کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-28 ساعت 22:28)lovelybugatti نوشته:  عزيز جان زنگ زدم گفتن صادر نشده

واقعا ناراحتم براتون امیدوارم یه جای دیگه جواب این همه صبرت رو بگیری دوست عزیز.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: frz61 ، r_ent ، oe163 ، saeid111 ، 3rip ، H-K ، tatoole ، etefag ، moesa7 ، pooya.n
(2012-09-28 ساعت 21:01)H-K نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ..خدایا شکرت
آقایH-K شما که همهٔ ما رو نصفه عمر کردید تا کلیر شدیدBig Grin،خیلی‌ تبریک میگم،دوستان من این همه خبر‌های خوب را به فال نیک‌ میگیرم و امیدوارم که این همینطوری برای بچه‌های ۲۰۱۲ ادامه پیدا کند...
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، frz61 ، mojtaba_k ، r_ent ، alimon ، shimoda ، msi ، kasrafo ، saeid111 ، 3rip ، H-K ، etefag ، moesa7 ، ali234 ، honey62 ، Linspire

ما ناامید نمیشیم
ایشالا فردا جیغ میزنین و در کمال ناباوریتون بهمون میگین ویزاتونو گرفتینSmile
ما هنوز هم براتون دعا میکنیم
امیدوارم فقط در صورتی که واقعا رفتن از این طریق به صلاحتون نیس، نشه اما امیدوارم بهترین اتفاق براتون بیفته و اگر رفتن براتون مفیده ایشالا فردا همه ما رو خوشحال کنین
در هر صورت ما ول من نیستیم
به دعا کردنامون ادامه میدیم
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: frz61 ، mojtaba_k ، sayeh_m ، alimon ، gulu ، shimoda ، far-dv2013 ، saljoogh ، asxz ، Szsanazsz ، kasrafo ، Emad_L ، 3rip ، studpk ، saeid111 ، H-K ، tatoole ، etefag ، moesa7 ، ensan ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، daria ، nedaba
(2012-09-28 ساعت 22:40)r_ent نوشته:  

ما ناامید نمیشیم
ایشالا فردا جیغ میزنین و در کمال ناباوریتون بهمون میگین ویزاتونو گرفتینSmile
ما هنوز هم براتون دعا میکنیم
امیدوارم فقط در صورتی که واقعا رفتن از این طریق به صلاحتون نیس، نشه اما امیدوارم بهترین اتفاق براتون بیفته و اگر رفتن براتون مفیده ایشالا فردا همه ما رو خوشحال کنین
در هر صورت ما ول من نیستیم
به دعا کردنامون ادامه میدیم
عزیز دل من مطمئنم خبر های خوب در راه است نا امید مباش و بدون واقعا از ته دل می گم که امیدوارم دوست خوبی مثل شما در آمریکا داشته باشم و شک نکن که اگه خدا امیدی رو در تو زنده کرده به سادگی از نا امیدت نمی کنه
به امید اینکه فردا صدای هورا شما رو هم بشنوم و با یه دنیا صبوری و استقامتی که نشان دادی قوت بگیریم و به سمت آمریکا (من لس آنجلس) حرکت کنیم هنوز من قبول ندارم که نشده پس تو هم نا امید نشو.
تشکر کنندگان: r_ent ، alimon ، mojtaba_k ، msi ، Szsanazsz ، 3rip ، H-K ، etefag ، moesa7 ، honey62
شرمنده من الان بيرونم با دوستاي تركم اومدم ازشون خدافظي كنم نميتونم زياد بنويسم ولي همين قدر بدونين من راضي نيستم بخاطر فقط من شادي نكنين اينم به افتخار همه كلير شده ها
هورااااااااااااااااا
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
تشکر کنندگان: r_ent ، mojtaba_k ، asxz ، ariannbr ، shimoda ، oe163 ، gulu ، hadiseh.t ، Saeedv13 ، daria ، Emad_L ، hamid_r555 ، alimon ، saeid111 ، 3rip ، kopol ، saher ، viona ، cmbt ، H-K ، tatoole ، Linspire ، mahyar66 ، etefag ، moesa7 ، enchantress_boy ، ensan ، tandoreh ، honey62 ، loveusa ، pooya.n ، ooghab ، a.r.a.s.h1 ، گل نهال ، Hedieh20 ، nedaba
بچه ها من و حامد میریم لس آنجلس ، مقصد هر کی هست خوشحال میشیم که همسفر باشیم و دوست های خوبی برای هم باشیم .
تشکر کنندگان: ariannbr ، r_ent ، hamid_r555 ، 3rip ، mojtaba_k ، H-K ، etefag ، moesa7 ، pooya.n
Vaaaaaayyyy khodaya shokret
Khodaya shokret
Khodaya skooooooookreeeeet
Be hamatooooon tabriiiiik migaaaam
Nemidooonin cheghaaaadr bara hamatoon khoshhalam azizan
Ishalla hamishe movafagh bashido deletoon ham shad bashe
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: shimoda ، behina ، asxz ، daria ، kasrafo ، Emad_L ، r_ent ، mrr777 ، mojtaba_k ، 3rip ، amiry ، MAHDI2012 ، kopol ، H-K ، saeid111 ، frz61 ، gbtm ، etefag ، کیانا ، moesa7 ، tandoreh ، honey62 ، loveusa ، pooya.n ، a.r.a.s.h1
سلام دوستای خوب مهاجرسرایی من الان اومدم خونه واز ساعت 5 وارد سایت نشده بودم. خیلی تبریک میگم به دوستان کلیر شده و واقعا برای lovely bugatti ناراحتم . از تمام دوستان مهاجرسرا که این مدت همیشه باعث دلگرمی من بودن واقعا تشکر میکنم و یک همکاری بسیار زیبایی را در این تاپیک شاهد بودم بازم از همه ممنون و امیدوارم شروع زندگی جدید در آمریکا برای همه توام با موفقیت باشد.

(2012-09-28 ساعت 20:04)ehsan1095 نوشته:  دوستان از این دوستان کسی خبر داره که کلیر شده اند یا نه؟؟؟
Ahmad76
hoseyn
Vahid_ce
مريم361
mo897sa(همسر)
Mostafa Kianoush
mremami
nima3131
poone59
amirhoseain
smmyp

mo897sa همسر شون هم کلیر شدن.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: asxz ، Emad_L ، r_ent ، daria ، mojtaba_k ، 3rip ، amiry ، H-K ، saeid111 ، etefag ، کیانا ، moesa7 ، behzad7 ، tandoreh ، honey62 ، a.r.a.s.h1
باران رحمت بی حسابش همه را رسیده و خوان نعمت بی دریغش همه جا کشیده، پرده ناموس بندگان به گناه فاحش ندرد و وظیفه روزی خواران به خطای منکر نبرد.
ای کریمی که از خزانه غیب
گبر و ترسا وظیفه خور داری
دوستان را کجا کنی محروم
تو که با دشمنان نظر داری
گلستان / دیباچه

با سلام ، ما قول داده بودیم تا آخرین دقیقه های 30 سپتامبر با منتظران بمونیم ولی مثل اینکه خدای مهربون دعاهای ما رو پذیرفته و بدون ویزایی نمونده .....
خدایا شکرت. پس حالا می تونیم هوراهامون رو فریاد بزنیم.
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: asxz ، Szsanazsz ، kasrafo ، Emad_L ، r_ent ، daria ، mrr777 ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، 3rip ، amiry ، mohajer13 ، tatoole ، H-K ، saeid111 ، etefag ، کیانا ، ensan ، honey62 ، loveusa ، a.r.a.s.h1

lovelybugatti عزیز. شرط ما برای شادی و جشن ویزا گرفتن همه بود. ویزا نگرفتن یک نفر کافیه برای خراب شدن همه چیز. امیدوارم فردا با خبرهای خوب باعث برگزاری جشن اختتامیه 2012 بشی. ما همچنان منتظریم رفیق.به قول edge یا همون رامین خودمون همیشه یه راهی هست
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: asxz ، Szsanazsz ، mrr777 ، kasrafo ، Emad_L ، r_ent ، hadiseh.t ، gulu ، mojtaba_k ، 3rip ، amiry ، roeentan ، mohajer13 ، MAHDI2012 ، H-K ، saeid111 ، frz61 ، tatoole ، etefag ، کیانا ، moesa7 ، behzad7 ، tandoreh ، honey62 ، loveusa ، pooya.n ، a.r.a.s.h1
حسین عزیز خبر ویزاتون خوشحالمون کرد
دیگه خانواده مون شما رو میشناختن مامانم میپرسید اون دوستتون که عروسی خواهرشه چی شد‏!‏‏!‏‏!‏
لاولی عزیز تا اومدن پاستون صبر میکنیم این همه صبر کردیم اینم روش. میگن دعا تقدیر رو برمیگردونه...
براتون بهترین ها رو ارزو میکنم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، Saeedv13 ، kasrafo ، mrr777 ، asxz ، Emad_L ، r_ent ، hamid_r555 ، daria ، hadiseh.t ، MPU ، gulu ، mojtaba_k ، 3rip ، amiry ، roeentan ، mohajer13 ، H-K ، saeid111 ، frz61 ، etefag ، کیانا ، moesa7 ، pooya.n ، a.r.a.s.h1
(2012-09-28 ساعت 22:39)cmbt نوشته:  
(2012-09-28 ساعت 21:01)H-K نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ..خدایا شکرت
آقایH-K شما که همهٔ ما رو نصفه عمر کردید تا کلیر شدیدBig Grin،خیلی‌ تبریک میگم،دوستان من این همه خبر‌های خوب را به فال نیک‌ میگیرم و امیدوارم که این همینطوری برای بچه‌های ۲۰۱۲ ادامه پیدا کند...
تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم امروز دیگه دختر 8ساله من هم دست به دامان خدا شده بود وبراتون دعا میکرد Smileخلاصه این چند روز آخر خوب اشک ما رو در آوردیدBig Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mrr777 ، sayeh_m ، kasrafo ، asxz ، Emad_L ، hamid_r555 ، hadiseh.t ، studpk ، mojtaba_k ، 3rip ، saeid111 ، H-K ، etefag ، کیانا ، moesa7 ، msi ، honey62 ، pooya.n
(2012-09-29 ساعت 00:13)honey62 نوشته:  لاولی عزیز تا اومدن پاستون صبر میکنیم این همه صبر کردیم اینم روش. میگن دعا تقدیر رو برمیگردونه...
براتون بهترین ها رو ارزو میکنم.

میگن دعا تقدیر رو برمیگردونه...
خيلي جمله زيبايي بود
به حرمت اين جمله و با دانستن اينكه خدا مهربان است و بهترين حفظ كننده كان همه امشب دعا ميكنيم.........
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، r_ent ، daria ، bakhshandehgy ، gulu ، hadiseh.t ، shima1364 ، mojtaba_k ، 3rip ، roeentan ، mohajer13 ، amiry ، saeid111 ، frz61 ، H-K ، tatoole ، etefag ، کیانا ، moesa7 ، aziking ، honey62 ، pooya.n ، a.r.a.s.h1 ، amirazimi ، Hedieh20 ، nedaba
اینجور که از شواهد بر میاد امسال فقط یک بازمانده داشتیم. کاش لاولی بوگاتی هم فردا که پاسپورتش به دستش میرسه ویزا داشته باشه. ولی هرجور حساب کنیم امسال یکی از بهترین سال ها بود و فکر کنم رکورد ویزا گرفتن رو شکوندیم. به همه دوستان ویزا گرفته به خصوص دقیقه نودی ها تبریک میگم و امیدوارم همیشه تو زندگی موفق باشید. واقعا تجربه جالبی بود تجریه در کنار شما بودن و نگرانی کشیدن برای تک تک اعضا و خوشحالی با شنیدن هر هورا. به جز پایان خوش که رسیدن به ویزا (هدف اصلی) بود، خود مسیری که طی کردیم هم بدون شک زیبا بود و دست آورد هایی داشت مثل کسب تجربه های جدید و پیدا کردن دوستانی که جزئی از ادامه زندگیمون خواهند بود (که حتی از گرفتن ویزا هم برای من بهتر و ارزشمند تر بود.) من همچنان به مهاجرسرا وفادار میمونم و امیدوارم با در اختیار دیگران قرار دادن تجربه هام بتونم کمی از دینم رو ادا کنم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
این همه آدم(30نفر) اینجان:
sweety.alireza، zavieh، آسمان نیلگون، شادی قاسمی، 7 مهمان ، azadeh212، aziking، behrooz ramezani، daria، dr.sami، ehsan1095، Emad_L، golesang، honey62، kia_0950، mohajer13، renger008، rezafc، r_ent، saeid111، sheida.bvip، sweety.alireza

هممون برای لاولی بوگاتی دعا کنیم
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Saeedv13 ، daria ، studpk ، sweety.alireza ، mojtaba_k ، 3rip ، roeentan ، mohajer13 ، shimoda ، saeid111 ، frz61 ، H-K ، Linspire ، etefag ، کیانا ، moesa7 ، محمد2012 ، aziking ، msi ، honey62 ، samgh ، pooya.n ، azadeh212 ، Hedieh20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان