موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما هممون رفتیم که امروز کلیر بشیم کی ها امادن برای هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کشیدن!
اینم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug 
تاریخ دریافت ویزا 6sep
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 16:46)gulu نوشته: (2012-08-23 ساعت 16:32)Kate.S نوشته: (2012-08-23 ساعت 15:27)gulu نوشته: (2012-08-23 ساعت 15:16)skyramis نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: سلام. من ایمیل زدم به سفارت ابوظبی و اظهار کردم که مدارس باز شده در ایالتی که ما میخوایم بریم (آریزونا) و من نگران بچه هام هستم خیلی سریع به فاصله نیم ساعت بعد جواب دادند که ویزای شما که برنده اصلی هستید و دختر و پسرتون آماده است میتونید روزهای یکشنبه یا سه شنبه بیاید بگیرید ولی پروسه اداری شوهرتون هنوز تمام نشده و ایشون دیر تر وقتی که ویزاش آماده شد بیاد. حالا هم خوشحالم و هم نگران همسرم ماهم 73 روزه که منتظریم. البته خیلی امیدوارم که برای اوایل سپتامبر همه را کلیر کنند. حالا نمیدونم بریم ویزامونو بگیریم یا صبر کنم تا تکلیف شوهرم هم معلوم بشه؟
سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم . وضعیت من هم مثل شما هستش 10 روز پیش به من میلی زدن که همسرم که برنده اصلی هست کلیر شده و شما هنوز نشدین و خودشون توصیه کرده بودن که همسرم بره ویزاشو بگیره اگر مطالب قبلی من را بخوانید متن نامه را هم گذاشته بودم ما هم تصمیم گرفتیم که تا اواسط سپتامبر صبرکنیم اگر ویزای من حاضر شد که باهم میریم اگر هم نه که همسرم بره تا بعد من بهش ملحق شم اما وضعیت شما کمی متفاوت هست بخاطر بچه ها من اگر بجای شما بودم بیشتر از این معطل نمیکردم چرا که تغییر مدرسه برای بچه ها افت تحصیلی داره حالا شما این مسله را با تغییر زبان و تغییر سرفصل درسی هم اضافه کنید متوجه وضعیت حساس خودتون میشیدبرای همین یک روز هم معطل نکنید برید ویزا بگیرید و بردید بزارید بچه ها به تحصیل ادامه بدن اگر هم در بدترین شرایط کلیر همسرتون تا اخر سپتامبر هم حاضر نشد شما میتونید از اونطرف برای ایشون اقدام کنید
از اونطرف چطور ميشه واسه ويزاي همسري كه كليرش نيومده اقدام كرد ؟ اگه كسي واقعاً اطلاع داره لطفاً اينجا ذكر كنه كه راهش چيه ؟
سلام Gulu جان
والا اصلا کاری نداره فرمهاشو پور میکنی و اقدام میکنی از خوده آمریکا، بعد منتظر (Priority date) میشی که این (Priority date) زمان رسیدگی به پروندهٔ شما و همسرتون هستش، که در حال حاضر این زمان انتظار حدوداً ۴ سال هستش برای کسهایی که گرین کارت دارن فکر میکنم، و برای کسایی که پاسپورت دارن اصلا زمان انتظاری وجود نداره، به این شاخه از مهاجرت میگن (Opposite sex spouse and minor children (under 21 year old) of lawful permanent residents) که کدش هم هست (F2A).
موفق باشید
سلام بر kate عزيز و با مرام كه ما رو فراموش نكردن
بالاخره فكره ديگه خطور ميكنه
فضوليم گل كرده بود بدونم كه اگه زبونم لال نفر اصلي تونست بره چه جوري مي شه واسه همسر اقدام كنه . ولي فعلاً كه جواب هيچكدوممون نيومده با اين توضيحاتي كه دادين چهارســـــــــــال !! بابا بيخيال
اون دوستمون همچين گفت خيلي راحته فكر كردم 2 ماهه ميشه همسر رو برد! حالا شما دعا كنيد با هم كلير بشيم كه اين دنگ و فنگا رو نداشته باشيم 
Gulu جان
فکر کنم منظور دوستمان از راحت این بود که به احتمال ۹۹.۹۹۹% به همسر کسی که یا گرین کارت داره یا پاسپورت ویزا تعلق خواهد گرفت ولی خوب زمان انتظار فقط برای کسانی که گرین کارت دارن یکم طولانی هستش.
موفق باشید
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++ مال منم باز نمیشــــــــــــه++++++++
++++++++به امید خبرای خوب ++++++++++++
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 16:49)smmyp نوشته: سلام دوستان، اگه زحمتی نیست میلهاتون رو چک بکنید.
اینطور که شنیدم زودتر از جدول به ایمیلتون میفرستند. ممنونم.
در صورتي ايميل مي زنن كه شما بهشون ايميل زده باشيد و وضعيت كيستون رو جويا شده باشين . اين سفارتيا بعيده همچين ابتكاري بزنن و سر خود ايميل بزنن لطف كنن كاراشونو زود انجام بدن و جدول خودشون رو آپ كنن ايميل زدن پيشكششون
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-23 ساعت 16:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-23 ساعت 16:59 توسط frz61.)
(2012-08-23 ساعت 16:49)gulu نوشته: frz61 پايين صفحه ظاهر شد
كجايي دوستم ؟ پاسها رو تحويل دادي ؟ يه خبري بده ؟ رفتي داخل سفارت بگو پس چي كار مي كنيد؟ د يالا سپتامبر نزديكه 
من الان ترکیه هستم
یک اشتباهی کردم که نگو - اندکی دچار امواج منفی بودم به همین خاطر خبری ندادم از خودم
پاس رو تحویل یو پی اس دادم و اومدم استانبول و الان هم استرس گرفتم چون اسم هتلم با چیزی که تو وچر بود اندکی تفاوت داشت - من تلفنی به ups خبر دادم ولی خوب دیگه لاتاریه و استرس هاش
در کل برای همه شما دوستای گلم با تمام توان دعای خیر می کن و انرژی مثبت می فرستم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 16:57)frz61 نوشته: (2012-08-23 ساعت 16:49)gulu نوشته: frz61 پايين صفحه ظاهر شد
كجايي دوستم ؟ پاسها رو تحويل دادي ؟ يه خبري بده ؟ رفتي داخل سفارت بگو پس چي كار مي كنيد؟ د يالا سپتامبر نزديكه 
من الان ترکیه هستم
یک اشتباهی کردم که نگو - اندکی دچار امواج منفی بودم به همین خاطر خبری ندادم از خودم
پاس رو تحویل یو پی اس دادم و اومدم آنکارا و الان هم استرس گرفتم چون اسم هتلم با چیزی که تو وچر بود اندکی تفاوت داشت - من تلفنی به ups خبر دادم ولی خوب دیگه لاتاریه و استرس هاش
در کل برای همه شما دوستای گلم با تمام توان دعای خیر می کن و انرژی مثبت می فرستم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خوب نگران نباش اين كه چيز مهمي نيست ! نمي شه بري ups و آدرستو اصلاح كني ؟ راستي نوشتي اومدي آنكارا ؟ احياناً منظورت استانبول نبود ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
اين دوستمون mehdi426i كجاس پس ؟ بياد برامون يه كم بندري بخونه تا همه دوستان دور هم جمعيم يه مراسمي داشته باشيم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سایت تعیین زمان مصاحبه هم باز نمیشه مثکه!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فینال المپیکم بودم انقدر استرس نداشت........!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فکر کنم خبرهاییه. سایت باز نمیشه.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 17:06)emtiaz نوشته: سایت تعیین زمان مصاحبه هم باز نمیشه مثکه!!!
آره کلاً سایتشون ترکیده گویا . . .
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اندکی صبر بچه ها... امیدوارم خبرای خوب بشنویم، یه ساعت دیگه سایتشون رو ردیف میکنن...یه هورا تو گلوی من مونده میخوام امروز داد بکشم راحت بشم
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
OpenDNS Guide.com
Hmm, www.usemb-ankara.org.tr isn't loading right now.
The computers that run www.usemb-ankara.org.tr are having some trouble. Usually this is just a temporary problem, so you might want to try again in a few minutes.
Want more detail? See which nameservers are failing.
حالا اميدوارم كامپيوترشون مورد حملات سايبري قرار نگرفته باشه توي اين هير و ويري !!!! اي بابا