاتره و جلوتره در درون هزار و یک غصه نداره ،غصه هایی که شاید تو یکیشونو نداشته باشی!
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، sepideh IR ، romance33 ، فری خانم ، barfi1 ، free pigeon
(2015-01-17 ساعت 23:31)sepideh jan نوشته:  
(2015-01-17 ساعت 03:11)sib 24 نوشته:  فکر کنم رکورد دار مهاجرسرا شدم.تا حالا دیدین کسی پروندش تکمیل باشه یکسال منتظر مصاحبه بمونه هنوزم نوبت ندادن.....
والله سیب جان من هم که سیتیزنی هستم همچین حال و روز درستری از شما ندارم.با بچه دوری از همسر خیلی سخته .الان نزدیک 7 ماهه که پرونده ما رفته nvc و هیچ خبری نیست.وتا حالا 14 ماه طول کشیده!قبلش هم مدت زیادی برای سیتیزن شدن همسرم معطل شدم.اینو بذار به پای مدتیکه شما باید به عنوان دارنده گرین کارت صبر کنی،حالا تازه معلوم نیست چه مدت باز کارمون طول بکشه و چند بار دیگه چک لیست بخوریم.مگه به تازگی همین دوستمون نبود که همسرش سیتیزن بود و برگه آبی توی مصاحبه بهش دادن،به هر حال خدا بزرگه ،اینطوری چیزیو از خدا نخواه ،همیشه بگو خدایا اگر نعمتیو به بنده های دیگت دادی به من هم بده ،تازه از کجا میدونی اونیکه ظاهرا از تو بالاتره و جلوتره در درون هزار و یک غصه نداره ،غصه هایی که شاید تو یکیشونو نداشته باشی!
مرسی سپیده جان.درست میگی شما.اف بی آی چک که ربطی به هیچی چیز نداره به هر کی بخوان میدن.ولی حرف من سر این هست که هرکس چه سیتیزن چه گرین کارتی پروندش تکمیل میشه حق مساوی داشته باشه و بتونه مصاحبه بره.چون ما گرین کارتی ها که مثل سیتیزن ها مالیات که میدیم و مدارک هم عین هم میفرستیم ولی چه میشه کرد که فرق میگذارن بینمون.اگه خدای نکرده چک لیست بهت خورد بهم حتما بگو تا جای که بلد باشم کمکت میکنم مدارکت تکمیل بشه. ایشالا کار همه دوستان سرعتر درست بشه هرچه زودتر ویزا بگیرند. منکه خیلی ناامیدم میترسم ۴ ماه دیگه دوباره ویزا بولتن به پرونده ما برسه برگرده ۱۰ سال قبل.SadSadپارسال اگه پرونده ما یک روز زودتر شروع میشد ۱۰ ماه پیش مصاحبه رفته بودیم ولی چه میشه کرد سرنوشت از قبل نوشته شده.
سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR ، romance33 ، فری خانم
دوستم اينقدر نگران نباش،به امضاى من نگاه كن،زمانيكه من اقدام كردم همسرم گرين كارتى بود الان سيتيزنه،ولى پروندم توى همون مرحله متوقف شده تازه بناست تا دوماه ديگه جواب بدن آيا مدارك جديد رو پذيرفتن يا نه،راهى جز انتظار نيست،پس مثل من خنثى عمل كن،هرچقدر بيشتر بهش فكر كنى بيشتر اذيت ميشى،پرونده من الان دقيقا٢سال و يك ماهه كِه مثلا در جريانه،حالا به جز ماهاى آينده كِه باز هم بايد منتظر بمونيم،،پس با ديدن شرايط ديگران به شرايط خودت اميدوار شو?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، vania77 ، sib 24 ، فری خانم ، barfi1 ، sepideh jan ، fahi
این تاپیک هم برای خودش عالمی داره. آرزوی موفقیت برای همه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، romance33 ، sib 24 ، shadoow ، فری خانم ، shabnam.84 ، sepideh jan ، fahi
(2015-01-18 ساعت 21:29)itex نوشته:  این تاپیک هم برای خودش عالمی داره. آرزوی موفقیت برای همه.

امین عزیز، چه روزهایی رو که تو این تاپیک با دوستان خوب سپری کردیم. ازشون فقط خاطره ای مونده. منم برای شما بهترین ها رو آرزو دارم. موفق باشی دوست خوبم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، shadoow ، فری خانم ، barfi1 ، itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان