موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
در نامه ای که نزدیک مصاحبه براتون ایمیل می کنند می نویسه چه مدارکی میخواهد بیشتر از برنده اصلی مدارک می خواهد ولی ما هرچی مدرک ترجمه شده و مدارک مالی از اعضا داشتیم فرستادیم. در نتیجه اسپانسر هم نخواستند بنظر من هرچه مدارک بیشتر بفرستید بهتره
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
آقا چرا کسی جواب منو نمیده؟
منم جزو اونایی هستم که کار کردن با این فروم برام سخت و گیج کننده است.
هنوز نتونستم امضا بسازم
مدارکم رو فرستادم واسه آنکارا و دوهفته دیگه مصاحبه دارم.
حالا میخوام بدونم گواهی کار رو کی ازم میگیرن؟
چون توی مدارکی که سفارت در آنکارا خواسته بود چیزی در مورد سابقه کار ننوشته بود. چونکه من لیسانس دارم. نوشته بود اگه دیپلم ندارین سابقه کار رو بفرستین.
و اینکه جایی هست که بتونیم اونایی که روز مصاحبه شون با من یک روزه رو پیدا کنم که توی ترکیه بتونیم مراحل رو با هم باشیم؟
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-24 ساعت 11:52)nedaUSA نوشته: آقا چرا کسی جواب منو نمیده؟
منم جزو اونایی هستم که کار کردن با این فروم برام سخت و گیج کننده است.
هنوز نتونستم امضا بسازم
مدارکم رو فرستادم واسه آنکارا و دوهفته دیگه مصاحبه دارم.
حالا میخوام بدونم گواهی کار رو کی ازم میگیرن؟
چون توی مدارکی که سفارت در آنکارا خواسته بود چیزی در مورد سابقه کار ننوشته بود. چونکه من لیسانس دارم. نوشته بود اگه دیپلم ندارین سابقه کار رو بفرستین.
و اینکه جایی هست که بتونیم اونایی که روز مصاحبه شون با من یک روزه رو پیدا کنم که توی ترکیه بتونیم مراحل رو با هم باشیم؟
دوست عزیز
امضا رو بعد از اینکه ارسالهاتون به 10 عدد رسید -که مال شما رسیده- میتونید برید و از کنترل پنل تون بسازید
روی اسم خودتون که کلیک کنید یه گزینه داره که نوشته کنترل پنل کاربر
شما که لیسانس داری در حال حاضر گواهی کار نمیخواد و جز مدارکی نیست که باید بفرستید
یه جدول هم هست که دوست خوبمون با آیدی afs (ملقب به افشین) زحمتشو کشیدن توی اون میتونید کسانیکه با شما روز مصاحبه اشون نزدیکه رو پیدا کنید و یا از امضا دوستان
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-24 ساعت 14:35)amirhoseinc نوشته: دوستان ببخشید اصل ترجمه ها رو هم باید 15 روز قبل بفرستیم با پست یا کپی ساده کفایت میکنه؟
من اصل ترجمه هارو فرستاده بودم و روز مصاحبه كه داشت اصل مداركو ازم تحويل ميگرفت، گفتم فرستادم و ديگه اونجا دوباره ترجمه ندادم با اينكه يك نسخه ديگه محض احتياط همراهم بود.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال