کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
فکر کنم ما که این همه بیخودی سر کاریم، اونا واسه خودشون رفتند مرخصی هاوایی Sad
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، loveusa ، honey62 ، alimon
چه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: honey62 ، alimon ، behina
صبر دوست من صبر... با حفظ آرامش و روحیه، ما بعد از MAHDI2012 دیگه ریش سفید این تاپیک شدیم! این همه
++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به افتخار ریش سفیدها و بقیه دوستای منتظر
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frz61 ، alimon ، bglory14914 ، oe163 ، MAHDI2012 ، ozr
اینجوری که پیش میره فکر کنم اکثریت لیست یکباره کلیر میشن
نظرتون چیه بعد کلیرنس با هم بلیط بگیریم و راه بیفتیم سفارت؟
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: alimon ، behina ، oe163 ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، Hmax ، ehsan442 ، ozr ، a.r.a.s.h1
من موافقم همگي بيايين چون دنبال هم تيمي ابراني ميگردم تو پنت بال دخل اين تركا رو بيارم
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، کیانا ، daria
سلام
اینجا یه خراب شده ای هست !
من که 78 روزم تموم شد
خیلیم عصبیم
بمیری PMC !!!
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: amiry ، honey62 ، oe163 ، alimon ، SH1A2R3 ، loveusa ، gulu ، کیانا ، behina ، daria ، a.r.a.s.h1
اندکی صبر سحر نزدیک است
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amiry ، honey62 ، MAHDI2012 ، alimon ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، lovelybugatti ، کیانا ، behina ، arman_m ، samgh ، tiba
(2012-08-24 ساعت 16:31)gulu نوشته:  وضعيت آپديت سايت آنكارا در ماه آگوست :

8 آگوست - (45 كيس نامبر) - كلير شدن عده زيادي از دوستان Big GrinBig Grin
9 آگوست - ( صفر )
10 آگوست - (2 كيس نامبر) -
11 آگوست - تعطيل
12 آگوست - تعطيل
13 آگوست - ( صفر )
14 آگوست - ( صفر )
15 آگوست- (1 كيس نامبر) - برداشته شدن ستاره frz61 Big Grin
16 آگوست- (صفر)
17 آگوست - (صفر)
18 آگوست - تعطيل
19 آگوست- تعطيل
20 آگوست- تعطيل
21 آگوست- تعطيل
22 آگوست- ( صفر )
23 آگوست- ( صفر )
24 آگوست- (فعلاً منتظريم Big Grin )
25 آگوست- تعطيل
26 آگوست- تعطيل
27 آگوست- ( ... )
28 آگوست- ( ... )
29 آگوست- ( ... )
30 آگوست- تعطيل

پس اين سال بالايي ها هي دلخوشي مي دادن " ماههاي آخر زود به زود كلير مي كنن ! تقريباً هفته اي دو سه بار يا شايدم هر روز آپديت مي كنن !! "
كو پس ؟؟؟؟
مستند حرف میزنی. کارت درسته گولو. خوشم میادBig Grin
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: alimon ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، Hmax ، gulu ، ozr ، کیانا ، behina ، samgh ، daria
(2012-08-24 ساعت 20:58)honey62 نوشته:  صبر دوست من صبر... با حفظ آرامش و روحیه، ما بعد از MAHDI2012 دیگه ریش سفید این تاپیک شدیم! این همه

ممنون از محبت همه شما عزیزان....208 روز انتظار گذشت ..البته کیس من یک کیس استثنایی در لاتاری 2012 هست چرا که من 2 بار منتظر کلیر بودم .حدودا 3 ماه بعد از مصاحبه به من اعلام کردند بررسی پرونده شما تمام شده و شما فاقد شرایط لازم برای دریافت ویزا هستید .مدرک تحصیلی شما استاندارد نیست(دیپلم 11 ساله-فوق دیپلم که نتونستم ریز نمرا ت بگیرم و بفرستم )و سابقه شغلی نیز در رنج مربوطه نیست.به سفارت ایمیل زدم که مجددا همان جواب قبلی را دریافت کردم .به ....... و ....... ایمیل زدم و به انها اعلام کردم که من تا اخر سپتامبر وقت دارم و می تونم مدرک پیش دانشگاهی ارایه کنم که پس از چند روز سفارت ایمیل زد ما منتظر می مانیم .مدرک را بفرست بیاد .شکر خدا و بطور معجزه اسا در اخرین روز ثبت نام جبرانی تیرماه ثبت نام کردم با توجه به دوری از تحصیل و مشگلات زندگی با جدیت تمام و بکش خوندم و در عرض 2 هفته در نوبت صبح و بعد از ظهر امتحان دادم واقعا خیلی سخت بود 5 ساعت خواب در 24 ساعت .-فلسفه-عربی --زبان فارسی-.........پس از ارسال مدرک بالاخر ه در 2 / AUG سفارت مدرک را تایید کرد ولی گفت منتظر باش تا مراحل اداری طی شود....واقعا روزهای سختی برای من و خانواده اما به هر حال چاره ای به جز صبر نیست..به هر حال امیدوارم کلیر بشم .ممنون از همه محبت های شما....
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

(2012-08-24 ساعت 22:18)bayat_r نوشته:  اندکی صبر سحر نزدیک است
ما یک سال منتظر بودیم تا مصاحبه. الان هم که 70 روزه که منتظریم کلیر بشیم. شما میفرمایید اندکی؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
میشه بگین با این اوصاف من الان کجای این شب تیره آویخته شده ام؟؟Big Grin
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: ASALI ، oe163 ، alimon ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، etefag ، frz61 ، پرنیان90 ، hadiseh.t ، ozr ، کیانا ، behina ، tiba
شرایط همه مون سخته بچه ها ولی وقتی چاره ای جز صبر کردن نیست به نظرم بهتره فقط روحیه مثبت داشته باشیم و وقت مون رو صرف انجام کارهایی بکنیم در جهت رسیدن به هدف، من هر وقت از این اوضاع حالم گرفته میشه کتاب راز رو یه نگاه میندازم واقعا تاثیر گذاره، اگه این کتاب رو نخوندین امتحانش کنید.
طی بحث و تبادل نظر با همسرم به این نتیجه رسیدیم که احتمالا کسانی که یه کم کلیر شدندشون دیر میشه پشت name check میمونن. نظرتون چیه؟ بد نیست اسممون رو توی گوگل بزنیم ببینیم اتفاقی فک و فامیل یه ترو ری ستی در نیومده باشیم Tongue
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: oe163 ، alimon ، cmbt ، SH1A2R3 ، amiry ، etefag ، adambarfi ، frz61 ، lovelybugatti ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، کیانا ، behina ، arman_m ، Hediyeh ، samgh ، daria ، tiba
روزهای خوش در راه است. SmileSmileSmile
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: oe163 ، honey62 ، alimon ، SH1A2R3 ، loveusa ، amiry ، iloveshadow ، saljoogh ، frz61 ، MAHDI2012 ، کیانا ، behina ، samgh ، daria ، tiba
(2012-08-24 ساعت 22:39)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-08-24 ساعت 20:58)honey62 نوشته:  صبر دوست من صبر... با حفظ آرامش و روحیه، ما بعد از MAHDI2012 دیگه ریش سفید این تاپیک شدیم! این همه

ممنون از محبت همه شما عزیزان....208 روز انتظار گذشت ..البته کیس من یک کیس استثنایی در لاتاری 2012 هست چرا که من 2 بار منتظر کلیر بودم .حدودا 3 ماه بعد از مصاحبه به من اعلام کردند بررسی پرونده شما تمام شده و شما فاقد شرایط لازم برای دریافت ویزا هستید .مدرک تحصیلی شما استاندارد نیست(دیپلم 11 ساله-فوق دیپلم که نتونستم ریز نمرا ت بگیرم و بفرستم )و سابقه شغلی نیز در رنج مربوطه نیست.به سفارت ایمیل زدم که مجددا همان جواب قبلی را دریافت کردم .به ....... و ....... ایمیل زدم و به انها اعلام کردم که من تا اخر سپتامبر وقت دارم و می تونم مدرک پیش دانشگاهی ارایه کنم که پس از چند روز سفارت ایمیل زد ما منتظر می مانیم .مدرک را بفرست بیاد .شکر خدا و بطور معجزه اسا در اخرین روز ثبت نام جبرانی تیرماه ثبت نام کردم با توجه به دوری از تحصیل و مشگلات زندگی بکش خوندم و در عرض 2 هفته در نوبت صبح و بعد از ظهر امتحان دادم واقعا خیلی سخت بود 5 ساعت خواب در 24 ساعت ............................. ...بالاخر ه در 2 / AGU سفارت مدرک را تایید کرد ولی گفت منتظر باش تا مراحل اداری طی شود....واقعا روزهای سختی برای من و خانواده اما به هر حال چاره ای به جز صبر نیست..به هر حال امیدوارم کلیر بشم .ممنون از همه محبت های شما....

عزيزان لطفا اصلا كسي فكر بابا بزرگ بودنو بخودش نده تا من نفس ميكشم.البته اقا مهدي تو يه مورد بابا بزرگ ترن ولي كلهم من خوده بابابرگم هم تو اپلاي ابرود هم اينجا
پس بزن كف قشنگه رو به افتخار كليرهاي تازه كه قراره همه را شاد كنه
تشکر کنندگان: Kate.S ، پرنیان90 ، MAHDI2012 ، 3rip ، alimon ، arbasic ، کیانا ، behina ، arman_m ، daria ، SH1A2R3 ، msi ، tiba
(2012-08-24 ساعت 22:58)honey62 نوشته:  شرایط همه مون سخته بچه ها ولی وقتی چاره ای جز صبر کردن نیست به نظرم بهتره فقط روحیه مثبت داشته باشیم و وقت مون رو صرف انجام کارهایی بکنیم در جهت رسیدن به هدف، من هر وقت از این اوضاع حالم گرفته میشه کتاب راز رو یه نگاه میندازم واقعا تاثیر گذاره، اگه این کتاب رو نخوندین امتحانش کنید.
طی بحث و تبادل نظر با همسرم به این نتیجه رسیدیم که احتمالا کسانی که یه کم کلیر شدندشون دیر میشه پشت name check میمونن. نظرتون چیه؟ بد نیست اسممون رو توی گوگل بزنیم ببینیم اتفاقی فک و فامیل یه ترو ری ستی در نیومده باشیم Tongue

يكسال و يك ماه از ارسال فرمها به kcc مي گذره و هنوز نتونستن هويت اصلي من رو كشف كنن ؛ پس FBI به اون عظمت توي فيلم ها نيست... اگه تا حالا مثل بخشهاي حراستي استخدامي كشور ما راه افتاده بودن از معرفهايي توي ليست حراست كه واسشون مي نويسيم و كوچه به كوچه از همسايه هامون مي پرسيدن به نظر شما زودتر به نتيجه نمي رسيدن ؟‌ها ؟‌
حقيقتش مي خوام يه اعترافي براي شما بكنم، به پيشنهاد honey 62 عزيز و جهت check name خودم ، اسمم رو در google سرچ كردم و كليه نتايج به جاي " گولو " كلمه "‌ اسامه " رو نشون مي داد !!!!!
حالا گرفتم قضيه رو Tongue بنده هاي خدا حق دارن خب Tongue به خاطر همين يه ساله دارن سرچ مي كنن كه من خود خود بن لادن هستم يا نه Tongue
عجب IQ هايي هستن اين FBI يي ها كه هنوز نتونستن از پس شناسايي چهار تا جوجه بر بيان Big GrinBig Grin
يعني اين همه آدم كه از سراسر دنيا به راحتي آب خوردن ويزاي آمريكا مي گيرن اصلن توشون آدم تبهكار نيست ؟؟؟ اين واشنگتن هم ما رو كشت با اين دنگ و فنگاش Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: alimon ، loveusa ، کیانا ، oe163 ، arbasic ، honey62 ، behina ، arman_m ، Hediyeh ، peimaneh ، SH1A2R3 ، tiba ، ehsan442 ، nilufar
(2012-08-24 ساعت 22:41)amiry نوشته:  
(2012-08-24 ساعت 22:18)bayat_r نوشته:  اندکی صبر سحر نزدیک است
ما یک سال منتظر بودیم تا مصاحبه. الان هم که 70 روزه که منتظریم کلیر بشیم. شما میفرمایید اندکی؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
میشه بگین با این اوصاف من الان کجای این شب تیره آویخته شده ام؟؟Big Grin

سلام
راستش رو بخوای من یه روزی توی یه جایی برای یک شب بازداشت بودم (شاید برای خیلی ها اتفاق افتاده باشه). اون روز تاصبح، صبح نمیشد.تقریباً 1500 ساعت طول کشید تا صبح بشه .اما فرداش سرم رو گذاشتم رو بالش صبح شد در کمتر از 1/1500 ثانیه. و حالا خیلی سالهاست که دارم از آزادی لذت میبرم.

آره دوستای عزیز
ما 9 ماه صبر میکنیم تا بچمون به دنیا بیاد و یه عمر از دیدنش لذت می بریم (انشالله)
اضلاً فکر کردی تو داری به چی میرسی؟ چقدر آرزوش رو داشتی؟چقدر آدما آرزو دارن جای تو باشن؟چقدر آدما حاضرن چقدر سرمایه و وقت بذارن و انتظار بکشن تا جای تو باشن؟ حالا با دو روز اینور اونور، کوس رسوایی سر می دی؟
ناشکری نکن.
رحمت خدا شاید دیر و زود بشه(که اون هم حکمت داره) اما حتمیه...
راستی پرسیدی من کجای شب تارم؟
جواب: همونجایی که باید باشی و برات بهترهBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، loveusa ، کیانا ، oe163 ، opayamani ، honey62 ، behina ، Erfaanism ، niksokhan ، Hediyeh ، mehdi426i ، samgh ، daria ، SH1A2R3 ، peimaneh ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، tiba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان