موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-28 ساعت 22:28)lovelybugatti نوشته: عزيز جان زنگ زدم گفتن صادر نشده
واقعا ناراحتم براتون امیدوارم یه جای دیگه جواب این همه صبرت رو بگیری دوست عزیز.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
شرمنده من الان بيرونم با دوستاي تركم اومدم ازشون خدافظي كنم نميتونم زياد بنويسم ولي همين قدر بدونين من راضي نيستم بخاطر فقط من شادي نكنين اينم به افتخار همه كلير شده ها
هورااااااااااااااااا
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
موضوعها: 1
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من و حامد میریم لس آنجلس ، مقصد هر کی هست خوشحال میشیم که همسفر باشیم و دوست های خوبی برای هم باشیم .
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
Vaaaaaayyyy khodaya shokret
Khodaya shokret
Khodaya skooooooookreeeeet
Be hamatooooon tabriiiiik migaaaam
Nemidooonin cheghaaaadr bara hamatoon khoshhalam azizan
Ishalla hamishe movafagh bashido deletoon ham shad bashe
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باران رحمت بی حسابش همه را رسیده و خوان نعمت بی دریغش همه جا کشیده، پرده ناموس بندگان به گناه فاحش ندرد و وظیفه روزی خواران به خطای منکر نبرد.
ای کریمی که از خزانه غیب
گبر و ترسا وظیفه خور داری
دوستان را کجا کنی محروم
تو که با دشمنان نظر داری
گلستان / دیباچه
با سلام ، ما قول داده بودیم تا آخرین دقیقه های 30 سپتامبر با منتظران بمونیم ولی مثل اینکه خدای مهربون دعاهای ما رو پذیرفته و بدون ویزایی نمونده .....
خدایا شکرت. پس حالا می تونیم هوراهامون رو فریاد بزنیم.
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
حسین عزیز خبر ویزاتون خوشحالمون کرد
دیگه خانواده مون شما رو میشناختن مامانم میپرسید اون دوستتون که عروسی خواهرشه چی شد!!!
لاولی عزیز تا اومدن پاستون صبر میکنیم این همه صبر کردیم اینم روش. میگن دعا تقدیر رو برمیگردونه...
براتون بهترین ها رو ارزو میکنم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اینجور که از شواهد بر میاد امسال فقط یک بازمانده داشتیم. کاش لاولی بوگاتی هم فردا که پاسپورتش به دستش میرسه ویزا داشته باشه. ولی هرجور حساب کنیم امسال یکی از بهترین سال ها بود و فکر کنم رکورد ویزا گرفتن رو شکوندیم. به همه دوستان ویزا گرفته به خصوص دقیقه نودی ها تبریک میگم و امیدوارم همیشه تو زندگی موفق باشید. واقعا تجربه جالبی بود تجریه در کنار شما بودن و نگرانی کشیدن برای تک تک اعضا و خوشحالی با شنیدن هر هورا. به جز پایان خوش که رسیدن به ویزا (هدف اصلی) بود، خود مسیری که طی کردیم هم بدون شک زیبا بود و دست آورد هایی داشت مثل کسب تجربه های جدید و پیدا کردن دوستانی که جزئی از ادامه زندگیمون خواهند بود (که حتی از گرفتن ویزا هم برای من بهتر و ارزشمند تر بود.) من همچنان به مهاجرسرا وفادار میمونم و امیدوارم با در اختیار دیگران قرار دادن تجربه هام بتونم کمی از دینم رو ادا کنم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 00:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-29 ساعت 00:53 توسط r_ent.)
این همه آدم(30نفر) اینجان:
sweety.alireza، zavieh، آسمان نیلگون، شادی قاسمی، 7 مهمان ، azadeh212، aziking، behrooz ramezani، daria، dr.sami، ehsan1095، Emad_L، golesang، honey62، kia_0950، mohajer13، renger008، rezafc، r_ent، saeid111، sheida.bvip، sweety.alireza
هممون برای لاولی بوگاتی دعا کنیم