موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-02 ساعت 16:55)a.r.a.s.h1 نوشته: یه سوال اساسی برامون پیش اومده من همون سایت رو که هر روز چک می کنم متوجه شدم تاریخ ما از 27 جولای به 31 جولای و امروز به 2 اگوست تغییر کرده و جالب اینکه کیس ما دو نفره است و وقتی روی نفر اول کلیک می کنیم تاریخ 2 اگوست (نفر برنده) و وقتی روی نفر دوم کلیک می کنیم تاریخ همون 31 جولای ظاهر می شه! نظر دوستان در این مورد چیه؟
من حدس میزنم که شاید بررسی برای نفر اول همچنان ادامه داره ولی برای نفر دوم بررسی تموم شده! با توجه به این که قبلا تاریخ ها رو چک می کردیم تاریخ بررسی هردو یک تاریخ رو نشون می داد!
حدس شما دوستان چیه؟
آرش جان برای ما هم همینطوریه، یک نفر شده ۲ آگوست و یک نفر ۱ آگوست. به نظر من از تاریخ های این سایت فقط برای اینکه خیالت راحت بشه که دارن روی کیس کار میکنن استفاده کن و به این زودی نتیجه نگیر که بررسی تموم شده. این تاریخ آخرین آپدیت روی کیس رو نشون میده، حتی ممکنه اگه یک نفر تو سفارت یک کامنت کوچیک هم روی کیس بنویسه این تاریخ عوض بشه. یا اگه شما ایمیل بزنی سؤال کنی در چه وضعیتی هستی، وقتی جواب بدن چون سابقه این ایمیلها روی کیس اضافه میشه شما چک کنین تاریخ میشه تاریخی که ایمیل فرستادن براتون. دوستانی که جدیدا براشون ایمیل از سفارت آمده میتونن این ادعای من رو تایید یا رد کنن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ، کسی هست که مثل من 80 روز کلیر نشده باشه؟
من 3روز پیش ایمیل زدم ، دوباره ایمیل بزنم یا نه؟
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-02 ساعت 17:49)Alireza.a نوشته: سلام دوستان عزیز ، کسی هست که مثل من 80 روز کلیر نشده باشه؟
من 3روز پیش ایمیل زدم ، دوباره ایمیل بزنم یا نه؟
سلام علیرضا، تا دوشنبه صبر کن ببینیم چی میشه...، شاید دیدی جمعه یا دوشنبه آمد.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کیت ، ممنون که به من دلگرمی میدید ، تا دوشنبه صبر می کنم .
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من چند صفحه اخر این تاپیک را که مطالعه کردم لازم دونستم براساس اطلاعات خودم چند مورد را بگم :
1- دوستان وقتی من رفته بودم برای مصاحبه در هتل سیاو بودم لیدر تور خانمی بود به اسم اعظم که میگفت اگر کسی عجله داره ما براش پاسپورتش را از UPS میگیرم اما 50 دلار هزینه باید پرداخت کنه . این نشان میده که میشه خودت هم به دفتر مرکزی UPS مراجعه کنی و پاسپورت را تحویل بگیری.
2- در رابطه با تاریخ سایت ceac اون چیزی که برای من اتفاق افتاه این هست که همسرم که برنده اصلی هست الان براش میزنه ready اما برای من که نفر دوم هستم میزنه 21 جولای . یکی از دوستان حرف خوبی به من زد و که : هنوز کسی از ما به تکنولوژی این سایت پی نبرده و واقعا کسی معنی این مطالب و تاریخها را نمی داند برای همین زیاد خودتون را درگیرش نکنید
به امید کلیر شدن همه دوستان عزیز و خودم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-02 ساعت 18:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-02 ساعت 18:48 توسط daria.)
(2012-08-02 ساعت 18:39)skyramis نوشته: سلام دوستان
من چند صفحه اخر این تاپیک را که مطالعه کردم لازم دونستم براساس اطلاعات خودم چند مورد را بگم :
1- دوستان وقتی من رفته بودم برای مصاحبه در هتل سیاو بودم لیدر تور خانمی بود به اسم اعظم که میگفت اگر کسی عجله داره ما براش پاسپورتش را از UPS میگیرم اما 50 دلار هزینه باید پرداخت کنه . این نشان میده که میشه خودت هم به دفتر مرکزی UPS مراجعه کنی و پاسپورت را تحویل بگیری.
2- در رابطه با تاریخ سایت ceac اون چیزی که برای من اتفاق افتاه این هست که همسرم که برنده اصلی هست الان براش میزنه ready اما برای من که نفر دوم هستم میزنه 21 جولای . یکی از دوستان حرف خوبی به من زد و که : هنوز کسی از ما به تکنولوژی این سایت پی نبرده و واقعا کسی معنی این مطالب و تاریخها را نمی داند برای همین زیاد خودتون را درگیرش نکنید
به امید کلیر شدن همه دوستان عزیز و خودم
۱- ما هم که آنکارا بودیم یک نفر که عجله داشت رفت UPS بهش تحویل ندادن، بعد مجبور شد ۱۰۰$ داد به عباس، اون رفت براش گرفت. فکر کنم این لیدر ها به UPS پورسانتی چیزی میدن که بتونن اینجوری از ماها پول بگیرن.
۲- به نظر من همسرتون از اول کلیرنس نخورده و این خیلی خوبه، چون در بدترین حالت اگه کلیرنس شما تا آخر سپتامبر نرسه (که بعید میدونم اتفاق بیفته) میتونین تشریف برین ویزای ایشون رو بگیرین، بعدا همسرتون براتون از اونجا اقدام کنن. در واقع شما دیگه آمریکا رفتنتون ردخور نداره 
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-02 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-02 ساعت 20:07 توسط bazad.)
(2012-08-02 ساعت 14:30)Kate.S نوشته: (2012-08-02 ساعت 14:24)gulu نوشته: (2012-08-02 ساعت 14:15)frz61 نوشته: دوستان من نیمه شب دیشب برای اولین بار (در مورد کلیر شدن یا نشدنم ) ایمیل زدم و جواب زیر رو گرفتم
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
ولی منظورشون از جاهایی که رنگی کردم رو نمی فهمم. مال بقیه هم همینطور بوده؟
frz61 جان به خاطر همين چيزاست كه من تا حالا هيچ ايميلي به سفارت نزدم مي ترسم هي استرس به استرسم اضافه شه . اول گفتن به محض اينكه شمارتونو ديديد هر چه زودتر بيايد سفارت بعد گفتن وقتي اومديد ما دوباره كيس شما رو بررسي مي كنيم اگه همه چيز اوكي بود ويزا براتون پست مي شه اين ديگه چه جور جواب دادنه آقـــــــــــــــــــــــــــا !!
دوستاني كه ايميل زدن لطفاً نظربدين ببينم قالب ايميلشون همين شكليه ؟؟؟؟؟
من که تاحالا ایمیل این شکلی ندیده بودم، معمولا مینویسن (Administrative Processing) هنوز کامل نشده سایت رو چک کن.
دوست عزیز عین این ایمیل برای من اومد تازه یه چیز خیلی استرس آور دیگه مبنی بر اینکه "اگه تا 30 سپتامبر پروسه ی شما تموم شد اونوقت تو سایت میزنیم" هم توش نوشته بود، ولی یک هفته ی بعدش کلیرنس من اومد تو سایت. اینو گفتم که الکی با بزرگ کردن این جملات استرس خودتون رو بیشتر نکنین، این ایمیل ها از پیش نوشته شدست و اگر پروسه هنوز تموم نشده باشه براتون میزنن، در ضمن اون سایت ceac هم فقط اعصاب خورد کنه، پس استرس ندااااااااااااشته باشین ، ایشالا همه کلیر میشن
2012AS00054xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:جون2012
تاریخ دریافت کلیرنس:جولای 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
هنوز برای من وقت مصاحبه تعیین نشده ... باید صبر کنم تا ایمیل بیاد؟
بنظر شما حدودا کی میشه؟...با توجه به چیزایی که تو امضام هست...
تا اون موقع روند کارمو چه جوری چک کنم؟
راهی هست؟
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی