کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-02 ساعت 20:51)shraya نوشته:  دوستان عزیز
هنوز برای من وقت مصاحبه تعیین نشده ... باید صبر کنم تا ایمیل بیاد؟
بنظر شما حدودا کی میشه؟...با توجه به چیزایی که تو امضام هست...
تا اون موقع روند کارمو چه جوری چک کنم؟
راهی هست؟
میشه یکی از مدیرای محترم سایت لطف کنه و برای ماها که تهه کاسه لاتاری 2012 موندیم یه تاپیک باز کنه؟!
اینجا هیچکی حوصله مارو نداره ... همه منتظر کلیرن ... اعصاب معصاب ندارن...حق هم دارنSmile

دوستان
اگه هی زنگ بزنیم KCC بپرسیم چه خبر ؟ پرونده امون به کجا رسید؟
ممکنه اثر منفی بذاره؟!
آخه ایمیل جواب نمیدن ...
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hadiseh.t ، sayeh_m ، bayat_r ، mojtaba_k ، daria
(2012-08-02 ساعت 21:27)shraya نوشته:  
راهی هست؟
میشه یکی از مدیرای محترم سایت لطف کنه و برای ماها که تهه کاسه لاتاری 2012 موندیم یه تاپیک باز کنه؟!
اینجا هیچکی حوصله مارو نداره ... همه منتظر کلیرن ... اعصاب معصاب ندارن...حق هم دارنSmile

دوستان
اگه هی زنگ بزنیم KCC بپرسیم چه خبر ؟ پرونده امون به کجا رسید؟
ممکنه اثر منفی بذاره؟!
آخه ایمیل جواب نمیدن ...

فکر کنم باید استتوستون رو چک کنید، البته من فکر کنم یه ایمیل اومد که گفت استتوستون عوض شده برید سایت و چک کنید- همون جا زمان مصاحبه و مکانش هست دیگه
یه ایمیل بزنید بهشون ببینید که رسیده دستشون یا نه، اگر تایید کنند که مدارک کامل بوده، فکر کنم دیگه باید منتظر بمونید - بعدم صبر کنید، یه هفته ای طول میکشه تا جواب بدند
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011Aguest 06
تاریخ مصاحبه:19 June
تاریخ دریافت کلیرنس: Sep 10
تاریخ دریافت ویزا: 26 Sep
تاریخ ورود به امریکا: 28 Sep
جمع تقریبی هزینه ها: حدود 6 میلیون تومان برای یک نفر
تشکر کنندگان: shraya ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، daria ، honey62
(2012-08-02 ساعت 20:33)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من فردا میشینم خونه درست جلوی کامپیوتر و تا 7عصر سنگر رو ترک نمیکنم.دعا کنین فردا سایت اپدیت بشه و شماره ما هم توش باشه.
من بلیط یو اس رو هم با کمک دوست خوبمون ali1980
خریدم.ولی هنوز از کلیرنس خبری نیست.
امشب تمام انرژی مون رو برای یک زلزله حسابی و بیاد ماندنی جمع کنیم.WinkBig Grin++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
سلام
شما فردا کلیر هستید . ما هم پشت سرتون به خدا!
اینهم نشونش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
(2012-08-02 ساعت 22:11)vm1974 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 20:33)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من فردا میشینم خونه درست جلوی کامپیوتر و تا 7عصر سنگر رو ترک نمیکنم.دعا کنین فردا سایت اپدیت بشه و شماره ما هم توش باشه.
امشب تمام انرژی مون رو برای یک زلزله حسابی و بیاد ماندنی جمع کنیم.WinkBig Grin++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
سلام
اینهم نشونش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با سلام به دوستان منتظر که خودمم عضوی از منتظران هستم به امید خداوند فردا این تاپیک موقت به هوراهای همگی دوستان گلباران خواهد شد. دعای سحر را فراموش نکنید که همه بهش محتاج هستیم چه روزه بگیرید چه نگیرید. ولی یادتون باشد که همدیگر را دعا کنیم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، alis60 ، bglory14914 ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، sam11 ، vm1974 ، arman_m ، gulu ، mojtaba_k ، daria ، honey62
سلام
اینهم نشونش

سلام
مطمئنا یه کلیر اساسی تو راهه با اینا +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ان شااله
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: bazad ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، frz61 ، vm1974 ، arman_m ، mojtaba_k ، به گل ، daria
(2012-08-02 ساعت 15:48)a.r.a.s.h1 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 01:29)vm1974 نوشته:  مجدد به همه کلیر شده ها تبریک میگم.
این روزها علاوه بر حس بدی که بعد از 36 روز انتظار بهم دست میده، ترس از تنهایی هم داره به اون اضافه میشه. دو حس کاملا متضاد در من هست یکی شادی ناشی از کلیر شدن رفقا و دیگری ترس از تنهایی در تحمل درد انتظار و خدای نکرده کلیر نشدن. حتما شما هم موافقید که دوستان مهاجر سرا و خصوصا اونهایی که سوار قطار کلیر2012 هستند تا الان بهتر از هر عضو نزدیکی از یک خانواده بهم دیگه امید و یاری دادند.
کلیر شده های عزیز مطمئن هستم که مثل کوهنوردها که به هیچ قیمتی همراهشون رو ول نمیکنند ما رو تنها نمیگذارید و تا آخرین نفر2012 وآخرین لحظه که 59 روز و 22 ساعت و 30 دقیقه دیگر است همراه هم هستیم.

دوست عزیز ما به نوبه خودمان قول میدیم اگه خدا خواست و کلیر شدیم تا ثانیه های اخر در کنار باقی دوستان باشیم به امید اینکه امسال همه با هم جشن شادی رو بگیریم و هیچ کدوم در این راه جا نمونیم و به این روزامون به عنوان یه خاطره خوب نگاه کنیم پس همه با هم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ قشنگه رو برای هم بفرستیمWink
به امید روزهای طلایی کلیر شدن برای هممون
سلام
به همراه شما چندین نفر دیگه از دوستان هم چه به صورت خصوصی و چه در فروم محبت داشته اند و گفته اند که هستند.
واقعا دم همتون گرم.
کجاست حافظ عزیز که میفرماید : غلام همت آن نازنینم ---- که کار خیر بی روی و ریا کرد
و ببیند که در این انجمن، ایرانیها همت دارند و نه تنها بی روی و ریا کار خیر میکنند بلکه انتظار هیچ پاداشی هم ندارند! و من واقعا غلام همتشون هستم
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
برو که خوب میری
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: alis60 ، sayeh_m ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، vm1974 ، arman_m ، mojtaba_k ، به گل ، daria
سلام به همه دوستان
یه سوال: یکی از شماره ها کلیر شده ولی تو سایت ceac هنوز نوشته در دست بررسی است. کسی براش توجیهی داره ؟
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: sayeh_m ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
(2012-08-02 ساعت 22:22)پسرایرونی نوشته:  
سلام
اینهم نشونش

سلام
مطمئنا یه کلیر اساسی تو راهه با اینا +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ان شااله
دوستان ما همگی‌ همراه شما هستیم.من که همیشه برای شما انرژی مثبت میفرستم و مطمئن هستم که جا مانده نخواهیم داشت.من قبل از کلیر شدن نگران بودم چون دو نفر از دوستان جا مانده پارسال پزشک بودند.این نشان میده که امسال هیچ ربطی‌ به پارسال نداره.اصلا نگران نباشید ،دیر و زود داره ولی‌ سوخت و سوز ندارد.به امید هورا‌های همه شما.اینم یک عالمه انرژی مثبت++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: oe163 ، sayeh_m ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، loveusa ، frz61 ، vm1974 ، arman_m ، mojtaba_k ، به گل ، daria ، honey62
(2012-08-02 ساعت 17:49)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان عزیز ، کسی هست که مثل من 80 روز کلیر نشده باشه؟
من 3روز پیش ایمیل زدم ، دوباره ایمیل بزنم یا نه؟

با سلام انشاله که بزودی کلیر خواهید شد اگر که همه اطلاعات مورد نیاز را
بدرستی جواب داده باشید.
این حق مسلم شماست که از وضیعیت خودتان مطلع شوید
نکته بسیار اساسی این است حتما امیل شما از طریق سایت سفارت
امریکا در انکارا باشد.
(2012-08-02 ساعت 19:46)bazad نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 14:30)Kate.S نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 14:24)gulu نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 14:15)frz61 نوشته:  دوستان من نیمه شب دیشب برای اولین بار (در مورد کلیر شدن یا نشدنم ) ایمیل زدم و جواب زیر رو گرفتم
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
ولی منظورشون از جاهایی که رنگی کردم رو نمی فهمم. مال بقیه هم همینطور بوده؟

frz61 جان به خاطر همين چيزاست كه من تا حالا هيچ ايميلي به سفارت نزدم مي ترسم هي استرس به استرسم اضافه شه . اول گفتن به محض اينكه شمارتونو ديديد هر چه زودتر بيايد سفارت بعد گفتن وقتي اومديد ما دوباره كيس شما رو بررسي مي كنيم اگه همه چيز اوكي بود ويزا براتون پست مي شه اين ديگه چه جور جواب دادنه آقـــــــــــــــــــــــــــا !!
دوستاني كه ايميل زدن لطفاً‌ نظربدين ببينم قالب ايميلشون همين شكليه ؟؟؟؟؟

من که تاحالا ایمیل این شکلی‌ ندیده بودم، معمولا می‌نویسن (Administrative Processing) هنوز کامل نشده سایت رو چک کن.

دوست عزیز عین این ایمیل برای من اومد تازه یه چیز خیلی استرس آور دیگه مبنی بر اینکه "اگه تا 30 سپتامبر پروسه ی شما تموم شد اونوقت تو سایت میزنیم" هم توش نوشته بود، ولی یک هفته ی بعدش کلیرنس من اومد تو سایت. اینو گفتم که الکی با بزرگ کردن این جملات استرس خودتون رو بیشتر نکنین، این ایمیل ها از پیش نوشته شدست و اگر پروسه هنوز تموم نشده باشه براتون میزنن، در ضمن اون سایت ceac هم فقط اعصاب خورد کنه، پس استرس ندااااااااااااشته باشین ، ایشالا همه کلیر میشن

تشکر کنندگان: shadin_n ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، sam11 ، frz61 ، mojtaba_k
با سلام خدمت دوستان
پیگیری پرونده تان چه از طریق تلفن و چه از طریق ایمیل نه تنها ایراد نداره بلکه مفید هم هست،من جلو سفارت تو آنکارا دوستانی رو دیدم که اگر پیگیری نکرده بودن هنوز پروندشون رو هوا بود
مثلا یه نفر با اینکه فرم اسپانسر داده بود،دیده بود خبری نیست پیگیری کرده بود،گفته بودن فرمو ندادی.
اینها هم آدمن اشتباه میکنن اما عقده ای نیستن،حق شما است پروندتونو دنبال کنید،اگر میبینید کلیر از شش هفته رد کرده حتما به سفارت ایمیل بزنید یا اگه زبانتون خوبه زنگ بزنید،
نگران پول تلفن نباشید ارزش داره با این 020 هم زنگ نزنید که صدا یکطرفه یا میره یا میاد مثل یک جنتلمن از خونه راحت زنگ بزنید.
موفق باشید.
(2012-08-02 ساعت 14:15)frz61 نوشته:  دوستان من نیمه شب دیشب برای اولین بار (در مورد کلیر شدن یا نشدنم ) ایمیل زدم و جواب زیر رو گرفتم
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
ولی منظورشون از جاهایی که رنگی کردم رو نمی فهمم. مال بقیه هم همینطور بوده؟

با سلام و ارزوی کلیرنس هرچه زود تر.
برای من مورد مشابه بوجود امده بود با این تفاوت که :مرحله اداری کامل شده از روز دوشنبه الی5-شنبه خود شخصا مراجعه نماید.
باضافه همان کلمات استرس اور وکلیشیه وار.
نیم ساعت بعد در مورخه7-31-2012 در سایت مربوطه کلیرنس من را اعلام نمودند.بنابر این نگران نباشید کلیرنس شما در وقت مناسب بزودی اعلام خواهد شد.
تشکر کنندگان: shadin_n ، oe163 ، bazad ، sayeh_m ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، loveusa ، frz61 ، نادره ، mojtaba_k ، daria ، honey62
دايي من امشب رفت ups ويزاشو كرفت
دوشنبه باسبورت رو داده بود سفارت
اينم يه هورااااااااااا از طرفش
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، oe163 ، viona ، sayeh_m ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، ghorbat ، arman_m ، mojtaba_k ، به گل ، Kate.S ، smk2 ، daria ، honey62
راهی هست؟

دوست عزیز همین روزا برات ایمیل میاد چون برای چند نفر از شماها اومده نگران نباش
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: oe163 ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mojtaba_k ، daria
(2012-08-02 ساعت 18:19)j1970 نوشته:  
(2012-08-02 ساعت 18:14)h4di نوشته:  حق با شماست. فکر کنم این کار منطقی تر باشه. خوشبختانه فقط رزرو کردم و هنوز پول ندادم و بلیط برام صادر نشده. میرم عوضش میکنم.

راستی دوستان جمعه ها هم یو پی اس پاکتها رو میاره؟ جمعه ها هم کار میکنند؟
من یه جا خوندم که یه نفر گفته بود رفته دفتر مرکزی ups.
اگه این قضیه واقعاً کار کنه، خب شاید وقتی عجله‌ای باشه کار و بلیط برگشت داشته باشی بشه رفت دفتر مرکزی و ویزا رو گرفت خیلی خوب میشه.
کسی هست که اینجوری گرفته باشه ویزاشو و منتظر نمونده باشه تا پست بیارتش در هتل؟
اره ما امشب از دفتر ups گرفتیم
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: oe163 ، sayeh_m ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mojtaba_k ، j1970 ، smk2 ، daria ، sweety.alireza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان