کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستان به غیر از بچه های مهاجرا سرا که منتظر ند.هستند دوستان دیگه ای که هنوز کلیر نشدند .مثل دوست گرامی ما آقای هاش......که در فوریه مصاحبه داشتند با کیس 20XXX ...از ته دل برای همه منتظرا دعاکنید خصوصا پسر گل من+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

(2012-09-28 ساعت 12:50)lovelybugatti نوشته:  
(2012-09-28 ساعت 06:27)r_ent نوشته:  بچه ها، من اینجام واسه اینکه بدونین آرزو میکنم که امروز همتون هووووووووورررررررررراااااااا بکشین (میگم امروز چون الان صبح شده و من نخوابیدم هنوز!)
برای همتون دعا میکنمSmile
آرزومند آرزوهاتون هستمSmile
از ته ته ته دلم گفتم، منتظر هووررررررررررااااااا هاتون هستمSmile
lovely bugatti عزیز امضاتو با دقت بخون و بهش ایمان داشته باش:

Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do

موفق باشی
عزیز جان من تقریبا همه راهها رو رفتم 3 بار واسه ویزا درخواست دادم و 7 بار مصاجبه شدم 2 بار ردم کردن که اینم احتمالا سومیشه فقط واسه لاتاری 2012 من 3 بار مصاحبه شدم تو امضا هست.
دوبارم پذیرش دکترام پرید.شاید اگه بهشون می گفتم می خوام راننده تاکسی بشم بهتر بود تا اینکه می خوام درس بخونم ولی حیف که پرونده دانشجویی داشتن و می فهمیدن دروغ می گم
نه سربازی رفتم نه اصلا کار کردم فقط ارشد گفتن زمینه کاریم حساس بوده
با اینکه تو مصاحبه قانع شون کردم و درخواست تسریع واسم دادن ولی هنوز خبری نیست.

دوست عزیز موفقیت های بزرگ از شکست های کوچک حاصل می شود امید داشته باش و اصلا خودت رو نباز به زودی تا چند ساعت دیگه مشکلات تمام می شه مطمئن باش
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، loveusa ، daria ، itsmasoud ، r_ent ، moesa7 ، مهتاب - 2251 ، 3rip ، mojtaba_k ، کیانا ، H-K
سلام دوستان خوبم
من مشهد هستم و امروز که روز تولد امام رضاست از خودش میخوام دل همه بچه ها امروز شاد شه و یه عیدی درست وحسابی به دوستانم بده.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

خدایا خدایا کاری کن که همه با شادی این تاپیک را ترک کنند. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: itsmasoud ، MAHDI2012 ، frz61 ، marjani ، hadiseh.t ، MPU ، H-K ، asxz ، zohreh36 ، m86eb ، r_ent ، moesa7 ، daria ، 3rip ، mojtaba_k ، پروا ، کیانا ، tiba ، Saeedv13
سلام به دوستان عزیزم
حسین جان آقا مهدی و بقیه ی دوستانی که منتظر هستید لطفا هر از گاهی سایت یو پی اس رو چک کنید هر لحظه ممکنه از سفارت بیاد بیرون

ما همگی منتظر شنیدن خبرای خوب هستیم
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: frz61 ، MAHDI2012 ، ensan ، پرنیان90 ، H-K ، ariannbr ، asxz ، r_ent ، moesa7 ، مهتاب - 2251 ، 3rip ، mojtaba_k ، Saeedv13
خدا رو شکر مال من هم بالاخره رسید دستم
بدون هیچ مشکل و اشتباهی
دیگه نمیدونم کدوم سایت برم چی رو ریفرش کنم
این کلید F5 کیبوردم که دیگه کار نمیکنه.
تو این چند ماه پیام های امیدوار کننده و انرژی های مثبت شما دوستان خیلی کمکم کرد
از همه مخصوصا آقا مهدی که به قول دوستان واقعا اسطوره ی صبر هستن و به حضرت ایوب گفتن برو جلو بوق بزن ممنون از این همه امید و استقامت.

مطمئنم که با این سرعتی که سفارت کار می کنه هیچ کس جا نمیمونه.
و چه بچه های اینجا و چه بقیه به موقع کارشون انجام میشه.
دوستان اگه کسی دوست داره ساعت 3:30 به وقت آنکارا ما با جمعی از دوستان داریم میریم جلو سفارت ، تشریف بیارید شاید تعدادمون زیاد باشه و فریادی بزنیم فرجی حاصل بشه....الهی به امید تو
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
(2012-09-28 ساعت 15:33)H-K نوشته:  دوستان اگه کسی دوست داره ساعت 3:30 به وقت آنکارا ما با جمعی از دوستان داریم میریم جلو سفارت ، تشریف بیارید شاید تعدادمون زیاد باشه و فریادی بزنیم فرجی حاصل بشه....الهی به امید تو

ما منتظر خبر های خوب هستیم Shy
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، loveusa ، MPU ، hadiseh.t ، r_ent ، moesa7 ، daria ، مهتاب - 2251 ، ariannbr ، 3rip ، tatoole ، mojtaba_k ، renger008 ، oe163 ، پروا ، کیانا ، samgh ، H-K ، Saeedv13
s ba salam be hameh
ba inke to site vase man hanooz * bod ama vase manam be hamrahe hamsaram visa omad- huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura-enshallah vase hameh visashon biad- az 3shanbe ke pass ro dadam be sefarat ta emroz saat 11.30 ke ups visa ro avord mordam o zende shodam- khoda ro shokr- USA ma darim miaeeeeem-GOD IS GREAT!
(2012-09-28 ساعت 15:53)sadeghi.1973 نوشته:  s ba salam be hameh
ba inke to site vase man hanooz * bod ama vase manam be hamrahe hamsaram visa omad- huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura-enshallah vase hameh visashon biad- az 3shanbe ke pass ro dadam be sefarat ta emroz saat 11.30 ke ups visa ro avord mordam o zende shodam- khoda ro shokr- USA ma darim miaeeeeem-GOD IS GREAT!

مبارک باشه Smile
واقعاً بهتون تبریک می گم و امیدوارم همه ی بچه های 2012 ویزاشونو بگیرن.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
وای بچه های 2012 من واقعا همش تو فکرتونم و دارم دعاتون میکنمSmile
امیدوارم دفعه دیگه که اف 5 رو زدم، ببینم همه اونایی که هنوز ویزاشون رو نگرفتن از خوشحالی چند صفحه پر از هورای همتون باشه....
خیلی انرژی داشته باشین
دعای ما پشت سر شماست

م ...............................++++++
ث...............................++++++
ب...............................++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
ت..............................++++++
ی...............................++++++
م................................++++++

(2012-09-28 ساعت 13:49)bayat_r نوشته:  MAHDI2012*،lovelybugatti،H-K،sam11*،love usa

ما منتظر ویزاتون هستیم...... هیچ جا نمیریم همین جا هستیم

خدایا زودتر از نگرانی درشون بیار
این همه آدم دعاشون پشت سر این بچه هاس
تو که هممون رو میبینی
کمکشون کن خدا جوووووووووووون
++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2012-09-28 ساعت 02:20)javidk نوشته:  [size=large]بچه ها یه خبر خوب:
Honey62 و همسرش ویزاهاشونو گرفتن.

ممنون که به یاد ما بودین.
من هورای این خبر خوب رو نگه داشتم واسه امروز که با همه بچه هایی که کلیر میشن هورا بکشم. پس منتظریم...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: loveusa ، hadiseh.t ، MAHDI2012 ، r_ent ، moesa7 ، مهتاب - 2251 ، ariannbr ، asxz ، frz61 ، 3rip ، tatoole ، MPU ، mojtaba_k ، oe163 ، پروا ، کیانا ، Saeedv13 ، daria ، H-K
(2012-09-28 ساعت 12:50)lovelybugatti نوشته:  
(2012-09-28 ساعت 06:27)r_ent نوشته:  بچه ها، من اینجام واسه اینکه بدونین آرزو میکنم که امروز همتون هووووووووورررررررررراااااااا بکشین (میگم امروز چون الان صبح شده و من نخوابیدم هنوز!)
برای همتون دعا میکنمSmile
آرزومند آرزوهاتون هستمSmile
از ته ته ته دلم گفتم، منتظر هووررررررررررااااااا هاتون هستمSmile
lovely bugatti عزیز امضاتو با دقت بخون و بهش ایمان داشته باش:

Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do

موفق باشی
عزیز جان من تقریبا همه راهها رو رفتم 3 بار واسه ویزا درخواست دادم و 7 بار مصاجبه شدم 2 بار ردم کردن که اینم احتمالا سومیشه فقط واسه لاتاری 2012 من 3 بار مصاحبه شدم تو امضا هست.
دوبارم پذیرش دکترام پرید.شاید اگه بهشون می گفتم می خوام راننده تاکسی بشم بهتر بود تا اینکه می خوام درس بخونم ولی حیف که پرونده دانشجویی داشتن و می فهمیدن دروغ می گم
نه سربازی رفتم نه اصلا کار کردم فقط ارشد گفتن زمینه کاریم حساس بوده
با اینکه تو مصاحبه قانع شون کردم و درخواست تسریع واسم دادن ولی هنوز خبری نیست.

اون دفعه ها دعای من که پشتتون نبودهWink
خیالتون راااااااااااحت باشه
تو رو خدا پرانرژی باشین
منتظرم تا بیاین پیغام بذارین و بگین ویزا تو دستتونه و دارین میرین امریکا Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، moesa7 ، hadiseh.t ، loveusa ، asxz ، tatoole ، 3rip ، mojtaba_k ، oe163 ، پروا ، کیانا ، Saeedv13 ، daria ، H-K
دوستانی که منتظرند حتما پاشند برند جلوی سفارت، زمان رو از دست ندین و انشا ا... با دست پر برگردین
اصلا دلم نمی یاد از پای این تاپیک بلند شم تا خبر های خوب دوستان عزیزمون رو نشنوم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

دوستان خوبم ما هم منتظر خبرهای شما هستیم از صمیم قلب دعا می کنم که همتون با دست پر بر گردید خدایی که تا اینجا ما رو کشونده حتما حتما همه چیرو درست می کنه ناامید نباشید +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: kopol ، hadiseh.t ، r_ent ، مهتاب - 2251 ، zohreh36 ، shimoda ، asxz ، frz61 ، tatoole ، 3rip ، bakhshandehgy ، mojtaba_k ، oe163 ، پروا ، کیانا ، Saeedv13 ، moesa7 ، daria ، H-K ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان