موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-27 ساعت 11:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-17 ساعت 21:01 توسط usa lover.)
(2013-02-26 ساعت 23:57)امير جو نوشته: (2013-02-26 ساعت 22:36)roeentan نوشته: یکی از کاربرا یه جایی این سوال رو پرسیده من کپیش می کنم اینجا:
(2013-02-22 ساعت 00:27)saeid-ss نوشته: دوستان به نظرتون من که احتمالا تیر ماه مصاحبه دارم و احتمالا در ماه رمضان شرایط از نظر بلیط و رزرو هتل و خرج و مخارج در دبی فرقی هم با ماههای عادی میکنه ؟
اگه مصاحبه من توی ماه رمضان باشه(19 تیر میشه اول رمضان) ترجیح میدم محلش رو به ایروان تغییر بدم. نظر دوستان چیه؟
آقای بیات به نظرتون احتمال اینکه مصاحبه من توی ماه رمضان باشه چقدره؟
ماه رمضان تو دبی کلا با بقیه ماهها فرق داره تقریبا روزا تعطیله و همه مال ها و رستوران ها تعطیلن البته قبل افطار. رستوران های هم که بازن فقط دلیوری دارن ولی ا هتلها تو پایین ترین نرخ هستند البته بستگی به فصل هم داره کلا خیلی هم بد نیست مخصوصا بعد از افطار که تازه زندگی شروع میشه
نمی دونم مطالبی که ذکر کردین تجربیات خودتونه یا از دوستان شنیدین
من خودم تجربه سفر در ماه رمصان پارسال رو داشتم
مالها بدون استثتا باز بود غذا هم تقریبا همه جا برای دلیور بود و برای پسرم نهار گرفتیم و همون جا خورد
بعصی از مالها مثل امارات مال رستورانهایی داشتن که با پرده اطرافش پوشیده بود و گارسوناش دعوت به نهار میکردن
هتلها هم که مثل سابق صبحانه و نهار رو ارائه میدادن
فقط برای اونهایی که اهل دی سکو هستن این ماه تعطیل هست
و البته بیرون نمیتونستید چیزی بخورید(شامل بچه ها نمیشه) که برای من و خانوادم مشکلی نبود
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها من به هر آژانس هواپیمایی زنگ میزنم میگه واسه ابوظبی تور نداریم میگه باید بیرید دوبی بد از اونجا بریم ابوظبی
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
درست میگن.اصلا پرواز مستقیم به ابوظبی فقط در موارد خاص انجام میشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اگه با هواپیمایی امارات برید دبی، از اونجا خودشون رایگان میبرنتون ابوظبی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-26 ساعت 22:36)roeentan نوشته: یکی از کاربرا یه جایی این سوال رو پرسیده من کپیش می کنم اینجا:
(2013-02-22 ساعت 00:27)saeid-ss نوشته: دوستان به نظرتون من که احتمالا تیر ماه مصاحبه دارم و احتمالا در ماه رمضان شرایط از نظر بلیط و رزرو هتل و خرج و مخارج در دبی فرقی هم با ماههای عادی میکنه ؟
اگه مصاحبه من توی ماه رمضان باشه(19 تیر میشه اول رمضان) ترجیح میدم محلش رو به ایروان تغییر بدم. نظر دوستان چیه؟
دوست عزیز به نظر من و به احتمال 90% شما دو سری بعد یعنی برای ماه june ( فکر کنم از 13 خرداد تا 12 تیر ) کارنت میشید و به ماه رمضان نمیخورید.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-26 ساعت 22:36)roeentan نوشته: یکی از کاربرا یه جایی این سوال رو پرسیده من کپیش می کنم اینجا:
اتفاقا دبی فقط در ماه رمضان خوبه.چون عربها طی روز بیرون نمی آیند.جنس ها ارزان میشه وخلوت است .فقط گرمه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من ایمیلی زدم به سفارت مبنی بر اینکه ممکنه ویزامونو از طریق پست بگیریم جوابشون برام جالب بود گفتم بذارم شما هم ببینین.گفتن که میشه پاسها رو از طریق پست براشون ارسال کنیم و اونها بعد از پرینت ویزا دوباره از طریق پست برامون بیارن.و این در حالیه که خانم ملیکا میگه امکانش نیست.اینم از جوابشون:
Yes we can. You must arrange to drop off your passports to the courier service, they will drop it to our office and we will print the visas and send it back to their office where someone from your behalf can go and pick it up from them.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-26 ساعت 14:33)hassan1358arab نوشته: ای به پیر به پیغمبر ساده تر از این حرفاست.سخت نگیرین نه وقت قبلی میخواد نه ارسال مدارک.بلیط ویزا بگیرین دو سه روز قبل از مصاحبه برین مدیکال بعدشم مصاحبه همین.درضمن موقع ثبت نام تو csc کاملا دقت کنین که اول اسم برنده اصلی باشه بعد سایر افراد که به مشکل نخورین.
https://usvisa-info.com/fa-AE/selfservice/login
با سلام ببخشید من توCSC ثبت نام کردم فایل پسرم ایراد داشت حذف کرم حالا دیگه قبول نمیکنه به نظر شما برای اون جدا ثبت نام کنم یا برم دوبی اداره پست اعلام کنم میشه راهنماییم کنین اگر اطلاعاتی داری
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب