کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-24 ساعت 00:05)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-23 ساعت 23:58)iloveshadow نوشته:  یه لحظه همه ریختن سرم کـــــــولـــــــــــــاک کردم Smile)))))))))))

دوست عزیز کولاک نکردی ...استرس وارد کردید!!!!!!!!!!!!!!

(2012-08-23 ساعت 23:57)amiry نوشته:  منتظران عزیزBig Grin یک سوال داشتم
اگر انشاالله زد و فردا پس فردا کلیر شدیم، برای امثال من که تو جون مصاحبه داشتند اعتبار ویزا تا دسامبر خواهد بود که یعنی سه ماه از اعتبار ویزا از بین رفت. برای استفاده از حداکثر اعتبار شش ماهه، باید با دکتر تماس بگیرم و وقت بگیرم؟؟؟ کارت واکسن مجدادا ببرم؟؟؟ سرم را بندازم پایین همینطوری برم مطب دوست عزیزمون؟؟؟Cool
چه کنم؟ کسی تجربه ای داره؟؟؟
اعتبار مدیکال 6 ماه می باشد و در صورتی تکرار می شود که اعتبار آن بگذره و فکر کنم دکتر به مدرکی که مشخص کنه نوبت مصاحبه دارید یا کلیر شدید را درخواست کنه!!!!

ما اعتبار مدیکالمون 3 ماه مونده بود که رفتیم گفت یا باید گذشته باشه یا نهایتا 1 ماه به انقضاش باشه اونم با کلی خواهش.مدارک قبلی رو هم با خودتون ببرین و اونایی که دکتر داده بهتون .وقت هم بگیرین ضرر نداره
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، honey62 ، alimon ، amiry ، behzad7
سلام دوستان

مرورگر من سایت رو باز می کنه ولی تاریخ آپ اون هنوز 17 اگوست هست مرورگر من گوگل کرومه اگه شما هم گوگل کروم دارید امتحان کنید
تشکر کنندگان: frz61 ، honey62 ، alimon ، bakhshandehgy ، MAHDI2012
(2012-08-24 ساعت 10:06)opayamani نوشته:  سلام دوستان

مرورگر من سایت رو باز می کنه ولی تاریخ آپ اون هنوز 17 اگوست هست مرورگر من گوگل کرومه اگه شما هم گوگل کروم دارید امتحان کنید

سلام
مرور گر من هم mozila هست و تاريخ همون 17 آگوسته . فكر كنم ديروز كلي بهمون خنديدن و واسه آپ كردن جدول امروز انرژي گرفتن Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: opayamani ، frz61 ، honey62 ، alimon ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
با دورد فراوان خدمت دوستان گلم
امیدوارم امروز این سایت آپدیت شه و شمار زیادی از دوستای گلمون کیس نامبرشون تو سایت در بیاد و همه اینجا خوشحال شیم و خوشحالی کنیم
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: gulu ، frz61 ، oe163 ، alimon ، honey62 ، loveusa ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، کیانا ، hadiseh.t ، tartar ، tiba ، H-K
سلام
پاسها را شوهرم چهارشنبه تحویل یو پی اس داده است ولی چرا هنوز همان متن قبلی زیر را نشان می دهد؟ مرسی.
Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: frz61
اینم از ما...امیدوارم تو آپدیت امروز شماره ما هم کنار شماره دوستامون باشه کلی هورا بکشیم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، gulu ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، frz61 ، alimon ، sheida.bvip ، loveusa ، arman_m ، Emad_L ، کیانا ، behina ، tiba ، moesa7 ، msi
(2012-08-24 ساعت 12:15)etefag نوشته:  سلام
پاسها را شوهرم چهارشنبه تحویل یو پی اس داده است ولی چرا هنوز همان متن قبلی زیر را نشان می دهد؟ مرسی.
Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir

برای تحویل پاسها از سفارت به یوپی اس شما باید 3 تا پنج روز کاری رو حتما در نظر بگیرین
ما پنج شنبه پاس هامونو تحویل سفارت دادیم و پنج شنبه هفته بعدش به دست ما رسید
البته دوستانی بودند که 5 شنبه تحویل دادن و شنبه دستشون بود. ونیز 2شنبه تحویل دادن و 4 شنبه دستشون بود .بودن دوستانی که 3شنبه تحویل دادن و
5شنبه ی هفته بعد پاس ها به دستشون رسید
پس اصلا جای نگرانی نیست و بهترین کار هم اینه که از طریق سایت سفارت میل بزنید و از روند صدور ویزا ازشون بپرسین
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، oe163 ، etefag ، tiba ، j1970 ، daria
اینم از انرژی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ما امروز دیگه کلیرمون رو می خواهیم!یالا یالا سفارت کلیر مارو با تمام دوستان مهاجرسرایمون رو بده یالا یالا!یالا یالا ما هوراااااا میخوایم یالا یالا!یالا یالا همین امروز کلیر میخوایم یالا یالا!
به افتخار سفارتی ها که قراره امروز هممون رو کلیر کنن هورراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: gulu ، arman_m ، alimon ، loveusa ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، کیانا ، hadiseh.t ، oe163 ، behina ، tiba ، honey62
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همگی امروز کلیر میشیم..........
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، کیانا ، oe163 ، behina ، tiba ، loveusa ، moesa7 ، a.r.a.s.h1 ، honey62
من هم همگام با بقیه بچه ها انرژی مثبت خودم را اینجا ول می دم Big Grin
با امید کلیر شدن همه ی برو بچ باحال مهاجرسرا در این روز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: alimon ، ماندانا ، sayeh_m ، کیانا ، gulu ، oe163 ، tartar ، behina ، tiba ، loveusa ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، nilufar ، honey62 ، daria
بچه ها جدیدا کسی ایمیل نزده؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: daria
(2012-08-24 ساعت 12:32)a.r.a.s.h1 نوشته:  اینم از انرژی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ما امروز دیگه کلیرمون رو می خواهیم!یالا یالا سفارت کلیر مارو با تمام دوستان مهاجرسرایمون رو بده یالا یالا!یالا یالا ما هوراااااا میخوایم یالا یالا!یالا یالا همین امروز کلیر میخوایم یالا یالا!
به افتخار سفارتی ها که قراره امروز هممون رو کلیر کنن هورراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم خیلی امیدوارم امروز شما کلیر بشین.Big Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، alimon ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، honey62 ، daria
منتظر هوراهاي شما هستم Big GrinBig Grin

ربنا ! وضع هذه الاسماء في الجدول تنظيف السفارة

MAHDI2012
iloveshadow
honey62
sheida.bvip
پرنيان 90
به گل
a.r.a.s.h1
oe163
s$s
Emad-L
tiba
IMMI
m86eb
bglory14914
behina
Alireza.a
ehsan442
کیانا (همسر )
samgh
lovelybugatti
leila20
loveusa
bakhshandehgy
daria
ماندانا
hadiseh.t
ozr
etefag (همسر)
smmyp
mehdi426i
Erfaanism
amiry
rezafc
nilufar
skyramis
alimon
msi *
H-K
sam11 *
و كوچيك شما gulu
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-08-24 ساعت 14:05)gulu نوشته:  منتظر هوراهاي شما هستم Big GrinBig Grin
MAHDI2012
iloveshadow
honey62
sheida.bvip
پرنيان 90
به گل
a.r.a.s.h1
oe163
s$s
m86eb
bglory14914
behina
Alireza.a
ehsan442
کیانا (همسر )
bakhtiari659 ?? (نميدونم كلير شدن يا نه )
lovelybugatti
leila20
loveusa
bakhshandehgy
daria
ماندانا
hadiseh.t
ozr
etefag (همسر)
smmyp
mehdi426i
Erfaanism
amiry
nilufar
skyramis
alimon
msi *
H-K
sam11 *
gulu و كوچيك شما

gulu عزیز امروز روزته مطمین باش من بیصبرانه منتظر هوراتم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: oe163 ، gulu ، Erfaanism ، etefag ، bakhshandehgy ، behrooz ramezani ، ASALI ، alimon ، tiba ، sayeh_m ، MAHDI2012 ، honey62 ، msi ، amiry ، daria
بچه هاي عزيز انگار صاحبش اومد پس فقط دعا كنين كليرا امروز بياد فوتبال فعلا تعطيل من خودم تعهد ميدم اگه امروز كليرا بياد هرروز تو نماز جمعه لس انجلس به نيابت از همه شركت كنم.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدايا ماه رمضونم تموم شد همه رو پاك اعلام كردي مارم پاك اعلام كن
اميييييييييييييننننننننننننننن
منظورم همه منتظرانه
تشکر کنندگان: ASALI ، oe163 ، alimon ، sayeh_m ، MAHDI2012 ، mehdi426i ، H-K ، honey62 ، sam11 ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان