کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان ، من هنوز كلير نشدم ، ولى اميدمة از دست ندادم ، برام دعا كنيد ، ميخواستم بپرسم ما ميتونيم بريم ابوظبى و پاسامونو تحويل بديم ، كه اگر تا ٣٠ سپتامبر اومد ، اونا ويزارو توى پاسمون بزنن ؟ يا بايد حتكاً وقت فبلى داشته باشيم؟
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: etefag ، loveusa ، به گل ، hadiseh.t ، saljoogh ، behina ، SH1A2R3 ، Emad_L ، mojtaba_k ، opayamani
دوستان گرامی
از بحث های غیر مرتبط در تاپیک ها خودداری فرمایید.ارسال ها غیر مرتبط عدم تایید شدند.
موفق باشید
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: sayeh_m ، frz61 ، loveusa ، امیر مهاجر ، daria ، sweety.alireza ، SH1A2R3 ، opayamani ، Erfaanism
(2012-09-09 ساعت 16:48)behina نوشته:  
(2012-09-09 ساعت 16:34)میجیلار نوشته:  [quote='میجیلار' pid='211949' dateline='1347168680']

سفارت به من

جواب ایمیل منم برای همسرم این بود که پروسه هنوز تموم نشده که یک ساعت پیش فرستادند. ولی امروز وقتی همسرم پاسهای ما را تحویل سفارت داد پاس همسرو هم گرفتند گفتند تا پنج شنبه اگه کلیر شد ویزا را صادر میکنیم وگرنه فقط مال من و بچه ها را میدن.
خدایا کمک کن همه دیگه خسته شدیم. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

انشا ا.. ویزای همسرتون هم همراه شما میدند.
نگران نباشید
توکل به خدا
Shy
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
تشکر کنندگان: sayeh_m ، hadiseh.t ، behina ، opayamani
(2012-09-09 ساعت 17:15)capricorn نوشته:  سلام دوستان گرامي. هدف انرژي منفي دادن نيست فقط مي خوام اطلاع رساني كنم چون واقعا مي‌دونم چه حالي دارين اين روزا! يكي از مسئول‌هاي سفارت هفته پيش داشت مي گفت تعداد ويزاها خيلي محدود شده براي همين به كساني كه ميل زدن يا اومدن چون پيگير بودن ويزا دادن خلاصه به نظرم تا دير نشده يا ميل بزنين يا پاشين برين به زور ويزاتون رو بگيرين ازشون كه يه وقت خدايي نكرده اين فرصت طلايي از دستتون نره و باعث ناراحتي بشه!

دوست عزیز این مسول سفارت کجا تشریف داشتند ؟اگه ویزا محدود ه پس برا چی مجددا کیس های جدید را به مصاحبه دعوت کردند؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: به گل ، hadiseh.t ، arbasic ، daria ، saljoogh ، behina ، Emad_L ، etefag ، mojtaba_k ، opayamani
(2012-09-09 ساعت 20:31)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-09-09 ساعت 17:15)capricorn نوشته:  سلام دوستان گرامي. هدف انرژي منفي دادن نيست فقط مي خوام اطلاع رساني كنم چون واقعا مي‌دونم چه حالي دارين اين روزا! يكي از مسئول‌هاي سفارت هفته پيش داشت مي گفت تعداد ويزاها خيلي محدود شده براي همين به كساني كه ميل زدن يا اومدن چون پيگير بودن ويزا دادن خلاصه به نظرم تا دير نشده يا ميل بزنين يا پاشين برين به زور ويزاتون رو بگيرين ازشون كه يه وقت خدايي نكرده اين فرصت طلايي از دستتون نره و باعث ناراحتي بشه!

دوست عزیز این مسول سفارت کجا تشریف داشتند ؟اگه ویزا محدود ه پس برا چی مجددا کیس های جدید را به مصاحبه دعوت کردند؟
سلام دوستان.من امروز از آنکارا برگشتم. کلیرنسم اول آگوست اومده بود ولی من وقت نداشتم برم ویزامو بگیرم.هفته پیش رفتم،بدون هیچ حرفی از کمبود ویزا و یا مشکل دیگه برگه آبی رو دادم، 17 لیر هم دادم (البته پول خرد نداشت یک لیر پس نداد شد 18 تا Smile ) بعد هم رفتم دنبال تفریح و گردش و آنکارا گردی.5 شنبه توی سایت یو پی اس زد که سفارت تحویلشون داده، جمعه هم ماشینش حدود ساعت 12 ظهر آورد تحویل داد و تمام. هیچ جا هم حرفی از اتمام ویزا نشنیدم.اگر اینطور باشه قطعت در سایت می زنن. لطفا اگر لینکش رو پیدا کردین بگین که دوستان برن ببینن.راستی اگر جاهای دیدنی آنکارا رو می خواین سفرنامه ام رو الان می رم می نویسم.بیشتر جاهای خوبش رو رفتم دیدم.توی تاپیک سفرنامه می بینمتون Big Grin
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، MAHDI2012 ، behina ، sayeh_m ، oe163 ، etefag ، mojtaba_k ، daria ، opayamani ، کیانا ، tiba
(2012-09-09 ساعت 16:57)loveusa نوشته:  يه متني چند وقت پيش گذاشتم كه برخي از روندهاي گرفتن ويزا و تاخيرهاي روند اداري رو توضيح داده بود. اينم لينكش:
http://mohajersara.com/thread-5395-post-...#pid204931

بطور خلاصه ميشه گفت 4 روند مهم داريم:

1- ويزاي مانتيس: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه احتمال داده بشه مي تونند در انتقال تجهيزات حساس نقشي داشته باشند. همچنين كساني كه تحصيلات تكميلي بالا (دكترا) داشته باشند نيز شامل اين مرحله مي شوند. اين روند بطور معمول، 2 يا 3 هفته طول ميكشه تا متقاضي كلير بشه.

2- ويزاي دانكي: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه اسمشون بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه. يعني اسمي مشابه اسم اونا تو ليست سياه باشه. در اين صورت ميان بررسي ميكنن كه متقاضي همان شخص تروريست هست يا نه. اين روند ممكنه ماه ها بطول بيانجامه.

3- ويراي كوندور: اين روند معمولا براي اتباع كشورهاي مسلمان اجرا ميشه كه حدود 26 كشور هستند. اين روند حدود 1 يا 2 هفته طول ميكشه انجام بشه.

4-ويزاي ايگل: اين روند براي متقاضياني اجرا ميشه كه تبعه كشوري حامي تروريست هستند. اين روندم حدود 1 تا 2 هفته طول ميكشه تا انجام بشه.
--------------------------------------------------------------------------------
حالا خودتون ببينيد تو كدوم گروه قرار ميگيرين. من گروه 1 بيشتر بودم كه خب كمتر از يك ماه هم نتيجه ام مشخص شد

با شما موافقم. من هر چی سوابقم رو مرور می کنم به موردی بر نمی خورم الا اسم و فامیلیم. اسمم محمد . و خدا می دونه چند تا هم اسم من تو آمریکا هستش. فقط به این دلیله که تا حالا کلیرم نیومده. لعنت به این شانس.
[/quote]

دوست عزیز فقط شمانیستید مطمین باشید خیلی از این بچه ها اسمشون محمد حسین وعلی پس نمی شه صددرصد مطمین بود چون تو بررسی هاشون مطمینا فامیلی هم بررسی میشه وعکس شما هم اونجا هست وتطابق میدن پس جای نگرانی نیست .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: loveusa ، behina ، SH1A2R3 ، Emad_L ، sayeh_m ، etefag ، daria ، opayamani ، tiba
(2012-09-09 ساعت 19:02)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان ، من هنوز كلير نشدم ، ولى اميدمة از دست ندادم ، برام دعا كنيد ، ميخواستم بپرسم ما ميتونيم بريم ابوظبى و پاسامونو تحويل بديم ، كه اگر تا ٣٠ سپتامبر اومد ، اونا ويزارو توى پاسمون بزنن ؟ يا بايد حتكاً وقت فبلى داشته باشيم؟
سلام علیرضا. امروز که همسرم ابوظبی بوده گفتن که میشه پاسها را تحویل داد. یکشنبه ها و سه شنبه ها ساعت یک ظهر اونجا باشی میزارن بری داخل تا قبل از 25 سپتامبر ببر. امیدوارم همه کلیر بشن. همسرمن و شما و Emad-L که جزء سابقه دارهای این انجمن شدین. امیدوارم خبر کلیر شدن هرسه و بقیه دوستان را در یک روز بشنویم.
توکل به خداSmile
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Emad_L ، mo897sa ، H-K ، hadiseh.t ، msi ، etefag ، mojtaba_k ، younes77 ، opayamani ، کیانا ، a.r.a.s.h1
(2012-09-09 ساعت 21:06)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-09 ساعت 16:57)loveusa نوشته:  يه متني چند وقت پيش گذاشتم كه برخي از روندهاي گرفتن ويزا و تاخيرهاي روند اداري رو توضيح داده بود. اينم لينكش:

1- ويزاي مانتيس: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه احتمال داده بشه مي تونند در انتقال تجهيزات حساس نقشي داشته باشند. همچنين كساني كه تحصيلات تكميلي بالا (دكترا) داشته باشند نيز شامل اين مرحله مي شوند. اين روند بطور معمول، 2 يا 3 هفته طول ميكشه تا متقاضي كلير بشه.

2- ويزاي دانكي: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه اسمشون بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه. يعني اسمي مشابه اسم اونا تو ليست سياه باشه. در اين صورت ميان بررسي ميكنن كه متقاضي همان شخص تروريست هست يا نه. اين روند ممكنه ماه ها بطول بيانجامه.

3- ويراي كوندور: اين روند معمولا براي اتباع كشورهاي مسلمان اجرا ميشه كه حدود 26 كشور هستند. اين روند حدود 1 يا 2 هفته طول ميكشه انجام بشه.

4-ويزاي ايگل: اين روند براي متقاضياني اجرا ميشه كه تبعه كشوري حامي تروريست هستند. اين روندم حدود 1 تا 2 هفته طول ميكشه تا انجام بشه.
--------------------------------------------------------------------------------
حالا خودتون ببينيد تو كدوم گروه قرار ميگيرين. من گروه 1 بيشتر بودم كه خب كمتر از يك ماه هم نتيجه ام مشخص شد

با شما موافقم. من هر چی سوابقم رو مرور می کنم به موردی بر نمی خورم الا اسم و فامیلیم. اسمم محمد . و خدا می دونه چند تا هم اسم من تو آمریکا هستش. فقط به این دلیله که تا حالا کلیرم نیومده. لعنت به این شانس.

دوست عزیز فقط شمانیستید مطمین باشید خیلی از این بچه ها اسمشون محمد حسین وعلی پس نمی شه صددرصد مطمین بود چون تو بررسی هاشون مطمینا فامیلی هم بررسی میشه وعکس شما هم اونجا هست وتطابق میدن پس جای نگرانی نیست .
[/quote]

حدیثه جان خیلی ممنونم از دلداریت.
ولی متاسفانه این یه واقعیته. یه واقعیت تلخ. بدتر از همه فامیلیم هم عربیه.Tongue
یکی نیست بهشون بگه بابا والا بلا من عرب نیستم!!!! و اصلا هم با مسلمونا موافق نیستم. اگه 10 تا بچه هم داشته باشم اسم یکیشونم عربی یا اسلامی نمی ذارم.
فکر کنم به لحاظ کثرت ، محمد جزو سه چهار اسم اول تو آمریکا باشه و تا بخوان تو این همه اسم تحقیق کنن فکر کنم باید بی خیال کلیر شم.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: behina ، hadiseh.t ، etefag ، opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-09-09 ساعت 21:32)behina نوشته:  
(2012-09-09 ساعت 19:02)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان ، من هنوز كلير نشدم ، ولى اميدمة از دست ندادم ، برام دعا كنيد ، ميخواستم بپرسم ما ميتونيم بريم ابوظبى و پاسامونو تحويل بديم ، كه اگر تا ٣٠ سپتامبر اومد ، اونا ويزارو توى پاسمون بزنن ؟ يا بايد حتكاً وقت فبلى داشته باشيم؟
سلام علیرضا. امروز که همسرم ابوظبی بوده گفتن که میشه پاسها را تحویل داد. یکشنبه ها و سه شنبه ها ساعت یک ظهر اونجا باشی میزارن بری داخل تا قبل از 25 سپتامبر ببر. امیدوارم همه کلیر بشن. همسرمن و شما و Emad-L که جزء سابقه دارهای این انجمن شدین. امیدوارم خبر کلیر شدن هرسه و بقیه دوستان را در یک روز بشنویم.
توکل به خداSmile

راستی یادمه در جواب آخرین ایمیلتون گفته بودند تا اوایل سپتامبر صبر کنید اگر خبری نشد با ما تماس بگیرید به نظر من حتما یک ایمیل دیگه بفرستید.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: Emad_L ، opayamani
زندگی باور میخواهد
آن هم از جنس امید
که اگر سختی راه
به تو یک سیلی زد
یه امید از ته قلب به تو گوید:
که خدا هست هنوز....................
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: sbh ، loveusa ، mehdi426i ، behina ، etefag ، Emad_L ، leila20 ، arman_m ، daria ، karpenter ، MAHDI2012 ، opayamani ، Erfaanism ، honey62 ، کیانا ، a.r.a.s.h1
(2012-09-09 ساعت 21:42)loveusa نوشته:  
(2012-09-09 ساعت 21:06)hadiseh.t نوشته:  

حدیثه جان خیلی ممنونم از دلداریت.
ولی متاسفانه این یه واقعیته. یه واقعیت تلخ. بدتر از همه فامیلیم هم عربیه.Tongue
یکی نیست بهشون بگه بابا والا بلا من عرب نیستم!!!! و اصلا هم با مسلمونا موافق نیستم. اگه 10 تا بچه هم داشته باشم اسم یکیشونم عربی یا اسلامی نمی ذارم.
فکر کنم به لحاظ کثرت ، محمد جزو سه چهار اسم اول تو آمریکا باشه و تا بخوان تو این همه اسم تحقیق کنن فکر کنم باید بی خیال کلیر شم.
[/quote]

بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه این متن رو کامل و نکته به نکته بخونید ایشااله این هفته کلیر میشید نگران نباشید دوست عزیز.

تشکر کنندگان: loveusa ، behina ، daria ، opayamani ، کیانا
حـتـی افـرادی هـم که مـعـتـقـد هـستـنـد سـرنـوشـتـــــ هـمه از قـبـل تعـیـیـن شـده و قـابـل تغـیـیـر نیـسـتـــــــ ؛
مـوقـع رد شـدن از خـیـابـان ابـتـدا دو طـرفـــــ آن را نگاه میـکـنـنـد .
اسـتـیـون هـاوکـیـنگـــــ...
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Emad_L ، asxz ، m86eb ، daria ، afshin4749 ، opayamani ، saher ، behina ، Erfaanism ، tiba ، honey62 ، aziking ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان عزیز
ما هم مرحله ی مصاحبه رو طی کردیم و کلیرنس خوردیم.
البته جالبه که مدرک کاریمو پس داد و جز مدارک تحصیلی و ازدواج و سند مالی و مدارک مربوط به شناسنامه و کارت ملی هیچی نگه نداشت همه شو پس داد.
و یه برگه آبی داد دستمون.
همه چی خیلی ساده بود. انقدر سریع انجام شد که اصلا نفهمیدیم چی شد ...
بنظر شما چرا مدرک کارمو پس داد؟درحالیکه از یه عده رزومه کاری خواستن؟؟؟
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، etefag ، loveusa ، daria ، opayamani ، oe163 ، asxz ، behina
با اجازه guluعزیز

دوستان منتظر(دوست دارم همتون این هفته کلیر بشید)

MAHDI2012
iloveshadow
oe163
s$s
Emad-L(همسر)
marjan-fath
zavieh
m86eb
Hmax
behina *
Alireza.a
ehsan442
lovelybugatti
loveusa
smmyp
Erfaanism
amiry
nilufar
skyramis
msi *
honey62
H-K
sam11 *
asxz
میجیلار
mo897sa
niksokhan
rezafc
archery
azadeh212*
gulu عزیز(امیدوارم کلیر شده باشه)
solaris
peyman2ped
HOME
n.molaei
younes77
Igsory
saeedsohraby
سورنا کیانی
hamid-r555*
shraya
hadiseh.t

ببخشید اگه کسی رو جا انداختم یا کسی رو از جدول حذف نکردم.
دوستان عزیز ممنون میشم امضاتون رو درست کنید و اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدید که وارد جدول کنه .

تشکر کنندگان: shraya ، sayeh_m ، loveusa ، m86eb ، daria ، sam11 ، MAHDI2012 ، opayamani ، etefag ، behina ، tiba ، mo897sa ، iloveshadow ، a.r.a.s.h1
(2012-09-09 ساعت 23:40)shraya نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما هم مرحله ی مصاحبه رو طی کردیم و کلیرنس خوردیم.
البته جالبه که مدرک کاریمو پس داد و جز مدارک تحصیلی و ازدواج و سند مالی و مدارک مربوط به شناسنامه و کارت ملی هیچی نگه نداشت همه شو پس داد.
و یه برگه آبی داد دستمون.
همه چی خیلی ساده بود. انقدر سریع انجام شد که اصلا نفهمیدیم چی شد ...
بنظر شما چرا مدرک کارمو پس داد؟درحالیکه از یه عده رزومه کاری خواستن؟؟؟

چرا هیچکی چیزی نمیگه؟؟...کیسم ناامید کننده اس؟؟
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان