موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . دوستان به نظرتون اگر با تور بريم خيلي راحتتر نيست؟هتل اماده . همه چيز بي دردسر. من فقط نميدونم 3 روز اضافه بگيرم اتاق يا همون روز مصاحبه برگردم؟چون از همين جا بايد 3 روز بيشتر رزرو كرد؟ واقعا لزومي داره؟ از كجا بدونيم ابي ميگيريم . سفيد ؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ترجمه شناسنامه همه افراد کیس باید فرستاده بشه سفارت انکارا یا فقط شخص برنده ؟
كيس نامبر : **2013as****28 ( سه نفر ) \ ارسال مدارک : ۱۲ جون \ مصاحبه : هشتم ژانویه ( آنکارا ) \ ویزا : يكضرب \ مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-13 ساعت 16:33)yashim نوشته: سلام . دوستان به نظرتون اگر با تور بريم خيلي راحتتر نيست؟هتل اماده . همه چيز بي دردسر. من فقط نميدونم 3 روز اضافه بگيرم اتاق يا همون روز مصاحبه برگردم؟چون از همين جا بايد 3 روز بيشتر رزرو كرد؟ واقعا لزومي داره؟ از كجا بدونيم ابي ميگيريم . سفيد ؟
yashim خانوم. شما که سربازی نمیخواد برین و تا حالا کار نکردید. اگه مشکل دیپلمتون رو قبول کنن به احتمال بالای 90 درصد شما سفید میگیرید و 3 روز باید اونجا بمونید تا ویزاتون بیاد پس بهتره الان بگیرید اگه موقع سفارت سفید گرفتید برید جریمه بدید بندازید سه روز بعد
سفرنامه هم فراموش نشه ها
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-13 ساعت 21:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-13 ساعت 22:06 توسط amirhr123.)
(2012-12-11 ساعت 20:29)BEROLIN نوشته: از بچه های رفته ببینم الان ترکیه خیلی سرده یکی که اونجا هست میشه اطلاع بده؟
(2012-12-11 ساعت 20:29)BEROLIN نوشته: از بچه های رفته ببینم الان ترکیه خیلی سرده یکی که اونجا هست میشه اطلاع بده؟
انگار کسی نیست در حال حاضر چواب منو بده
هفته پیش برف میامد دیروز از صبح تا اخر شب بارندگی شدید و امروز از صبح با وجود افتاب سوز خیلی بدی دارد.
ما اتاقمان بغیر از شوفاژ اسپلیت هم داشت که خیلی گرم بود.ولی بیرون واقعا سرد است.
(2012-12-13 ساعت 21:00)beelzebub نوشته: (2012-12-13 ساعت 16:33)yashim نوشته: سلام . دوستان به نظرتون اگر با تور بريم خيلي راحتتر نيست؟هتل اماده . همه چيز بي دردسر. من فقط نميدونم 3 روز اضافه بگيرم اتاق يا همون روز مصاحبه برگردم؟چون از همين جا بايد 3 روز بيشتر رزرو كرد؟ واقعا لزومي داره؟ از كجا بدونيم ابي ميگيريم . سفيد ؟
yashim خانوم. شما که سربازی نمیخواد برین و تا حالا کار نکردید. اگه مشکل دیپلمتون رو قبول کنن به احتمال بالای 90 درصد شما سفید میگیرید و 3 روز باید اونجا بمونید تا ویزاتون بیاد پس بهتره الان بگیرید اگه موقع سفارت سفید گرفتید برید جریمه بدید بندازید سه روز بعد
سفرنامه هم فراموش نشه ها
پیشنهاد من به تمام دوستان اینست تا می توانید کمترین زمان رو رزرو کنید زیرا بدلیل لو سیزن بودن اکثر هتل های خوب که طرف قرارداد کارگزاران ایرانی نیست خالی است و شما می توانید با یک سرچ ساده یک هتل خوب با قیمت مناسب بگیریدوبچه دارها فقط چون ابتدای ورود بعلت سرما نمی توانند بگردنندبهتر است جایی را بگیرند ولی انجا اگر جای بهتری پیدا کردنند جایشان را عوض کنند.
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-13 ساعت 23:16)yashim نوشته: پیشنهاد من به تمام دوستان اینست تا می توانید کمترین زمان رو رزرو کنید زیرا بدلیل لو سیزن بودن اکثر هتل های خوب که طرف قرارداد کارگزاران ایرانی نیست خالی است و شما می توانید با یک سرچ ساده یک هتل خوب با قیمت مناسب بگیریدوبچه دارها فقط چون ابتدای ورود بعلت سرما نمی توانند بگردنندبهتر است جایی را بگیرند ولی انجا اگر جای بهتری پیدا کردنند جایشان را عوض کنند.
من متوجه نشدم. عذر ميخوام يعني با تور برم بعد اگر اونجا كارم طول كشيد به كي جريمه بدم؟ ما حتما ميخواهيم با تور بريم چون شايد با مامانم برم چطوزي برم هتل اتاق بگيرم؟ اگر بليط بگيرم بعد چطوري هتل پيدا كنم؟ ميشه لطف كنيد واضحتر بگيد؟ دعا كنيد من زود فرمز بگيزم از شر سوالام راحت بشيد.
[/quote]
لطفا بگیدچند نفر هستید و میخواهید چقدر هزینه کنید. ببخشید چون امضا نداشتید.
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا