کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام بچه ها ی عزیز
اگه مصاحبه 2 شنبه باشه 5شنبه صبح برم انکارا خوبه ؟
فکر کنم با ترکیش برم . هنوز هیچ کاری نکردم .
جون هم مصاحبه ام هست .
CR1

تشکر کنندگان: mhb161 ، farmiz ، proje ، homayoon13
(2013-05-03 ساعت 23:53)MONA FB نوشته:  سلام بچه ها ی عزیز
جون هم مصاحبه ام هست .

سلام کیس من یک نفره بود دوشنبه مصاحبه داشتم پنجشنبه صبح آنکارا بودم و کارهامو انجام دادم
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، sadeghi897 ، farmiz ، KOUROSHAVIN ، ani_sheiton ، MONA FB ، proje
(2013-05-03 ساعت 23:53)MONA FB نوشته:  سلام بچه ها ی عزیز
جون هم مصاحبه ام هست .
پنج شنبه صب که ماهان هم داره Cool
بله خوبه ، پنج شنبه برید مدیکال
جمعه عصر هم جوابش بگیرید
شنبه یک شنبه هم see shopping
دو شنبه هم سفارت ، مصاحبه ،یک ضربCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: deineath ، KOUROSHAVIN ، MONA FB ، mhb161 ، payam62 ، Szsanazsz ، rouzbehdarvishi ، proje ، homayoon13
(2013-05-03 ساعت 21:15)سونیک نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 16:53)m@ry@m75 نوشته:  با سلام به دوستان من الان یک هفته است که ترکیه هستم خواستم کمی برا دوستان اطلاعات بگذارم ......

دوست عزیز شما با تور رفتی ؟مصاحبه انجام شده ؟مدیکال چطور بود؟ اگه ممکنه توضیحاتی بدهید .
دوست عزیز من به لطف مهاجر سرا و دوستان گلی که سفرنامه گذاشته بودند بدون هیچ لیدر و توری به آنکارا اومدم وخیلی راحت همه کارا رو انجام دادم مصاحبه را دو روز پیش انجام دادم مثل خیلی ها ما هم کلیرنس خوردیم . انشاا... به زودی من هم سفرنامه را میذارم ولی قبل از اون سفر نامه دوستان به خصوص عمو سعید عزیز را بخونید بسیار کمک کننده است .موفق باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: farmiz ، amir82 ، ani_sheiton ، milad_aae ، mhb161 ، Given ، Saeedv13 ، mrr777 ، payam62 ، lilac ، mdna ، Szsanazsz ، 3pideh ، rouzbehdarvishi ، proje ، homayoon13
من الان آنکارا هستم. سوالی داشتید بپرسید تا راهنمائیتون کنم.
منتظر ویزا هستم که از پست بگیرم.
(6 روزه اینجام خسته شدم دیگه)
تشکر کنندگان: alirezass ، valencia ، ani_sheiton ، MONA FB ، mhb161 ، Given ، payam62 ، shaso ، 3pideh ، rouzbehdarvishi ، سو سو ، proje
منم هتل اتاپ بلوارم به دوستائی که میان این هتلو پیشنهاد میکنم. به نظرم با تور ا.. گشت بگیرید به صرفه تر هست.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، KOUROSHAVIN ، amir82 ، mhb161 ، Given ، r91 ، shaso ، mani.iht ، 3pideh ، proje ، homayoon13
کوروش خان با این جمله ات اینقدر خندیدم که نگو من موندم که چرا اصلا آنکارا مصاحبه برگزار میکنه؟همون دم در 330$ بگیرن ........
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: 3pideh ، sadeghi897 ، farmiz ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، proje ، homayoon13
سلام دوستان.لطفا یکبار دیگه خیال منو راحت کنید ما دوشنبه مصاحبه داریم با دو بچه زیر 15 سال سه شنبه صبح با پرواز ترکیش آنکارا باشیم کارای مدیکالمون تا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟
علتی هم که ترکیش گرفتیم اینه که پرواز برگشت ماهان 10 صبح دوشنبه هست و ما 8 مصاحبه داریم و با این حساب باید پنج شنبه برگردیمو به صرفه نیست

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: mhb161 ، 3pideh
(2013-05-05 ساعت 00:12)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.لطفا یکبار دیگه خیال منو راحت کنید ما دوشنبه مصاحبه داریم با دو بچه زیر 15 سال سه شنبه صبح با پرواز ترکیش آنکارا باشیم کارای مدیکالمون تا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟
علتی هم که ترکیش گرفتیم اینه که پرواز برگشت ماهان 10 صبح دوشنبه هست و ما 8 مصاحبه داریم و با این حساب باید پنج شنبه برگردیمو به صرفه نیست

جمعه هم نتيجه مياد. ما جمعه رفتيم دوشنبه جواب مياد.استامينوفن براي بچه ها فراموش نكن.ممكنه بعد از واكسنها يه تب خفيف بكنن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال ، 3pideh ، farmiz ، manila ، mhb161
یکی از دوستان کلاس زبان بنده که در مهاجرسرا عضو نیست مروز از انکارا با ویزا یکضربش برگشت . هوررررررررررررررررررررررررررا به افتخارش و ارزوی موفقیت براش
شرایطش هم یک خانم مجرد کارمند بخش خصوصی
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
(2013-05-05 ساعت 14:59)سمانه777 نوشته:  یکی از دوستان کلاس زبان بنده که در مهاجرسرا عضو نیست مروز از انکارا با ویزا یکضربش برگشت . هوررررررررررررررررررررررررررا به افتخارش و ارزوی موفقیت براش
شرایطش هم یک خانم مجرد کارمند بخش خصوصی

نه سمانه خانم
واقعاً یه خانم مجرد شاغل در بخش خصوصی یک ضرب بگیره؟ هنره؟ ما خانم دکتر داشتیم که یکضرب گرفته؟

حالا چون دوست شماست باشه: هوررررررررررررررررررررررررررررا
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Given ، گل نهال ، سمانه777 ، nirvana_kobin ، 3pideh ، mrr777 ، amir82 ، payam62 ، shaso ، mhb161 ، lilac ، rouzbehdarvishi
در سفر اخيرم به آنكارا در هواپيما يك آقايي ميگفتن يكي از هم هتلي هاشون به اونگان گفتن كه وقتهايي كه شب خوابشون نميبره دو تا دونه قرص ميخورن و همين مسءله باعث شده كه براشون ويزيت روانشناس نوشته! به تاييد دكتر مريم يك نفر ديگه هم همين طور شده بوده. به نظر ميرسه كه اونگان و تيمشون يك دكان جديدي درست كردند. خواستم اطلاع رساني كنم كه گير نيفتيد.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
چرا این تایپیک اینقدر از شور و شوق افتاده؟
در آنکارا سفارت 2تا 5*5 عکس میخواد ؟و مدیکال هم 2تا 5*5؟
اصلا 4*3 عکس نمیخواد؟همین 4 تا کافیه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: mhb161 ، rouzbehdarvishi ، farmiz ، گل نهال ، r91 ، homayoon13
(2013-05-06 ساعت 21:41)ani_sheiton نوشته:  چرا این تایپیک اینقدر از شور و شوق افتاده؟

مامان آنی چرا انقد این سوالو میپرسی!!!!؟؟؟
اره مامن جون فقط 5*5 کافیه Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، payam62 ، 3pideh ، rouzbehdarvishi ، farmiz ، گل نهال ، ani_sheiton ، amir82 ، proje ، homayoon13
(2013-05-06 ساعت 21:41)ani_sheiton نوشته:  چرا این تایپیک اینقدر از شور و شوق افتاده؟

بله 4 تا 5در5 جدید کافیه
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، payam62 ، 3pideh ، rouzbehdarvishi ، farmiz ، گل نهال ، ani_sheiton ، amir82 ، proje

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان