کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
خدا کنه این دوشنبه دیگه طلسم بشکنه و تا 4و5 سپتامبر بین زمین و آسمون رها نمونیم.

توضیح اینکه در یک بررسی یکی دو ماه پیش نمی دونم کجای سایت توضیحاتی دیدم که از 18 تا 21 آگوستو توی تقویم رومیزیم خط زدم و از 22 آگوست تا 4 سپتامبر رو ؟ گذاشتم .باور کنید نمی خ.ام انرژی منفی بدم اما خودمم دلیلشو خوب خاطرم نیست .حالا می ترسم سفارت تعطیل باشه این روزا. کسی می دونه وقت مصاحبه دادند تو این تاریخا؟
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: کیانا ، honey62 ، SH1A2R3 ، MAHDI2012
(2012-08-25 ساعت 09:02)ozr نوشته:  خدا کنه این دوشنبه دیگه طلسم بشکنه و تا 4و5 سپتامبر بین زمین و آسمون رها نمونیم.

توضیح اینکه در یک بررسی یکی دو ماه پیش نمی دونم کجای سایت توضیحاتی دیدم که از 18 تا 21 آگوستو توی تقویم رومیزیم خط زدم و از 22 آگوست تا 4 سپتامبر رو ؟ گذاشتم .باور کنید نمی خ.ام انرژی منفی بدم اما خودمم دلیلشو خوب خاطرم نیست .حالا می ترسم سفارت تعطیل باشه این روزا. کسی می دونه وقت مصاحبه دادند تو این تاریخا؟

دوست من فعلاً كه به 27 و 28 و 29 آگوست دل خوش كرده ايم Sad
30 آگوست تعطيله، 31 آگوست رو نمي دونم ، 1و 2 و 3 سپتامبر تعطيله . 4 سپتامبر ان شالا كه باز باشه Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: loveusa ، کیانا ، oe163 ، arman_m ، daria ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، tiba
(2012-08-25 ساعت 09:13)gulu نوشته:  
(2012-08-25 ساعت 09:02)ozr نوشته:  خدا کنه این دوشنبه دیگه طلسم بشکنه و تا 4و5 سپتامبر بین زمین و آسمون رها نمونیم.

دوست من فعلاً كه به 27 و 28 و 29 آگوست دل خوش كرده ايم Sad
30 آگوست تعطيله، 31 آگوست رو نمي دونم ، 1و 2 و 3 سپتامبر تعطيله . 4 سپتامبر ان شالا كه باز باشه Big Grin

باید بگم همین حالا چک کردم متاسفانه از 16 آگوست تا 4 سپتامبر هیچ وقت مصاحبه ای ندادند نه مهاجرتی و نه لاتاریSadSadSadSad
شماره کیس:2012AS00038XXX
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: کیانا ، oe163 ، arbasic ، honey62 ، s$s ، daria ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، tiba
دوستان عزیزم سلام ، خدمتون عرض کنم که این داستان کلیرنس یه فرآیند دلهره آور و آزار دهنده ای هستش . یادمه وقتی در انتظار کلیرنس بودم ، فقط به این فکر میکردم که نکنه یهو اسمم درنیاد !!! نکنه که یهو کلیر نشم !! خب 36 روز گذشت و به لطف خدا کلیر شدم . حدود شش ماه هم هستش که با آمریکا اومدم . میتونم بگم که حالتون رو درک میکنم !! بخصوص در این ماههای پایانی . اما بدونید که شما همتون کلیر خواهید شد و به این روزهای مسخره خواهید خندید و چیزی رو که امروز اسمشو گذاشتین تحمل !!! تبدیل میشه به خاطره . اما بدونید که پس از ورود به آمریکا ، روزهای بسیار سختی رو در پیش خواهید داشت . همانطور که اون روز من انتظار کلیرنس رو تحمل کردم ، امروز هم سختی مهاجرت رو دارم تحمل میکنم . برای همین از ته قلبم براتون آرزوی کلیر شدن میکنم و از خدا میخوام که قسمت همه گرفتن ویزا باشه . که خواهد بود و خواهد شد . شما قبول نشدین که رد بشین !! شما قبول شدین که بیاین و بخاطر همین موضوع میخوام بگم که :

جمال همه مثبت اندیشان رو عشق است . Big GrinBig Grin+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: کیانا ، s$s ، gulu ، loveusa ، frz61 ، Omidooo ، oe163 ، bayat_r ، ozr ، bakhshandehgy ، arbasic ، honey62 ، cmbt ، behina ، Erfaanism ، mrbonbon ، niksokhan ، arman_m ، Hediyeh ، mehdi426i ، daria ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، msi ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، tiba ، nilufar
سلام دوستان خوب
لطفا بگویید بسته ما الان کجاست؟ مرسی
25.08.2012 09:13:02 SENT TO THE DELIVERY CENTER ANKARA HUB

24.08.2012 18:48:53 ARRIVED FROM THE DELIVERY CENTER ANKARA HUB

24.08.2012 18:07:54 SENT TO THE DELIVERY CENTER ANKARA

24.08.2012 16:07:07 PICKED UP FROM THE CONSULATE ANKARA HUB
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: shkhmo
سلام. فردا سفارت ابوظبی بازه. دوست عزیز Motor گفتی که شنبه به سلامتی برای گرفتن ویزا عازمی لطفا از اونجا یه خبری بده. در مورد قیمت پرواز و هتل هم بگو . امیداوارم که این هفته وضعیت همسرم و همه بچه های مهاجر سرا روشن بشه و همه این انجمن را با شادی ترک کنند.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: honey62 ، opayamani ، daria ، oe163 ، a.r.a.s.h1 ، shkhmo
(2012-08-25 ساعت 10:51)etefag نوشته:  سلام دوستان خوب

با درود فراوان خدمت شما
بسته شما الان رسیده به شعبه داخل شهر.به احتمال زیاد شعبه خیابان زایا و حدود 12:30 الی 13:30 به دتتون خواهد رسید و چشمتون به جمال ویزای مبارک روشن خواهد شد
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: daria ، behina ، کیانا ، shkhmo ، etefag ، alimon
(2012-08-25 ساعت 09:37)afshin4749 نوشته:  دوستان عزیزم سلام ، خدمتون عرض کنم که این داستان کلیرنس یه فرآیند دلهره آور و آزار دهنده ای هستش . یادمه وقتی در انتظار کلیرنس بودم ، فقط به این فکر میکردم که نکنه یهو اسمم درنیاد !!! نکنه که یهو کلیر نشم !! خب 36 روز گذشت و به لطف خدا کلیر شدم . حدود شش ماه هم هستش که با آمریکا اومدم . میتونم بگم که حالتون رو درک میکنم !! بخصوص در این ماههای پایانی . اما بدونید که شما همتون کلیر خواهید شد و به این روزهای مسخره خواهید خندید و چیزی رو که امروز اسمشو گذاشتین تحمل !!! تبدیل میشه به خاطره . اما بدونید که پس از ورود به آمریکا ، روزهای بسیار سختی رو در پیش خواهید داشت . همانطور که اون روز من انتظار کلیرنس رو تحمل کردم ، امروز هم سختی مهاجرت رو دارم تحمل میکنم . برای همین از ته قلبم براتون آرزوی کلیر شدن میکنم و از خدا میخوام که قسمت همه گرفتن ویزا باشه . که خواهد بود و خواهد شد . شما قبول نشدین که رد بشین !! شما قبول شدین که بیاین و بخاطر همین موضوع میخوام بگم که :

جمال همه مثبت اندیشان رو عشق است . Big GrinBig Grin+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

افشين جان خيلي ممنون از دلداريتون كه واقعا خوب و بجا بود شايد تو اين لحظات سخت اميددهنده و مسكن. دوست من راستشو بخوايي حق با شماست مهاجرت خيلي سخته دل كندن از همه چيزاته از كودكي نوجواني تا حال حاظرت. ولي بببين چي شديم كه حاظريم دل بكنيم يعني وافعا من و همسرم مي خواهيم اين كارو بكنيم. بكنيم با همه سختيهاش البته اگه باشه. راستش ما ديگه از همه چيز اينجا خسته شديم شايد فكر كنيد دارم غلو ميكنم ولي واقعا اينجوري نيستش. از فاميل گرفته تا دوست و همسايه. اگه تو يه كاري موفق ميشي ميزنن تو سرت اگه موفق نميشي بازم ميزنن تو سرت. هميشه به كل جامعه بدهكاري . هميشه بايد توضيخ بدي و عذر بياري.
ما قبل از برنده شدن تو لاتاري براي كانادا اقدام كرده بوديم كه البته الان هم در جريانه و منتظريم تا كارهاي مديكال رو انجام بديم. يادمه من داشتم براي آيلتس كلاس زبان ميرفتم . تا ساعت 7 شب كه سر كار بودم از ساعت 7:30 تا 9 شب كلاس ربان و از ساعت 10 شب تا 1 نصف شب زبان ميخوندم. درسته كه بالاخره نمرشو گرفتم ولي باورتون نميشه تو اونن 2 و3 ماه همه خونه ما بودن يعني همه مي اومدن - از هر دو طرف - كه مثلا با هم باشيم آخه ناسلامتي ما فاميليم. هرچي توضيح ميدايدم كه بابا ما كار داريم زندگي داريم امتحان داريم و ..... همه ناراحت ميشدن . زدو لاتاري برنده شديم يه جور ديگه پدر ما رو در مياوردن حالاهم كه مصاحبه رفتيم و آبي گرفتيم آقا تا بقالي سر خيابونمون هم ميدونن كه ما آبي گرفتيم و همه با يه حالت دلسوزانه ميگن مگه چيكار كرده بودين !!!! انگار آدم كشتيم. توضيح هم كه ميدي كسي نميفهمه كه . تو سركار هم با دردسرهاي خودش درگيريم. راستش من كه فكر ميكنم اصلا اشتباه كرديم اين برنده شدنمونو مطرح كرديم. هركي به ما ميرسه اولين چيزي كه مي پرسه اينه كه چي شد و اگه نشد حالا چي كار ميكنين سلام حال شما چطوره ايي اصلا در كار نيست. شايد من نتونم خيلي خوب توضيح بدم ولي حتما خودتون به نوعي در گير بودين مي دونين چي ميگم. آقا خلاصه مار و به غلط كردن انداختن كارمون شده "غضنفرو ول كن مارادونا رو بچسب" Big Grin يه چند هزارتايي دلار خريديم باورت نميشه همه به ما به چشم ميلياردر نگاه ميكنن و انتظار دارن به همه وام هم بديم خداييش هروقت به ما ميرسن از 50 تومان دستي هم دريغ نميكنن.
حالا هم فقط مي خوام كه اين كليرنسمون بياد زودتر بريم هرچي دورتر بهتر . فكر كنم خود خدا دلش براي ما سوخته قسمت ما رو گذاشته تو قاره آمريكا كه ديگه كسي دستش به ما نرسه Big Grin .
خداييش آرزو ميكنم زودتر به اوون مرحله برسم تا هرروز با اين چيزا مواجه بشم. به نظرم من جز مادرم كه در قيد حيات هستند و خدا انشالاه سلامتشون كنه جيزي براي دلتنگي اين ور ندارم. جامعه ايي هم كه داريم همه جوره معرف حضور همه است و الكي خوشيم به كوروش داريوشي كه نه سر سوزن ميشناسيمشون نه ...... خلاصه بعضي وقتها خانومم به من ميگه كه تو رفتي آنكارا براي گرفتن ويزاها از اوون ور برو يو اس من خودم خونه زندگي رو اين ور يه كاريش ميكنم و ميام Big Grin
ببخشيد زياد شد و سرتون درد اوومد ولي يه جورايي درد دل بود ديگه Tongue
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
دست رو دلمون نذار كه خونه... bakhshandehgy عزيز. ما هم مثل شما بوديم براي كبك اقدام كرده بوديم و به هزار بدبختي داشتيم زبان فرانسه ميخونديم! هر جوري حساب كرديم ديديم اينجا ديگه جايي نيست كه دلمون خوش باشه، راضي باشيم،‌ دوري از خانواده و دلبستگي هاي كودكي خيلي سخته ولي واقعا ديگه رفت و آمد بين كسايي كه دور و برمون بودن غيرممكن بود، براي اينكه بتونيم اينجا راحت زندگي كنيم بايد همرنگ جماعتي ميشديم كه حتي يك سرسوزن باهاشون همفكري نداشتيم. خدا خواست و لاتاري برنده شديم، به كسي هم به جز يه چند نفر نگفتيم ولي احساس ميكنم همين رو هم اشتباه كرديم چون به قول شما همش بايد جواب چي شد چي شد رو بديم و يا اينكه انرژي منفي بگيريم.
منم در درد دلم باز شد!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، opayamani ، frz61 ، Hediyeh ، daria ، behina ، کیانا ، oe163 ، a.r.a.s.h1 ، msi ، shkhmo ، lilistar ، tiba ، loveusa ، پرنیان90 ، alimon ، sam11 ، arman_m ، smmyp
(2012-08-25 ساعت 11:12)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-25 ساعت 09:37)afshin4749 نوشته:  دوستان عزیزم سلام ، خدمتون عرض کنم که این داستان کلیرنس یه فرآیند دلهره آور و آزار دهنده ای هستش . یادمه وقتی در انتظار کلیرنس بودم ، فقط به این فکر میکردم که نکنه یهو اسمم درنیاد !!! نکنه که یهو کلیر نشم !! خب 36 روز گذشت و به لطف خدا کلیر شدم . حدود شش ماه هم هستش که با آمریکا اومدم . میتونم بگم که حالتون رو درک میکنم !! بخصوص در این ماههای پایانی . اما بدونید که شما همتون کلیر خواهید شد و به این روزهای مسخره خواهید خندید و چیزی رو که امروز اسمشو گذاشتین تحمل !!! تبدیل میشه به خاطره .
جمال همه مثبت اندیشان رو عشق است . Big GrinBig Grin++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

افشين جان خيلي ممنون از دلداريتون كه واقعا خوب و بجا بود شايد تو اين لحظات سخت اميددهنده و مسكن. دوست من راستشو بخوايي حق با شماست مهاجرت خيلي سخته دل كندن از همه چيزاته از كودكي نوجواني تا حال حاظرت. ولي بببين چي شديم كه حاظريم دل بكنيم يعني وافعا من و همسرم مي خواهيم اين كارو بكنيم. بكنيم با همه سختيهاش البته اگه باشه. راستش ما ديگه از همه چيز اينجا خسته شديم شايد فكر كنيد دارم غلو ميكنم ولي واقعا اينجوري نيستش. از فاميل گرفته تا دوست و همسايه. اگه تو يه كاري موفق ميشي ميزنن تو سرت اگه موفق نميشي بازم ميزنن تو سرت. هميشه به كل جامعه بدهكاري . هميشه بايد توضيخ بدي و عذر بياري.

زدو لاتاري برنده شديم يه جور ديگه پدر ما رو در مياوردن حالاهم كه مصاحبه رفتيم و آبي گرفتيم آقا تا بقالي سر خيابونمون هم ميدونن كه ما آبي گرفتيم و همه با يه حالت دلسوزانه ميگن مگه چيكار كرده بودين !!!! انگار آدم كشتيم. توضيح هم كه ميدي كسي نميفهمه كه . تو سركار هم با دردسرهاي خودش درگيريم. راستش من كه فكر ميكنم اصلا اشتباه كرديم اين برنده شدنمونو مطرح كرديم. هركي به ما ميرسه اولين چيزي كه مي پرسه اينه كه چي شد و اگه نشد حالا چي كار ميكنين سلام حال شما چطوره ايي اصلا در كار نيست. شايد من نتونم خيلي خوب توضيح بدم ولي حتما خودتون به نوعي در گير بودين مي دونين چي ميگم. آقا خلاصه مار و به غلط كردن انداختن كارمون شده "غضنفرو ول كن مارادونا رو بچسب" Big Grin يه چند هزارتايي دلار خريديم باورت نميشه همه به ما به چشم ميلياردر نگاه ميكنن و انتظار دارن به همه وام هم بديم خداييش هروقت به ما ميرسن از 50 تومان دستي هم دريغ نميكنن.
حالا هم فقط مي خوام كه اين كليرنسمون بياد زودتر بريم هرچي دورتر بهتر . فكر كنم خود خدا دلش براي ما سوخته قسمت ما رو گذاشته تو قاره آمريكا كه ديگه كسي دستش به ما نرسه Big Grin .
خداييش آرزو ميكنم زودتر به اوون مرحله برسم تا هرروز با اين چيزا مواجه بشم. به نظرم من جز مادرم كه در قيد حيات هستند و خدا انشالاه سلامتشون كنه جيزي براي دلتنگي اين ور ندارم. جامعه ايي هم كه داريم همه جوره معرف حضور همه است و الكي خوشيم به كوروش داريوشي كه نه سر سوزن ميشناسيمشون نه ...... خلاصه بعضي وقتها خانومم به من ميگه كه تو رفتي آنكارا براي گرفتن ويزاها از اوون ور برو يو اس من خودم خونه زندگي رو اين ور يه كاريش ميكنم و ميام Big Grin
ببخشيد زياد شد و سرتون درد اوومد ولي يه جورايي درد دل بود ديگه Tongue

اين مورد متأسفانه براي اكثر ايرانيها صادق هست و كلاً موفقيتت تو چشم همه هست و تا از اون بالا نيارنت پايين ول كن معامله نيستن Sad

دوست عزيزم بارها و بارها توي اين انجمن گفته شده كه تا ويزاهاتون رو نگرفتيد فاميل و بقال و... رو خبردار نكنيد تا سوهان روحتون نشن و زبونم لال اگه حتي 0.00001% موفق به گرفتن ويزا نشديد هي طعنه و سركوفت بارتون نكنن.
بعدش هم شما خودتون لازم نيست به كسي بگيد چقدر دلار خريديد و كي مي خواهيد بريد ! پس ما اول بايد خودمون رو اصلاح كنيم البته ببخشيد آ Tongue
يادم نيست كه توي اين فروم خوندم يا جايي ديگه كه در اثر همين حسادتها كافيه يه ايميل ناشناس بره سفارت محل مصاحبه و از شما تعريف بد بدن و بگن فلاني خلافكاره و ... به هر حال ما نمي دونيم سفارت چه اكشني در مورد اون ايميل مي گيره ... نه جان من يه ذره فكر كنيد!
من به شخصه تا كنون به هيچ كس حتي به پدر و مادرم هم نگفتم.نمي خوام واسه كسي غصه درست كنم كه هي بپرسن شد ؟‌ نشد ؟‌چرا نشد ؟‌اگه شد كه مي گيم . اگه نشد كه زندگي مثل سابقه و فقط خودمون مي مونيم و خاطرات تلخشSad

دوست من ايشالا كه شما و همه منتظرا و ما با هم كلير مي شيم و اين خاري مي شه بر چشم دشمنان Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: Hediyeh ، honey62 ، opayamani ، mtcanada ، daria ، behina ، کیانا ، oe163 ، a.r.a.s.h1 ، msi ، shkhmo ، etefag ، lilistar ، tiba ، hadiseh.t ، loveusa ، alimon ، H-K ، smmyp ، arman_m
(2012-08-25 ساعت 11:36)honey62 نوشته:  دست رو دلمون نذار كه خونه... bakhshandehgy عزيز. ما هم مثل شما بوديم براي كبك اقدام كرده بوديم و به هزار بدبختي داشتيم زبان فرانسه ميخونديم! هر جوري حساب كرديم ديديم اينجا ديگه جايي نيست كه دلمون خوش باشه، راضي باشيم،‌ دوري از خانواده و دلبستگي هاي كودكي خيلي سخته ولي واقعا ديگه رفت و آمد بين كسايي كه دور و برمون بودن غيرممكن بود، براي اينكه بتونيم اينجا راحت زندگي كنيم بايد همرنگ جماعتي ميشديم كه حتي يك سرسوزن باهاشون همفكري نداشتيم. خدا خواست و لاتاري برنده شديم، به كسي هم به جز يه چند نفر نگفتيم ولي احساس ميكنم همين رو هم اشتباه كرديم چون به قول شما همش بايد جواب چي شد چي شد رو بديم و يا اينكه انرژي منفي بگيريم.
منم در درد دلم باز شد!
سلام دوستان
بنظر من شما با این افکار دارید روزهاتون رو خراب می کنید همیشه فکر کنید که وضعیت از این بدتر هم می تونست باشه دقیقا مثل زمانی که زبان فرانسه می خوندید و فکر می کردید چقدر اوضاع بده ولی به یکباره خبر خوب قبولی لاتاری رسید روزهای از این سخت تر هم در انتظارتون می تونه باشه نتیجه این می شه که شما فقط سیاهیهای این کشور رو می بینید و روز به روز براتون بدتر می شه برای اینکه خوتون رو اروم کنید یه کم به روزهای خوبی که اینجا دارید و داشتید فکر کنید و روزهای سختی که در پیش رو خواهید داشت (که انشااله نخواهید داشت ) مقایسه کنید و بعد به خودتون بگید که امروز چه روزهای خوبی دارید خوب شما هم که کانادا رو دارید پس حتما می روید دیگه اونهای که الان فقط به لحاظ سنی و شغلی فقط امید به امریکا دارند چی بگن ؟
موفق باشید
تشکر کنندگان: amiry ، daria ، behina ، کیانا ، honey62 ، Hediyeh ، bakhshandehgy ، oe163 ، a.r.a.s.h1 ، msi ، shkhmo ، etefag ، tiba ، loveusa ، sam11 ، arman_m
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اينم واسه امروز، اميدوارم اين هفته همه از اين استرس خلاص بشيم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: gulu ، opayamani ، behina ، frz61 ، کیانا ، bakhshandehgy ، cmbt ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، daria ، tiba ، alimon ، H-K ، arman_m
دوستان من کلا به این نتیجه رسیدم که پروسه مهاجرت مرحله به مرحله سخت تر میشه- من هم تجربه آماده شدن برای کبک رو دارم حالا زبان فرانسه مال قبل مصاحبه است (بماند که الان یکسال و نیمه منتظر وقت مصاحبه ام) و مراحل اداری اون خیلی طولانی تر از لاتاریه-
من تا الان فکر می کردم دردسرم برای ویزا تموم شده ولی این چند روز اینقدر فکر کردم که چیکار کنم چیکار نکنم دیونه شدم و هی پشت هم تصمیم غلط می گیرم- در هر صورت واقعا متاسفم که این همه جوان تحصیل کرده دارن با تمام توان تلاش می کنن که از کشورشون (جایی که این همه خاطره- این همه فامیل و حتی شاید شغل خوب- دارن ) فرار کنن
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: honey62 ، کیانا ، sweety.alireza ، Hediyeh ، oe163 ، mehdi426i ، msi ، SH1A2R3 ، shkhmo ، daria ، tiba ، hadiseh.t ، bakhshandehgy ، behina ، alimon ، H-K ، samgh ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، arman_m
(2012-08-25 ساعت 11:01)arman_m نوشته:  
(2012-08-25 ساعت 10:51)etefag نوشته:  سلام دوستان خوب

با درود فراوان خدمت شما
بسته شما الان رسیده به شعبه داخل شهر.به احتمال زیاد شعبه خیابان زایا و حدود 12:30 الی 13:30 به دتتون خواهد رسید و چشمتون به جمال ویزای مبارک روشن خواهد شد

دقيقا مباركه
تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، etefag ، alimon
(2012-08-25 ساعت 11:43)gulu نوشته:  
(2012-08-25 ساعت 11:12)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-25 ساعت 09:37)afshin4749 نوشته:  دوستان عزیزم سلام ، خدمتون عرض کنم که این داستان کلیرنس یه فرآیند دلهره آور و آزار دهنده ای هستش . یادمه وقتی در انتظار کلیرنس بودم ،

افشين جان خيلي ممنون از دلداريتون كه واقعا خوب و بجا بود شايد تو اين لحظات سخت اميددهنده و مسكن.

اين مورد متأسفانه براي اكثر ايرانيها صادق هست و كلاً موفقيتت تو چشم همه هست و تا از اون بالا نيارنت پايين ول كن معامله نيستن Sad
دوست من همينكه شما هم تا حالا حتي به پدر و مادر و دوستان و آشناهاتون نگفته اييد تاييد سخنان من هست و اين كه شما هم تا اين حد ضربه خورده اييد كه حاظر نيستيد خوشي هاتون رو با بستگان نزديكتون تقسيم كنيد.
در ضمن همه از اول كه اين سايت رو نميشناسند كه روشها و تجربيات ذكر شده در اين جا رو استفاده كنند و شما كافيه فقط به يك نفر يه مختصر بگيد ديگه همه تا آخرشو ميدونن ماشالاه همه هم كه كاراگاه. Big Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: oe163 ، behina ، honey62 ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، daria ، arbasic ، sam11 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان