موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بيات عزيز اسپانسر چه فرمى را بايد پر كنه و واسه ابوظبى بايد خودش پست كنه يا ما خودمون ببريم
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريلكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
با اینکه اگه دوستان یه زحمت بکشن و تاپیکها رو بخونن به جواب سوالهاشون میرسن ولی من یه توضیح کلی بدم در مورد روند کارها برای مصاحبه در ابوظبی:
اولا همه بدونین که لازم نیست از دکتر وقت بگیرین.دوما دو یا سه روز قبل از تاریخ مصاحبه باشین دبی تا به کارهای مدیکال برسین در نیو مدیکال سنتر.اگه سه روز قبل اونجا باشین فرداش بهتون جواب میدن که پس فرداش هم میرین مصاحبه و مبلغ اضافی هم نمیدین ولی اگه دو روز قبل از مصاحبه برین مدیکال باید بهشون بگین که فرداش مصاحبه دارین و همون روز جواب رو میدن ولی مبلغ اضافه هم باید بدین که تقریبا دو برابر میشه واسه من و خانمم شد 1400 درهم که فرداش مصاحبه داشتیم.کارت واکسن پاستور رو هم دکتر قبول داره اگه همه واکسنها رو زده باشین.یادتون نره برای هر نفر 3 تا عکس داشته باشین که بیمارستان میخواد به همراه پاسپورتها و ادرس هتل و نامه دوم که حاوی تاریخ مصاحبه تونه. بازم سوالی بود در خدمتم
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام
کجا می تونم از خود هواپیمایی امارات قیمت ها رو چک کنم
ترکیش پیدا کردم
اما هواپیمایی امارات رو کسی سایتش داره ؟
ممنون می شم لینک دقیق بدین
یک دنیا تشکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من نهایت باید 2 روز قبل مصاحبه اونجا باشم پس به نظرم 5 روزه رزرو میکنم نهایتا اگه ویزای یه ضرب گرفتم 2 شب تمدید میکنم ..این طوری بهتر نیست؟
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاس
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها واسه مدیکال عکس 3 در جهار باید ببریم با 5 در 5؟
یه جای دیگه هم این سوالو پرسیده بودم، ولی یادم نمیاد کجا بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی