2012-09-19 ساعت 18:23
عجب جادویی زدم به سایت خودم موندم که وردم گرفت
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
|
2012-09-19 ساعت 18:23
عجب جادویی زدم به سایت خودم موندم که وردم گرفت
2012-09-19 ساعت 18:37
تشکر کنندگان: siavashn ، lovelybugatti ، Tomas
2012-09-19 ساعت 18:39
امیدوارم در حال یه آپدیت پر و پیمان باشه
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th کنسولگری : آنکارا تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012 تاریخ مصاحبه : اواخر July تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه تعداد نفرات : 2 نفر انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
2012-09-19 ساعت 18:46
سلام به همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
من الان ترکیه هستم و بعد از 3 روز که پاسپورت را دادم هنوز خبری از یوپی اس نیست و همچنان پیغام میده که هنوز از سفارت خارج نشده دیگه واقعا دارن با اعصاب من بازی میکنند اون از مسخره بازی در اوردن کلیرنس که 60 روز طول کشید این هم از ارسال ویزا واقعا سیستم اداری بدی دارن سایت هم من چک کردم شما درست میگید احتمالا داره آپ دیت میشه که چون من هم از اینجا نمی توانم باز کنم امیدوارم امروز همه دوستان کلیر بشن واقعا از صمیم قلب برای همه ارزوی سعادت میکنم
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر دریافت ویزا:21 سپتامبر ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
2012-09-19 ساعت 18:50
چرا سایت اینطوری شد کسی می دونه چرا منفجر شده سایت
تشکر کنندگان: Tomas
2012-09-19 ساعت 18:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-19 ساعت 19:00 توسط lovelybugatti.)
چو آفتاب می از مشرق پياله برآيد
ز باغ عارض ساقی هزار لاله برآيد نسيم در سر گل بشکند کلاله سنبل چو از ميان چمن بوی آن کلاله برآيد حکايت شب هجران نه آن حکايت حاليست که شمهای ز بيانش به صد رساله برآيد ز گرد خوان نگون فلک طمع نتوان داشت که بی ملالت صد غصه يک نواله برآيد به سعی خود نتوان برد پی به گوهر مقصود خيال باشد کاين کار بی حواله برآيد گرت چو نوح نبی صبر هست در غم طوفان بلا بگردد و کام هزارساله برآيد نسيم زلف تو چون بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صد هزار لاله برآيد خدايا منو دوستام ويزا مونو مي خواهييم خدايا منو دوستام ويزا مونو مي خواهييم خدايا منو دوستام ويزا مونو مي خواهييم خدايا منو دوستام ويزا مونو مي خواهييم خدايا منو دوستام ويزا مونو مي خواهييم خدايا منو دوستام ويزا مونو مي خواهييم امييييييييييييييييييييينننننننننننننننننن ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012-09-19 ساعت 18:58
دفه آخری که سایتو منفجر کردن هم داشتن شماره اونایی که کلیر شدنو میزدن هم شماره اونایی که ویزاشونو گرفته بودنو داشتن پاک میکردن !!!
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز
2012-09-19 ساعت 19:07
برادر گل من یک ماه اینجام اصلا نمی دونم دیگه باید چه کرد ما که اصلا در زندگی یکی از این نباید های اینها رو هم نداشتیم اینطوریم خدا واقعا صبر بده به همه
امیدوارم که امروز یک خبر خوبی بشه و سایت هم از این حالت در بیاد تا امروز آرزومون آپ دیت شدن و بعدش اسم در اومدن بود حالا آرزومون شده این سایته باز شه دیگه نمی دونم چی می شه خیلی خسته شدم
2012-09-19 ساعت 19:07
(2012-09-19 ساعت 18:46)skyramis نوشته: سلام به همه دوستان خوبم در مهاجرسرا با تبريك فراوان بابت كليرنس ، زياد خودتو ناراحت نكن بالاخره مياد يادت باشه خودشون گفتن 5-3 روز كاري ! همين الان مي توني سايت ups رو چك كني احتمالاً آپديت شده !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
2012-09-19 ساعت 19:47
سلام دوستان
روز گرفتن ویزای من مصادف شد با فوت پدر عزیزم! البته من همیشه از خدا خواستم که اون چیزی که خیره برام پیش بیاد. ولی خوب این اتفاق ناگوار باعث شد تا به سختی برای مراسم خودم رو به خانواده برسونم و هیچ احساس خوبی از گرفتن ویزا بهم دست نداد. با وجودی که ویزامو گرفتم اما تقریبا هر روز که بتونم به این تاپیک سر میزنم. امیدوارم همه اعضا به خواسته هاشون برسن. این هم انرژی مثبت از سوی من ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید، اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
2012-09-19 ساعت 19:49
شوهرم امروز پاسپورت هامون رو تحویل سفارت داد و بهش گفتن که اگه کلیر بشید تا اخر سپتامبر میفرستیم دم هتل
بچه ها برامون دعا کنید
2012-09-19 ساعت 19:51
خدایا دل همه رو شاد کن................!
خدایا همه بچههای مهاجرسرا، منتظران توی صف و همه منتظرین دنیا رو شاد کن. الهی آمین من ایمیل تکمیل مراحل اداری رو دریافت کردم. اینم هورا به رسم بقیه بچهها [font=Tahoma] هوررراااااااااااااااا
هوووررررااااااااااااااااااااا
هوررااااااااااااااااااااااااااا [/font]
2012-12JULY-آنکارا-یکنفر
2012-09-19 ساعت 20:09
بچه ها آدرس سایت یو پی اس چیه؟
تشکر کنندگان: Tomas ، lovelybugatti
|