کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-23 ساعت 18:06)sheida.bvip نوشته:  Your administrative reviewing will be completed soon. Please keep tracking your number on our website.
اين ايميل براي من فرستادن

تبریک میگم.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، alimon ، tiba ، honey62 ، Hmax ، daria ، MAHDI2012
[quote='moesa7' pid='206228' dateline='1345727384']
سلام به همه منتظران،
ما امروز وارد 71 امین روز انتظار شدیم......
سلام پیشنهاد میکنم باهاشون تماس بگیرید و بفرمایید که قبلا جوابها رو براشون فرستادید. یه رونوشت از ایمیل ارسالی قبلی (منظورم همون جوابهاست) رو هم ضمیمه کنید. امیدوارم موثر باشه
++++++++++++++++++++++++++++ اینم انرژی مثبت برای همه ی منتظران
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، alexander ، emtiaz ، alimon ، honey62 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1 ، daria ، behina
مثله اینکه gulu عزیز یه آهنگ بندری از من درخواست داشتن، چی دوست داری برات بخونم عزیز؟
بچه ها خودشونو گرم کنن که میخوایم بترکونیم!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: gulu ، frz61 ، smmyp ، bakhshandehgy ، alimon ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، daria ، behina ، MAHDI2012
هاها نه ماشاللا انقره سريشم ...خودم ايميل زدم بعدشم تبريك نداره كه فكر كنم الكي كفتن كه فقط دست از سرشون بردارم كسي ديكه ايميل نزده؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: smmyp ، alimon ، honey62 ، gulu ، Hmax ، behina ، MAHDI2012
(2012-08-23 ساعت 18:05)gulu نوشته:  "Announcement

Please note that U.S. Embassy Ankara’s Consular Section will be closed on August 30 in observance of Victory Day. No visa services will be provided on this day.

خواهشمند است توجه کنید که بخش کنسولگری سفارت آمریکا در آنکارا روز ۳۰ آگوست برای رعایت روز پیروزی تعطیل است. در این روز خدمات ویزا داده نمی‌شود."

اين اطلاعيه رو تازه الان زدن تو سايتشون ! (البته فبلاً تو بخش Holiday بود ) فقط اميدوارم از دوشنبه تا چهارشنبه 27-29 آگوست رو تعطيل نكنن و به كاراي ما رسيدگي كنن فكر كنم قضيه همون بين التعطيلين شد كه گفتم Shy

گولو جان ببین نشدا این طوری نمیشه. Tongue امروز همش داری از در منفی وارد میشی. اوون از حملات س.ای.ب.ر.یت بود اینم از این که داری سفارتو یه هفته تعطیل میکنی و بچه ها رو میفرستیشون ولایت تو یو اس. Big GrinBig GrinBig Grin
فکر نکنم مثل ما بی درو پیکر باشن. 30 ام از قبل تو لیست تعطیلات بود فکر کنم فقط دارن یادآوریش میکنن.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، alimon ، honey62 ، gulu ، daria ، MAHDI2012
(2012-08-23 ساعت 18:20)frz61 نوشته:  etefagh جان وضعیت شما هم تو سایت ups تغییری نکرده؟

سلام دوست گرامی
خیر. تغییری نکرده.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: frz61
یک کاری ضروری پیش اومده من باید برم بیرون برگردم،
خواهش میکنم سنگر رو نگه دارید تا من بیام ...... با آرزوی موفقیت برای همه‌تون. تا 7 میام Shy
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: alimon ، honey62 ، bakhshandehgy ، frz61 ، Kate.S ، rezagh ، daria
سایت باز نمیشه که عــــــــــــــــامــــــــــــــــــــو !!! Big Grin
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، smmyp ، samgh
بچه ها ميدونستن وقتي من به افيسرم گفتم كه ايرانيا وقتي تو كليرهستن صبح تا شب پا اينترنتن و f5 f5 ميزنن چشاش چهار تا شد باور نمي كرد.خيلي بيخيال برگشت گفت ما كه گفتيم هفته يه بار چك كنيد نه بليط بگيرين نه زندگيتونو عوض كنيد! خواستم بگم اينقد سنگر داري نكنيد همون اخره شب هفته دوبار چك كنين كافيه استرس اضافيم بخودتون نديدن هر دو هفته يه بارم يه ميل بزنين پيگير باشين
تشکر کنندگان: etefag ، smmyp ، alimon ، MAHDI2012 ، sam11
بچه ها 6:30 شد که... الان تعطیل میشن میخوان برن خونه شون، سایتو کی درست کنه پس؟؟؟!!!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، rezagh ، alimon ، samgh ، sam11
(2012-08-23 ساعت 18:32)iloveshadow نوشته:  سایت باز نمیشه که عــــــــــــــــامــــــــــــــــــــو !!! Big Grin

به به سلام ! رسيدن بخير Tongue آره يه ساعت و نيم ميشه كه ما رو بيكار گير اوردن Big GrinBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: MPU ، rezagh ، a.r.a.s.h1 ، daria ، alimon ، MAHDI2012
دوستان خواهش می کنم ما رو از هم جدا نکنین!
من تا این مسئول سایت سفارت رو نزنم ریز نکنم آروم نمیشم! رفته لیست و آپدیت کنه زده کل سایت و ترکونده الان هم برررر و برررررررر کعنهو وزغ پشت قزمز داره منو نگاه میکنه
خواهش می کنم بزارین ادبش کنم!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، honey62 ، frz61 ، Hmax ، smmyp ، loveusa ، rezagh ، alimon ، samgh ، MAHDI2012 ، sam11
(2012-08-23 ساعت 18:36)lovelybugatti نوشته:  بچه ها ميدونستن وقتي من به افيسرم گفتم كه ايرانيا وقتي تو كليرهستن صبح تا شب پا اينترنتن و f5 f5 ميزنن چشاش چهار تا شد باور نمي كرد.خيلي بيخيال برگشت گفت ما كه گفتيم هفته يه بار چك كنيد نه بليط بگيرين نه زندگيتونو عوض كنيد! خواستم بگم اينقد سنگر داري نكنيد همون اخره شب هفته دوبار چك كنين كافيه استرس اضافيم بخودتون نديدن هر دو هفته يه بارم يه ميل بزنين پيگير باشين

آفرين به صداقت شما Big Grin آفرين به انگيزه شما Tongue آفرين به بي خيالي شما Tongue
ولي دوست من سپتامبر تو راهه و شب نشده سر راحت رو زمين بزارم و بخوابم روزها هم كه از كت مي افتم از بس هي ريفرش مي كنم كاش اندكي از بي خيالي شما نصيب من مي شد Big GrinBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، honey62 ، tiba ، frz61 ، Hediyeh ، smmyp ، rezagh ، a.r.a.s.h1 ، daria ، alimon ، MAHDI2012 ، sam11
مرسی Gulu جان Big Grin

الان قیافه طرف مث ترول فیس شده و داره به ما میخنده :-))))

مرسی Gulu جان Big Grin

الان قیافه طرف مث ترول فیس شده و داره به ما میخنده :-))))
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: gulu ، bakhshandehgy ، frz61 ، smmyp ، rezagh ، alimon
منم به ریلکسیه lovelybugatti داره حسودیم میشه، ما که رسما از کار و زندگی افتادیم...خدایا رحمی...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، rezagh ، a.r.a.s.h1 ، alimon ، MAHDI2012 ، samgh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان