کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-23 ساعت 23:04)iloveshadow نوشته:  الان از یکی شنیدم ترکیه رفتنم دیگه ویزایی شد ! واقعا اینجوریه ؟!؟!؟!؟

ترا خدا خبری که منبع موثق نداره منتشر نکنید .همین خبر را کم داشتیم !!!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: asxz ، amiry ، frz61 ، daria ، SH1A2R3
(2012-08-23 ساعت 23:04)iloveshadow نوشته:  الان از یکی شنیدم ترکیه رفتنم دیگه ویزایی شد ! واقعا اینجوریه ؟!؟!؟!؟
چندوقت پیش بود که ایران اعلام کرد که از این به بعد ورود اتباع ترکیه به ایران نیاز به گرفتن ویزا هست. هیچ بعید نیست که اونا هم مقابله به مثل کنند. وقتی یک کشور توافق دوجانبه را بصورت یکطرفه لغو می کنه، انتظاری نیست که طرف مقابل اونو رعایت کنه.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62 ، etefag

بابا من هفته دیگه مصاحبه دارم تو رو خدا این حرفا رو رو نزنید من به اندازه کافی استرس دارم
تشکر کنندگان: alimon ، amiry ، frz61 ، daria ، SH1A2R3
(2012-08-23 ساعت 23:24)asxz نوشته:  

بابا من هفته دیگه مصاحبه دارم تو رو خدا این حرفا رو رو نزنید من به اندازه کافی استرس دارم

طبق خبری که تو bbc اعلام شد، فقط بخاطر ایجاد امنیت بیشتر جهت جلسهٔ سران این قانون گذشته شد. و بعد اینکه جلسات تموم بشه بر می‌دارن این قانون رو. وزیر خارجه ترکیه هم گفت بود که ما این قضیرو کاملا درک می‌کنیم. تا اینجاشو من ۱۰۰% اطمینان دارم و خبرش هم در bbc می‌شه پیدا کرد تو آرشیوشون.

اینکه دیگه ترکیه هم چنین قانونی‌ گذاشته باشه یکم بعید به نظر می‌رسه، هرچند که من مصاحبم ابو ظبی خواهد بود، ولی‌ الان براتون می‌گردم ببینم که خبر موثقی در این رابطه هست یا نه. نظر شخصی‌ خودم اینه که بعید به نظر می‌رسه چنین چیزی

(2012-08-23 ساعت 23:29)saljoogh نوشته:  

طبق خبری که تو bbc اعلام شد، فقط بخاطر ایجاد امنیت بیشتر جهت جلسهٔ سران این قانون گذشته شد. و بعد اینکه جلسات تموم بشه بر می‌دارن این قانون رو. وزیر خارجه ترکیه هم گفت بود که ما این قضیرو کاملا درک می‌کنیم. تا اینجاشو من ۱۰۰% اطمینان دارم و خبرش هم در bbc می‌شه پیدا کرد تو آرشیوشون.

اینکه دیگه ترکیه هم چنین قانونی‌ گذاشته باشه یکم بعید به نظر می‌رسه، هرچند که من مصاحبم ابو ظبی خواهد بود، ولی‌ الان براتون می‌گردم ببینم که خبر موثقی در این رابطه هست یا نه. نظر شخصی‌ خودم اینه که بعید به نظر می‌رسه چنین چیزی
---------------------------------
تو خبرگزاریها که چیزی نوشته نشده در این رابطه. در ضمن براتون وبسایت وزارت امور خارجه ترکیه رو هم چک کردم. هنوز برای ایرانی‌‌ها تغییر خاصی‌ اعلام نشده.

Iran: Ordinary and official passport holders are exempt ed from visa for their travels up to 90 days.

ترجمه: برای ایرانی‌ ها، دارندگان پاسپورت معمولی و سیاسی/دولتی ویزا نیازی نیست به مدت ۹۰ روز فقط.

http://www.mfa.gov.tr/visa-information-f...ers.en.mfa
تشکر کنندگان: alimon ، behina ، MAHDI2012 ، amiry ، mrr777 ، loveusa ، asxz ، daria ، hadiseh.t ، SH1A2R3 ، honey62 ، a.r.a.s.h1

سلام
من امروز صبح اومدم آنکارا ویزا نخواستند خیلی هم همه چیز مرتبه فردا صدای هورای همتون رو اینجا میشنوم
ضمنا سایت رو هم از اینجا چک کردم باز نشد
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: babak4835 ، amiry ، MAHDI2012 ، iloveshadow ، frz61 ، loveusa ، asxz ، daria ، SH1A2R3 ، honey62 ، alimon ، a.r.a.s.h1
منتظران عزیزBig Grin یک سوال داشتم
اگر انشاالله زد و فردا پس فردا کلیر شدیم، برای امثال من که تو جون مصاحبه داشتند اعتبار ویزا تا دسامبر خواهد بود که یعنی سه ماه از اعتبار ویزا از بین رفت. برای استفاده از حداکثر اعتبار شش ماهه، باید با دکتر تماس بگیرم و وقت بگیرم؟؟؟ کارت واکسن مجدادا ببرم؟؟؟ سرم را بندازم پایین همینطوری برم مطب دوست عزیزمون؟؟؟Cool
چه کنم؟ کسی تجربه ای داره؟؟؟
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، alimon
یه لحظه همه ریختن سرم کـــــــولـــــــــــــاک کردم Smile)))))))))))
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، afshin4749 ، honey62 ، alimon
(2012-08-23 ساعت 23:58)iloveshadow نوشته:  یه لحظه همه ریختن سرم کـــــــولـــــــــــــاک کردم Smile)))))))))))

دوست عزیز کولاک نکردی ...استرس وارد کردید!!!!!!!!!!!!!!

(2012-08-23 ساعت 23:57)amiry نوشته:  منتظران عزیزBig Grin یک سوال داشتم
اگر انشاالله زد و فردا پس فردا کلیر شدیم، برای امثال من که تو جون مصاحبه داشتند اعتبار ویزا تا دسامبر خواهد بود که یعنی سه ماه از اعتبار ویزا از بین رفت. برای استفاده از حداکثر اعتبار شش ماهه، باید با دکتر تماس بگیرم و وقت بگیرم؟؟؟ کارت واکسن مجدادا ببرم؟؟؟ سرم را بندازم پایین همینطوری برم مطب دوست عزیزمون؟؟؟Cool
چه کنم؟ کسی تجربه ای داره؟؟؟
اعتبار مدیکال 6 ماه می باشد و در صورتی تکرار می شود که اعتبار آن بگذره و فکر کنم دکتر به مدرکی که مشخص کنه نوبت مصاحبه دارید یا کلیر شدید را درخواست کنه!!!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: smmyp ، frz61 ، sam11 ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، 3rip ، alimon ، asxz ، amiry
[font=Verdana]جمعه همگی بخیر، امروز عصر قرار ما همینجا ساعت[font=Arial] 7[/font] بلکه هم زودتر[/font] . . .
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، loveusa ، bakhshandehgy ، daria ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، honey62 ، alimon ، ozr ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، amiry
استرس چی آخه سواله دیگه ! شما هم همش میچسبونین استرس وارد شد استرس وارد شد ...
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: loveusa ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، alimon ، etefag
سلام همين الان از سفارت بام تماس گرفتن و گفتن امروز فقط و فقط پرسپوليسيها پاك اعلام ميشن و پاك اعلام شدن استقلاليها منوط به گرفتن رضايت كتبي از پرسپوليسيهاي محترمه

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، samgh ، sayeh_m ، behina ، frz61 ، alimon ، mehdi426i ، ozr ، tartar ، moesa7 ، amiry
راستي سايتم راه افتاد فعلا خبري نيست
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، behina ، frz61 ، honey62 ، alimon ، amiry
(2012-08-23 ساعت 22:51)MAHDI2012 نوشته:  سلام بر همه دوستان گل:
به یکی از دوستان که در آمریکا تشریف دارند و مصاحبه با هم بودیم و ما را تنها گذاشتند و رفتند و ........... درخواست کردم سایت را چک کرد باز نمی شه!!!

سلام دوست خوبم ، هر کاری که داری بگو من انجام میدم . نگران نباش ، انشاءالله کلیر میشی . هنوز وقت دارید . وضعیت شما رو در جدول دیدم . امیدوارم شما هم بار سفر ببندین . آمین
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، alimon ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، amiry
سلام من جایی هستم ودسترسی به چیزی ندارم لطفا آدرس سایت کلیرنس رو برام بگذارید ممنونم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: bakhshandehgy
(2012-08-24 ساعت 09:07)کیانا نوشته:  سلام من جایی هستم ودسترسی به چیزی ندارم لطفا آدرس سایت کلیرنس رو برام بگذارید ممنونم

سلام كياناي عزيز :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: کیانا ، frz61 ، honey62 ، alimon ، bakhshandehgy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان