موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
ما امید به خدا فردا شب با پرواز ماهان راهی آنکارا هستیم
کسی از دوستان اگه تو اون تاریخ آنکاراست خوشحال می شیم...؛هتلمون هم اتاپ بلوار هست
راستی کسی میدونه اتاپ بلوار تو اتاقاش کتری داره یا نه؟واسع ابجوش اوردن.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم 20 مارچ به همراه KOUROSHAVIN مصاحبه داشتیم که کوروش 19 مارچ مصاحبه داشت و خلاصه من و همسر و KOUROSHAVIN و خانواده محترم هم به سلامتی صورتی گرفتیم،به غیراز ما 2 نفر آقا پسر جوون بودن و یک مادر و فرزند و همچنین یک خانم جوون به اسم ندا که همشون صورتی گرفتن و مهاجرسرایی نبودن ، همچنین یک آقا و خانم مشهدی بودن که اونها هم مهاجرسرایی نبودن و 21 مارچ مصاحبشون بود که اونها هم صورتی گرفتن ، الانم آنکارا هستیم و فردا من و همسر جان بر میگردیم .... فعلاً خدانگهدار...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستان من فراموش كردم فرم رو همراه با مداركم به سفارت ارسال كنم بنظرتون چيكار كنم حالا؟؟؟؟؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-23 ساعت 21:04)milad_aae نوشته: (2013-03-23 ساعت 20:21)lonelyman نوشته: سلام، دوستان من فراموش كردم فرم رو همراه با مداركم به سفارت ارسال كنم بنظرتون چيكار كنم حالا؟؟؟؟؟
سلام
اصلا خودتون رو ناراحت نکنین و استرس نداشته باشید همون موقع که میخوان بهتون شماره مصاحبه بِدَن میتونید فرم ها رو ارائه بدین و هم موقعی که آفیسر میخواد شروع به مصاحبه کنه و ازتون میخواد امضا بگیره
آسوده باشید و انشاالله یکضرب بگیرید
مرسي از اين همه انرژي مثبتتون، ولي ميخوام بدونم تا حالا براي كسي پيش اومده؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-25 ساعت 11:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-25 ساعت 12:05 توسط aminkhoshgeleh.)
سلام به همگي و تبريك سال نو كسي از هتل king آنكارا اطلاعاتي داره از كيفيت موقعيت و قيمت ضمنا اجاره آپارتمان چطور؟
سلام به همگي و تبريك سال نو كسي از هتل king آنكارا اطلاعاتي داره از كيفيت موقعيت و قيمت ضمنا اجاره آپارتمان چطور؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه جاي مناسب تر از لحاظ قيمت براي خريد توو آنكارا نميشناسيد؟!
من ٤ شنبه مصاحبه دارم و تا اون موقع وقت داريم براي خريد اما جاي خوبي رو پيدا نكرديم،
هتلمون هم نزديكه كيزلاي هست. سياو هتل.
و بگيد ك چجوري ميشه رفت اونجا.