کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دیگه فکر نکنم آپ کنن.امشبم سر کار بودیم.
تشکر کنندگان: alimon
(2012-08-23 ساعت 18:38)mehdi426i نوشته:  دوستان خواهش می کنم ما رو از هم جدا نکنین!
من تا این مسئول سایت سفارت رو نزنم ریز نکنم آروم نمیشم! رفته لیست و آپدیت کنه زده کل سایت و ترکونده الان هم برررر و برررررررر کعنهو وزغ پشت قزمز داره منو نگاه میکنه
خواهش می کنم بزارین ادبش کنم!

قربونت فعلا کاریت نباشه بعد از کلیر شدن منم در خدمتم با هم ترتیبشو میدیم. Big GrinBig GrinBig Grin
منم با شما موافقم اینا یا اوومدن سایتو آپدیت کنن زدن ترکوندنش Tongue یا یه لیست باند بالایی دارن که تو سایت جاش نمیشه. Big Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: frz61 ، Hediyeh ، honey62 ، کیانا ، smmyp ، mehdi426i ، rezagh ، a.r.a.s.h1 ، daria ، alimon ، MAHDI2012
سلام نگران نباشید دارند آپدیت می کنند...2A کنید و انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: Hediyeh ، honey62 ، bakhshandehgy ، smmyp ، rezagh ، a.r.a.s.h1 ، alimon ، MAHDI2012
(2012-08-23 ساعت 18:16)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-23 ساعت 18:05)gulu نوشته:  "Announcement

Please note that U.S. Embassy Ankara’s Consular Section will be closed on August 30 in observance of Victory Day. No visa services will be provided on this day.

خواهشمند است توجه کنید که بخش کنسولگری سفارت آمریکا در آنکارا روز ۳۰ آگوست برای رعایت روز پیروزی تعطیل است. در این روز خدمات ویزا داده نمی‌شود."

اين اطلاعيه رو تازه الان زدن تو سايتشون ! (البته فبلاً تو بخش Holiday بود ) فقط اميدوارم از دوشنبه تا چهارشنبه 27-29 آگوست رو تعطيل نكنن و به كاراي ما رسيدگي كنن فكر كنم قضيه همون بين التعطيلين شد كه گفتم Shy

گولو جان ببین نشدا این طوری نمیشه. Tongue امروز همش داری از در منفی وارد میشی. اوون از حملات س.ای.ب.ر.یت بود اینم از این که داری سفارتو یه هفته تعطیل میکنی و بچه ها رو میفرستیشون ولایت تو یو اس. Big Grin
فکر نکنم مثل ما بی درو پیکر باشن. 30 ام از قبل تو لیست تعطیلات بود فکر کنم فقط دارن یادآوریش میکنن.

بيا bakhshandehgy جان اونوقت بگو gulu هي داري انرژي منفي ميدي Cool اين دفعه هم كار lovelybugatti بود Tongue كه بعد از تعطيلي سايتCEAC اين جدولم درش تخته شد و به ملكوت اعلي پيوست !!!Tongue

مي ترسم از تنها راه باقيمانده و اونم چك كردن و ريفرش كردن ايميلهامون باشه كه يهويي سايت gmail و yahoo رو هم بپوكونيم Big GrinTongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، etefag ، oe163 ، rezagh ، a.r.a.s.h1 ، daria ، alimon ، MAHDI2012 ، sam11
(2012-08-23 ساعت 18:12)tiba نوشته:  [quote='moesa7' pid='206228' dateline='1345727384']
سلام به همه منتظران،
ما امروز وارد 71 امین روز انتظار شدیم......
سلام پیشنهاد میکنم باهاشون تماس بگیرید و بفرمایید که قبلا جوابها رو براشون فرستادید. یه رونوشت از ایمیل ارسالی قبلی (منظورم همون جوابهاست) رو هم ضمیمه کنید. امیدوارم موثر باشه
++++++++++++++++++++++++++++ اینم انرژی مثبت برای همه ی منتظران
سلام تیبا جان
ممنون از راهنماییتون.
اره همین کارو کردم ولی مهم اینه که با این بی دقتی شون پروسمه ما رو 2 ماه و 10 روز (70 روز) عقب انداختن
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: tiba ، daria ، alimon
gulu جان شايد اگه با امضا اين كامنت پست ميكردم اينقد تيكه باره من نمي كردي. مدت زمان كليرمن ديگه بايد توگينس ثبت بشه

اگه كامنت با امضا پست نميكنم بخاطر احترام كه انرژي ++++ دوستانه

تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، rezagh ، daria ، alimon ، sam11 ، gulu
(2012-08-23 ساعت 19:09)lovelybugatti نوشته:  gulu جان شايد اگه با امضا اين كامنت پست ميكردم اينقد تيكه باره من نمي كردي. مدت زمان كليرمن ديگه بايد توگينس ثبت بشه

سلام، موقع مصاحبه به من گفتند دو یا سه هفته، خب من که تا سه هفته پیش مشکلی نداشتم ولی الان که 6 هفته گذشته یک کم حق دارم دیگه نه؟!؟
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: honey62 ، rezagh ، daria ، alimon ، behina ، amiry ، SH1A2R3
هميشه حق با مشتريه ولي خوب زورمون بهشون نميرسه چيكار كنيم خوب Wink)))))))

خوب ديگه من با اجازتون برم انكامال يه فيلم سه بعدي ببينم اميدوارم وقتي برگشتم كليرهممون بياد
+++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: smmyp ، rezagh ، daria ، saljoogh ، alimon
خوب با اجازه تون ما هم بریم فردا بیایم...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: moesa7 ، nahid.t ، oe163 ، rezagh ، daria ، alimon ، amiry ، SH1A2R3
دوستان سایت خراب شده؟ چرا باز نمیشه؟
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: alimon ، SH1A2R3 ، opayamani
(2012-08-23 ساعت 20:11)nilufar نوشته:  دوستان سایت خراب شده؟ چرا باز نمیشه؟

در اثر رفرش بی وفقه، سوخت Big Grin Wink
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: هستی zn ، daria ، behina ، iloveshadow ، alimon ، a.r.a.s.h1 ، amiry ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، gulu
برای ویزاهای غیرمهاجرتی هم باز نمیشه که!!!
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011Aguest 06
تاریخ مصاحبه:19 June
تاریخ دریافت کلیرنس: Sep 10
تاریخ دریافت ویزا: 26 Sep
تاریخ ورود به امریکا: 28 Sep
جمع تقریبی هزینه ها: حدود 6 میلیون تومان برای یک نفر
تشکر کنندگان: behina ، alimon ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، opayamani
بچه ها فردا برای خیلی هاتون روز خوبی با هوراهایی که میکشید معلوم میشه.من از الان بهتون تبریک میگم.با اطمینان بهتون میگم فردا سایت با کلی شماره جدید اپدیت میشه.

زمانه قرعه نو میزند به نام شما خوشا شما که میرود جهان به کام شماSmile
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: behina ، ASALI ، alimon ، Hediyeh ، a.r.a.s.h1 ، amiry ، bakhshandehgy ، frz61 ، Erfaanism ، msi ، loveusa ، daria ، SH1A2R3 ، gulu ، opayamani ، behrooz ramezani ، honey62 ، arman_m
سلام بر همه دوستان گل:
به یکی از دوستان که در امریکا تشریف دارند و مصاحبه با هم بودیم و ما را تنها گذاشتند و رفتند و ........... درخواست کردم سایت را چک کرد باز نمی شه!!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: mehdi426i ، alimon ، a.r.a.s.h1 ، amiry ، frz61 ، SH1A2R3 ، afshin4749 ، opayamani ، arbasic
الان از یکی شنیدم ترکیه رفتنم دیگه ویزایی شد ! واقعا اینجوریه ؟!؟!؟!؟
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان