کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستانی که کلیر نشدن من جمله خودم و همسرم (honey 62)واقعا شرایط سختی رو داریم میگذرونیم، اما اینو بدونین که صبر کردن تو این شرایط ارزش داره و بعد از اینکه کلیر شدیم میتونیم به خودمون افتخار کنیم که هرگز تسلیم مشکلات نشدیم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: msi ، hadiseh.t ، etefag ، m86eb ، کیانا ، rezagh ، tiba ، honey62 ، bakhshandehgy ، cmbt ، moesa7 ، Emad_L ، behina ، frz61 ، oe163 ، loveusa ، به گل ، daria ، opayamani ، Tomas ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، sheida.bvip ، saher ، smmyp ، Erfaanism ، afshin4749
(2012-09-07 ساعت 17:15)tiba نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 16:40)azadeh212 نوشته:  دوستانی که ستاره دار بودن (کلیرنسشون)آیا برای تماس با آنکارا از فرمت یا فرم خاصی باید استفاده کرد؟

سلام
نیازی به فرمت خاصی نیست.
یه نامه معمولی (از توی سایت) با ارائه مشخصاتتون . بنویسید که کلیر شدید با ستاره و حالا آیا باید کار خاصی انجام دهید؟
موفق باشید
البته نمونه های رایج هم در همین تاپیک موجود است.

سلام
من می خواهم این هفته به آنکارا بروم. کسی اطلاعاتی راجع به هتل سیاو داره؟
ممنون

سلام دوست عزیز
من برای مصاحبه در جولای هتل سیاو بودم خیلی تمیز و نوساز و ساکت با اینترنت رایگان در اطاق و کولر عالی بود تنها مشکلش صبحانه اش هست که خیلی انتخاب زیادی برات نمیگذارد
پیاده تا سفارت هم کمتر از 10 دقیقه راه هست
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: tiba ، bakhshandehgy ، daria ، opayamani ، Tomas ، H-K ، smmyp
(2012-09-08 ساعت 14:49)پرنیان90 نوشته:  solaris عزیز فقط 2 تا میل زدی؟ من 28 جون مصاحبم بود آفیسر گفت فرم واسم میل میکنه،هر چی از اول جولای من میل زدم جواب ندادند این کار هر روز ادامه پیدا کرد من هر روز 2 تا میل یکی با میل شخصیم یکی از طریق سفارت می زدم تا 2 هفته اصن جوابمو ندادند بعد 2 هفته واسم فرم رو فرستاد منم چون از قبل جوابا رو اماده کرده بودم همون روز باز از 2 طریق فرستادم ، فرداش میل زدم که رسیده یا نه که باز تا 1 هفته جواب ندادند البته تو این 1 هفته هر روز می فرستادم، تازه بعد 1 هفته جواب دادند که نه ما میلی از شما نگرفتیم ( البته تو پرانتز بگم که من فرما با رزومه رو با چند فرمت فرستادم که هم فایل زیپ هم وُرد 2003، هم ورد 2007 )، خلاصم من باز فرما رو فرستادم و باز فرداش گفتند نه طبق میلی که دیروز زدیم ما همچنان فایلی از شما نگرفتیم، این پروسه هم 1 هفته طول کشید تا تو تاریخ 23 جولای گفتند ما فرمتون رو گرفتیم پروسه شما به زودی انجام میشه، دقیقا از مصاحبم 1 ماهی گذشت و خیلی اذیت شدم هر روز کارم میل زدن بود و منتظر جواب میل موندن....... اینو گفتم که بگم باید پیگیر باشیم و میل زدن هیچ ایرادی نداره فقط داریم پیگیر میشیم..... و اینکه اول صبح یعنی 8 یا 8.5 به وقت ترکیه میل بزن هم از طریق میل خودت هم سفارت هر دو تا رو همزمان بفرست.... بعد به چیزی دیگه من سفرنامه بچه های2011 و 2010 رو خوندم مث شرایط شما زیاد بودند و 99% کلییر شدند پس نگران نباشید........ایشالا این هفته کلییر میشی

سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی و دلگرمیتون، پروسه ای که شما گفتین من تو 5 روز انجام دادم یعنی روز پنجم بعد مصاحبه ایمیل دادن گفتن فرمتو گرفتیمو پروست ادامه داره، منم امیدوارم همینجور بشه که شما میگین

شماره کیس: 2012as70ooo
مصاحبه: 25 جولای دریافت برگه آبی+فرم 9 سوالی
تعداد: 1 نفر
کلیرنس: منتظر
تشکر کنندگان: tiba ، bakhshandehgy ، behina ، به گل ، opayamani ، Tomas ، H-K ، saher ، smmyp
(2012-09-08 ساعت 14:49)پرنیان90 نوشته:  solaris عزیز فقط 2 تا میل زدی؟ من 28 جون مصاحبم بود آفیسر گفت فرم واسم میل میکنه،هر چی از اول جولای من میل زدم جواب ندادند این کار هر روز ادامه پیدا کرد من هر روز 2 تا میل یکی با میل شخصیم یکی از طریق سفارت می زدم تا 2 هفته اصن جوابمو ندادند بعد 2 هفته واسم فرم رو فرستاد منم چون از قبل جوابا رو اماده کرده بودم همون روز باز از 2 طریق فرستادم ، فرداش میل زدم که رسیده یا نه که باز تا 1 هفته جواب ندادند البته تو این 1 هفته هر روز می فرستادم، تازه بعد 1 هفته جواب دادند که نه ما میلی از شما نگرفتیم ( البته تو پرانتز بگم که من فرما با رزومه رو با چند فرمت فرستادم که هم فایل زیپ هم وُرد 2003، هم ورد 2007 )، خلاصم من باز فرما رو فرستادم و باز فرداش گفتند نه طبق میلی که دیروز زدیم ما همچنان فایلی از شما نگرفتیم، این پروسه هم 1 هفته طول کشید تا تو تاریخ 23 جولای گفتند ما فرمتون رو گرفتیم پروسه شما به زودی انجام میشه، دقیقا از مصاحبم 1 ماهی گذشت و خیلی اذیت شدم هر روز کارم میل زدن بود و منتظر جواب میل موندن....... اینو گفتم که بگم باید پیگیر باشیم و میل زدن هیچ ایرادی نداره فقط داریم پیگیر میشیم..... و اینکه اول صبح یعنی 8 یا 8.5 به وقت ترکیه میل بزن هم از طریق میل خودت هم سفارت هر دو تا رو همزمان بفرست.... بعد به چیزی دیگه من سفرنامه بچه های2011 و 2010 رو خوندم مث شرایط شما زیاد بودند و 99% کلییر شدند پس نگران نباشید........ایشالا این هفته کلییر میشی

ببخشید دوست عزیز من وقتی جوابهای فرم 9 سوالیو براشون فرستادم در جواب متن زیرو فرستادن می خواستم بدونم این همون تاییدیه دریافت فرم 9 سوالیه ؟

Dear Sir/Madam,
Thank you for the information. We will process your file as soon as possible.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

شماره کیس: 2012as70ooo
مصاحبه: 25 جولای دریافت برگه آبی+فرم 9 سوالی
تعداد: 1 نفر
کلیرنس: منتظر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، opayamani ، Tomas ، tiba
دوستان عزیز مهاجرسرایی عزیز
خیلی زیاد خوشحال شدم از شادی شما دوستان که کلیر شده بودید واقعا زا صمیم قلب به همتون تبریک میگم
دوما برای خودم و دیگر دوستانی که همچنان منتظر هستند دعا میکنم که زودتر ما هم به شما بپیوندیم واقعا بگم که دیگه یواش یواش داره صبرم لبریز میشه
دعا کنید برامون دوستان
به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، m86eb ، etefag ، tiba ، bakhshandehgy ، cmbt ، moesa7 ، Erfaanism ، MAHDI2012 ، frz61 ، به گل ، daria ، opayamani ، Tomas ، msi ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، sam11 ، smmyp
سلام:
دوستان از سفارت ابوظبی چه خبر؟کی جواب می دهد.

سلام خدمت دوستان:
کسی از سفارت ابوظبی خبر دارد......کی آبدیت می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: mo897sa ، behina ، opayamani ، Tomas
(2012-09-08 ساعت 16:23)سورنا کیانی نوشته:  سلام:

سلام خدمت دوستان:

سلام دوست عزيز .شما كي مصاحبه داشتين؟ ابوظبي گويا مثل آنكارا نيست و شماره كيس ها رو آپديت نميكنه و بايد خود شما به آدرس http://www.abudhabiivo.gov برين و شماره كيس خودتون رو بزنين و مشخص كنه آيا كلير شدين يا خير . البته به نظر ميرسه تعداد كيس هاي ابوظبي خيلي كتر از بچه هاي آنكارا هستش
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: opayamani ، Tomas ، sam11
(2012-09-07 ساعت 22:17)behina نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 20:30)mo897sa نوشته:  دوستان از کجای سایت ابوظبی میشه ایمیل داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درهمان قسمتی که کیس نامبر را برای چک کردن کلیرنس وارد میکنیم. درنوار منوی بالای این صفحه نوشته contact us به این قسمت وارد شوید گزینه اول (که میگه قبلا مصاحبه برای ویزای مهاجرتی در ابوظبی داشتم ) را انتخاب کنید. submit را بزنید و در صفحه بعد اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. متن اصلی ایمیل را در قسمت My inquiry تایپ نمایید و submit نمایید.

با سلام میشه راهنمایی کنید در قسمت passport country چی بزنیم ممنونم اگر دوستانی که مصاحبه اشون در ابوظبی بوده کمکم کنند چون میخوام ایمیل بزنم .
تشکر کنندگان: opayamani ، Tomas
(2012-09-08 ساعت 16:56)میجیلار نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 22:17)behina نوشته:  
(2012-09-07 ساعت 20:30)mo897sa نوشته:  دوستان از کجای سایت ابوظبی میشه ایمیل داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درهمان قسمتی که کیس نامبر را برای چک کردن کلیرنس وارد میکنیم. درنوار منوی بالای این صفحه نوشته contact us به این قسمت وارد شوید گزینه اول (که میگه قبلا مصاحبه برای ویزای مهاجرتی در ابوظبی داشتم ) را انتخاب کنید. submit را بزنید و در صفحه بعد اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. متن اصلی ایمیل را در قسمت My inquiry تایپ نمایید و submit نمایید.

با سلام میشه راهنمایی کنید در قسمت passport country چی بزنیم ممنونم اگر دوستانی که مصاحبه اشون در ابوظبی بوده کمکم کنند چون میخوام ایمیل بزنم .

خوب باید بزنید ایران
CASE NO.:2012AS140XX
تاريخ دريافت نامه اول:15جولای
تاريخ ارسال فرمها:18 جولای
تاريخ دريافت نامه دوم:16 آگوست
تاريخ مصاحبه: 30 آگوست
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:ابوظبی
دونفر
جمع هزینه ها5 میلیون
تشکر کنندگان: daria ، opayamani ، Tomas ، mo897sa
(2012-09-08 ساعت 15:53)skyramis نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی عزیز
خیلی زیاد خوشحال شدم از شادی شما دوستان که کلیر شده بودید واقعا زا صمیم قلب به همتون تبریک میگم
دوما برای خودم و دیگر دوستانی که همچنان منتظر هستند دعا میکنم که زودتر ما هم به شما بپیوندیم واقعا بگم که دیگه یواش یواش داره صبرم لبریز میشه
دعا کنید برامون دوستان
به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم
ما هم صمیمانه برای شما دعا میکنیم
تشکر کنندگان: behina ، daria ، skyramis ، opayamani ، کیانا ، Tomas ، a.r.a.s.h1
(2012-09-08 ساعت 04:34)afshin4749 نوشته:  سلام و عرض تبریک

دوستان خوبم ، نمیدونم از شوق چی باید بگم که شما رو از خوشحال ، خوشحالتر کنه !! واقعاً خوشحالم و از ته قلب برای همه اونایی هم که کلیر نشدن دعا میکنم . میخواستم بگم که ورودتون رو به آمریکا از همین الآن خیر مقدم عرض کرده و براتون بهترینها رو آرزومندم . اما اصل مطلب اینه :
MAHDI2012 ، دوست عزیزم ، واقعاً بهت تبریک میگم . تو خیلی خیلی انتظار کشیدی و سرانجام هم پاداش این انتظارت رو گرفتی برات بهترینها رو آرزو میکنم و امیدوارم زندگی خوبی رو با خانواده محترمت در آمریکا آغاز کنی . هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه کلیر شده ها ، بخصوص مهدی عزیز . موفق باشید .

آقا افشین عزیز اولا ازاینکه ایندر خوش قلب هستید نهایت تشکر رادارم .شما با اینکه در حال حاضر درامریکا تشریف دارید باز ما را فراموش نمیکنید در ثانی در صورتیکه وقت داشتید ومایل بودید وضعیت کنونی شهری که درآن تشریف داریدرا توصیف بفرمایید .با واقع بینی که درشماسراغ داریم کمک زیادی به ما خواهد شد
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، MAHDI2012 ، frz61 ، behina ، skyramis ، opayamani ، کیانا ، Tomas ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، sam11 ، smmyp ، tiba ، afshin4749
(2012-09-08 ساعت 11:35)asxz نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 11:26)solaris نوشته:  من که 99 درصد مطمئنم تو این فرصت باقیمونده دیگه کلیر نمیشم، ای مرده شور ببره این آمریکاییارو
با تشکر از دوست عزیزمون دی وی لاتاری که یک سال سر کارمون گذاشت

case number:2012as70ooo
current: may

مصاحبه: 25 جولای

کلیرنس: neverSad

وی همیشه انقدر کم صبر هستید؟ من ۵ سپتامبر مصاحبه داشتم پس من چی باید بگم ؟ از انرژی منفی دادن بپرهیزید اینجا جای انرژی منفی نیست.
سلام دوستان.ما هم 5 سپتامبر مصاحبه داشتیم .برگه ابی و ششم فرم 10 سوالی و رزومه را از طریق ای میل درخواست کردند.ما بسیار امیدواریم و برای همگی انرژی مٍثبت میفرستم.+++++++++

2012AS70000
3نفر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، MAHDI2012 ، behina ، frz61 ، oe163 ، asxz ، به گل ، opayamani ، کیانا ، Tomas ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، smmyp ، tiba ، amiry
(2012-09-08 ساعت 16:23)سورنا کیانی نوشته:  سلام:

سلام خدمت دوستان:

سفارت ابوظبی روز خاصی آپدیت نمیشه و باید هر روز چک کنید صبح، ظهر، عصر ولی در سه ماه اخیر که چند نفر از ابوظبی کلیر شدند خبر کلیر شدنشونو روزهای یکشنبه و سه شنبه اینجا اعلام کردند. ضمنا همسر من الان ابوظبیه فردا صبح میره که ویزای ما را بگیره امیدوارم خبر کلیر شدن خودش هم بگیره. بچه های من واقعا منتظر کلیر شدن پدرشون هستند و خیلی نگرانند. اگر کسی سوالی داره از ابوظبی بفرمایید، من به همسرم میگم که بپرسه.Smile:
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: daria ، hadiseh.t ، opayamani ، oe163 ، کیانا ، Tomas ، sam11 ، tiba
در این آپدیت که ما نبودیم
فکر کنم ۲ شنبه آپدیت بشه ۲ باره و ما در آن باشیم
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++
++++++++
+++++
++
+
به امید آپدیت دوشنبه
همه با هم شور بگیرید
تشکر کنندگان: daria ، sayeh_m ، asxz ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، behina ، opayamani ، oe163 ، کیانا ، cmbt ، به گل ، Tomas ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، etefag ، smmyp ، Erfaanism ، tiba ، frz61
بچه ها شما حق نا امیدشدن ندارید, این ویزا حق شماست و باید بهتون برسه. حتی اگر امروز 30 سپتامبر باشه باید امید داشته باشید, بهتون حق میدم استرس داشته باشید چون هر آدم نرمالی توی این موقعیت دچار استرس میشه, اما به هیچ عنوان اجازه نمیدم نا امید بشید, الان دیگه موقعیه که باید هر دوسه روز یکبار به سفارت ایمیل بزنید, اگر امروز ایمیل زدن بتون که هنوز جواب کلیرتون نیومده اشکال نداره از ایمیل زدن نترسید پسفردا یه ایمیل دیگه بزنید, بازم اگر همین جوابو دادن پسفرداش دوباره ایمیل بزنید, اگر جواب ندادن تلفن بزنید. تصور نکنید که سرشون شلوغ میشه یا از ایمیلاتون خسته میشن, اونجا همه کارها رو یه نفر انجام نمیده که خسته شه, برای هر کاری یه نفر بخصوصی گذاشتن, برای جواب دادن به ایمیلهام کارمند مخصوص به خودشو دارن, اون شخص وظیفشه که ایمیلهای شمارو پیگیری کنه و جواب بده, چه یک ایمیل چه 1000 ایمیل وظیفشه که جواب بده و خسته نشه, اینو خودشم میدونه و کاملا توجیحه. پس شما باش تعارق نداشته باشید و مصرانه پیگیر وضعیتتون باشید. بعضی از شماها ممکنه در روز های آخر سپتامبر کلیر شید پس بهتره برای اونروز آماده شید و هفته آخر سپتامبر رو در آنکارا باشید تا به محض کلیر شدن پاسپورتتون رو تحویل سفارت بدید (اینو هم برای بچه های آنکارا گفتم و هم ابوظبی), بازم میگم من معتقدم ویزا دادن منحصرا در اختیار سفارت و آفیسره و اون میتونه به شما ویزا بده حتی اگر کلیر نشده باشید(همونطور که حق داره بدون کلیرنس به کسی ویزای یکضرب بده) پس روزهای آخر سپتامبر در آنکارا و ابوظبی باشید و حتی اگر کلیر نشدید گذرنامه هارو تحویل سفارت بدید ممکنه با ویزا برگردونن. البته مطمعنم که 90 درصد شماها تا قبل از هفته پایانی کلیر میشید و به امید خدا در روزهای آینده شما رو در تاپیک "سفر به ترکیه" و بعد از اون در تاپیک "اولین سفر به امریکا برای دریافت گرین کارت" خواهم دید.
بدون اغراق میگم واقعا مشتاقم در تاپیک اولین سفر به امریکا برای دریافت گرین کارت حضورتون رو ببینم و نوکریتونو کنم رفقا Big Grinالبته اگه قابل بدونید.
اونجا منتظرتون هستم.
هر کدومتون هم مقصدش آتلانتاست من در خدمتش هستم.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، etefag ، behina ، mehdiii ، asxz ، opayamani ، امیر مهاجر ، hadiseh.t ، m86eb ، saher ، oe163 ، کیانا ، cmbt ، به گل ، Tomas ، Omidooo ، daria ، MAHDI2012 ، msi ، a.r.a.s.h1 ، H-K ، loveusa ، sam11 ، smmyp ، bayat_r ، mo897sa ، tiba ، rezagh ، frz61 ، kasrafo ، پرنیان90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان