کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بچه ها با توجه به اینکه شروع کردن به ایمیل زدن به اونهایی که قبول شدن و نفهمیدن به نظر من واقعا ویزاها رو دستشون مونده در به در میگردن دنبال کسایی که بگن بابا بیاین ویزا اونم از نوع دایمیBig Grin
یکی نیست بگه جون من اول مال ماها رو رد کن بیاد که چشمون 3 شماره نزدیک بین شد بس که زل زدیم به این صفحه کلیرنس.Wink
من تو تموم عمرم اینقدر از اینترنت و کامپیوتر استفاده نکردم.Cool
بچه ها انرژی هامونو امشب جمع کنیم بفرستیم بلکه یه زلزله ای تو کامپیوترشون ایجاد بشه و شماره های مارو بالا بیارهBig Grin
و ما هم از این صفحه کوچ کنیم به تایپک سفر به یو اسSmile
موافقین؟
پس انرژیها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ويزااااااااااااا++++++++++++++++++
since 2012
تشکر کنندگان: h4di ، SH1A2R3 ، anikoo ، کیانا ، shkhmo ، Orchin ، bakhtiari659 ، bakhshandehgy ، arman_m ، vm1974 ، 3rip ، امیر مهاجر ، mehdiii
(2012-07-16 ساعت 00:33)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها با توجه به اینکه شروع کردن به ایمیل زدن به اونهایی که قبول شدن و نفهمیدن به نظر من واقعا ویزاها رو دستشون مونده در به در میگردن دنبال کسایی که بگن بابا بیاین ویزا اونم از نوع دایمیBig Grin
یکی نیست بگه جون من اول مال ماها رو رد کن بیاد که چشمون 3 شماره نزدیک بین شد بس که زل زدیم به این صفحه کلیرنس.Wink
من تو تموم عمرم اینقدر از اینترنت و کامپیوتر استفاده نکردم.Cool
بچه ها انرژی هامونو امشب جمع کنیم بفرستیم بلکه یه زلزله ای تو کامپیوترشون ایجاد بشه و شماره های مارو بالا بیارهBig Grin
و ما هم از این صفحه کوچ کنیم به تایپک سفر به یو اسSmile
موافقین؟
پس انرژیها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شایرا جون قوربونت درجه زلزلش طوری تنظیم کن که شماره ما هم بیاد اینم از ما
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
(2012-07-16 ساعت 00:37)maka2 نوشته:  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ويزااااااااااااا++++++++++++++++++

ببببببببببببببببببببه سلام.
چه خبر خوبین؟مرسی که بعد از د
گرفتن ویزاتون مارو فراموش نکردین.ممنون از انرژی مثبتتون .Wink
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: anikoo ، کیانا ، h4di ، behrooz ramezani ، shkhmo ، bakhshandehgy ، vm1974 ، 3rip ، امیر مهاجر ، daria ، mehdiii
بچها فکر می‌کنید اگه آنکارا آپدیت شه، ابوظبی هم آپدیت میشه ؟++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
صبر ایوب که چه عرض کنم من فکر کنم رکورد صبر ایوب^۲ رو هم شکستم ؛-) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: anikoo ، h4di ، SH1A2R3 ، behrooz ramezani ، shkhmo ، bakhshandehgy ، Shezem ، vm1974 ، 3rip ، امیر مهاجر ، mehdiii
(2012-07-16 ساعت 00:37)maka2 نوشته:  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ويزااااااااااااا++++++++++++++++++
ماکا جان مرسی که در کنار مایی.

خدایا یعنی میشه من فردا بیدار بشم ببینم که سایت آپدیت شده و ببینم که تمام بچه ها همشون ویزاشون آماداس؟
بچه ها به دلم افتاده این هفته دیگه تمومهههههههههههههههههههههههههه
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
TongueTongueTongueTongueTongue
[/color]
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
ببخشید که جو تاپیک را دگرگون میکنم. ولی یه سوال دارم.نزنین تو رو خدا بذارین حرفم تموم شه.
میگم اگه احیانا به بنده ویزا یه ضرب بدن و برگه یو پی اس را .من میتونم برگه را به یو پی اس ندم و برگردم ایران؟ آیا احتیاجی به توضیح برای سفارت داره؟
بعد توی سفر بعدی (مثلا ۲ تا ۳ هفته بعدش)خودم پاسپورت ها را ببرم و برگه یو پی اس را بدم و صبر کنم تا ویزا بیاد.
من دارم با پدر و مادر و خواهر میرم و مرخصی خواهرم اجازه موندن زیادتر رو نمیده در ضمن ممکنه بلیط برگشت هم راحت نشه تغییر تاریخ داد اونهم ۵ نفر.

در ضمن باور کنین استرس نداره آخه کیستون کیسی نیست که بخوان گیر بدن در ضمن مگه نمیدونین اگه به انتهای تاریخ برسه و کلیرتون نیاد خود کی سی سی به شما ویزای مشروط میده آخه بابا جان شما ها دیگه چرا؟
احسان جان تو که از همه بهتر میدونی جریان تمام شده است. این رو با تمام وجود و یه عالمه تجربه مهاجرتی دوستانم میگم باور داشته باشید که هر جا قسمتتون باشه میرید پس بیخود استرس نکنید.
صد دفعه گفتم محلشون نذارین مثل اوندفعه تحریمشون کنین. نشنیدین میگن با هر کسیی مثل خودش رفتار کنید. اون دفعه دیدین تحریمشون کردم یه متن تحریم نامه هم دادم بیرون یه دفعه همه را با هم گرفتن. ملا حامد شیرازی/
الیوم استعمال الاف فایو باصفحه الکلیرنس آو پلیس چک ایز حرام اند فوربیدن حتی مطلع الویزا من الداخل الوبسایت
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، Orchin ، shkhmo ، کیانا ، vm1974 ، 3rip ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria
(2012-07-16 ساعت 01:19)anikoo نوشته:  
ماکا جان مرسی که در کنار مایی.

خدایا یعنی میشه من فردا بیدار بشم ببینم که سایت آپدیت شده و ببینم که تمام بچه ها همشون ویزاشون آماداس؟
بچه ها به دلم افتاده این هفته دیگه تمومهههههههههههههههههههههههههه
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
TongueTongueTongueTongueTongue
[/color]

anikoo جان يعني مي خواي يه سره تا ساعت 6 بعدازظهر بخوابي ... خوش به حالت ما كه اصن خواب به چشمون نمي ياد Tongue
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

سلام
دوستان يادتونه هفته پيش چه ساعتي سايت آپديت شد؟اگه اشتباه نكنم سه شنبه بود ولي ساعتش رو نميدونم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: bakhtiari659 ، shkhmo ، vm1974 ، 3rip ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، honey62 ، mehdiii
ولي چه هوراهايي كشيده بشه اين يكي دوهفته. SmileSmileSmileفكر كنم زلزله بياد.
انشالاه سايت آپديت بشه و همه بچه هاي 2012 علي الخصوص مهاجرسرايي ها خوشحال شن آمين.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، کیانا ، vm1974 ، 3rip ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، كاميلا ، daria ، Orchin ، odiseh ، mehdiii
(2012-07-16 ساعت 10:00)bakhshandehgy نوشته:  ولي چه هوراهايي كشيده بشه اين يكي دوهفته. SmileSmileSmileفكر كنم زلزله بياد.
انشالاه سايت آپديت بشه و همه بچه هاي 2012 علي الخصوص مهاجرسرايي ها خوشحال شن آمين.

با درود فراوان خدمت دوستان گل و منتطران عزیز
امیدوارم تو این چند روزه بجای روزهای اخیر که آپدیت خاصی از سفارت نداشتیم ، شاهد آپدیت شدن کیس خای زیادی باشیم
فقط آرامشSmileونو حفBig Grinظ کنین و برای خبر دریافت کلیرنستون تو مهاجرسرا با هم دعوا نکنین
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: shkhmo ، کیانا ، vm1974 ، 3rip ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، كاميلا ، honey62 ، bakhshandehgy ، Orchin ، mehdiii
(2012-07-16 ساعت 08:44)كاميلا نوشته:  سلام
دوستان يادتونه هفته پيش چه ساعتي سايت آپديت شد؟اگه اشتباه نكنم سه شنبه بود ولي ساعتش رو نميدونم.

چهار شنبه 11 جولای ساعت حدود 45/6 بعد از ظهر بود.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: vm1974 ، 3rip ، shkhmo ، h4di ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، كاميلا ، honey62 ، bakhshandehgy ، mehdiii
Jordanir عزيز اگر شما برگه سفيد بگير افيسر پاس شما را نگه ميداره و فقط يك برگه سفيد ميده كه تحويل ups بدهيد
پس شما پاسپورت نداريد و نميتوانيد برگرديد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: arman_m ، 3rip ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، honey62 ، daria ، bakhshandehgy ، mehdiii ، shervn
دوستان .دقیقا بگید از من چی خواسته ...فقط ریز نمرات کافیه؟؟؟؟فوری -فوری
We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، SH1A2R3 ، alexander ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy

دوستان .دقیقا بگید از من چی خواسته ...فقط ریز نمرات کافیه؟؟؟؟فوری -فوری
We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

[/quote]

دیپلم و ریز نمرات را باهم خواسته.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: arman_m ، 3rip ، shkhmo ، outlaw ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، honey62 ، bakhshandehgy ، mehdiii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان