موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی که جواب دادین
راستش ببخشید که زیاد سوال دارم آخه اطلاعاتی ندارم
مثلا همین 190 برنامه که فرمودین یعنی چی؟
عجیبه که روان تو ایران رشته ی پایینیه و رتبه ی رزیدنتی خوبی نمیخاد و ضمنا 3 ساله هستش
ببخشید جسارتا شما پزشک هستین؟ و یا اینکه تو ایران درس خوندین؟
میخام بفرمایین که اگه تو ایران دانشگاه تهران رزیدنت روان بشم بعد بخام بیام آمریکا اونجا چه فلوشیپایی هست که بشه ادامه داد؟ و اینکه اینکار راحت تر نیست؟؟
مرسی که وقت میذارید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا ازتون ممنونم
توضیحاتتون خیلی کامل بود
ایشالا تو کنکور موفق باشید
phd مرتبط که فرمودین مثلا چی؟
با مدرک پزشکی عمومی phd بگیرم؟
میتونم phd سایکولوژی بخونم بعد رزیدنت سایکایتری بشم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه
معدل من تاثیری داره یا نه؟
موضوعها: 1
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم، خیلی ممنون.
اگر از یه دانشگاه در امریکای شمالی M.D. میگرفتید بله معدل مهم بود اما در شرایط فعلی یلی زیاد مهم نیست. اگرچه منطق حکم می کنه که کسی که میخواد به بهترین دانشگاه های جهان بره باید بهترین دانشجو باشه. بیشتر نمره ی USMLE براشون مهمه. اگر هم مقاله ی بالینی درست و حسابی داشته باشین یا توی یه کلینیکال ترایل در رشته ی مرتبط شرکت کرده باشید خیلی تاثیر مثبت داره.
بله شما با مدرک Doctor of Medicine میتونید برای PhD هم اقدام کنید. دانشگاه هاپکینز که نوشته نیازی به Master ندارید.
فکر نمیکنم بشه چون سایکالژی در محدوده ی Art قرار داره ولی مدرک M.D شما Science میشه..راستش مطمئن نیستم باید با دانشگاه ها مکاتبه کنید.
لیست PhD ها ی دانشگاه هاپکینز:
Epidemiology, Prevention, and Treatment of Drug and Alcohol Disorders: Psychiatric Epidemiology
Children’s Mental Health Services Research
Cognitive Health and Aging Prevention Research Training
راستش هر دانشگاهی برنامه های خودشو داره، پیشنهاد میکنم اول دانشگاه خودتونو برای رزیدنسی انتخاب کنید بعد ازشون در مورد PhD بپرسید. سعی کنید بین PhD و رزیدنسی فاصله ی مکانی نیوفته اگر از ایالت(و گاهی از County) خارج بشید دیگه Instate نیستید و شهریه ها دو برابر میشه.
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 14:17)sinamn نوشته: خواهش میکنم، خیلی ممنون.
اگر از یه دانشگاه در آمریکای شمالی M.D. میگرفتید بله معدل مهم بود اما در شرایط فعلی یلی زیاد مهم نیست. اگرچه منطق حکم می کنه که کسی که میخواد به بهترین دانشگاه های جهان بره باید بهترین دانشجو باشه. بیشتر نمره ی USMLE براشون مهمه. اگر هم مقاله ی بالینی درست و حسابی داشته باشین یا توی یه کلینیکال ترایل در رشته ی مرتبط شرکت کرده باشید خیلی تاثیر مثبت داره.
بله شما با مدرک Doctor of Medicine میتونید برای PhD هم اقدام کنید. دانشگاه هاپکینز که نوشته نیازی به Master ندارید.
فکر نمیکنم بشه چون سایکالژی در محدوده ی Art قرار داره ولی مدرک M.D شما Science میشه..راستش مطمئن نیستم باید با دانشگاه ها مکاتبه کنید.
لیست PhD ها ی دانشگاه هاپکینز:
Epidemiology, Prevention, and Treatment of Drug and Alcohol Disorders: Psychiatric Epidemiology
Children’s Mental Health Services Research
Cognitive Health and Aging Prevention Research Training
راستش هر دانشگاهی برنامه های خودشو داره، پیشنهاد میکنم اول دانشگاه خودتونو برای رزیدنسی انتخاب کنید بعد ازشون در مورد PhD بپرسید. سعی کنید بین PhD و رزیدنسی فاصله ی مکانی نیوفته اگر از ایالت(و گاهی از County) خارج بشید دیگه Instate نیستید و شهریه ها دو برابر میشه.
سلام sinamn
مرسی بابت این همه انرژی. امیدوارم نتیجه کنکورت خوب باشه و یه روز پاشی بیای اینور.
می خواستم یه چیزی بگم. منظورم ایراد گرفتن نیست بلکه می خوام یه مقدار با هم تبادل اطلاعات کنیم.
بعضی از اطلاعاتی که دادی با اون چیزهایی که من می دونم و فکر می کنم درست باشه فرق می کنه.
حالا سر فرصت می یام بیشتر توضیح می دم ولی من با برخی مطالب این پست و پست قبلی شما (قسمت مربوط به مچ شدن) موافق نیستم.
الان می خوایم بریم لاس وگاس (جای شما خالی) برگشتم یه کم چرت و پرت می نویسم
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از همتون
واقعا میشه منم یه روزی ت برم اونور و یه روان پزشک موفق باشم !!!!!!
جناب یاشار ممنون میشم اطلاعات بدین.
من ایالت کالیفرنیا مد نظرمه
sinam
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من برنده امسال لاتاری هستم و میخوام در امریکا دامپزشکی بخونم.کسی میتونه در این زمینه اطلاعاتی بده.مثلا 1)هزینه سالیانه اش چقدر است و چه مدارکی نیاز دارم؟2) ایا با دیپلم هم میشه اقدام کنم یا اینکه باید حتما 12ساله تحصیلی رو گذرونده باشم؟ ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-31 ساعت 20:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-31 ساعت 20:46 توسط aydinaghajani.)
سلام به همه دوستان
دوستان به نظرتون كس كه فوق ليسانس زبان داره و گرين كارت داشته باشه و بخواد رشته پزشكي بخونه چي كار بايد بكنه؟اصلا ميشه؟ من پست هاي قبلي رو خوندم اكثر دوستان گفتن نميشه و هزين خيلي بالايي داره!!! واقعا نمي شه
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان