بالاخره زمان سفر ما هم فرا رسید. فردا صبح زود میریم آنکارا و دوشنبه هم مصاحبه داریم. خدا رو شکر که با یکی از دوستان خوب مهاجر سرا دوست شدم و قراره تو فرودگاه همو ببینیم. خیلی هیجان زده و خوشحالم. تا به حال که کارهام خیلی راحت و بی دغدغه طی شده ,باقیش هم می سپرم به خدای مهربونم که خیلی هوامو داره. از خدا می خوام که دوره انتظار همه دوستان سریع سپری بشه و همگی به آرزوهای دلشون برسن و هر چی خیره پیش بیاد. توکل به خدا
(2013-03-06 ساعت 15:20)AFSHIN-PIC نوشته:تشکر فراوان(2013-03-06 ساعت 10:32)StarIR نوشته: دوستان یه سوالی دارم. من دوشنبه این هفته وقت مصاحبه دارم. در صورتی که ویزای یک ضرب بدن پاسپورت رو کی بر می گردونن و در صورتی که یک ضرب ندن کی بر می گردونن؟ آخه می خوام از آنکارا چند روز برم استامبول و نمی دونم بعد مصاحبه الزاما باید در آنکارا بمونم که پاسپورتمو بگیرم یا نیازی نیست.
اول اینکه آرزو میکنم یک ضرب بگیرید و لذت باقی سفر براتون دو چندان بشه
ما هم برنامه شبیه شما داریم ولی چون نداشتن پاسپورت میتونه دردسر ساز باشه به پیشنهاد دوستان اقدام کردیم به گرفتن گواهینامه بین المللی تا هم یک کارت شناسایی باشه و هم در نهایت در مقصد نهایی تا مدتی به درد میخوره گرفتنش هم ساده و راحته .
شعب مختلف داره اما بین خیابان خوش و بهبودی (نزدیک تامین اجتمایی 13) میتونید یک عکس + گذرنامه + اصل گواهینامه را بدین و نیم ساعته براتون صادر میکنند البته + 52500 تومن
اشتباه نکنم تا 3:30 هم هستن