موضوعها: 0
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها آیا من اگه مجبور بشم تنها برم آنکارا کار درستی هست؟
تنهایی می تونم از پس همه کاراش بر بیام؟
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
تنها یعنی اینکه اول قرار بود ازدواج کنم و بعد برم مصاحبه حالا هر چی به مصاحبه نزدیکتر میشه اونم محال تر میشه.
خوب همه چی واسه یه سفر 2 نفره برنامه ریزی شده بود حالا که بخت برگشته دنبال 1 نفرشم.
من اگه 5 شنبه مصاحبه داشته باشم 2 شنبه خوبه اونجا باشم یا زوده؟
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که با خانواده تشریف بردن و بایستی 4 روز کاری برای تست پزشکی آنکارا باشند
و مصاحبه روز 5 شنبه باشه ،چه روزی رو برای پرواز پیشنهاد می کنید؟
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی-،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-22 ساعت 12:25)nima1348 نوشته: دوستانی که با خانواده تشریف بردن و بایستی 4 روز کاری برای تست پزشکی آنکارا باشند
و مصاحبه روز 5 شنبه باشه ،چه روزی رو برای پرواز پیشنهاد می کنید؟
نیمای عزیز
روز تعطیل یکشنبه بهترین گزینه برای شما ماهان است .دوشبنه ازمایشات وتست بچه ها رو انجام بدی روز 4شنبه صبح تست بچه ها کنترل میشود ساعت 3بعداز ظهر مدارک پزشکی رو میگیری 5 شنبه هم مصاحبه .بهترین زمان برای بچه دارهاست.
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
من تو یه سایتی قبلا ثبت نام کردم که الان یادم نیست وپروازهای فوری اس ام اس میکنه امروز هم اس ام داده بلیط تک استامبول 299 اگه کسی به دردش میخوره بهش شماره آژانس بدم.البته احتمالا واسه فرداپس فردااست.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-23 ساعت 09:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 11:20 توسط Saeedv13.)
(2012-12-21 ساعت 23:46)3pideh نوشته: تنها یعنی اینکه اول قرار بود ازدواج کنم و بعد برم مصاحبه حالا هر چی به مصاحبه نزدیکتر میشه اونم محال تر میشه.
خوب همه چی واسه یه سفر 2 نفره برنامه ریزی شده بود حالا که بخت برگشته دنبال 1 نفرشم.
من اگه 5 شنبه مصاحبه داشته باشم 2 شنبه خوبه اونجا باشم یا زوده؟
سلام سبپيده خانم. ... اگه بخواي ٣١ dec بياي براي دكتر فكر كنم به مشكل برخورد كني،چون من به انگان كه زنگزدم گفت كه از يكشنبه تعطيل هستيم،اگه زودتر بياي بهتره،
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
یک سایت اینترنتی هست که من قبلاازطریق اوون هتل رزرو کردم ومعتبرهست.وبه این روش که هتل انتخاب میکنیدتعدادشبها اقامت وروزورودوخروج ثبت میشه وباکارتهای بانکی (صادرات .ملی .....)مبلغ تعدادشبها اقامت پرداخت وبرای شماvoucherصادرمیکنه که شمادرهنگام ورودبه هتل کافی voucherنشون بدید واتاق تحویل بگیرید.شما میتونیدهتل ازاین سایت انتخاب کنید سپس هتل ازطریق گوگل مپ سرچ کنید محلی که هتل انتخاب کردید ازطریق گوگل مپ بررسی کنید آیا به سفارت ویا بیمارستان نزدیک هست.وحتی میتونید سایت خود هتل پیداکنید وچک کنیدعکسها هتل ببینید.دقت کنید سایت موردنظرکلیه خدمات که به شما داده میشه درج کرده نوع اتاق تعدادتخت آیا صبحانه داره یا نداره .وسایرخدمات.نرخهایی که اعلام میکنه براساس نرخ سبزی خوردن همون روز وممکنه امروز قیمت
پایینترباشه فردابالاترپس اگه یه وقت چک کردید ونرخ متفاوت داشت تعجب نکنید.اما درصورت که شما رزروکرده باشیدوقیمت افزایش داشته باشه مبلغ بیشتردرخواست نمیکنه من دراین موردتجربه داشتم وتا به حال رزرو کردم وافزایش داشته اما مبلغ بیشتردرخواست نکرده.اگرازنظرمدیران سایت اشگالی نداره وجنبه تبلیعات نداره من این سایت بذارم اگر نه پیغام بذاریدتابراتون بفرستم.به نظرمن این خیلی بهترازاینه که ازآژانس هتل بگیرید چون آژانس ها معمولا مبالغ بیشتری درخواست میکنند.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس