کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
راستي بچه ها چندتا زير 30000 و چند زير 40000 منتظرن؟
تشکر کنندگان:
بچه ها كاش يكي زنگ بزنه سفارت ببينم امروز سايت آپديت مي شه يا نه ؟
يكي از بچه هاي آنكارا هم لطف كنه بره زنگ در حياطشونو بزنه خواب نمونن يه وقتBig Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: Hmax ، etefag ، sayeh_m ، ozr ، hadiseh.t ، oe163 ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، loveusa ، MAHDI2012 ، alimon ، H-K ، honey62 ، daria
(2012-08-24 ساعت 15:33)gulu نوشته:  بچه ها كاش يكي زنگ بزنه سفارت ببينم امروز سايت آپديت مي شه يا نه ؟
يكي از بچه هاي آنكارا هم لطف كنه بره زنگ در حياطشونو بزنه خواب نمونن يه وقتBig Grin

می شه می شه سایت اپدیت میشه نگران نباشیدBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: oe163 ، ozr ، bakhshandehgy ، Erfaanism ، sayeh_m ، MAHDI2012 ، ASALI ، behrooz ramezani ، alimon ، tiba ، daria
وضعيت آپديت سايت آنكارا در ماه آگوست :

8 آگوست - (45 كيس نامبر) - كلير شدن عده زيادي از دوستان Big GrinBig Grin
9 آگوست - ( صفر )
10 آگوست - (2 كيس نامبر) -
11 آگوست - تعطيل
12 آگوست - تعطيل
13 آگوست - ( صفر )
14 آگوست - ( صفر )
15 آگوست- (1 كيس نامبر) - برداشته شدن ستاره frz61 Big Grin
16 آگوست- (صفر)
17 آگوست - (صفر)
18 آگوست - تعطيل
19 آگوست- تعطيل
20 آگوست- تعطيل
21 آگوست- تعطيل
22 آگوست- ( صفر )
23 آگوست- ( صفر )
24 آگوست- (فعلاً منتظريم Big Grin )
25 آگوست- تعطيل
26 آگوست- تعطيل
27 آگوست- ( ... )
28 آگوست- ( ... )
29 آگوست- ( ... )
30 آگوست- تعطيل

پس اين سال بالايي ها هي دلخوشي مي دادن " ماههاي آخر زود به زود كلير مي كنن ! تقريباً هفته اي دو سه بار يا شايدم هر روز آپديت مي كنن !! "
كو پس ؟؟؟؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: sayeh_m ، ASALI ، loveusa ، ماندانا ، bakhshandehgy ، mehdi426i ، پرنیان90 ، oe163 ، Zhoopin ، Erfaanism ، alimon ، leila20 ، Hmax ، frz61 ، MAHDI2012 ، honey62 ، msi ، amiry ، daria
(2012-08-24 ساعت 15:26)lovelybugatti نوشته:  راستي بچه ها چندتا زير 30000 و چند زير 40000 منتظرن؟

ما 6500 هستیم
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: oe163 ، alimon
(2012-08-24 ساعت 17:33)ehsan442 نوشته:  
(2012-08-24 ساعت 15:26)lovelybugatti نوشته:  راستي بچه ها چندتا زير 30000 و چند زير 40000 منتظرن؟

ما 6500 هستیم

ببخشيد احسان چان منظورم منتظراني كه قبل از مي مصاحبه داشتن.
تشکر کنندگان:
بچه ها فک کنم این هفته هم آپ نمی کنند Sad
یعنــــــــــــــــــــــی واقعا دارند چی کار می کنند
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، lovelybugatti ، honey62 ، loveusa ، alimon ، daria
نخیر خبری نیستتتتتت
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: bakhshandehgy
اگه ويزا صادر نشده باشه ويزيت فرق نميكنه فقط وقتي كه دست مامور يوپي ذس برسه به روز ميشه.اگه تا فردا خبري نشد ميتوني بري سفارت پيگير شي ولي احتمالا بهتون ميگن تا 5 روز عاديه مگر اينكه دليلي داشته باشي كه بتوني قانعشون كني زود تر صادركنن برات مثل داشتن امتحان يا مشكل خاص.
اگه تو اينو دوروزه حوصلت سر ميره فردا بيا باما بريم پينت بال Wink
تشکر کنندگان: daria
(2012-08-24 ساعت 18:36)frz61 نوشته:  بچه ها من اینجا گیر افتادم-SadSad
همه فکرام درباره اینا غلط در میاد - گفتم حتما قبل از تعطیلات سفارت خیلی ها رو کلیر می کنن نشد- پیش خودم گفتم کامیلا و شایرا و .... قبل عید پاس دادن و با ویزا گرفتن پس تو سفارت هیچ تجمع پاسی نیست و مال ما زود داده میشه نشد
اگه از دوستان کسی بوده که 4 شنبه داده و تو ups وضعش فرق کرده تو رو خدا خبر بده- می گم نکنه بخاطر دیرتر کلیر شدن همسرم پاس ها رو نگه داشتن چون etefagh عزیز هم که وضعش مثل منه همسرشون هنوز کلیر نشدن

خودتو خيلي ناراحت نكن دوست من . كيس شما هيچ مشكلي نداره فقط تعطيلي زياد اين دوستاي سفارتي رو تنبل كرده و احتمالاً تا دوشنبه دست و دلشون به هيچ كاري نمي ره ، حقم دارن البته منم وقتي دو سه روز تعطيل هستم وقتي ميرم سر كار انگار از فضا اومدم و حال و حوصله هيچ كاري رو ندارم و تا پنجشنبه جمعه بعديش كارامو دس دس مي كنم Tongue
وقتي من قضيه اين بين التعطيلين رو مطرح مي كنمbakhshandegy صداش در مياد هي مي گه نفوس بد نزن گولو Big Grin
شما نهايتش تا سه شنبه كارت راه مي افته تهرانم كه تا يازدهم تعطيله پس ما چي بگيم كه اون از تعطيلات عيد فطر، اينم از پنجشنبه جمعه، تا دوشنبه هم كه بايد صبر كنيم تازه معلوم نيست كي مي خوان كلير كنن سپتامبرم كه از راه رسيد Sad

تشکر کنندگان: sayeh_m ، frz61 ، bakhshandehgy ، behina ، H-K ، MAHDI2012 ، honey62 ، frozen mind ، a.r.a.s.h1 ، loveusa ، alimon ، amiry ، daria
عملا هفته ی آینده آخرین هفته ی کاری برای ویزاهای دانشجوییه بنابراین اوج کار سفارت توی همین هفته است
بخاطر همین فکر می کنم که این هفته و قبل از تعطیلات کسی رو اعلام نکردند که حجم کاریشون از حد مجاز بیشتر نشه
به هر حال اگر قرار بود کسی کلیر بشه، بدون ربط به تعطیلات می تونست در اولین روز بعد از تعطیلات یعنی چهارشنبه کلیر بشه چون تو این مدت که امریکا تعطیل نبوده و فقط سفارت تعطیل بوده و اطلاعات از امریکا میاد
به هر حال امیدوارم دیگه تا آخر هفته ی آینده اکثریت بچه ها کلیر بشند
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011Aguest 06
تاریخ مصاحبه:19 June
تاریخ دریافت کلیرنس: Sep 10
تاریخ دریافت ویزا: 26 Sep
تاریخ ورود به امریکا: 28 Sep
جمع تقریبی هزینه ها: حدود 6 میلیون تومان برای یک نفر
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، honey62 ، frozen mind ، a.r.a.s.h1 ، loveusa ، alimon ، amiry ، daria
(2012-08-24 ساعت 18:47)Hmax نوشته:  عملا هفته ی آینده آخرین هفته ی کاری برای ویزاهای دانشجوییه بنابراین اوج کار سفارت توی همین هفته است
بخاطر همین فکر می کنم که این هفته و قبل از تعطیلات کسی رو اعلام نکردند که حجم کاریشون از حد مجاز بیشتر نشه
به هر حال اگر قرار بود کسی کلیر بشه، بدون ربط به تعطیلات می تونست در اولین روز بعد از تعطیلات یعنی چهارشنبه کلیر بشه چون تو این مدت که آمریکا تعطیل نبوده و فقط سفارت تعطیل بوده و اطلاعات از آمریکا میاد
به هر حال امیدوارم دیگه تا آخر هفته ی آینده اکثریت بچه ها کلیر بشند

والا امروز من به applyabroad هم سر زدم بچه هاي اونجا هم حسابي شاكي بودن، جواب كليرنس اونا هم نيومده و متأسفانه اكثرشون دوباره بايد ديفر كنن Sad

تشکر کنندگان: frz61 ، behina ، Hmax ، honey62 ، alimon ، daria
انتظاری بس کشنده Sad
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: behina ، bakhshandehgy ، msi ، alimon ، daria
(2012-08-24 ساعت 18:36)frz61 نوشته:  بچه ها من اینجا گیر افتادم-SadSad
همه فکرام درباره اینا غلط در میاد - گفتم حتما قبل از تعطیلات سفارت خیلی ها رو کلیر می کنن نشد- پیش خودم گفتم کامیلا و شایرا و .... قبل عید پاس دادن و با ویزا گرفتن پس تو سفارت هیچ تجمع پاسی نیست و مال ما زود داده میشه نشد
اگه از دوستان کسی بوده که 4 شنبه داده و تو ups وضعش فرق کرده تو رو خدا خبر بده- می گم نکنه بخاطر دیرتر کلیر شدن همسرم پاس ها رو نگه داشتن چون etefagh عزیز هم که وضعش مثل منه همسرشون هنوز کلیر نشدن
سلام
دوست خوبم.من دیروز پاسها را دادم به سفارت و امروز تو سایت یوپی اس نوشته Consulate HAS BEEN DELIVERED که یعنی ویزا رو دادن به یوپی اس. توروخدا اینقدر نگران نباشید حتما همین روزا همتون کلیر میشین.
ارادتمند همه :وحید
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: behina ، oe163 ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، daria
(2012-08-24 ساعت 18:36)frz61 نوشته:  ....اگه از دوستان کسی بوده که 4 شنبه داده و تو ups وضعش فرق کرده تو رو خدا خبر بده- می گم نکنه بخاطر دیرتر کلیر شدن همسرم پاس ها رو نگه داشتن چون etefagh عزیز هم که وضعش مثل منه همسرشون هنوز کلیر نشدن
دوست عزیز هنوز که زمانی نگذشته. اولین زمان احتمالی ای که سفارت بخاد پاستون رو به ups تحویل بده، امروز ساعت 19 عصر هست. این در بهترین حالتش هست. پس نگران نباشید.
اما من نگاهی به کسانی که وسط هفته پاسشون رو به سفارت دادم کردم، بیشتر این افراد زمان بیشتری صبر کردن تا پاسشون بیاد
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: oe163 ، frz61 ، alimon ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان